duck34 27.08.06, 21:49 Bezapelacyjnie najlepszy mecz sezonu!! Brawa dla młodzieży i A.J.-a !Szkoda Kostka . Sawka wrócił do formy . Ciekawe czy to ze względu na przyszłoroczne kontrakty...? W sumie wielkie brawa dla POLONII!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: speed Re: polonia - czewa 55-33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:12 Wielkie gratki dla całej ekipy Polonii ! Muszę powiedzieć, że dali dziś chłopacy popis :-) jak na moje wybredne już wymagania co do atrakcyjności meczów, to muszę przyznać moją rekomendację za znakomite zawody, pomimo tego, że wynik nie do końca oddaje walkę, jaka była na torze. Tak biadoliłem po wejściu do playoff, że walka o brąz będzie niezwykle ciężka, a tu się okazuje, że brąz mamy prawie pewny ( prawie ! ) a jeszcze jest szansa na sreberko. Ale niestety, bonusik to za mało, trzeba w Czewie wygrać, a w to raczej nie wierzę. I tak jest znakomicie. Ja jestem z tego sezonu zadowolony...nie wiem jak Wy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br594 Re: polonia - czewa 55-33 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:26 Tak to dobry sezon. Szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że inne drużyny zakontraktowały trzech , a nawet czterech obcokrajowców , a my tylko Andreasa i młodziutkiego Emila. Niech jeszcze chłopaki się sprężą i powalczą w Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: polonia - czewa 55-33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:32 Meczyk świetny naprawdę. Młodzież jak zawsze od pewnego czasu świetnie :). Buczek pięknie poprostu pojechał z Ułamkiem. Osatni bieg wspaniały, rzadko się widuję tak ładna walkę, a w naszym wykonaniu finałowe biegi w ostanim czasie były raczej nieciekawe, a tu prosze się postarali chłopaki, jak chcą to potrafią :)). Oj Speed nie doceniasz nas, my potrafimy wszystko jak chcemy heheh. Jeszcze zobaczysz mały cudzik pod Jasną Góra heheh. Na serio to może i faktycznie nie jest za bardzo realne, ale w żużlu już nie takie się rzeczy działy. PS. Speed mógłbyś się czasem do żony :)) odezwać, mój nr gg masz, bo już raz do Ciebie napisałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: polonia - czewa 55-33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 23:15 Cześć Ona :-) niestety ten cud pod Jasną Górą jest ( ale w moich snach )... jeśli pojedzie Lee Richardson, a i Drabik u siebie nieźle ostatnio wykręca ! to cieniutko to widzę. Rozumiem i jednocześnie podziwiam Twój optymizm. Dla mnie , Polonia w tym sezonie zrobiła i tak wielki sukces, awansując do finałów playoff. Wykonana została świetna praca z młodzieżą...skąd Jonsson wytrzasnął tego Emila !?...Buczek przechodzi samego siebie...dziś zachwycił mnie w 14 biegu, pojedynkiem ( ściganiem ! ) Ułamka aż do mety, no i dorwał go :-) Widać świetną atmosferę w drużynie, a to bardzo ważny element w uzyskiwaniu dobrych wyników. Cóż...oby tak dalej :-) P.S. Ona, moje Słoneczko :-) nic nie wiem, że do mnie pisałaś...kiedy ? Qurcze...nie mam Twojego nr gg...katastrofa ! ale spokojnie, wszystko się ustali spokojnie :-) serdecznie Ciebie Pozdrawiam - Speed. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 brawa dla Polsatu... 27.08.06, 22:40 ktory pokazuje wlasnie, jak cieniasy z Tarnowa nie potrafia jezdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: brawa dla Polsatu... IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.06, 07:40 Jak to nie potrafiom? Jocek zdobył trzy razy wiency punktów łod samygo mistrza Polski, to chyba jasne że jest supermistrzem, no ni? Odpowiedz Link Zgłoś