wawak 09.09.05, 13:05 Boski Andre mistrzem! W finale Federer moze zostać przez Abdre zaskoczony. Hewitta szwajcar pokona bez problemu, tak jak Andre Ginepriego. Pozdro dla fanów Boskiego Andre... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wawak Andre wygra US Open 2005 09.09.05, 13:06 Boski Andre mistrzem! W finale Federer moze zostać przez Andre zaskoczony. Hewitta szwajcar pokona bez problemu, tak jak Andre Ginepriego. Pozdro dla fanów Boskiego Andre... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 BOSKI ANDRE ?... 09.09.05, 13:16 Jak BOG tak wyglada jak ten tenisista....TO JA WYSIADAM Z TEGO POCIAGU. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 US Open - Federer zagra z Hewittem o finał 09.09.05, 13:07 Hewitt NICZYM NIE ZACHWYCIL, POWOD: atrakcyjna zona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: US Open - Federer zagra z Hewittem o finał IP: *.icpnet.pl 09.09.05, 13:52 tak. przed małżeństwem był o klasę lepszy. szkoda, bo bardzo go lubiłam i mocno trzymałam za niego kciuki. agassiemu należy się wygrana. pprzewiduję 5 setów. tiebreak w ostatnim dla andre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CLinCH Re: US Open - Federer zagra z Hewittem o finał IP: *.zurich.com 09.09.05, 16:45 Wspolczuje miec takiego idola. Mimo sukcesow, duzej pracy i talentu to zwykly pryszczaty cham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura zn ktos zasady??? IP: 80.51.250.* 09.09.05, 14:59 Szwajcar Roger Federer, najwyżej rozstawiony z tenisistów, zmierzy się z Australijczykiem Lleytonem Hewittem (nr 3.) dlaczego Federer nie zagra z kims slabszym skoro jest najwyzej rostawiony? wg mnie powinno byc tak ze pierwszy gra z ostatnim drugi z przedostatnim itd. Skoro szwajcar ma nr 1 to czemu gra z nr 3? a Agassi ma nr 7 i gra niewiadomo z kim? o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berkoff Re: zn ktos zasady??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:30 losowanie kolego... w sporcie nie ma faworyzacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: zn ktos zasady??? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.09.05, 15:35 bo numer 2 (Nadal) i cztery (Roddick) juz zostali pokonani a mieli oni grac z Aggasim odpowiednio w 1/16 i 1/8 turnieju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura Re: zn ktos zasady??? IP: 80.51.250.* 09.09.05, 17:20 widziales kiedys losowanie w tenisie np: losowanie polfinalow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtravaganza Re: US Open - Federer zagra z Hewittem o finał IP: *.pl.bauer.com / 217.153.130.* 09.09.05, 15:57 a ja uwazam ze Hewitt zlekcwazyl fina w ostatnim meczu i szanse oceniam prawie rowno. 55-45 lub 60-40 fla Federera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre fan Ja tez chce zeby Andre wygral... IP: *.eds.net 09.09.05, 17:23 ale to by bylo mozliwe jedynie gdyby Roger nie doszedl do polfinalu, niestety doszedl i to w takim stylu, ze w tej chwili jego przeciwnicy nie mysla o wygraniu, tylko zeby mecz nie skonczyl sie do zera. Tenis to jest bardzo mentalny sport i Hewitt po prostu wie, ze nie moze wygrac z Rogerem... A co do finalu, to chcialbym przypomniec kibicom malo interesujacym sie tenisem, ze Roger w niedziele po prostu nie przegrywa (patrz wyzej).... Chcialbym zjesc moje slowa po finale... ale w tej chwili Roger ma 99% szans na wygranie finalu, a trzej pozostali moga podzielic sie 1 procentem. Odpowiedz Link Zgłoś
voytex Re: US Open - Federer zagra z Hewittem o finał 09.09.05, 20:13 Mam cicha nadzieje,ze nasz "wulgarny" Hewicik pokona wreszcie pewnego siebie Swiss cheese "Federowicza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszygene Re: tylko i only Federer-ek IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 09.09.05, 22:47 Ja tez jestem pod wrazeniem gry 35-ciolatka i bardzo go lubie jako zawodnika i czlowieka ale obawiam sie,ze juz z Gineprim bedzie mial klopoty ale mysle,ze wygra w fiale jednak tylko FEDERER.A blondas z Antypodow bedzie w polfinale tylko tlem dla szwajcarskiego ASA. Ogladnalem 1/2 finalu Pierce z Dementiewa i wiecie co? Jestem zaskoczony. W tej chwili ogladam "Barbie" z Clijsters i ...nie wiem. Bylyby jaja gdyby USOpen wygrala Maryska...Moze to byc? Odpowiedz Link Zgłoś