Gość: flexx IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 08:14 Paweł Sibik oczywiście był pierwszym w Histori Odry Wodzisław zawodnikiem na MŚ. Ale nie pierwszym który grał w pierwszej reprezentacji Polski. Jaki zawodnik Odry wcześniej zagrał w Kadrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: flexx Re: Zagadka flexxa IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 08:31 campo napisał(a): > Edward Socha, tak? Nie... może grał, sprawdze to, chociaż wydaje mi sie że nie. Ale chodzi mi o to kto był tym ostatnim przed Sibikiem w pierwszej reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo95 Re: Zagadka flexxa IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 08:34 jacek berensztajn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flexx Re: Zagadka flexxa IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 08:38 Gość portalu: kajo95 napisał(a): > jacek berensztajn? Berejnsztajn jak grał w Kadrze to był chyba zawodnikiem GKS B. A mi chodzi (sorry że nie dodałem) o zawodnika który wtedy grał w Odrze. Podpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo95 Re: Zagadka flexxa IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 08:41 Gość portalu: flexx napisał(a): > Gość portalu: kajo95 napisał(a): > > > jacek berensztajn? > > Berejnsztajn jak grał w Kadrze to był chyba zawodnikiem GKS B. A mi chodzi (sor > ry > że nie dodałem) o zawodnika który wtedy grał w Odrze. Podpowiedź? > podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flexx Re: Zagadka flexxa IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 08:43 Gość portalu: kajo95 napisał(a): > Gość portalu: flexx napisał(a): > > > Gość portalu: kajo95 napisał(a): > > > > > jacek berensztajn? > > > > Berejnsztajn jak grał w Kadrze to był chyba zawodnikiem GKS B. A mi chodzi > (sor > > ry > > że nie dodałem) o zawodnika który wtedy grał w Odrze. Podpowiedź? > > > > podpowiedz Gra obecnie w Odrze ale nie jest podstawowym zawodnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joseph Re: Zagadka flexxa IP: *.acn.waw.pl 19.06.02, 08:54 Grał jeszcze w kadrze B na turnieju chyba w Tajlandii Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Zagadka flexxa 19.06.02, 08:55 Nie bez kozery nazywam się znawca :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flexx Re: Zagadka flexxa IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 12:25 znawca napisał(a): > Nie bez kozery nazywam się znawca :-))) Tak prawda to Tomala, grał na turnieju w Tajlandi (1Oficjalny z Nową Zelandią 0:0 i chyba 5:4 w Karnych i nieoficjalny 0:2 z chyba 7Kadrą Brazylii) tyle że za kadencji Wójcika:) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Zagadka flexxa IP: 158.75.15.* 24.06.02, 12:55 W sezonie, w którym Odra zajęła trzecie miejsce w lidze, na jedno ze zgrupowań został powołany Piotr Sowisz, ale żadnego oficjalnego meczu nie zaliczył. Odpowiedz Link Zgłoś