Gość: Śląsk IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 15.04.05, 21:02 Warto jednak zauważyć, że w sumie cztery mecze z Anwilem Ślask przegrał zaledwie trzema punktami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: furiat Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:09 od kiedy pikniowcy rzadza na trybunach zaczela sie rownia pochyla,zreszta caly polski kosz jest na światowym zadupiu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:36 z drugą cześcią zdania się zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszyk Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:27 ja też, ale do cholery nie można zmarnowac tylu lat tradycji klubu któy jeszcze kilka lat temu ( np. do tych najlepszych ME) wstawiał trzon reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 56 Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:58 Jaki Skiba jaki Rondel??Poza Ignerskim reszta lacznie z bezmyslnym Jankowskim pasuje do....sam nie wiem doczego ale napewno nie do prawdziwej koszykowki.Schetyna systemmatycznie demolowal druzyne ktora przez ostatnie lata byla oslabiana.Kto daje pieniadze na koszykarski Slask a potem okazuje sie ze 30 % idzie na miernych kopaczy.Recepta??Schetyna niech da sobie spokoj ze sportem bo moze skonczyc jak inny koszykarski posel/ten od PCS/Trzeba budowac nowa druzyne ale nie znowu na jeden sezon i koniecznie zatrzymac Ignerskiego.Ale to musi zrobic nowy wlasciciel i modlmy sie zeby taki sie znalazl najlepiej z wlasna kasa zeby nie musial "pozyczac sobie"CPWCS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:00 jasne... podziekuj Schetynie za to co było. Bez niego będzie tylko gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco NIE!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:53 Schetyna musi odejść!!!! Już dosyść szkód narobił!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: NIESTETY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 02:24 sorki, a kto się za to weżmie? spójrz na piłkarki Śląsk. 3 liga. I to samo czeka koszykówkę. A szkoda. To zasłuzony klub. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekb1 Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław 15.04.05, 22:58 moim zdaniem przede wszystkim należy zmienić prezesa, bo który normalny działacz zwalnia trenera po zdobyciu mistrza Polski? Nawet w takiej sytuacji jak była w meczach z Anwilem była szansa na wygraną ,ale z Hyżym w składzie było to nie możliwe. Tak słabego koszykarza w Sląsku nie było i chyba nie będzie (no chyba że zakontraktują mnie)!Ale i tak rzuciłbym wiecej osobistych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.p.mcmurphy Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.halls.manchester.ac.uk 15.04.05, 23:36 nie pieprz glodnych kawalkow, gdyby nie ten "cienias Hyzy" to moglibysmy zapomniec o play-offach i teraz bysmy obgryzali paznokcie w walce o utrzymanie - spojz smieszny czlowieczku na statystyki z tego sezonu, przypomnij sobie kilka kluczowych spotkan i jaka role w nich odegral Radek...zanim zaczniesz nastepnym razem bezmyslnie klepac w te klawiature. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan_Slask Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.crowley.pl 16.04.05, 08:27 ... odp...dol sie od Hyżego, żeby wszyscy polscy gracze wychodzili na każdy mecz tak zdeterminowani i z chęcią gry, walki mielibyśmy mistrzostwo świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.p.mcmurphy niech schetyna zrezygnuje tez z kosza IP: *.halls.manchester.ac.uk 15.04.05, 23:31 to bedzie szansa na normalizacje, ten czlowiek nie nadaje sie do tego biznesu. niech nikt mi nie wyjezdza z tym ze wyciagnal Slask 10 lat temu - odkupil go za bezcen od znajomych, i to klub ktory zawsze byl potezny, mial stala grupe kibicow i gra w 650tys miescie, w ktorym pilka nozna nigdy sie nie liczyla - Slask byl skazany na sukces. ale schetyna udowadnia swoje dyletanctwo co roku, a wraz ze wzrostem poziomu ligi zaczyna byc ono coraz bardziej widoczne - ciagle problemy ze sponsorami (problem ze znalezieniem sponsora dla chronicznego mistrza Polski to farsa...), notoryczne skandale trenerskie oraz problemy z zawodnikami - to nie jest przypadek, takie rzeczy nigdzie indziej sie nie dzieja a za tym wszystkim nie moze stac nikt inny tylko maly Grzes, ktory bawi sie w despote-duce-skarbnika PO. ten czlowiek skompromitowal sie, podobnie jak pozostali czlonkowie jego gwardii przybocznej, z Pszczolkowskim czy jak mu tam, na czele - czarno widze losy Slaska z taka "ekypom menedżerskom", chocby tu Ginobli i Bodiroga zagrali. null respect scheti, absolute zero... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja Re: niech schetyna zrezygnuje tez z kosza IP: *.pl 16.04.05, 00:01 > i gra w 650tys miescie, w ktorym pilka nozna nigdy sie nie liczyla - ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Weż rozbieg i pie..ij mocno w najblizsza sciane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plat Re: niech schetyna zrezygnuje tez z kosza IP: *.sexowny.net 16.04.05, 01:36 no nie moge.... :D Piłka sie nie liczyła... dobre dobre.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajkoikokosz Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:58 W tym sezonie Hegemonem jest ekipa Prokomu zaś Deichmann pełni rolę kaprala -))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tugi WKS! WKS!! WKS!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:20 kajkoikokosz---> mam nadzieję, że Turów skopie wam tyłki... a jak nie oni to Anwil!!! Byłem na meczach i szanuje drużynę z Włocławka. Wyjątki to: jelić i nagys!!! Za te FAKSY do naszych kibiców nie dostaniecie ode mnie nigdy juz braw! Kibice kibicami... wiadomo, że pomiędzy Śląskiem a Włocławkiem (czemu wy nazwy swoją drogą nie macie??) jest "święta wojna" toczona od X lat i się zbytnio nie lubimy... ale pokazywanie takich gestów to przesada szzcególnie, że chamstwa wśród publiki nie było (bardzo nieliczne wyjątki). TORÓW!!! ŚLĄSK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marka Prokom czyli ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:56 jak ZUS czyli my wszyscy przestanie was finansowac - skończy się kasa i te dobre jak na naszą ligę wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorn Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 16.04.05, 00:15 Tym wszystkim, którzy ekscytują sie nikłymi porażkami Śląska chcę powiedzieć, że Anwil grał na pół gwizdka. Dopiero w finale zacznie się prawdziwa zabawa, więc nie było sensu się forsować w grze z jakimiś cieniasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tugi Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:21 Kurde ja tu pisze o szacunku, ale jak widze wypowiedzi takich debili to mi się krew w żyłach przelewa... wracaj wieśniaku do swojego Torunia!!! A Ty niby jaka drużynę tam masz u siebie!? Gó.. masz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:57 już Anwil pokazał w pucharach europejskich co jest wart.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.uz.zgora.pl 16.04.05, 10:49 Śląsk może przegrał 3 punktami z Anwilem, ale tak naprawdę to w playoffach grał na kredyt - nie było cudu z Czarnymi tylko "cudowne sędziowanie". Podobnie jak w meczu z AZS Koszalin. Później Śląsk grał już lepiej, ale być może Czarni zagraliby tak samo na ich miejscu - po prostu Ślask nie zasłużył na playoff (tak jak na Euroligę 2 lata temu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 13:48 schetyna wiele zrobił dobrego dla śląska, ale chciał zbyt wiele, za szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barts Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 16.04.05, 13:52 Nikt tu nie pisze że kłopoty zaczeły się kiedy Prezesoposeł wział sobie zespół szmacianki. Teraz się pozbył tego kamienia u nogi i jest nadzieja na to że kosz znowu wróci na njawyzszy poziom. Pisałem o tym na forum kiedyś to mało by mnie " kibice" szmacianki nie zlinczowali , a prawda jest tak ze do poziomu który reprezentuje kosz we Wrocławiu (nawet teraz) piłce nożnej brakuje jakiś 6 lat maooze więcej . NIkt w dodatku nie chce w to inwestować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwiluś Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 18.04.05, 21:43 A ja jestem z Włocławka i kibic Anwilu!Slaskowi życzę lepszego sezonu.Spotkania z Anwilem w następnym sezonie ale w finale .Zadne mecze nie wyzwalają tyle emocji co nasze.To są HICIORY !pozdro dla prawdziwych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfurca DZIEKUJEMY ... IP: 212.127.66.* 16.04.05, 16:23 ... wszystkim zawodnikom za zaangazowanie w tym sezonie przysporzyliscie nam wielu emocji, te mecze i te koncowki, miodzio. pol sezonu z mahoricem i pol z jankowskim, ktory zostal rzucony na gleboka wode i wydaje mi sie ze poradzil sobie lepiej niz winnicki kiedys ... w nastepnym sezonie bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barts Re: DZIEKUJEMY ... IP: *.wroclaw.mm.pl 16.04.05, 17:14 zgadzam się Jankes jest lepszy niz winnicki powinien zostać moze jako drugi trener .W każdym razie ja dołaczam sie do podzieńkowań. Mam nadzieję że przyszły sezon bedzie lepszy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marv Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.retsat1.com.pl 17.04.05, 10:30 a we włocławku koszykówka niezła i piłkarze wchodzą do ekstraklasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwil for ever Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 18.04.05, 12:26 a jaka jest różnica zostać zastrzelonym ("na śmierć ;-]) jedyn strzałem czy całą serią?!?!?!?1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Buahaha $chetyna rezygnuje z finansowania dobre!!! IP: *.prawo.uni.wroc.pl 18.04.05, 18:52 "...po tym seoznie $chetyna rezygnuje z finansowania piłki nożnej" Drogie pismaki z wybiorczej, między zarządzaniem a finansowaniem jest zasadnicza różnica. Porównajcie zarobki piłkarzy i koszykarzy, niebagatelna różnica. $chetyna sie wycofuje bo widzi, że grosza z tego mieć nie będzie, a to grzesiowi bardzo nie leży... Niech Śląsk będzie Śląskiem, a reszta duppmanów nas nie obchodzi! Hej Śląsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głośnik Re: Buahaha $chetyna rezygnuje z finansowania dob IP: *.pwr.wroc.pl / *.wcss.wroc.pl 20.04.05, 15:12 o i znalazł się kolejny pismak pokroju brzozowicza i maciorowskiego piszący pod publikę GS ( GS tak przy temacie gdzie są twoje obietnice, zwiałeś jak ostatni szczur, zostawiając zespół z wypowiedzeniami z pracy, tak postepują wielcy prezesi, po co robiłeś nadzieje)wielki teoretyk kosza i piłki, przypomne ci trochę ,że twoi koledzy pismaku mają proces za oczernianie ludzi związanych z piłkarskim Śląskiem,ku ścisłości we Wrocławiu dupman zostanie zawsze dupmanem Śląsk jest tylko jeden - piłkarski o czym wiedzą kibice w całej Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.rzeczpospolita.pl 20.04.05, 16:25 w Odpowiedz Link Zgłoś