Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław

IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 15.04.05, 21:02
    Warto jednak zauważyć, że w sumie cztery mecze z Anwilem Ślask przegrał
    zaledwie trzema punktami...
    Obserwuj wątek
      • Gość: furiat Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:09
        od kiedy pikniowcy rzadza na trybunach zaczela sie rownia pochyla,zreszta caly
        polski kosz jest na światowym zadupiu!!
      • Gość: bolo Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:36
        z drugą cześcią zdania się zgadzam
        • Gość: koszyk Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:27
          ja też, ale do cholery nie można zmarnowac tylu lat tradycji klubu któy jeszcze
          kilka lat temu ( np. do tych najlepszych ME) wstawiał trzon reprezentacji
      • Gość: 56 Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:58
        Jaki Skiba jaki Rondel??Poza Ignerskim reszta lacznie z bezmyslnym Jankowskim
        pasuje do....sam nie wiem doczego ale napewno nie do prawdziwej
        koszykowki.Schetyna systemmatycznie demolowal druzyne ktora przez ostatnie
        lata byla oslabiana.Kto daje pieniadze na koszykarski Slask a potem okazuje sie
        ze 30 % idzie na miernych kopaczy.Recepta??Schetyna niech da sobie spokoj ze
        sportem bo moze skonczyc jak inny koszykarski posel/ten od PCS/Trzeba budowac
        nowa druzyne ale nie znowu na jeden sezon i koniecznie zatrzymac
        Ignerskiego.Ale to musi zrobic nowy wlasciciel i modlmy sie zeby taki sie
        znalazl najlepiej z wlasna kasa zeby nie musial "pozyczac sobie"CPWCS
        • Gość: edi Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:00
          jasne... podziekuj Schetynie za to co było. Bez niego będzie tylko gorzej.
          • Gość: marco NIE!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:53
            Schetyna musi odejść!!!! Już dosyść szkód narobił!!!!!!
            • Gość: edi Re: NIESTETY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 02:24
              sorki, a kto się za to weżmie? spójrz na piłkarki Śląsk. 3 liga. I to samo czeka
              koszykówkę. A szkoda. To zasłuzony klub.
      • januszekb1 Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław 15.04.05, 22:58
        moim zdaniem przede wszystkim należy zmienić prezesa, bo który normalny
        działacz zwalnia trenera po zdobyciu mistrza Polski? Nawet w takiej sytuacji
        jak była w meczach z Anwilem była szansa na wygraną
        ,ale z Hyżym w składzie było to nie możliwe. Tak słabego koszykarza w Sląsku
        nie było i chyba nie będzie (no chyba że zakontraktują mnie)!Ale i tak
        rzuciłbym wiecej osobistych...
        • Gość: r.p.mcmurphy Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.halls.manchester.ac.uk 15.04.05, 23:36
          nie pieprz glodnych kawalkow, gdyby nie ten "cienias Hyzy" to moglibysmy
          zapomniec o play-offach i teraz bysmy obgryzali paznokcie w walce o utrzymanie -
          spojz smieszny czlowieczku na statystyki z tego sezonu, przypomnij sobie kilka
          kluczowych spotkan i jaka role w nich odegral Radek...zanim zaczniesz nastepnym
          razem bezmyslnie klepac w te klawiature.

• Gość: Fan_Slask Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.crowley.pl 16.04.05, 08:27
          ... odp...dol sie od Hyżego, żeby wszyscy polscy gracze wychodzili na każdy
          mecz tak zdeterminowani i z chęcią gry, walki mielibyśmy mistrzostwo świata.
      • Gość: r.p.mcmurphy niech schetyna zrezygnuje tez z kosza IP: *.halls.manchester.ac.uk 15.04.05, 23:31
        to bedzie szansa na normalizacje, ten czlowiek nie nadaje sie do tego biznesu.
        niech nikt mi nie wyjezdza z tym ze wyciagnal Slask 10 lat temu - odkupil go za
        bezcen od znajomych, i to klub ktory zawsze byl potezny, mial stala grupe
        kibicow i gra w 650tys miescie, w ktorym pilka nozna nigdy sie nie liczyla -
        Slask byl skazany na sukces.

ale schetyna udowadnia swoje dyletanctwo co roku, a wraz ze wzrostem poziomu
        ligi zaczyna byc ono coraz bardziej widoczne - ciagle problemy ze sponsorami
        (problem ze znalezieniem sponsora dla chronicznego mistrza Polski to farsa...),
        notoryczne skandale trenerskie oraz problemy z zawodnikami - to nie jest
        przypadek, takie rzeczy nigdzie indziej sie nie dzieja a za tym wszystkim nie
        moze stac nikt inny tylko maly Grzes, ktory bawi sie w despote-duce-skarbnika
        PO. ten czlowiek skompromitowal sie, podobnie jak pozostali czlonkowie jego
        gwardii przybocznej, z Pszczolkowskim czy jak mu tam, na czele - czarno widze
        losy Slaska z taka "ekypom menedżerskom", chocby tu Ginobli i Bodiroga zagrali.

null respect scheti, absolute zero...
        • Gość: jatoja Re: niech schetyna zrezygnuje tez z kosza IP: *.pl 16.04.05, 00:01
          > i gra w 650tys miescie, w ktorym pilka nozna nigdy sie nie liczyla -
          ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Weż rozbieg i pie..ij mocno w najblizsza sciane.
        • Gość: plat Re: niech schetyna zrezygnuje tez z kosza IP: *.sexowny.net 16.04.05, 01:36
          no nie moge.... :D Piłka sie nie liczyła... dobre dobre.... :D
      • Gość: kajkoikokosz Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:58
        W tym sezonie Hegemonem jest ekipa Prokomu zaś Deichmann pełni rolę kaprala -)))
        • Gość: Tugi WKS! WKS!! WKS!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:20
          kajkoikokosz---> mam nadzieję, że Turów skopie wam tyłki... a jak nie oni to
          Anwil!!! Byłem na meczach i szanuje drużynę z Włocławka. Wyjątki to: jelić i
          nagys!!! Za te FAKSY do naszych kibiców nie dostaniecie ode mnie nigdy juz braw!
          Kibice kibicami... wiadomo, że pomiędzy Śląskiem a Włocławkiem (czemu wy nazwy
          swoją drogą nie macie??) jest "święta wojna" toczona od X lat i się zbytnio nie
          lubimy... ale pokazywanie takich gestów to przesada szzcególnie, że chamstwa
          wśród publiki nie było (bardzo nieliczne wyjątki).
          TORÓW!!! ŚLĄSK!!!
        • Gość: marka Prokom czyli ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:56
          jak ZUS czyli my wszyscy przestanie was finansowac - skończy się kasa i te dobre
          jak na naszą ligę wyniki.
      • Gość: thorn Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 16.04.05, 00:15
        Tym wszystkim, którzy ekscytują sie nikłymi porażkami Śląska chcę powiedzieć, że
        Anwil grał na pół gwizdka. Dopiero w finale zacznie się prawdziwa zabawa, więc
        nie było sensu się forsować w grze z jakimiś cieniasami.
        • Gość: Tugi Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:21
          Kurde ja tu pisze o szacunku, ale jak widze wypowiedzi takich debili to mi się
          krew w żyłach przelewa... wracaj wieśniaku do swojego Torunia!!! A Ty niby jaka
          drużynę tam masz u siebie!? Gó.. masz!!
        • Gość: janek Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:57
          już Anwil pokazał w pucharach europejskich co jest wart....
      • Gość: Andrzej Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.uz.zgora.pl 16.04.05, 10:49
        Śląsk może przegrał 3 punktami z Anwilem, ale tak naprawdę to w playoffach grał
        na kredyt - nie było cudu z Czarnymi tylko "cudowne sędziowanie". Podobnie jak
        w meczu z AZS Koszalin. Później Śląsk grał już lepiej, ale być może Czarni
        zagraliby tak samo na ich miejscu - po prostu Ślask nie zasłużył na playoff
        (tak jak na Euroligę 2 lata temu).
        • Gość: zbychu Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 13:48
          schetyna wiele zrobił dobrego dla śląska, ale chciał zbyt wiele, za szybko
      • Gość: barts Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 16.04.05, 13:52
        Nikt tu nie pisze że kłopoty zaczeły się kiedy Prezesoposeł wział sobie zespół
        szmacianki. Teraz się pozbył tego kamienia u nogi i jest nadzieja na to że kosz
        znowu wróci na njawyzszy poziom. Pisałem o tym na forum kiedyś to mało by
        mnie " kibice" szmacianki nie zlinczowali , a prawda jest tak ze do poziomu
        który reprezentuje kosz we Wrocławiu (nawet teraz) piłce nożnej brakuje jakiś 6
        lat maooze więcej . NIkt w dodatku nie chce w to inwestować.
        • Gość: anwiluś Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 18.04.05, 21:43
          A ja jestem z Włocławka i kibic Anwilu!Slaskowi życzę lepszego sezonu.Spotkania
          z Anwilem w następnym sezonie ale w finale .Zadne mecze nie wyzwalają tyle
          emocji co nasze.To są HICIORY !pozdro dla prawdziwych kibiców.
      • Gość: tfurca DZIEKUJEMY ... IP: 212.127.66.* 16.04.05, 16:23
        ... wszystkim zawodnikom za zaangazowanie w tym sezonie
        przysporzyliscie nam wielu emocji, te mecze i te koncowki, miodzio.
        pol sezonu z mahoricem i pol z jankowskim, ktory zostal rzucony na gleboka wode
        i wydaje mi sie ze poradzil sobie lepiej niz winnicki kiedys ...

w nastepnym sezonie bedzie lepiej
        • Gość: barts Re: DZIEKUJEMY ... IP: *.wroclaw.mm.pl 16.04.05, 17:14
          zgadzam się Jankes jest lepszy niz winnicki powinien zostać moze jako drugi
          trener .W każdym razie ja dołaczam sie do podzieńkowań. Mam nadzieję że
          przyszły sezon bedzie lepszy .
      • Gość: marv Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.retsat1.com.pl 17.04.05, 10:30
        a we włocławku koszykówka niezła i piłkarze wchodzą do ekstraklasy.
      • Gość: anwil for ever Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 18.04.05, 12:26
        a jaka jest różnica zostać zastrzelonym ("na śmierć ;-]) jedyn strzałem czy
        całą serią?!?!?!?1
      • Gość: Q Buahaha $chetyna rezygnuje z finansowania dobre!!! IP: *.prawo.uni.wroc.pl 18.04.05, 18:52
        "...po tym seoznie $chetyna rezygnuje z finansowania piłki nożnej"
        Drogie pismaki z wybiorczej, między zarządzaniem a finansowaniem jest
        zasadnicza różnica. Porównajcie zarobki piłkarzy i koszykarzy, niebagatelna
        różnica. $chetyna sie wycofuje bo widzi, że grosza z tego mieć nie będzie, a to
        grzesiowi bardzo nie leży...

Niech Śląsk będzie Śląskiem, a reszta duppmanów nas nie obchodzi!

Hej Śląsk!
        • Gość: Głośnik Re: Buahaha $chetyna rezygnuje z finansowania dob IP: *.pwr.wroc.pl / *.wcss.wroc.pl 20.04.05, 15:12
          o i znalazł się kolejny pismak pokroju brzozowicza i maciorowskiego piszący
          pod publikę GS ( GS tak przy temacie gdzie są twoje obietnice, zwiałeś jak
          ostatni szczur, zostawiając zespół z wypowiedzeniami z pracy, tak postepują
          wielcy prezesi, po co robiłeś nadzieje)wielki teoretyk kosza i piłki, przypomne
          ci trochę ,że twoi koledzy pismaku mają proces za oczernianie ludzi związanych
          z piłkarskim Śląskiem,ku ścisłości we Wrocławiu dupman zostanie zawsze dupmanem
          Śląsk jest tylko jeden - piłkarski o czym wiedzą kibice w całej Polsce
      • Gość: re Re: Kryzys koszykarskiego Śląska Wrocław IP: *.rzeczpospolita.pl 20.04.05, 16:25
        w

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka