Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    12.09.05, 20:11
    Postuluję usunąć całą ligę prywatną o nazwie cOTAM. Zainteresowanym polecam
    lekturę punktów ligi, która ma w sumie 1100 punktów. Należy do niej SZESNASTU
    prezesów o wdzięcznej ksywce Tumbe czy coś takiego. Ja dopiero tydzień temu
    założyłem drugą druzynę jako wyraz wściekłości na obniżenie cen Franka i Uche
    a tu taki przekrętas robi karierę z najlepszym prezesem rzędu 230 punktów.
    Redakcjo! Apeluję o szybką reakcję.
    Obserwuj wątek
      • marwi75 Re: Usunąć 12.09.05, 20:16
        Niestety nie ma zakazu zakładania x liczby drużyn. Zapewne nie on jeden ma
        założonych kilkanaście-kilkadziesiąt drużyn.
        • norbi04 Re: Usunąć 12.09.05, 21:06
          Każdy powinien mieć 1 (słownie: jedną) drużynę! To by było sprawiedliwe.
          • dobrek40 Re: Usunąć 13.09.05, 08:34
            Sprawiedliwe, to jest postępowanie zgodnie z regulaminem gry i jej duchem.
            Jedną ze spacyfik tejże jest posiadanie przez uczestnika wielu drużyn. Co jest
            złego, skoro sie posiada wiele drużyn, utworzenie z niej ligi prywatnej? To
            ułatwia po prostu zarządzanie swoimi teamami. Do mojej, gdzie grupuję swoje
            drużyny, przyłączyło się dopiero dwóch prezesów. Trudno, muszę sobie radzić sam.
            Ale zapraszam do Ligi Łodzi.
          • dennis26 Re: Usunąć 13.09.05, 16:00
            norbi04 napisał:

> Każdy powinien mieć 1 (słownie: jedną) drużynę! To by było sprawiedliwe.

Moze to by i było sprawiedliwie ale redakcja nigdy na takie coś nie pojdzie,oni
            zyja z sms-ów takze nie moga wprowadzic limitu bo nie zarobili by tyle
            • juzio-2005 Re: Usunąć 13.09.05, 18:37
              Jetsem za zasada 1 drużyna. Ale jak se czytam to to aczołem sie zastanawiać czy
              nie założyc jescze jednej :P Redakcja nie ejst fer to czemu my musimy mieć po 1
              dróżynie.
              ---------
              FC Juzio 162 pkt.
              • dennis26 Re: Usunąć 13.09.05, 18:41
                Przeciez nikt Ci nie mowi ze musisz mieć jedną. Wyrażnie pisze ze na jedno
                konto moze byc jedna druzyna co nie zabrania ze takich kont mozesz miec
                kilkaset,jezeli tylko bedziesz mial czas i checi to nikt Ci tego nie zabroni
                ani nie bedzie to niezgodne z regulaminem
                • kordzio1 Re: Usunąć 14.09.05, 01:54
                  ja ostatnio sobie zalozylem kolejne druzyny i teraz mam 5 bo zaczelo mi sie
                  nudzic to ze i tak sie rozgladam za newsami druzyn ktorym kibicuje, a te strony
                  i tak sie oglada wiec to mi da zawsze jakis puls u buków(wiecej zawodnikow sie
                  pooglada to lepiej sie typuje), ale jestem za posiadaniem jejnej ma3. , jesli
                  dobrze sie w angielskim rozpoznalem to w ff mozna miec 1 druzyne, ale moze to
                  mój blad w tlumaczeniu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka