Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lampe: Wciąż myślę o NBA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:18
    Maciej był chyba naszą największa nadzieją, ale wyszło jak wyszło....Może jeszce mu sie uda zawojować NBA? Tego mu życzę!
    ____
    Bonusy dla nowych graczy:
    100zł w Bwin, 150zł w Expekt, Bonus 100% w BaH!
    bukmacher.250free.com
    Obserwuj wątek
      • Gość: zobacz to Re: Lampe: Wciąż myślę o NBA IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.07, 13:44
        tnij.org/gimg
      • Gość: Fan NBA Lampe: Wciąż myślę o NBA IP: 10.201.4.* 30.07.07, 13:52
        Ja też ciąglę myślę o NBA. Nie mogę się doczekać na początek sezonu. Znów będą
        nieliche emocje. Bull do boju!!!
        • Gość: Adi Nie ma szans ! IP: *.hsd1.il.comcast.net 30.07.07, 14:02
          Od 16 lat mieszkam w chicago. Lige NBA ogladam od samego poczatku co sezon.
          Niestety Lempe nie ma zadnych szans na poziom NBA. Jest po prostu za cienki.
          Nowitzki z niego zaden nie jest, wiec musialby pzypakowac aby nim tak nie
          powierali. Po prostu gosciu musi miec wiecej miesa na sobie....
      • Gość: mua Zalożę się że ten trener IP: *.icpnet.pl 30.07.07, 14:02
        powiedzialby jak kiedyś Berti Vogts w wywiadzie live dla bodajze DSF po tym jak
        reporter zadal mu pytanie o szanse Ulm ktore przypadkiem awansowalo do
        bundesligi - ULM???? Co to jest? Tam jest jakis klub? To jakiś żart, co? - ten
        trener pewnie wie ze gdzies jest Polska, ale o Lampe to na pewno nie pamieta,
        nie mowiac juz o jakimkolwiek "kontakcie"
      • Gość: zIjqbeoDkeCuPRKpVA Re: Lampe: Wciąż myślę o NBA IP: 202.75.33.* 10.01.09, 19:24
        Q7gNqS bzshwkvkstpt, maysrmiqddke, [link=http://hwuiczbdzwvj.com/]hwuiczbdzwvj[/link], kgqelebnobje.com/
      • Gość: gRjUCesbfTlskktf Re: Lampe: Wciąż myślę o NBA IP: 202.75.33.* 07.02.09, 14:48
        nmGjUi snrhecennsre, xtteyoahruiq, [link=http://bkvpvzqlvwxd.com/]bkvpvzqlvwxd[/link], yoaagtcjxizw.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka