kubag Re: Lazio:Wisla 13.12.02, 12:09 Bylem tego pewien, Wisla ma cholernego pecha:( Bedzie BARDZO ciezko, niestety, ale trzeba byc dobrej mysli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skiba Re: Lazio:Wisla IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.12.02, 12:07 Rozwalimy ich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xorg Re: Lazio:Wisla IP: *.sgh.waw.pl 13.12.02, 12:08 kubag napisał: > Jak pech to pech:( no najlepiej to nie trafilo sie.ale graja pierwszy mecz na wyjezdzie wiec bedzie jak z parma. w koncu jak przejda lazio to droga do pucharu stoi otworem, Odpowiedz Link Zgłoś
m.agnieszka Re: Lazio:Wisla 13.12.02, 12:09 kubag napisał: > Jak pech to pech:( --------- jednak moje typy nie zawodzą. Troche sie znam na tej piłce kopanej :) Powiedzialam że Wisła znów pojedzie do Italii - i sprawdziło się. Czy pech - zobaczymy juz w lutym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Lazio:Wisla IP: proxy / 213.17.170.* 13.12.02, 12:11 m.agnieszka napisała: > kubag napisał: > > > Jak pech to pech:( > > --------- > jednak moje typy nie zawodzą. Troche sie znam na tej piłce kopanej :) > Powiedzialam że Wisła znów pojedzie do Italii - i sprawdziło się. > > Czy pech - zobaczymy juz w lutym. Czarownica :))) Przepowiedziała nam to Lazio. Lazio jednak wcale nie jest tak silne. Są troche lepsi od Parmy, ale na podobnym poziomie jak Schalke w formie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.agnieszka Re: Lazio:Wisla 13.12.02, 12:22 > Czarownica :))) Przepowiedziała nam to Lazio. Lazio jednak wcale nie jest tak > silne. Są troche lepsi od Parmy, ale na podobnym poziomie jak Schalke w formie. --------- Oczywiście że czarownica, i nie ma sie czemu dziwić że jestem też wysoko w typach LM - to dlatego :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Lazio:Wisla IP: proxy / 213.17.170.* 13.12.02, 12:27 m.agnieszka napisała: > > Czarownica :))) Przepowiedziała nam to Lazio. Lazio jednak wcale nie jest > tak > > silne. Są troche lepsi od Parmy, ale na podobnym poziomie jak Schalke w > formie. > > --------- > Oczywiście że czarownica, i nie ma sie czemu dziwić że jestem też wysoko w > typach LM - to dlatego :)) > > Pozdrawiam > Szkoda żeś nie jest czarownicą z Warszawy, bo wzielibyśmy tgawa i wpadli na jakiś super mecz :))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
m.agnieszka Re: Lazio:Wisla 13.12.02, 12:31 > Szkoda żeś nie jest czarownicą z Warszawy, bo wzielibyśmy tgawa i wpadli na > jakiś super mecz :))) > > pzdr ----------- no właśnie, szkoda :( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Lazio:Wisla 13.12.02, 12:47 m.agnieszka napisała: > > Szkoda żeś nie jest czarownicą z Warszawy, bo wzielibyśmy tgawa i wpadli n > a > > jakiś super mecz :))) > > > > pzdr > > ----------- > no właśnie, szkoda :( > > pozdrawiam Crotalus, zawsze mozemy zaprosic m.agnieszke na jakis meczyk! M.agnieszka? masz wolne weekendy? zapraszamy na Polska - Wegry, mecz, ktory moze zostac rozegrany na Lazienkowskiej! A jesli nie, to zapraszamy na spotkanie towarzyskie... moze byc w pubie, filharmonia lub clubik :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Lazio:Wisla IP: proxy / 213.17.170.* 13.12.02, 12:51 tgaw napisał: > m.agnieszka napisała: > > > > Szkoda żeś nie jest czarownicą z Warszawy, bo wzielibyśmy tgawa i wpa > dli n > > a > > > jakiś super mecz :))) > > > > > > pzdr > > > > ----------- > > no właśnie, szkoda :( > > > > pozdrawiam > > Crotalus, zawsze mozemy zaprosic m.agnieszke na jakis meczyk! > M.agnieszka? masz wolne weekendy? zapraszamy na Polska - Wegry, mecz, ktory > moze zostac rozegrany na Lazienkowskiej! A jesli nie, to zapraszamy na > spotkanie towarzyskie... moze byc w pubie, filharmonia lub clubik :-) > pozdrawiam Właśnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.agnieszka Re: Lazio:Wisla 13.12.02, 13:01 > > Crotalus, zawsze mozemy zaprosic m.agnieszke na jakis meczyk! > > M.agnieszka? masz wolne weekendy? zapraszamy na Polska - Wegry, mecz, ktor > y > > moze zostac rozegrany na Lazienkowskiej! A jesli nie, to zapraszamy na > > spotkanie towarzyskie... moze byc w pubie, filharmonia lub clubik :-) > > pozdrawiam > > > > Właśnie :))) ------------- dzieki za zaproszenie, będę pamietać!! Mam nadzieje że Wy nie zapomnicie o tym i nie będę musiała sie przypominać :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Lazio:Wisla IP: proxy / 213.17.170.* 13.12.02, 13:04 m.agnieszka napisała: > > > Crotalus, zawsze mozemy zaprosic m.agnieszke na jakis meczyk! > > > M.agnieszka? masz wolne weekendy? zapraszamy na Polska - Wegry, mecz, > ktor > > y > > > moze zostac rozegrany na Lazienkowskiej! A jesli nie, to zapraszamy n > a > > > spotkanie towarzyskie... moze byc w pubie, filharmonia lub clubik :-) > > > pozdrawiam > > > > > > Mogłabyś wpaść do nas w lecie. Jak już będzie ciepło. Z tgawem pokazlibyśmy Ci naszą piękną stolicę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.agnieszka Re: Lazio:Wisla 13.12.02, 13:08 > Mogłabyś wpaść do nas w lecie. Jak już będzie ciepło. Z tgawem pokazlibyśmy Ci > naszą piękną stolicę :))) -------- miałam okazję być już kiedyś w stolicy i widziałam kilka waszych "pięknych zabytków" m.in. dworzec centr i pałac kultury a także lotnisko :))) a za zaproszenie dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Lazio:Wisla IP: proxy / 213.17.170.* 13.12.02, 13:17 m.agnieszka napisała: > > Mogłabyś wpaść do nas w lecie. Jak już będzie ciepło. Z tgawem pokazlibyśm > y > Ci > > naszą piękną stolicę :))) > -------- > miałam okazję być już kiedyś w stolicy i widziałam kilka waszych "pięknych > zabytków" m.in. dworzec centr i pałac kultury a także lotnisko :))) > > a za zaproszenie dzięki > > pozdrawiam Jeśli nie podobały Ci się dworzec centralny i pałac kultury a także lotnisko to ja z tgawem możemy je zburzyć :))) Pokażemy Ci za to stadion Legii, który jest na miarę XXI wieku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.agnieszka Re: Lazio:Wisla 13.12.02, 13:30 > Jeśli nie podobały Ci się dworzec centralny i pałac kultury a także lotnisko to > > ja z tgawem możemy je zburzyć :))) Pokażemy Ci za to stadion Legii, który jest > na miarę XXI wieku ;)) --------------- dworzec,pałac i lotnisko nie są rzeczywiście cudami architektury, ale chętnie zobaczyłabym tą palmę co wam ustawili na środku ronda w centrum (widziałam jedynie w tv :)) Co do stadionu Legii - bez komentarza. Lepiej nie drążyc tego tematu dalej bo znajdą się jeszcze tacy którym ten temat sie nie spodoba i będą pisać to i owo- a ja nie chcę sobie psuć humoru w ten 13 piatek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Lazio:Wisla IP: proxy / 213.17.170.* 13.12.02, 13:34 m.agnieszka napisała: > > Jeśli nie podobały Ci się dworzec centralny i pałac kultury a także lotnis > ko > to > > > > ja z tgawem możemy je zburzyć :))) Pokażemy Ci za to stadion Legii, który > jest > > na miarę XXI wieku ;)) > --------------- > dworzec,pałac i lotnisko nie są rzeczywiście cudami architektury, ale chętnie > zobaczyłabym tą palmę co wam ustawili na środku ronda w centrum (widziałam > jedynie w tv :)) > Co do stadionu Legii - bez komentarza. Lepiej nie drążyc tego tematu dalej bo > znajdą się jeszcze tacy którym ten temat sie nie spodoba i będą pisać to i owo- > > a ja nie chcę sobie psuć humoru w ten 13 piatek :)) > > Ja też jej nie widziałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.agnieszka Re: Lazio:Wisla 13.12.02, 13:39 > Ja też jej nie widziałem :)) ------- to zobacz i napisz jak wygląda "na zywo". Przynajmniej możecie sie poczuć u siebie w stolicy jak na jakiejs Majorce ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Lazio:Wisla 13.12.02, 13:56 nie znam zadnej, nigdy nie bylem na majorce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Lazio:Wisla IP: proxy / 213.17.170.* 13.12.02, 12:13 Jednak teraz to wiadomo, że to spisek UEFA. Dlaczego nie trafiliśmy na AEK, czy Slavię. Wiecznie Włochy, Hiszpania, Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: Lazio:Wisla IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 12:09 wole wlochow niz niemcow... Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Lazio:Wisla 13.12.02, 12:11 fatalnie, qrwa, fatalnie, Lazio jest takie sobie, ale dlaczego nie AEK lub Slavia? Odpowiedz Link Zgłoś
kubag Re: Lazio:Wisla 13.12.02, 12:13 Bo to juz taki Wislacki pech:( Jesli przejda Lazio zagraja ze zwyciezca Slavia-Besiktas... Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Lazio:Wisla 13.12.02, 12:21 Jesli Wisla zdobedzie puchar Uefa - w co nie watpie, bedzie to najtrudniej zdobyty puchar Uefa w historii rozgrywek: Glentoran Primorje Parma Schalke Lazio Besiktas Porto Liverpool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catani Re: Lazio:Wisla IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 12:16 no i co z tego że Lazio? Veni Vidi Vici!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xorg LAZIO i potem.... IP: *.sgh.waw.pl 13.12.02, 12:17 Nie ma co sie martwic. Lazio moze na wiosne byc o niebo slabsze,jesli wogole nie padnie. A jak wisla przejdzie juz lazio to trafi na slavie albo besiktas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Jedyną szansą Wisły jest... IP: *.acn.pl 13.12.02, 12:18 to, jakby zdegradowali Lazio (za poważne kłopoty finansowe, jak Fiorentinę) do IV ligi już zimą, a nie dopiero po zakończeniu sezonu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Jedyną szansą Wisły jest... IP: proxy / 213.17.170.* 13.12.02, 12:24 Gość portalu: dexter napisał(a): > to, jakby zdegradowali Lazio (za poważne kłopoty finansowe, jak Fiorentinę) do > IV ligi już zimą, a nie dopiero po zakończeniu sezonu ;) Oni mają straszne kłopoty finansowe. W zimie będą sprzedawać piłkarzy. Lazio jednak męczyło się strasznie z Cerveną i Sturmem. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Lazio:Wisla 13.12.02, 12:28 Przesrane.... To wszystko przez Agnieszke! Odpowiedz Link Zgłoś
m.agnieszka Re: Lazio:Wisla 13.12.02, 12:34 lalka_01 napisała: > Przesrane.... > To wszystko przez Agnieszke! ------- ale to dzieki temu meczowi Wisła może udowodnić że jest drużyną z charakterem i umie wygrać z każdym, niezależnie gdzie by grała. Udowodniła to z Parmą i Schalke. Może wtedy juz nikt nie bedzie mówił, że polskie kluby są dla drużyn z lepszych zachodnich lig chłopcami do bicia, że nasze zespoły nie bedą dostarczać punktów innym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Lazio:Wisla 13.12.02, 12:55 moglibysmy to udowodnic wlochom w finale :-( po 1/8 ze Slavia 1/4 z panathinaikosem 1/2 z Malaga :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Cóz za zbieg okolicznosci... IP: *.szel-sat.com.pl 13.12.02, 12:28 Najlepsza w rankingu uefa druzyna dostaje najslabsza... Albo pech albo rzeczywiscie rzad amerykanski maczal w tym palce. FORZA WISLA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catani Re: Cóz za zbieg okolicznosci... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 12:32 Gość portalu: m04 napisał(a): > Najlepsza w rankingu uefa druzyna dostaje najslabsza... Albo pech albo > rzeczywiscie rzad amerykanski maczal w tym palce. > > FORZA WISLA! Wisła nie jest najsłabsza, niżej notowany jest Denizilsport BEDZIE DOBRZE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Cóz za zbieg okolicznosci... IP: *.szel-sat.com.pl 13.12.02, 12:49 Gość portalu: catani napisał(a): > Gość portalu: m04 napisał(a): > > > Najlepsza w rankingu uefa druzyna dostaje najslabsza... Albo pech albo > > rzeczywiscie rzad amerykanski maczal w tym palce. > > > > FORZA WISLA! > > Wisła nie jest najsłabsza, niżej notowany jest Denizilsport > BEDZIE DOBRZE! Tak, ale Denizlispor byl w drugiej grupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek Lazio : Besiktas IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 13.12.02, 16:18 ...chyba jednak tak będzie w ćwierćfinale kubag napisał: > Jak pech to pech:( teraz pech , ale do tej pory dużo szczęścia , Wisła grała b.dobrze , ale zarowno parma jak i schalke cieniasowały niemiłosiernie. Lazio to zupełnie inna para kaloszy , wg wielu najlepszy zespół w serie A. Za wysokie progi na cupialskie nogi , o pucharze może pomarzyć , ale Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kubag Re: Lazio : Besiktas 13.12.02, 19:38 Gość portalu: jędrek napisał(a): > ...chyba jednak tak będzie w ćwierćfinale > > kubag napisał: > > Jak pech to pech:( > > teraz pech , ale do tej pory dużo szczęścia , Wisła grała b.dobrze , ale > zarowno parma jak i schalke cieniasowały niemiłosiernie. > Zwlaszcza Parma, jak kilka dni po meczu z Wisla deklasowala Rome 3:0... > Lazio to zupełnie inna para kaloszy , wg wielu najlepszy zespół w serie A. > Za wysokie progi na cupialskie nogi , o pucharze może pomarzyć , ale Polski. A kto mowi o zdobyciu pucharu UEFA??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ace wyniki Lazio w tym sezonie IP: *.acn.pl / 10.64.7.* 13.12.02, 16:33 Bedzie zajebiscie ciezko. Jednak tak samo nie dawalem zadnych szans Wisle w potyczkach z Parma czy z Schalke. tak Lazio gra w tym sezonie: vs Chievo 2-3 vs Xanthi 4-0 U at Torino 1-0 vs Milan 1-1 at Xanthi 0-0 U at Atalanta 1-0 vs Perugia 3-0 vs Roma 2-2 vs Red Star 1-0 U at Empoli 2-1 at Reggina 3-0 vs Parma 0-0 at Red Star 1-1 U at Como 3-1 vs Modena 4-0 at Sturm 3-1 U at Piazenca 3-2 vs Inter 3-3 vs Sturm 0-1 U w lidze: pozycja: mecze punkty zwyc. rem. porazki bramki u siebie wyjazd 2 Lazio 13 29 8 4 1 28-13 2-4-1 6-0-0 Odpowiedz Link Zgłoś