Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Byłem we Wronkach.........

IP: *.gazeta / 10.1.1.* 22.04.03, 08:11
    Jest 15.00 zajmuję miejscę - sektor A.Czuję sie jak na Bułgarskiej.Niebiesko -
    białe barwy są wszędzie.Myślę sobie jest dobrze.16.00 - zaczyna się
    meczyk :serpentyny,doping zarówno ze strony miejscowych kibiców jak i naszych.
    Generalnie okazało się ,że siedzimy ,,wymieszani'' z Amikowcami,ale co tam.
    Nas interesuje doping naszej Drużyny.
    po co to piszę? - no właśnie.Każdy chyba przyzna,że tylko Gajtek,Madej
    zasłużyli na słowa dobrej gry: walczyli na całym boisku,próbowali grać jak na
    zawodowców przystało.
    Teraz dochodzę do sedna sprawy/sorry za długi wstęp:))?
    Moim zdaniem ani zawodnicy Lecha nai kibole/myślę tutaj o części z nich/ nie
    zachwali się jak profesjonaliści.Bluzgi w stylu :,,wieśniaki'',Kolejorz
    jedzcie z k....mi"-co to jest?.Jaki przykład dajemy kibicom z mniejszych
    miejscowości?,jak wychowujemy następne pokolenia kibiców Kolejorza?.
    Oni muszą wiedzieć/młodzi Kibice/,że Lech to klub,za którym stoją kulturalni
    Kibice.,,W górę serca nich zwycięża Lech!!!!'' - to jest idea kibicowania a
    nie bluzgania na innych.
    Obserwuj wątek
      • Gość: guerra Re: Byłem we Wronkach......... IP: *.icpnet.pl 22.04.03, 15:40
        fakt faktem, iż nie rozumiem za bardzo tych antagonizmów amikowych.
        Hybryda nie hybryda ale ichniejsi kibice....czym zawinili????

szkoda słów
      • Gość: JonnyBravo Chamstwo i tyle IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 16:01
        A czemu to sie dziwic jak sam prowadzący doping zapodawał takie teksty. Tydzien
        wczesniej nie mozna bylo bluzgac na Widzew, z ktorym od zawsze mamy kosę,
        argumenty byly takie, ze nalezy wprowadzac kulture na stadion. A potem ta sama
        wiara jedzie do Wronek i wyzywa od najgorszych spokojnych mieszkancow
        Wielkopolskiego miasteczka. Widzialem jak nawet jacys kretyni szarpali sie z
        ludzmi z Wronek! Tak, kibice Lecha, chcemy byc lepsi, a jestesmy smieszni... I
        co Wy na to wielcy ludzie z WL?? Tak ma wygladac doping kibicow Lecha? W WTK po
        Widzewie jakis kolo mowil, ze ma byc kultura a co jest?? Chamstwo i tyle.
        Jakbyscie chcieli to by nie bylo bluzgow na Amike, ale wy sami te bluzgi
        zaczynaliscie!
        • canemuto jest faktem... 22.04.03, 17:52
          ...powszechnie znanym, ze WL jest odpowiedzialna za wszystkie plagi tego
          swiata, lacznie z kokluszem i gradobiciem. to zli i wystepni ludzie, szkoda na
          nich slow...:))) pojechali w 3 tys. luda do Wronek i prowokowali pozostalych 5
          kibicow do chamstwa i wulgaryzmow. sa na to dowody i swiadkowie. o tak:)))
          pozdro, "wystepni":)))
          • Gość: kolej nie było super, ale... IP: *.stacje.agora.pl 24.04.03, 12:54
            też byłem w sektorze A - i jakiejś wielkiej ilości bluzgów na Amicę nie było...
            Czasem coś z naszego młyna, ale zdecydowanie przewazało kibicowanie
            Kolejorzowi. Najglośniejsze bluzgi było były na Legię i na Szamo - też za dużo,
            ale nie przesadzajmy że cały doping był niekulturalny, bo to kolosalne
            przegięcie, na Bułgarskiej często jest dużo gorzej
            kolej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka