Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytam - co ze Ślusarskim??????????????

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.08.02, 19:18
    Baniak pomija go w każdym meczu, nawet bardzo mało grał w sparingach. Teraz
    jeszcze opowiada że ma tylko jednego napastnika - Waldka Przysiudę, bo Rejsik
    się leczy. Cały czas trąbi że poszukuje rosłego napastnika. Przecież Bartek
    jest wysoki, no i jest do cholery napastnikiem. Wdowczyk wystawiał go w I
    lidze i jakoś sobie radził. Teraz się nie nadaje? Za to Golina się nadaje!!!
    Michał jest absolutnie bez formy. Baniaqe wstawia nawet Bekasa do ataku, byle
    nie Ślusarskiego. Jeśli ma siedziec na ławce dlaczego go nie puścili do
    Widzewa. Oni go chcieli i tam by grał. To jakaś paranoja!!
    Pzdr
    Obserwuj wątek
      • plastic2 Re: Pytam - co ze Ślusarskim?????????????? 12.08.02, 20:10
        wydaje mi sie ze z gksem zagra slusarski zamiast goliny( ZERO formy). baniak
        jest mu to winien. po co bylo to cale pieprzenie baniaka? im dluzej nie
        bedzie dostawal szansy na pokazanie sie tym czesciej bedzie sobie
        powtarzal: "po co tu wracalem...." ale ten temat byl tak wiele razy juz
        maglowany ze szkoda slow...
        • tow.szarikow Re: Pytam - co ze Ślusarskim?????????????? 13.08.02, 07:02
          obawiam się, że Baniak widzi to inaczej, tzn., że nie jest Ślusarskiemu nic
          winien
          trenera bronią wyniki, ale jeżeli nie będzie goli to w końcu Bartek zagra (oby
          nie było to za późno dla niego i dla Lecha)
          • feelgood Re: Pytam - co ze Ślusarskim?????????????? 13.08.02, 10:12
            Prędzej zagra wynalazek argentyński. Pewnie taki z niego będzie pożytek, jak z
            Rodrigueza w Pogonii. A "Napoleon" Jezierski, z którym czasem się zgadzam grzmi
            w PN, że wynalazki zajmują miejsce naprawdę wartościowym piłkarzom...

nARKA
      • Gość: M.A.G. Re: Pytam - co ze Ślusarskim?????????????? IP: 213.17.225.* 13.08.02, 10:12
        Mam przyjemnosc znac osobiscie Bartka i wiem iz Baniak go nie wystawia bo go
        poprostu nie lubi i to tyle!!!
        • Gość: Lechfan Re: Pytam - co ze Ślusarskim?????????????? IP: *.debiec.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 14:58
          Pamiętacie pewnego utalentowanego napastnika,który nie wiadomo czemu grzał u
          nas ławę?Wystarczył tydzień i już go nie było,strzelał dla innej drużyny,został
          najlepszym napastnikiem w lidze,a teraz strzela w Niemczech.O kogo chodzi?
          Jeżeli Baniak nie będzie wystawiał Ślusarza tylko dlatego,że go nie lubi to
          stracę do trenera sympatię.Panie Bogusławie nie jest pan Bogiem!
          • Gość: Pablo Re: Pytam - co ze Ślusarskim?????????????? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.08.02, 18:44
            Tak, tak. Wichniar był, jest i chyba będzie dobry. Ślusarski może też pójdzie
            jego drogą, już o mało co by wylądował w Widzewie. Co do Argentyńczyka myślę że
            to niewypał. Jeden "świetny" jego rodak już grał w Wiśle i jakoś nie rzucił na
            kolana. A może wszyscy się mylimy - Ślusarz to łamaga, a Arg. drugi Maradona????
            NIEEEEEEEEEEEEE
            Pzdr
      • jacniew Re: Pytam - co ze Ślusarskim?????????????? 15.08.02, 13:55
        Też mnie to dziwi. Przecież chłopak pokazał w Widzewie, że można na niego
        liczyć. Moim zdaniem powinien dostać więcej szans żeby się pokazać. Chyba że
        prawdą jest że Baniak go nie lubi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka