Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

walka o II ligę...

IP: *.chello.pl 22.06.05, 23:54
    ależ to musiały być emocje.
    Polonia Bytom pojechała do Jaworzna na mecz ze Szczakowianką z zaliczką 1:0 z
    pierwszego meczu. gospodarze strzelili gola na 2:0 w 90 minucie, a tu dwie
    minuty potem dostali gola i lecą do III ligi...
    Ruch po wygranej w Pruszkowie 4:2 miał z palcem wiadomo gdzie zapewnić sobie
    utrzymanie. tymczasem Znicz wygrał 2:0! jeszcze jeden gol i "niebiescy"
    spadliby na dno. ostatnie minuty (druga bramka dla gości padła w 81 minucie)
    to były chyba najdłuższe minuty w historii stadionu przy ulicy Cichej...

i chociaż poziom był pewnie... II-ligowy (najwyżej), to szkoda, że nie można
    było tego zobaczyć w TV...
    Obserwuj wątek
      • Gość: adam81w ja czasem mysle ze to mzoe nasza kibicow wina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 01:22
        bo nie naciskamy na telewizje by nadawaly nasz ulubiony sport .

gratuluje Polonii Bytom awansu do 2 ligi . wreszcie klub z nazwa i tradycja
        • Gość: Cyfra Re: ja czasem mysle ze to mzoe nasza kibicow wina IP: *.g.pppool.de 23.06.05, 07:49
          Dokladnie takie kluby trzeba popierac z tradycjami
          • berserk75 Re: ja czasem mysle ze to mzoe nasza kibicow wina 23.06.05, 11:08
            Gość portalu: Cyfra napisał(a):

> Dokladnie takie kluby trzeba popierac z tradycjami

czasem mówisz rozsądnie
            • rasheed Re: ja czasem mysle ze to mzoe nasza kibicow wina 24.06.05, 10:02
              Tak zwłaszcza że kibice Polonii mają podobne tradycje do kibiców Craxy...
        • un-j Re: ja czasem mysle ze to mzoe nasza kibicow wina 23.06.05, 11:00
          > gratuluje Polonii Bytom awansu do 2 ligi . wreszcie klub z nazwa i tradycja

ale bez pieniędzy.
      • fle_xx Re: walka o II ligę... 23.06.05, 17:39
        Ja tak sie sklada ze mialem przyjemnosc wczoraj wizytowac Radom i przy okazji
        udalem sie na stadion przy Ul. Struga na Radomiak-Tloki (3:0). Moja refleksja
        jest jedna: Radomiak swoja gra zasluzyl bezapelacyjnie na pozostanie w II Lidze
        ale kibice Zielonych to juz jest ekstraklasa!Widac jaki tam jest glod wielkiej
        pilki, na 6tysiecznym stadionie bylo ponad 7000 osób, wszyscy dopingowali, co
        wiecej poraz pierwszy spotkalem sie z sytuacja zeby glówna trybuna zaczynala
        niektóre przyspiewki. Brawo Radomiak!
      • Gość: Razorfan Re: walka o II ligę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 18:25
        Ja niestety mam pewne watpliwosci co do tej super II ligi. Kto wie na ile
        czysty byl to sezon choc wydaje sie ze w koncowce bylo uczciwie. JEdnak sila
        tych drugoligowcow chyba jednak nie bedzie wielka. Pokazal to Widzew grajac
        zalosnie z Odra.
        Chyba nadzieje ze II ligowcy wzmocnia I lige sa nieuzasadnione.
        Rowniez takie informacje jak brak srodkow w budzecie Arki na zaplacenie pensji
        Sokolowskiemu I potwierdzaja pesymistyczne przewidywania. Jak to maja byc tacy
        beniaminkowie to ja dziekuje bo kto bedzie gral w tych druzynach. Jak oni nie
        maja kasy na Sokola to nie maja na nikogo. Przeciez maja moznego sponsora. A
        moze cala kasa poszla na ten awans :>?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka