Gość: kubasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.03, 00:24 Zwyczajny skandal, czyli codziennosc w boksie zawodowym... no coz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek, Re: Po Walce Zegana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 00:30 Kubasie, Może nie skandal. Zabrakł kropki nad i...więc nie pozwolili żeby młodemy Polakowi nie przewróciło się w bańce. Może i dobrze. Wcale nie był wyraźnie lepszy - oglądając walkę bardziej obawiałem się aby nie dostał kończącej piąchy aniżeli czekałem na knock out'ową serię z jego strony ...na pewno znacznie lepiej od Gołoty - o obciachu nie ma mowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryc Re: Po Walce Zegana IP: *.toya.net.pl 19.01.03, 10:55 Gość portalu: marek, napisał(a): > Kubasie, > > Może nie skandal. Zabrakł kropki nad i...więc nie pozwolili żeby młodemy > Polakowi nie przewróciło się w bańce. Może i dobrze. Wcale nie był wyraźnie > lepszy - oglądając walkę bardziej obawiałem się aby nie dostał kończącej piąchy > > aniżeli czekałem na knock out'ową serię z jego strony > > ...na pewno znacznie lepiej od Gołoty - o obciachu nie ma mowy Drogi kolego Marku!!! Niestety muszę stwierdzić, że nie znasz sie na boksie. Nasz zawodnik był wyraźnie lepszy przez większość pojedynku. To mistrz nic nie pokazał, a raczej pokazał jedną wielką defensywę i nic poza tym. Zegan od początku do końcas szedł do przodu i często jego ciosy dochodziły do głowy i korpusu Gregoriana. Nawet kiedy Gregorian trafiał Zegana zostawał w tej samej sekundzie skontrowany. Ta walka jest niestety przykładem na to jak nieuczciwy jest dzisiejszy sport. Filozofom przypominam, że idea sportu polega na tym, iż lepszy wygrywa. To jest bardzo proste i dlatego tak piękne i niepowtarzalne, szczególnie w dzisiejszych porąbanych czasach. Dlatego nie filozofujcie i nie gmatwajci tych spraw. Zreszta ktoś kto uprawiał kiedyś sport i wie ile wysiłku trzeba włożyć żeby coś osiągnąć nie będzie wypisywał takich rzeczy. Życzę ci Marku częstrzego oglądania walk bokserskich i pogłębiania swojej wiedzy o tym sporcie. Może wtedy inaczej spojrzysz na to co zrobiono z naszym zawodnikiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Po Walce Zegana IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 00:43 Wzywam wszystkich do CALKOWITEGO przestania oglądaia wszystkich zawodników z Niemiec. Także Michalczewskiego - to tłumaczy pewne decyzje sędziowskie - a, on udaje, że jest Polakiem - jegoreakcja na werdykt pokaże jego narodowość. To jest skandal, jeżeli nic się nie stanie, tzn. że jego narodowością jest EURO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale tak jest chyba od dawna - a po co był ten udział w tej walce - ze niby sędziowie są obiektywni? Darek, proszę pokaż. ze się dystansujesz od werdyktu, jeżeli nie, to produkty, które reklamujesz będą antyreklamą dla wszystkiego, co pokazujesz w której? Gość portalu: kubasa napisał(a): > Zwyczajny skandal, czyli codziennosc w boksie zawodowym... no coz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jup Re: Po Walce Zegana IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 01:04 > Zwyczajny skandal, czyli codziennosc w boksie zawodowym... no coz... skandal w boksie zawodowym owszem zdarza sie czasem,ale na ringach niemieckich to norma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makus spokojniej w tym ringu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.03, 01:35 Czego się żołądkować. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Zegan walki nie wygrał. Jeśli ktoś nagrał ją sobie (tak jak ja) a potem w zwolnionym tempie policzył ciosy - to zrozumie werdykt sędziów. Walcząc z mistrzem świata trzeba wygrać a nie zremisować (przy remisie sędziowie punktują dla mistrza - np. L.Lenox-Holyfield - pierwsza walka). A w rewanżu obaj dontaną lepszą kasę. Zegan mistrzem zostanie tak czy siak (chyba, że się podłamie takim werdyktem Odpowiedz Link Zgłoś