Gość: bobas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 21:01 wyprzedzić ULRICHA na czasówce mając minutę straty to jest COŚ!!!ODJAZD!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sentar Moja opinia IP: *.chello.pl 02.07.05, 21:06 Armstrong pokazal klase, brawo!! Wydaje mi sie ze Lance celowo zwolnil by nie wygrac 1 etapu i dal Zabriskiemu zostac liderem. Zrobil tak dlatego ze gdyby to on zostal liderem to jego zespol musial by juz od jutro pilnowac koszulki lidera, i nadawac tempo peletonowi, teraz jak wygral Zabriske to CSC musi pilnowac ucieczek a kolarze Discovery moga spokojnie jechac w peletonie. Dzieki temu beda wypoczeci i gotowi do ostrej jazdy po gorach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie znawca Re: Moja opinia IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 02.07.05, 23:17 Calkiem niezle pomyslane, choc dac komus wygrac roznica 2 sek nie byloby proste. Ten dzisiejszy prolog byl prawdziwa proba sil. Kazdy jechal dla siebie. Pozniej juz tylko liczyc sie beda interesy liderow. Ten sympatyczny Zubriski (polskie korzenie?) bedzie pracowal na Basso. Inna sprawa ze team CSC w tym roku wydaje sie byc bardzo silny. Wyscig zapowiada sie fascynujaco. Jak narazie jak zwykle Amerykanie sa gora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAF Re: Moja opinia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:02 A propos nazwiska Zabrbiskie: o ile dobrze pamietam jest to skrót od nazwiska Zabrzeziński. Czyli zwycięstwo w TdF z polskim akcentem!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Zdeklasowany Ullrich! Brawo!!! 03.07.05, 09:35 Szanse na wyrównaną walkę między Niemcem a Lancem legły w gruzach już w prologu!!! Ullrich kaputt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: TdF: Zabriskie pierwszym liderem IP: 81.6.129.* 03.07.05, 10:52 Pewnie słuchacze radia m. zaraz napiszą że to CIA mu zapewniło zwycięstwo Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 TdF ? Czy to nowa tendencja w języku polskim ? 03.07.05, 11:08 Tworzenie skrótów rodem z niemieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: TdF: Zabriskie pierwszym liderem IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 03.07.05, 14:23 Znowu bedzie nudny wyscig armostrong wygra bo moze brac leki ktorych inni nie moga i tyle w gorach dowali ze 20 minut reszcie. A poza tym co z niego za wielki kolarz jak nigdy innego wielkiego touru nie wygral. W przeciwienstwie do reszty wielkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virra reklamy zespolu IP: *.107.78.64.susc.suscom.net 04.07.05, 01:40 Na Discovery Channel mozna ogladac swietne reklamy i krotkie programy dedykowane zespolowi i ich Liderowi....wspaniala i profesjonalna oprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itsme Re: reklamy zespolu IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 05.07.05, 06:38 zubriskie to skrot od zubrzycki czyli mojego nazwiska.... poza tym to moj dobry znajomy.... good luck zubby. Odpowiedz Link Zgłoś