Dodaj do ulubionych

Leg Magic - dobry sprzęt?

11.03.07, 15:40
Leg Magic - czy ktoś z Was zakupił ten sprzęt? TV Market obiecuje cuda, a ja
raczej boję sie kupować w ciemno.proszę o opinie.. kto ma ten sprzęt??
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.172.103-84.rev.gaoland.net 11.03.07, 17:09
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=57209100&v=2&s=0
      Na pewno magicznie wydrenuje portfel, a potem równie magicznie będzie stało w
      kącie - bo żadnej innej magii nie ma się co spodziewać.
      • Gość: ASIA FITNESS Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.chello.pl 08.06.08, 21:44
        TAK, będzie skuteczny jak tylko będziesz go używać.
        Każdy sprzęt jest dobry. Zajmuje sie fitnesem od kliku lat. I gwarantuje ci, że
        ćwicząc regularnie (np. 5 min dziennie) po miesiącu zauważysz widoczne zmiany.
        Nie bój sie kupować sprzętu, jeżeli wiesz, że będziesz z niego korzystać.
        Pamiętaj, że modelowanie twojej figury nie zależy od tego jaki sprzęt kupisz,
        tylko czy będziesz z niego korzystać regularnie.
        • Gość: Zuza1983 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.olsztyn.mm.pl 07.09.08, 10:55
          Zgadzam się z Asią. Systematyczne stosowanie przynosi naprawdę efekty.
          Polecam serwis FITNESS24.com.pl Tam można przeczytać informacje o
          skuteczności LEG MAGIC.
        • Gość: rrre Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: 217.98.19.* 17.02.10, 13:28
          racja,mam,ćwicze od 3 miesięcy i efekty sa
          polecam
      • Gość: Dorota Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: 81.95.197.* 28.08.09, 22:37
        Leg Magic jest naprawdę super sprzetem. oczywiście pod warunkiem,że
        sie cwiczy , a nie udaje. Ja osobiscie mam go od 2 m-cy i jestem
        bardzo zadowolana. Ćwicze 10 x dziennie po 1 minucie. Celem moim
        jest podniesienie pośladków i ukształtowanie nóg. Raczej dbam o
        linie i jestem szczupłą osobą. Ale przyznam, iz pomimo silnych nóg
        ledwo daje radę zrobic ostatnia 10 z 60. Daje niezły wyćisk. czuję
        i widze jak mięsnie pracują i pupa tez sie ładnie podniosła. POLECAM
        GORĄCO:)
    • liliana17 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? 22.03.07, 19:01
      Dzięki za opinie:) Mam pytanie,jaka jest mianowicie jakość wykonywania ćwiczeń
      na tym urządzeniu? czy nic nie skrzypi? i po jakim czasie zauważyłyście zmiany w
      swoich partiach- uda, biodra, brzuch??:)Słuchajcie, zastanawiam sie nad zakupem
      ORBITREKA albo LEG MAGIC. no i nie wiem co będzie lepsze do wymdelowania
      sylwetki. proszę o pomoc i odpowiedzi:)
      • Gość: e... Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.ovh.net 29.07.07, 22:47
        kilka uwag: ludzie przy których widnieje ip typu era net, plus net, Wrocław
        dialog , czy tpsa net to nie koniecznie te same osoby takie IP wyświetli sie
        każdemu kto ma takiego operatora internetu jak wyżej wymieniłam!!!
        a co do LEG MAGIC cóż ćwiczę systematycznie i dlatego widzę wyniki podobają mi
        sie te ćwiczenia i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Gdzie zakupiłam?! w
        TvMarkecie widząc ich reklamę. Początkowo nie wierzyłam w takie skutki ćwiczeń
        na leg magic ale czytajca sporo opinii na temat tego urządzenia skosiłam sie i
        nie żałuje. Pozdrawiam
        • Gość: Wiki Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.kruk-inkaso.com.pl 03.08.07, 08:27
          zgadzam sie z poprzedniczka... ja rowniez wypowiem sie pozytywnie na temet tego
          urzadzenia bo jestem rowniez zadowolonz z wyników jakie osiagam cwiczac na Leg
          Magic. I rownie zuwiezylam reklmom z TvMarketu i sie nie rozczarowalam.
          pozdrawiam
      • Gość: Ania Orbitrek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 12:17
        dziewczyny jesli chodzi o ten sprzet to daje rezultaty:) moje ciało
        jest bardziej wyrzezbione mam na brzuszku juz zarys miesni:) jednak
        z wagi nie spadlam ani 1 kg , bo zeby waga zmalala czeba wlaczyc
        diete :)
        • Gość: K Re: Orbitrek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.07, 18:56
          u mnie jest ok kg w dol ale zauwazalnie
          • Gość: agussss Re: Orbitrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 13:22
            kolezanka uzywala 5 razy w tygiodniu i cwiczyla 15 minut dziennie. zazdroszcze
            jej teraz figury~!
    • yoric Re: Leg Magic - dobry sprzęt? 26.03.07, 00:19
      Robienie dwóch wątków tuż pod sobą to jest brak kultury, a natretne wpisywanie
      się tej samej osoby z dialogu wrocława to zwykłe chamstwo. Proponuję wywalić te
      wątki, bo zaśmiecają forum.
    • liliana17 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? 19.04.07, 22:57
      Witam!! mówisz ,ze warto zakupić??? A możesz powiedziec czy Ty już ćwiczysz i
      czujesz zmiany, efekty? jakie masz wrażenia? ile czasu można wytrzymać na tym
      sprzęcie?? bo 60 sekund to chyba mało:/ Ktoś wcześniej napisał o tym ,że można
      przeciążyć mięśnie ćwicząc na tym sprzęcie. dzięki z góry za odpowiedz od
      zainteresowanych i poinformowanych:) pozdro!
      • Gość: BlueAngel202 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.sycomp.pl 15.02.08, 22:15
        Ale jaja xD ja tez se chce kupic leg magic i zlozylam zamowienie,
        ale jak gadalam z ta babką to ona mi powiedziala, ze prawdziwa cena
        tego urzadzenia wynosi ok 500zl a te 349 zl tylko jest na ekranie xD
        ja tez w to nie moglam uwierzyc ale mimo to sie zgodzilam;]
        pOzdRo:*:*
        • Gość: g.... Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.08, 07:53
          wybor dobry bo LM jest swietny ba..rewelacyjny i co najwaznijesze
          skuteczny:)
          • ofilka17 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? 29.01.09, 11:43
            naprawdę taki dobry? jakie masz rezultaty? czy na brzuszek działa?
        • Gość: anusia Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: 85.134.191.* 15.03.08, 12:07
          witam,z tym 500 zl to nie moze byc prawda bo kuzynka kupila dwa
          miesiace temu i placila nie cale 4oo zl,a ja mianowicie zakupilam
          ten sprzet za granica(Irlandia)i zabulilam za niego 59euro to jest
          ok 250zlotych wiec jest ogromna roznica,cos jest nie tak z ta kwota
          500zl.pozdrawiam
          • Gość: gość Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 18:16
            Ja kupiłem dzisiaj w Auhanie za 128 złotych polskich
    • scept89 trollizm na forum 24.04.07, 13:19
      Opinie na forum w 90% sa od robotow powtarzajacych wariacje jednego stwierdzenia:
      "XYZ SWIETNY JEST!". Sporo postow pod roznymi imionami z tego samego IP.
      Zero info od kiedy cwicza, jak dlugo. Po prostu DZIALA od samego zakupu (na
      portfel akwizytora).

Poczytaj wicej niz radosny szczebiot:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=57209100&a=59078669
    • Gość: bbjj Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 20:56
      cwicze od 6 dni...daje popalic...w reklamie te cwiczenia wydaja sie bardzo
      proste..ale to tylko zludzenie...:(nogi bola jak diabli....ale wlasnie o to
      chodzi...chcemy ladnie wygldac....wiec trzeba cwiczyc...cwiczyc....i jeszcze
      raz cwiczyc....:))
      • Gość: oli Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.13, 17:11
        racja :) zgadzam sie z opinią,w tv wyglada na light a to po dłuzszym czasie (nawet 1 min ) rzeźnia :) bolą uda, mięsnie...pare powtórzeń w ciagu 15 min i po 2 tyg widze efekty (a nie ćwicze dzien w dzień, tylko 4 dni w tyg), mam mega straszny celuitis i on mi znika, nie powiem, ze go nie ma, ale jest o wiele mniejszy,jest róznica .a byłam bardzo sceptycznie nastawiona, nie żałuje, że go kupiłam, tylko teraz trzeba znaleźć zapał do regularnych ćwiczeń .pozdrawiam
    • Gość: sylwia Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.08.07, 09:36
      cześć dziewczyny..nie dajcie się nabrać na leg magic!!!!!jedyne co poczułam to
      ból kolan!!!!na brzuch nie działa na posladki również!może troche na nogi ale
      zdecydowanie lepsze efekty są po bieganiu!razem z koleżanką kupiłam to
      urządzenie...w reklamach wydaje się takie fajne, "nowoczesne"...w
      rzeczywistości to bubel! całe osiedle wie że na nim ćwicze!wcale nie jest ciche
      jak w reklamach! robione zapewne w chinach...i to w spółdzielni inwalidów (bez
      urazy), plastiki na nóżkach odpadają,widać gdzie jest spawane...dno....szkoda
      gadać!pozdrawiam
      • Gość: kasia Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.07, 21:11
        no to dziwne bo mnostwo forowiczek jest bardzo zadowolonych:) chwalą sobie Leg
        Magic i to bardzo. Może źle ćwiczysz albo nie wiem co..konkurencja?!
        ja jestem zadowolona są efekty a to najważniejsze.Pa
        • Gość: mk Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.master.pl 14.06.08, 23:31
          A ja mam i nie z TvMarketu ale czy są efekty to powiem wam poźniej;)
          W każdym razie nie jest bóg wie jaki głośne nie przsadzajcie...
          Mi sie podba;)pozdro:!!!
    • Gość: martulka Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 22:51
      czesc, ja kupilam, jakis tydzien temu i zaczelam jak to sie mowi
      slizgac sie, powiem, ze poczatki byly kiepskie oczywiscie dla mnie,
      bol miesni, ale jestem twarda jak stonka i cwicze dalej, szczerze
      moje miesnie nog ulegaja poprawie. notabene widzialam dzisjaj w tv
      reklame firmy mango i maja podobny sprzet o okolo 50 zl taniej. :)
      • Gość: Kasia Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.07, 00:50
        ja już zrzuciłam ponad 2 kg:)
        • Gość: e... Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.ovh.net 27.08.07, 17:50
          cwicze prawie miesiąc zrzuciłam już ponad 4 kg wiec jestem mega zadowolona.
          • Gość: Wiki Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.kruk-inkaso.com.pl 05.09.07, 09:11
            jest ok powolutku stopniowo trace co nie co. Trafilam tez w necia
            na nowy sklepik zwiazany zfitnes .podobnbno najtanszy podaje
            adresik www.fitmarket.pl
            • Gość: wiola Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 17:55
              HEJ!! TEż ZASTANAWIAM SIę NAD ZAKUPEM LEG MAGIC ALE NA ALLEGRO JEGO CENA WYNOSI
              159 Zł NATOMIAST W REKLAMIE TV MARKETU 349 NIESAMOWITA RóZNICA.POZDRWIAM
              • Gość: nie z allegro Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.lanet.net.pl 25.03.08, 18:37
                ale na allegro masz cos co sie szybko zepsuje takie sa opinie na wielu forach...
                ja mam z TvMarketu i jestem bardzo zadowolona....
                • Gość: Jola Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.netis.net.pl 23.05.08, 23:30
                  Hej Wam ja zakupilam leg magic z allegro kosztowal mnie on 129 + koszt przesylki
                  19 zl razem wynioslo mine to 148 zl a cwiczy sie na nim super zrzucilam juz 5 kg
                  i cwicze dalej pozdrawiam
                • granulla sprzedam L M.. 17.01.09, 23:28
                  Sprzedam ten super sprzęcik za 80 pln
                  • Gość: GOŚC PORTALU Re: sprzedam L M.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 23:51
                    KUPIE GO TERAZ OD CIEBIE AKTUALNE
                  • Gość: GOŚĆ PORTALU Re: sprzedam L M.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 23:53
                    KUPIĘ GO TERAZ OD CIEBIE CZY JEST NADAL AKTUALNE CZEKAM NA ODP POD
                    ADRESEM EMAIL szarypolonez@wp.pl
              • Gość: Jolanta Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 17:42
                Hej ja kupilam na allegro super Leg Magic i zaplacilam razem z przesylka 150 zl
                i jest super wszystko ma. Cwicze na nim i daje efekty... a w tv markecie jest
                drogo wiec kupujcie na allegro.. www.fajneceny.pl tam sie oplaca. pozdrawiam
                • Gość: daniel Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 18:20
                  Ja kupiłem dzisiaj w Auhanie za 128 złotych i żona dopiero testuje
                  sprzęt, ja jestem już zadowolony z testu cenowego
    • Gość: monia Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.starnettelecom.pl 06.09.07, 12:29
      kupilam leg magica w warszawie w sklepie w podziemiach pod alejami
      miedzy mariottem a cntralnym. ciezko bylo mi wydac tyle kasy ale sie
      oplacilo. w sklepie jest jeden rozstawiony i mozna na nim spkojnie
      pocwiczyc i wyprobowac. szczerze mowiac lepiej kupic w sklepie i
      oszczedzic 45zl za przesylke
      • Gość: Aga Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 13:43
        dokaldnie tak sie najlep[iej kupuje jak ktos mieszka w miescie gdzie sa te
        sklepy. Adresy sklepow mozna sparwdzic chyba na ich stronce tj www.tvmarket.pl
    • Gość: ziuta Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.chello.pl 03.11.07, 00:21
      Muszę powiedzieć że też miałam wątpliwości, zwłaszcza że cena
      niamała. Ale ćwiczę od miesiąca i jestem zadowolona. Nie zauważyłam
      jakiejś drastycznej zmiany nóg (hmm, może trochę bardzie zgrabne
      uda...) ale to co widac najbardziej to ujędrnienie pośladków i o
      dziwo, korzystny wpływ na brzuszek...jakaś taka bardziej kobieca
      talia :) Jeden minus - mam problemy z kolanami, a po kilku
      ćwiczeniach po ok minutę dziennie czuję ze kolana są obciążone
      • Gość: iga77 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.adsl.xs4all.nl 04.11.07, 19:56
        jest ok. Trafilam tez w necia
        na nowy sklepik zwiazany zfitnes .podobnbno najtanszy podaje
        adresik stores.ebay.pl/Sklep-Bellezza22
    • Gość: qurkuki Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.gpw.com.pl 09.11.07, 12:51
      Juz od kilku dni czytam z uwaga opinie o LegMagik nie tylko tu ale
      rowniez w innych portalach. I czym wiecej czytam, tym bardziej nie
      wiem....
      Ogolnie rzecz biorac, mam problemy z kolanami i tak się zastanawiam,
      czy ten sprzęt obciąża stawy kolanowe ??? Na moją logikę biorąć, to
      tak, bo tu jest nie bylko praca mięśni ale i kolan (chociaż w
      relkamie mówią/piszą, że LM nie obciążą stawów).

Czy ktoś może mi to potwierdzić lub zaprzeczyć.
      Jakie są wasze doświadczenia przy ćwiczeniach?
      Czy faktycznie ćwicząć pracuję się również siłą kolan?
      Proszę o odpowiedzi za które z góry dziękuję.
      • Gość: :) Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.07, 11:33
        hej problmow z kolanami podczas cwiczen nie zauwazylam, zadnych boli wic jest
        ok. Co do samego leg magic to jest fajny praktyczny, cichy i sa efekty. a co do
        ceny hmmm.. czy ja wiem czy za wysoka?1 porownujac z karnetami na fitness i z
        wynikami mysle ze warto jednorazowo zainwestowac pa
    • kiniamum Re: Leg Magic - dobry sprzęt? 11.11.07, 21:05
      mam polecam.
      • Gość: :) Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.lanet.net.pl 15.12.07, 20:30
        mam polecam, nie zespuylo mi sie i jest skuteczny bardzo skuteczny...polecam
        • Gość: .... Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.kruk-inkaso.com.pl 20.12.07, 08:27
          rowniey jestem yadowolona. polecam leg magic y tv marketu....
          • Gość: niesamowita19 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.interpc.pl 22.12.07, 19:27
            mam i polecam, na poczatku jest bol ale pozniej efekty widac :)
            • Gość: Wroc Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.lanet.net.pl 08.01.08, 22:12
              dobry sprzet...u mnie poczatki bezbolesne efekty szybko wioczne.Polecam
              • Gość: jackk3 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.ptr.terago.ca 08.01.08, 22:50
                Nic nie daje. Nie kupowac.
              • Gość: wroc Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.lanet.net.pl 17.01.08, 18:48
                nie zmienie zdania, kupilam uzywam i jestem zadowolona z efektow,,,,
                • Gość: Maria Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.08, 10:11
                  Witam ja tez mam i jestem zadowolona celulitis znika... nawet nie
                  marzylam o tym ale jak znika to chyba dobrze?... pozdrawiam i
                  zachecam do kupienia. Aha i jescze jedno w reklamie chyba zapomniali
                  wspomniec ze raczki tez zaczynaja miec miesnie... i tez mi to nie
                  przeszkadza:) i przestal mnie bolec kregoslup :)
                  Jestem bardzo leniwa ale na tym mam ochote cwiczyc 2 min dziennie bo
                  widze efekty (wiecej nie daje rady i brak czasu...)
                  Kolana mnie nie bola po stepperze bolaly:(
    • Gość: mam Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.clw.metro.digiweb.ie 12.03.08, 13:27
      hej! ja go zakupiłam co prawda w sklepie mogłam jaa odrazyu zobaczyc;-) i jestem
      zachwycona! działa tam gdzie chciałam zeby działała! chwile trwa zanim wskoczysz
      w rytm bo wyglada łatwo ale kilka dni wprawy trzeba1 ja kazda wolna chwile
      wykorzystuje chocby na 30 ,40 powtórzen!

• flydrop Re: Leg Magic - dobry sprzęt? 13.03.08, 11:25
      Ja też mam, ale od niedawna, narazie o efektach więc nie piszę. Mam
      za to pytanie, jak ćwiczycie? Ja ćwiczę licząć "ślizgi", a nie na
      czas. Robię serię 3x po x ślizgów, zaczynałam od 22 ślizgów, z
      każdym dniem zwiększam ilość o 1. Staram się robić serię trz razy
      dziennie. Proszę o opinię foumowiczów z tymi dobrymi efektami o
      których wyżej napisali. Aha, dla chętnych/wachających się dodam, że
      na allegro Leg Magic kosztuje 160zł. Mój sprzęt, kupiony w Mango,
      faktycznie nie wygląda na jakiś super zrobiony, faktycznie brzydkie
      plastiki, widoczne spawy itp, ale mi to nie przeszkadza, dobrze się
      na tym ćwiczy, nie sądzę żeby te z allegro były gorsze.
      • Gość: Ala Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 20:07
        hej! ja ma leg magic z allegro zapłaciłam razem z przesyłką 175 zł !!! dostałam
        go dzisiaj wiec o efektach nie moge pisać ale jak tylko spróbowałam to czułam
        jak mięsnie pracują:) wiec cos z tego bedzie:) tez zauwazyłam jak "flydrop" ze
        nie wygląda super rewelacyjnie jakies spawy itd ale przyjemnie sie na nim
        cwiczy. czekam na rezultaty :)
      • Gość: eli Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.midd.cable.ntl.com 13.05.08, 15:05
        A ja dzisiaj dostalam przesylke i...myslalam,ze to lepiej idzie:)
        Masakra.Ale mysle,ze z czasem bedzie lepiej.
        No i stwierdzam,ze faktycznie spoko cena 160zl.
        Ja kupilam leg magic w Anglii,bo tu mieszkam i tez spoko,z przesylka
        wynioslo mnie to £35 i w przeliczeniu na zl to tak samo malo jak Ty.
        Ale zeby byly efekty...
    • Gość: .... fitforum IP: *.lanet.net.pl 16.04.08, 21:26
      swietne, ciekawe forum na fitforum.pl
      • Gość: gabi Leg Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 18:40
        Kupiłam,i nie żałuje..liczy sie systematyczność,wytrwałość ,ale przyznam łatwo
        nie jest..cóż na efekty trzeba poczekać;)

• Gość: aaaa Re: Leg Magic IP: *.lanet.net.pl 17.05.08, 15:36
          dokladnie ..efekty przychodaa ale po ciezkiej systematycznej pracy a z leg magic
          jest tylko latwiej. Dzieki TvMarket:) a lato tuz tuz:)
          • bei Re: Leg Magic 20.05.08, 13:19
            Kupiłam na allegro za 129 pln....
            dzisiaj przyszła machina, zrobiłam pierwsze 30 ślizgów- i auuuuć-
            poczułam mięsnie ud- a przeciez na orbitreku biegałam już po 10 km.

Nie zależy mi, by cokolwiek gubićz wagi, chcę tylko ujędrnić
            mięśnie...za miesiąc napiszę czy przyniosło efekty:)
    • Gość: Anna Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 15:15
      Mam ten sprzet od 3tyg, schudłam w tydzien ćwiczac 15min dziennie 1cm wszędzie;)
      i 1kg więc polecam, w 3 tyg 3 cm i 2,5 kg bez ogarniczania jedzenia, nie jem
      słodyczy i na noc.Polecam.Na allegro za 170zł
      • Gość: gabi Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 13:33
        Sprzęt jest naprawdę dobry, warunek regularnie ćwiczyć conajmniej te
        15 min dziennie, 15 razy po 60 s. i sukces gwarantowany. To naprawde
        nie jest dużo te 15 min po 60 s., to jest wręcz smiesznie mało. Nie
        trzeba drakońskich diet i mozolnego treningu godzinnego w siłowni.
        Naprawde warto ciało robi się ładne, celluit sie zmniejsza, ja
        zauważyłam juz po tygodniu, naprawde polecam!!!!
        • Gość: jackk3 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.canam.com 16.06.08, 20:11
          <Nie trzeba drakońskich diet i mozolnego treningu godzinnego w
          siłowni. >
          Nonsens!!!
          • Gość: Aga Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.fbx.proxad.net 21.06.08, 18:11
            jackk3 napisał(a):

> <Nie trzeba drakońskich diet i mozolnego treningu godzinnego w
            > siłowni. >
            > Nonsens!!!

No pewnie, że bzdura ;D Choć jak ktoś spędził życie na kanapie i nagle odrobinę ruszył tyłek, to może mu się wydać, że się cuda dzieją... Efekt placebo :D
        • radusiak Re: Leg Magic - dobry sprzęt? 18.06.08, 15:57
          radzę przeczytać test podróbek leg magic www.fitforum.pl/legmagic
        • Gość: Pat77 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.swidnica.mm.pl 12.07.09, 12:53
          Cześć, napiszcie proszę ile w cm straciłyście po ćwiczeniach na LM?
          Jak z cellulitem, zmniejsza się chociaż troszkę, chodzi mi przede
          wszystkim o uda, pozdrawiam:-)))
      • Gość: Magda Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.c201.msk.pl 19.06.08, 20:26
        Proszę o poradę mam problem z zamontowaniem zatyczek frontowych.Czy
        sa w nich otwory na śrubę bo w moich nie ma i nie umiem wkręcić
        śruby.Chyba, że śrubę wkręca sie do zatyczki frontowej przebijając
        się przez nią.
    • Gość: Mika Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.godula.net 26.06.08, 14:59
      A więc tak, kupiłam Leg Magic na allegro. Mam go już tydzień i dzisiaj ćwiczę 2 raz. Czytając opinie ludzi na temat tego mam jeden wniosek. Wszystko zależy jaką osobą jest osoba która pisze bo inaczej jest u grubej laski która ma zwały tłuszczu i myśli ze od razu jej to zejdzie i będzie miała mega mięśnie między nogami itp. a inaczej u szczuplej osoby która chce tylko mięśnie wyrzeźbić. Aczytając o pozrywanych mięśniach mam wrażenie że piszą to grube desperatki które wlazły na to nie czytając instrukcji i ćwiczyły codziennie do upadłego a potem wypisywały jakie to paskudne. Tak więc powiem wam że ja najpierw przeczytałam instrukcję i jak narazie chwalę sobie ten sprzęt i nie wydaje mi się żebym miała narzekać. Jestem osobą szczupłą i czuję że mam mięśnie ud =oD sprzęt jest super, pracują mięśnie o których mowa w reklamie wystarczy tylko dostosować się do instrukcji i czekać na efekty a jak wiadomo trzeba pracy żeby były efekty a nie wszystko na hura! i potem żalić się że mięśnie zerwane. Nie gadam że nie nadaje się do to osób grubszych ale u takich osob trzeba więcej czasu na efekty a jak tu czytałam to laska ćwiczyła jakiś czas i nie miała efektów więc wniosek jest jeden, była osobą grubą któa musiała najpierw spalić dużą ilość tłuszczu. Tak więc laski trochę cierpliwości, dostosowania się do instrukcji, rozsądku i przede wszstkim czasu i wszystko będzie OK ;)
      • idelfixone Re:Gdzie kupic Leg Magic ? 26.07.08, 15:47
        Najtanszy bo od importera ORGINALNY LEG MAGIC jak z TV MARKET lub
        Mango cena 99,99 zł w sklepie fitness

www.swistak.pl/uzytkownicy_aukcje/Idelfix.html
        www.subasta.pl/active_auctions.php?us er_id=20334
        • Gość: Zuza1983 Re:Gdzie kupic Leg Magic ? IP: *.olsztyn.mm.pl 07.09.08, 10:49
          Ja kupiłam na Fitness24.com.pl bo tam dają Gwarancję i doradzają odpowiednią
          dietę.
    • Gość: Zuza1983 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.olsztyn.mm.pl 07.09.08, 10:52
      Polecam! Kupiłam na Fitness24.com.pl Ułożyli mi jeszcze gratis dietę do
      ćwiczeń. :) Jest super!
      • Gość: Agulinka85 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.range86-163.btcentralplus.com 14.09.08, 10:41
        Mam Leg Magic od 5 miesięcy i kurcze nic,ni wiem co źle robie:-(
        Czy myślicie że jest różnica gdy podczas cwiczeniama się ma się
        sztywno proste nagi a lekko ugiętyme w kolanach???
        • Gość: gosc Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.uznam.net.pl 18.10.08, 19:36
          Dlaczego ten sprzet jest taki glosny ?? ratunku ! zastanawiam sie
          czy w tych sprzedawanych w tv markecie lub za granica rolki na
          ktorych przesuwaja sie podpórki na nogi sa kauczukowe ??( moje sa z
          bialego plastiku ) Kupilabym te rolki i wymienila bo qrcze budze
          tym nie poł, ale cale osiedle!!
    • Gość: Zielona Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.08, 09:42
      jestem już włascicielką leg magica. Mam mieszane uczucia co do LM.
      Nie spodziewałam się cudów bo nie jestem zdesperowaną grubaską, a
      kupiłam LM jedynie dla urozmicenia ćwiczeń. Mam rowerek stacjonarny
      na którym spędzam godzinkę w ciągu dnia. Moim zdaniem, LM nie jest
      urządzeniem dla osób które pragną zrzucić kg. Nie motywuje do
      ćwiczenia. Po kilku minutach ćwiczeń nie odczułam zmęczenia. Myślę,
      że nie jest alternatywą dla spacerów, rowerka czy basenu. Nie chce
      zniechęcać a jedynie ostrzec osoby zainteresowane. Ja żałuję, że
      przed zakupem nie sprawdziłam możliwośći LM w sklepie sportowym.
      Polecam
      • granulla sprzedam L M 17.01.09, 23:32
        Sprzedam ten super sprzęcik za 80 pln
        • Gość: Grażyna Re: sprzedam L M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.09, 10:33
          Masz oryginalnego leg magica, z płytą i instrukcją ćwiczeń?
          • Gość: granulla Re: sprzedam L M IP: *.aster.pl 19.01.09, 00:14
            tak, z płytą instrukcją i małym komputerkiem oraz z gwarancją..
            • magda0904 Re: sprzedam L M 23.02.09, 08:31
              a dlaczego chcesz sprzedać
    • Gość: Gosia Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.icpnet.pl 19.01.09, 00:45
      hej! tak ja mam ten sprzęt i stosuję od 2 tygodni i muszę przyznać że już widzę
      jakieś efekty, nie mówię o spadku wagi ale poprawiło się napięcie skóry nogi
      wygladają coraz lepiej. ćwiczę codziennie razem z płytką i mam nadzieję ze za
      miesiać bedę mogła więcej powiedzieć. a poki co polecam sprzęt i zakupy w
      sklepie fajneceny.pl, maja duzo tańszy towar i dostawa w moim przypadku trwała
      tylko 2 dni!! podczas których cały czas byłam informowana o przebiegu realizacji
      zamówienia- rewelacja!
      • agnieszka.janiczek Re: Leg Magic - dobry sprzęt? 29.01.09, 11:29
        witam, a pomaga coś na brzuszek?
        • ofilka17 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? 08.02.09, 19:28
          pewnie, że tak
          • Gość: Minnie Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 22:28
            przyrost miesni?
            • Gość: granula Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.aster.pl 28.02.09, 23:06
              pomaga na dobre samopoczucie ..!!!
              • Gość: w-pietrzak Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: 81.190.127.* 19.04.09, 21:24
                Cześć sprzedam ten sprzęcik za 120 zł dodatkowo dołaczam dres sauna.
                mój adres e-mail w-pietrzak@o2.pl, lub GG 784580
    • Gość: Aurora_borealis1 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.200710.adsl.tele2.no 22.04.09, 12:14
      Wypowiem sie i ja. Ze sprzetu jestem zadowolona, choc nie zachwycona.
      Trenuje od miesiaca. Na poczatku bylo b. ciezko, nie bylam w stanie
      zrobic wiecej niz 30, potem 50 "rozkrokow i z powrotem". Staralam sie
      zrobic w sumie w ciagu dnia min. 500. Po dwoch tygodniach i do
      dzisiaj cwicze jednym ciegiem 20 min- co daje 0k 500-700 rozkrokow- w
      zaleznosci od zmeczenia, niewyspania, pogody itp.
      Troche o mnie. Wiek raczej zaawansowany (wiec trudniej o zmiany!),
      nabawilam sie otylosci hormonalnej- choc nie horrendalnej, ktora chce
      teraz zwalczyc przy pomocy diety Montignaca, ale na efekty za
      wczesnie, bo to dopiero pare dni. Zawsze bylam b. chuda, wg lekarzy
      "za chuda", ale lubilam ten stan. Az tu nagle uda jak dwa slupy bez
      zadnych wyzlobien. Horror + cellulit. Maszyna wydala mi sie sensowna,
      bo chodzilo mi wlasnie o te wyzlobienia generalnie po wewnetrznej
      czesci ud. Pojawily sie po wewnetrznej i zewnetrznej stronie juz po
      dwoch tygodniach, nogi mam zdecydowanie zgrabniejsze chc tylko
      minimalnie szczuplejsze ze wzgledu na te przeklete hormony. Ale
      zainspirowalo mnie to wprowadzenia diety- zobaczymy co dalej. Teraz
      szczegoly: Generalnie najgorzej jest z partia nog tuz przy kolanie.
      Ta "poduszka przykolanowa" od wewnetrznej strony ud, czy "nawisy
      kolanowe" jak je nazywam sa najbardziej oporne- rowniez jezeli chodzi
      o cellulit. z gornej czesci ud znika, w dolnej- kolo kolan sie
      utrzymuje. Probuje roznych wariacji, nogi troche zgiete, lub jak przy
      "plugu" na nartach, ale zbyt male mam pojecie o budowie miesni zeby
      wybrac wlasciwe ustawienie. W kazdym razie bez wzgledu na ustawienie
      nog, kolana mnie nigdy nie bola, ani nic nie czuje w czasie cwiczen,
      natomiast bol miesni powyzej jest ogromny, powiedzialabym, ze im
      wyzej tym wiekszy, i tak to tez przeklada sie na wyglad nogi.
      Posladki tez sie robia mniej "rozlazle" i jedrne (choc w mniejszym
      stopniu), natomiast jezeli chodzi o brzuch, to poprawa minimalna. No
      i zdecydowanie przyjemniejsze dotkniecie takiego umiesnionego uda jak
      teraz, niz przedtem takiego flaka. Szczegolnie jak to dotkniecie
      nastepuje przypadkiem i zajarzasz: "O, to moja noga, jaka fajna";))
      Zamierzam kontynuowac cwiczenia (nawet zwiekszyc do 1/2 godz.) i
      diete, wiec moze za nastepne 2 miesiace dopisze cos jeszcze.
      • Gość: felsi Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.08.09, 12:17
        Witam,
        ja dostalam LM na urodziny po tym jak od dwoch miesiecy narzekam ze
        tyje i tyje. Zawsze mialam problem z szybkim przybieraniem na wadze
        ale jakos udawalo mi sie to kontrolowac. No ale teraz - wyszlam za
        maz i waga pojechala w gore o 10 kg !!!! :(
        Zapisalam sie na silownie ale mam na nia czas max. 2 razy w
        tygodniu. Bede wdzieczna za wszystkie informacje na temat LM. Przede
        wszystkim czy jest skuteczny i oczywisie za wszystkie rady dotyczace
        gubienia zbednych kilogramow. Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: Monika Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: 94.254.142.* 05.11.09, 13:21
          Mogę Ci z czystym sumieniem polecić jako wspomaganie Twoich zmagań z
          wymodelowaniem nóg endermologię. Jest to zabieg stosowany w
          niektórych gabinetach kosmetycznych. Niestety dosyć drogi, bo jeden
          zabieg kosztuje ok. 130-140 zł. Ja za serię 6 zapłaciłam 650 zł, ale
          rewelacyjne efekty widać będzie - przy zaawansowanym "stanie" -
          dopiero po 12 zabiegach. Sama poddałam się temu zabiegowi licząc na
          wyszczuplenie nóg - usunięcie nadmiaru tkanki tłuszczowej,
          różnych "obwiśnięć" ciała gdzie niegdzie oraz usunięcie cellulitu.
          Cellulit pozostał, choć może trochę się zmniejszył. Co do tego, to
          nie wypowiadam się, bo nie zrobiłam dokumentacji zdjęciowej przed i
          po:) Natomiast nogi naprawdę straciły co najmniej 1,5 cm w obwodzie
          (po ciąży i długim urlopie wychowawczym spędzonym głównie w domu
          moje uda nie mieściły się w spodnie - nawet zwykłe, proste jeans-y).
          Dodatkowo podczas tych zabiegów usunęłam niezbyt atrakcyjnie
          wyglądającą skórę nad kolanami - wyglądało to tak, jak opisałaś -
          wywijący się na kolana nadmiar tkanki tłuszczowej. Efekty były
          naprawdę rewelacyjne, ale pewnie dlatego, że trafiłam na
          kosmetyczkę, która naprawdę przyłożyła się do tego zabiegu i
          poświęciła sporo czasu tej parti nóg. Gorąco polecam
          endermologię !!! Potem trzeba jednak się pilnować i ćwiczyć dla
          podtrzymania efektów, bo nie pozostają one niestety na całe życie. A
          teraz też zamierzam kupić Leg Magic, bo znowu mi przybyło w nogach -
          niestety nie ćwiczyłam i zaczęłam się obżerać podczas wakacji.
      • Gość: Nika Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.15, 12:06
        dzięki Ci bardzo za konkretny komentarz.:) powodzenia i wytrwałości w ćwiczeniach:)
    • Gość: i. Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 12:55
      Witam, Mam już LM kilka miesięcy i takie mam spostrzeżenia: Sprzęt jest naprawdę
      dobry, jeśli chodzi o ujędrnienie ud, pośladków, i tu jest efekt. Jednak nie
      sądzę, że ktoś zrzuci ćwicząc na nim kilogramy. LM działa na kilka wyizolowanych
      mięśni i poprawia wygląd ciała w tych miejscach, a to nie jest odchudzanie. Nie
      zaobserwowałam też żadnego wpływu na mięśnie brzucha, no chyba że ktoś
      świadomie je napina podczas ćwiczeń, ale to nie jest wynikiem działania LM.
      Wniosek: dla mnie sprzęt przydatny, uważam, że osoby w miarę szczupłe, uzyskają
      dobre efekty w postaci ujędrnienia wewn ud i pośladków. Na inne cuda nie ma co
      liczyć.
    • anasstasia85 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? 02.03.10, 23:11
      Witam! Jeśli chodzi Ci o taki model jak na stronie:
      www.sklep-presto.pl/product-pol-11240-Wielofunkcyjne-urzadzenie-Magic-Pro-Hop-Sport-Q9049.html
      to powiem, że moja ciocia taki miała. Ja też na nim ćwiczyłam i to naprawdę
      dobry i pożyteczny sprzęt. Dzięki ćwiczeniu na tym urządzeniu uda i pośladki są
      ładnie wyprofilowane i nabierają kształtu.
    • Gość: ricia79 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: 89.230.253.* 25.12.10, 09:02
      Witajcie , ja też się zastanawiałam nad kupnem leg magic ale doszłam do wniosku że szkoda kasy i miejsca w domu na coś co i tak użyję tylko z parę razy.
      do każdego leg magic dołączona jest płyta z ćwiczeniami
      (które najdziecie na youtubie, pod nazwą ćwiczenia leg magic).Są to zestawy ćwiczeń które pożądnie dadzą wam w kość i zamiast ćwiczeń na leg magic zakupiłam sobie przyrząd agrafkę-motylek który kosztuje 20 zł.(do kupienia w każdym sklepie sportowym typu go sport itp.).
      Życzę wam wytrwałości i mniej tłuszczyku na miejscach które niestety on uwielbia, a za kasę którą macie zamiar wydać na leg magic kupcie sobie ciuszek i buty ,na pewno lepiej się poczujecie.
      • skromna85 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? 30.12.10, 00:07
        ktoras z was pisala o problemie z kolanami podczas cwiczen.

ja mam problem z kolanami - jedno mam sztywne przez co drugie jest nadmiernie obciazone.
        urzadzenia typu fitnes maja ta wade ze zazwyczaj noge w jakims stopniu trzeba zgjac [rowerek, steper etc]... w cwiczeniach tez nogi czesto trzeba zginac [co u mnie jest awykonalne]

tu wydaje sie ze kolana sa odciazone i nie zgina sie ich... wiec niby ok... nad drugim urzadzeniem sie zastanawiam to wibro max - ale cena hmmm...
        leg magic na allegro mozna lupic za 60 pln.
        • ew_81290 Re: Leg Magic - dobry sprzęt? 12.01.11, 17:54
          ja zdecydowanie odradzam! słaby sprzęt, chyba dawno się z takim się nie zetknęłam. dla kolan to naprawdę męczarnia.
      • Gość: Asiula Re: Leg Magic - dobry sprzęt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 11:48
        kupiłam "oryginalny" Leg Magic na allegro. To był błąd- przysłali mi używany towar, który szybko zwróciłam. No ale szukałam dalej. Znalazłam w tv zakupy . Przyszedł dość szybko, ale co najważniejsze był NOWY - jedynie w czasie transportu połamała się płyta, ale dosłali mi po kilku dniach. Ćwiczę na nim od miesiąca przy serialu. Mój facet stwierdził, że pośladki są "w lepszej kondycji", więc uważam, że efekt jest Także polecam ten sprzęt - tylko trzeba regularnie go używać.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka