Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TdF: Zabriskie pierwszym liderem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 21:01
    wyprzedzić ULRICHA na czasówce mając minutę straty to jest COŚ!!!ODJAZD!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: sentar Moja opinia IP: *.chello.pl 02.07.05, 21:06
        Armstrong pokazal klase, brawo!!
        Wydaje mi sie ze Lance celowo zwolnil by nie wygrac 1 etapu i dal Zabriskiemu
        zostac liderem. Zrobil tak dlatego ze gdyby to on zostal liderem to jego zespol
        musial by juz od jutro pilnowac koszulki lidera, i nadawac tempo peletonowi,
        teraz jak wygral Zabriske to CSC musi pilnowac ucieczek a kolarze Discovery moga
        spokojnie jechac w peletonie. Dzieki temu beda wypoczeci i gotowi do ostrej
        jazdy po gorach.
        • Gość: nie znawca Re: Moja opinia IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 02.07.05, 23:17
          Calkiem niezle pomyslane, choc dac komus wygrac roznica 2 sek nie byloby proste.

Ten dzisiejszy prolog byl prawdziwa proba sil. Kazdy jechal dla siebie. Pozniej
          juz tylko liczyc sie beda interesy liderow. Ten sympatyczny Zubriski (polskie
          korzenie?) bedzie pracowal na Basso. Inna sprawa ze team CSC w tym roku wydaje
          sie byc bardzo silny. Wyscig zapowiada sie fascynujaco. Jak narazie jak zwykle
          Amerykanie sa gora.
          • Gość: LAF Re: Moja opinia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:02
            A propos nazwiska Zabrbiskie: o ile dobrze pamietam jest to skrót od nazwiska
            Zabrzeziński. Czyli zwycięstwo w TdF z polskim akcentem!!! ;)
      • artur74 Zdeklasowany Ullrich! Brawo!!! 03.07.05, 09:35
        Szanse na wyrównaną walkę między Niemcem a Lancem legły w gruzach już w prologu!!!
        Ullrich kaputt!
      • Gość: A Re: TdF: Zabriskie pierwszym liderem IP: 81.6.129.* 03.07.05, 10:52
        Pewnie słuchacze radia m. zaraz napiszą że to CIA mu zapewniło zwycięstwo
      • adalberto3 TdF ? Czy to nowa tendencja w języku polskim ? 03.07.05, 11:08
        Tworzenie skrótów rodem z niemieckiego.
      • Gość: Lysy Re: TdF: Zabriskie pierwszym liderem IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 03.07.05, 14:23
        Znowu bedzie nudny wyscig armostrong wygra bo moze brac leki ktorych inni nie
        moga i tyle w gorach dowali ze 20 minut reszcie. A poza tym co z niego za
        wielki kolarz jak nigdy innego wielkiego touru nie wygral. W przeciwienstwie do
        reszty wielkich
      • Gość: virra reklamy zespolu IP: *.107.78.64.susc.suscom.net 04.07.05, 01:40
        Na Discovery Channel mozna ogladac swietne reklamy i krotkie programy
        dedykowane zespolowi i ich Liderowi....wspaniala i profesjonalna oprawa.
        • Gość: itsme Re: reklamy zespolu IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 05.07.05, 06:38
          zubriskie to skrot od zubrzycki czyli mojego nazwiska.... poza tym to moj dobry
          znajomy.... good luck zubby.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka