Dodaj do ulubionych

bukmacherka - inwestowanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 00:17
wygralem na czysto w bukmacherce w roku 2007 - 9k PLN. czy jestem graczem doswiadczonym ? od 1,5 roku sie dopiero tym zajmuje.

dodam, ze aby osiagnac taki wynik musialem w pewnych chwilach sie nameczyc (to co wygrywalem, stawialem znow i przegrywalem, itd...)

zrobilo sie z tego tak, ze w sumie zainwestowalem 17000 aby wygrac 26000. a wiedz YIELD taki sobie = ca 49%

PS
obstawiam cos innego niz ulubiona/znienawidzona pilke nozna
Obserwuj wątek
    • damian_sz Re: bukmacherka - inwestowanie 11.12.07, 16:39
      z całym szacunkiem, jesli wygrywasz takie sumy to nie musisz się
      zapewne tym chwalic, ale jesli już się chwalisz to pokaz
      potwierdzenia wypłaty wygranej bo inaczej twoje przechwałki nie
      wydają sięwiarygodne
      • Gość: bartnik1 oto potwierdzenie (dowod) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 13:15
        gram tylko w BaH. dowiedzialem sie, ze dla bezpieczenstwa lepiej nie zlecac przelewow ze swojego konta gracza > 1000e bo kiedys tam moga ci sie dobrac, ze podatku nie placiles (podobno przelewy elektroniczne powyzej 1000e sa monitorowane). konta mi jeszcze nie zablokowali ale jest tak, ze jak chcesz postawic kilka tys PLN na SINGLA to sie nie.

a teraz spytaj madralo swoich kolegow ktorzy juz wyplacali z BaH:
        -kasa idzie z banku w austrii (jakies zadoopie - miasteczko)
        -tytul przelewu: GEWINNSAUSZAHLUNG

co do tego, ze inni wygrywaja wiecej i sie nie chwala to zdaje sobie sprawe. widzialem kuponik o ako = ca 20. tak naprawde wszystko lezy w stawce. ktos postawil 500zl czyli wygral 10000. zatkalo ? trzeba miec jaja jak chce sie cos wygrywac a nie stawiac 1,2,...20PLN. narazie moj rekord to postawienie 1000 PLN i wygranie ok 4600 PLN
    • Gość: jsatriani Re: bukmacherka - inwestowanie IP: *.lublin.enterpol.pl 12.12.07, 16:23
      Stary, ja w każdy weekend, co tydzień, jestem do przodu 600-700zł, więc sobie
      sam policz ile można zarobić przez rok i aby osiągać taki wynik nie musiałem się
      nameczyć, zanwestowałem 30zł, pozniej to pomnozylem, aby moc za kazdym razem
      stawiac 200-300zł, na 1,2 max 3 spotkania i zawsze jestem do przodu, obstawiam
      wszystko od piłki po snooker'a. W zeszłym roku zarobiłem 60tyś. I wcale się nie
      chwale, takze musisz jeszcze popracowac :) powodzenia
      • Gość: grzegorz9621 Re: bukmacherka - inwestowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 00:33
        takie bajki to mozesz dzieciom na czacie w bwin sciemniac,u buka
        internetowego nie da sie wygrywac tyle i w dodatku na biezaco bo
        zaraz dostaniesz limit lub zamkna ci konto,szczegolnie na bwin.wiec
        przestan zamydlac ludziom oczy patalachu
        • jsatriani Re: bukmacherka - inwestowanie 18.12.07, 11:45
          Patalachem moze jestem,ale ty na pewno pierdem z mojego tylka. Obstawiac trzeba
          umiec,czego ty na pewno nie potrafisz, o czym swiadczy to, ze nie wygrales nigdy
          tyle pieniedzy. Szczegolnie to ja nie gram na bwin a do totomixa i sts'a oraz na
          betsoon do dziś mnie jakoś wpuszczają.
          Koles, jak nie masz pojęcia o wygrywaniu w bukach to się nie odzywaj i stawiaj
          dalej za swoje 2 zł na 10 meczy, na pewno zbijesz fortune.
          P.S. W totomix mozesz jednorazowo maksymalnie postawic 1000zl i wygrać 25000zł,
          w sts 20000zł w betsson - 5000 euro.
          Sproboj chociaż przez jakiś czas grać tak jak ja to więcej wygrasz w miesiąc niż
          dotychczas wygrałeś przez całe życie i straciłeś zarazem.
          • Gość: jsatriani Re: bukmacherka - inwestowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.07, 11:12
            skoro sie juz chwalisz, to dla uwiarygodnienia twoich opowiesci przez miesiac
            podawaj swoje typy tu na forum - pokaz ile % trafnosci masz. gwarantuje ze nie
            wiecej niz 60% bo na banka to wszystko wyssales z palca.zademonstruj cwaniaczku
            jak to wygrywasz kaske...czekamy na typy regularnie...jak nie bedziesz podawal
            to znaczy ze jestes smiechu wartym marzyciele mitomanem
            • Gość: pet Re: bukmacherka - inwestowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.07, 11:13
              sorry mialo byc do ciebie jsatriani a przez przypadek sie za ciebie podalem:) a
              wiec to wczesniej napisalem ja
            • Gość: inny gosc czytac nie umiesz.... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 12:24
              no przeciez pisze ci cieciu jeden - jak to robi. wystarczy raz na tydzien/dwa postawic sobie 1000-2000 po kursie 1.5-2.5 i takie groszowy jak ty pozostaja daleko w tyle ze swoimi stawczekami 1-10zl. a ty masz czas na obserwowanie turniejow..

jestes pewnie jednym z tych ktorzy by nie wytrzymali cyklu stawiam-przerwa-stawiam-przerwa... przez dluzszy okres w swojej ulubionej dyscyplinie. no ale to w takim razie plac za swoj nalog.

chcesz moich typow przez jeden miesiac ? w porzadku to wychodzi jakies 2-4 tylko.

jak nie znasz jezykow obcych to jestes dla mnie cieniasem. ja przed kazdym postawieniem oprocz wiedzy opartej na moich doswiadczeniach analizuje wszystko czytajac fora o mojej dyscyplinie w nastepujacych jezykach obcych: ANG+NIEM+HISZP. rozumiem, ze ty tylko na polaczkowe serwisy wchodzisz bo zaden z ciebie poliglota. ja mam na szczescie kilkadziesiat for, sond (glosowanie wirtualne kto na kogo obstawia - liczby glosow siegaja nawet do 200000) o tematyce sportowej ktora mnie interesuje i jakos nie mam problemu z ich zrozumieniem. sa lepsze i wieksze serwisy niz te pseudo "profesjonalne" w POLSZY.

a jaka to dyscyplina to sie nie dowiesz. zacznij w swojej jednak szukac, moze po pol roku przeszukiwania sieci dojdziesz do takiej liczby stron i wprawy jak moja.
              • Gość: pet Re: czytac nie umiesz.... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.07, 16:20
                po pierwszy ilosc jezykow ktore znam a ktre znasz ty nie ma najmniejszego
                odzwierciedlenia w wynikach - haha! jedyny jezyk jaki znasz to swoj wlasny w
                gebie. po drugie cieciem jestes ty wraz ze swoja rodzina wiec nie obrazaj
                innych. po trzecie prosilem zebys podawal swoje typy - konkretne, a nie swoje
                marne wywody jak grac bo o graniu wiesz mniej wiecej tyle samo co twoja stara o
                dziewictwie....
    • Gość: grzegorz9621 Re: bukmacherka - inwestowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 13:25
      satriani nie wyglupiaj sie bo samo to ze grasz w totomix to swiadczy
      ze mitoman z ciebie,w profesjonalu u naziemnych najlepsze kursysa
      tumanku i nie rozsmieszaj mnie ze swoimi znajomosciami jezykow bo
      pewnie polskiego za dobrze nie znasz,chlopie ja przez 3 miechy na
      baw wyciagalem miesiecznie po 12 tys zl,to ze ty tam sobie
      porozmawiasz z hiszpanem to tak samo jak bys sobie ze swoim starym
      przzz sciane porozmawial oni wiedza tyle co my,wiec nie lansuj sie
      tu bo maly pyrdek jestes jeszcze
    • Gość: żulietta Re: bukmacherka - inwestowanie IP: *.chello.pl 26.12.07, 22:56
      pieprzysz bzury!!!
      • Gość: sprostowanie... Re: bukmacherka - inwestowanie IP: *.chello.pl 26.12.07, 23:01
        wszyscy pieprzycie bzdury!!!
        • Gość: uyty Re: bukmacherka - inwestowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 20:27
          a ja zamiast kilku jezykow znam kilka fajnych barow.i co dzieki temu tez bede
          dobrze obstawial?ha, dziwny typ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka