Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lang szuka nowych sponsorów

IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 23:51
    żeby jeszcze TVP umiała "robić" transmisję...
    Obserwuj wątek
      • Gość: taxidriver kościoły w elblągu IP: *.crowley.pl 19.09.05, 23:54
        słyszeliście relację z pierwszego etapu w elblągu jak dziennikarz tvp czytał z
        książki historię kościołów w elblągu - ten z tego wieku ten z tego ten zburzony
        w tym roku tamtem w innym - jednym słowem żenada, już kurzajewski ze studia
        więdej wiedział co się dzieje na trasie,
        • Gość: m Re: kościoły w elblągu IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:46
          Ci dziennikarze komentują od kilku lat Tour de France w Eurosporcie i robią to
          ciekawie, może po prostu nie mieli na bieżąco informacji podawanych z trasy.
          • rumburakk1 Re: kościoły w elblągu 20.09.05, 07:09
            najlepszy numer to jakość obrazu. u mnie trawa była jakaś bladzielona, asfalt
            czerwonawy niebo jakieś blade. jak oglądam tdf to tam zieleń to zieleń, niebo
            jest błękitne, obraz ostry a przy płotach nie suszą sie gacie. TV mam nowe więc
            to raczej wina tvp że taki marny obraz nadają. A Wkurzajewski powinien wylecieć
            na zbity pysk z tego interesu. już nie moge słuchać tępaka - gorszy niż szpaku i
            szaranowicz razem wzięci
            • Gość: Zibi Re: kościoły w elblągu IP: *.ppcor.org.pl / *.ppcor.org.pl 20.09.05, 09:49
              Wlasnie - te kolory. Juz w zeszlym roku wpadlo mi w oko, ze na TdP jest tak
              jakos szaro.cWystrczy przelaczyc na EuroSport gdzie leci Vuelta i kolory jak
              znalazl.
      • papuasik Re: Lang szuka nowych sponsorów 20.09.05, 07:32
        Gość portalu: m napisał(a):

> żeby jeszcze TVP umiała "robić" transmisję...
        Oglądałem na Eurosporcie TdF, Vuelte, Giro i musze powiedziec że transmisja TdP wypadła najsłabiej. Jedyny mocny punkt to komentatorzy, panowie znają się na robocie i komentują w sposób niebanalny, po prostu chce się słuchać. Jeśli chodzi o Kurzajewskego to facet mnie po prostu wkurza, po jaką cholerę tyle tych gości w studiu i ich komentarzy bez sensu. JA CHCE OGLĄDAĆ WYŚCIG A NIE GOŚCI!!! No i dlacczego transmisja kończyła się zaraz po finiszu, a dekoracja? Niechby chociaż podali kolejność na mecie, a oni cięcie i od razu Teleexpress poprzedzony stadem reklam. Żenada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka