Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.03, 20:41
    na poczatku gratulacje i podziekowania dla zawodników Wrocławia za tak dobrą
    postawę na torze. Apator może zdobyć mistrza polski ale chyba w kombinowaniu
    i przekreciarstwie. Za to co wyprawiali Miedziński i Sawina powinny być
    jakieś kary pieniężne lub zawieszenia. Najpierw w biegu 9 kiedy to para
    Atlasa prowadziła na 5:1 z Protasiem i Miedzińskim, ten drugi połozył sie na
    torze pozostawiając maszyne niczym gwiazdor (sam zszedł z toru). na szczęście
    w powtórce sprawiedliwości stało sie zadość i wynik biegu nie uległ zmianie.
    W biegu 14 Sawina widząc że nie daje rady obronić 3 pozycji próbował wymusić
    wykluczenie Cegielskiego spowodowane swoim upadkiem. Dobrze ze sedzia zawodów
    przytomnie sie zachował i nie dał sie nabrać na ten trik. Wiem że wrocław
    powalczy w Toruniu lecz o zwycięstwo bedzie ciężko bo tam zawsze były, są i
    będą przekręty i to w biały dzień.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mario Re: WTS LEPSI IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 21:05
        Co do 14 biegu to Sawina miał defekt i nie próbował niczego wymusić. Jeżeli
        chodzi o zachowanie Miedzińskiego to faktycznie nie było ono za dobre.Z drugiej
        strony ciężko powiedzieć jak się czuł po ślizgu po bandzie.
      • Gość: jur Re: WTS LEPSI IP: *.torun.mm.pl 21.04.03, 22:21
        kezo obejżyj mecz w TV, a potem pogadamy. Trochę powtórek otworzy Ci oczy.
        Gratulacje dla Sparty za niezły mecz. Ale myślę, że na koniec sezonu górą
        będzie Apator. Odpukuje w niemalowane.
      • Gość: SDB Re: WTS LEPSI IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 22:22
        o ja stary nie masz wiekszych problemow w zyciu niz przekrety na Apatorze? za
        to Wroclaw z prezesem na czele zawsze sa czysci. ;P darujmy sobie takie zagrywki
      • tondi Re: WTS LEPSI 21.04.03, 22:31
        Sugerujesz że zawodnicy Apatora upadali na tor specjalnie? Zobacz powtórkę
        biegu z upadkiem Miedzińskiego to zmienisz zdanie. Jeśli nawet chciałby zrobic
        coś takiego (czego zupełnie nie popieram) to mógł się przewrócić w sposób
        bardziej "bezpieczny", a nie uderzyć w bandę. A co do Sawiny to upadł na 4
        (ostatnim) okrążeniu! To jakim cudem sędzia miałby przerwać bieg, a po drugie
        wtedy przegrywaliśmy już 10 punktami i było po zawodach.
        • Gość: Mario Re: WTS LEPSI IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 22:37
          Nie,on sugeruje że Miedziński specjalnie nie schodził z toru bo Pepe był
          trzeci.Niewykluczone że tak mogło być.
          • Gość: MONK Re: WTS LEPSI IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 01:01
            nie widzialem tego meczu ale te kontrowersje nie maja wiekszego znaczenia.
            apator nie mogl wygrac tego meczu skoro pepe przywozi 3 punkty (czasami miewa
            takie wpadki niestety - wygral z kims z wroclawian?) a rickardsson 6. ten mecz
            pokazal, ze apator mozna pokonac ale czy takie 2 wpadki naraz jeszcze sie
            powtorza?
            • Gość: kos Re: WTS LEPSI IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 10:27
              No coz przykra sprawa. Niestety Atlas wykorzystal szanse jaka stworzyli nasi
              zawodnicy. W sumie to i dobrze bo byloby nudno, a tak chociaz cos sie dzieje i
              teraz juz trzeba wszystko wygrywac, zeby nie byc zbytnio do tylu. Ktos cos
              pisal o przekretach. Mysle ze mozna sobie podarowac takie teksty, bo moim
              zdaniem w Toruniu nikt niczego nie przekreca i nie ma zadnych kombinacji,
              natomiast prezes Rusko... w ogole to smiesza mnie wypowiedzi tego pana odnosnie
              meczu. Tak czy siak niestety Wroclaw wygral. Gratulacje.
              • Gość: michu Re: WTS LEPSI IP: 158.75.5.* 22.04.03, 11:15
                koles z wrocka przegina
                siedzialem kolo parkingu i widzielem jak miedzin wtoczyl sie do parkingu,
                sawina mial defekt
                a kombinuje do worclaw
                nawet w prasie cieslak mowi:
                z touniem na stole nie da sie wygrac, musi byc przyczepnie; a nie moze byc tor
                przyczepny na calej dlugosci i szerojkosci??????????????/
                koles wkurzasz mnie potwornie!!!!! to rusko kombinuje z regulaminenm co roku, 2
                lata temu to on rozbil mistrzowska duzyne!!
                ale i tak graruluje bo byliscie lepsi

pzdr
                • Gość: fin Re: WTS LEPSI IP: *.atr.bydgoszcz.pl 22.04.03, 12:26
                  To, że Rusko kombinuje bez przerwy z regulaminem to jedna sprawa, a to co
                  często robi Apator "przy zielonym stoliku to swoją drogą".
                  • Gość: SDB Re: WTS LEPSI IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 15:32
                    Gość portalu: fin napisał(a):

> To, że Rusko kombinuje bez przerwy z regulaminem to jedna sprawa, a to co
                    > często robi Apator "przy zielonym stoliku to swoją drogą".

Umieram z ciekawosci Drogi Finie. Prosze, uchyl rabka tajemnicy.
                    • Gość: MONK Re: WTS LEPSI IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 23:58
                      tez bardzo ciekaw jestem... nieslychanie
                      • robert_wl Re: WTS LEPSI 23.04.03, 21:22
                        Raz na wozie, raz po wozem. Ale muszę przyznać, że śmiesznie to wygląda, kiedy
                        kibic Atlasu (osobiście nic do tego klubu nie mam) oskarża inny klub o jakieś
                        machlojki.
                        • Gość: gener Re: WTS LEPSI IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 22:59
                          Wrocław i Toruń są siebie warte w machlojach na żużlu.
                          Zapomnieliscie juz toruniaski o mistrzu nad mistrzami w tej dziedzinie, panu
                          Cheładze i jego wyczynach?
                          • robert_wl Re: WTS LEPSI 24.04.03, 15:05
                            Gość portalu: gener napisał(a):

> Wrocław i Toruń są siebie warte w machlojach na żużlu.
                            > Zapomnieliscie juz toruniaski o mistrzu nad mistrzami w tej dziedzinie, panu
                            > Cheładze i jego wyczynach?

A no zapomnieliśmy błyskotliwy bydziaku. Czy mógłbyś nam przypomnieć? Tylko o
                            fakty proszę.
                            • Gość: kezo Re: WTS LEPSI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.03, 21:30
                              Kiedyś nic do Torunia nie miałem. Pamiętam jak w 95 roku Apator przyjechał do
                              Wrocławia. Kibice z Torunia siedzieli sektor obok. Była pełna kulturka: wymiany
                              szalików itd. Pod koniec sezonu kiedy ważyły sie losy mistrza kraju pojechałem
                              na mecz wyjazdowy do Torunia. Kiedy autokarami dojeżdżaliśmy pod stadion
                              przywitano nas kamieniami i butelkami. Atlas przyjechał po zwyciestwo i
                              zapewnienie tytułu mistrzowskiego. Niestety wtedy pierwszy raz zobaczyłem takie
                              przekręty o których mi sie nawet nie śniło. Wykluczenie Protasia a potem
                              Knudsena przy stanie 40:44 dla Sparty to szczyt przekreciarstwa. Dlatego czuje
                              uraz do tego klubu.
                              • Gość: MONK do sdb IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 22:26
                                Gość portalu: kezo napisał(a):

> Kiedyś nic do Torunia nie miałem. Pamiętam jak w 95 roku Apator przyjechał
                                do
                                > Wrocławia. Kibice z Torunia siedzieli sektor obok. Była pełna kulturka:
                                wymiany
                                >
                                > szalików itd. Pod koniec sezonu kiedy ważyły sie losy mistrza kraju
                                pojechałem
                                > na mecz wyjazdowy do Torunia. Kiedy autokarami dojeżdżaliśmy pod stadion
                                > przywitano nas kamieniami i butelkami. Atlas przyjechał po zwyciestwo i
                                > zapewnienie tytułu mistrzowskiego. Niestety wtedy pierwszy raz zobaczyłem
                                takie
                                >
                                > przekręty o których mi sie nawet nie śniło. Wykluczenie Protasia a potem
                                > Knudsena przy stanie 40:44 dla Sparty to szczyt przekreciarstwa. Dlatego
                                czuje
                                > uraz do tego klubu.
                                wiec to byl ten mecz , o ktorym tak rozmawialismy.cos mi chodzlio po glowie to
                                mistrzostwo sparty.
                                • Gość: SDB Re: do sdb IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 18:12
                                  Gość portalu: MONK napisał(a):

> Gość portalu: kezo napisał(a):
                                  >
                                  > > Kiedyś nic do Torunia nie miałem. Pamiętam jak w 95 roku Apator przyjechał
                                  >
                                  > do
                                  > > Wrocławia. Kibice z Torunia siedzieli sektor obok. Była pełna kulturka:
                                  > wymiany
                                  > >
                                  > > szalików itd. Pod koniec sezonu kiedy ważyły sie losy mistrza kraju
                                  > pojechałem
                                  > > na mecz wyjazdowy do Torunia. Kiedy autokarami dojeżdżaliśmy pod stadion
                                  > > przywitano nas kamieniami i butelkami. Atlas przyjechał po zwyciestwo i
                                  > > zapewnienie tytułu mistrzowskiego. Niestety wtedy pierwszy raz zobaczyłem
                                  > takie
                                  > >
                                  > > przekręty o których mi sie nawet nie śniło. Wykluczenie Protasia a potem
                                  > > Knudsena przy stanie 40:44 dla Sparty to szczyt przekreciarstwa. Dlatego
                                  > czuje
                                  > > uraz do tego klubu.
                                  > wiec to byl ten mecz , o ktorym tak rozmawialismy.cos mi chodzlio po glowie
                                  to
                                  > mistrzostwo sparty.

:))))))) przeciez pisalem Ci wtedy chyba ze zwyciestwo Sparty
                                  przypieczetowywalo DMP dla Wrocka a przegrana przedluzala szanse Apatora ale
                                  bardzo teoretycznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka