Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tomasz Adamek z promotorem

11.01.06, 08:51
    czy naprawdę ten gość zarabia tak mało, że musi się szmacić w reklamówkach?

to nie budowa wizerunku tylko odcinanie kuponów od tego co osiągnął.
    już widzę np "tanie wino adamek - wali w głowę jak nasz mistrz" tylko za 2,99 pln.
    Obserwuj wątek
      • Gość: we zeszmacic? a co zlego jest w graniu w reklamach? IP: *.devs.futuro.pl 11.01.06, 09:48
        jezeli reklamujesz "dobry" produkt? rozumiem ze sportowiec nie powinien
        rekamowac fajek ani gorzały , ale np. kanał sportowy TV?
        • viator Re: zeszmacic? a co zlego jest w graniu w reklama 11.01.06, 10:20
          obawiam się że będzie reklamował gorące kubki czy jakies proszki do prania.

obym się mylił...
          • Gość: Pewne żródło! ma reklamować serki Holchland IP: *.chello.pl 11.01.06, 11:30
        • looney1 Re: zeszmacic? a co zlego jest w graniu w reklama 11.01.06, 10:37
          Adamek ma teraz swoje pięć minut - i dobrze, że je wykorzystuje. A granie w
          reklamach to nic zdrożnego.

--
          Piękne zdjęcia zasługują na uznanie, kiepskie na konstruktywną krytykę
          obiektywni.pl
      • Gość: POTEQ Re: Tomasz Adamek z promotorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:52
        w kontrakcie z pomotorem powienien być zapis ze jak promotor nie znajdzie na czas rywala, to sam będzie rywalem w pełnym 10-cio rundowym pojedynku.
        ps a don king jeszcze nie raz wydyma Adamka
      • Gość: Bober Re: Tomasz Adamek z promotorem IP: *.net.external.hp.com 11.01.06, 11:19
        Czego sie czepiasz, Adamek jest zawodowym bokserem to co teraz nazbiera/zarabia
        do wlasnej kieszeni musi mu starczyc na cale jego zycie i jego rodziny. Boks to
        nie jest zawod ktory sie wykonuje do emerytury w wieku 65 lat ! Ja nie mam nic
        przeciwko temu ze gosc ma szanse i ja wykorzystuje nawet grajac w reklamach( o
        ile nie bedzie to reklama "winka za 3pln").
        • Gość: we czywiscie ze don King go wydyma na kase IP: *.devs.futuro.pl 11.01.06, 11:22
          ale najwazniejsze jest pytanie jak bardzo czyli ile z tego zostanie dla adamka.
          powodzenia!!!
          • asanti Re: czywiscie ze don King go wydyma na kase 11.01.06, 13:52
            kurcze, ja uwazam, ze to super, ze bedzie mial okazje zarobic....
            ale ja to jestem taka głupia, ze sie cieszę, jak sie komuś w zyciu udaje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka