Gość: kolo IP: *.cable.mindspring.com 09.07.06, 19:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z Re: Włochy - Francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 19:21 Bez niespodzianek, choć niektórzy awizowali powrót De Rossiego. Chciałbym, żeby wygrała Francja, ale wydaje mi się, że swój czwarty tytuł w historii zdobędzie Italia. Ale może Zidane w tym ostatnim meczu pokrzyżuje im szyki... zpierwszejpilki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Włochy - Francja IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 09.07.06, 19:31 Włosi byli bardziej przekonywający, no i cos mi się zdaje , ze dziś Barthez puści szmatę więc stawiam na jednobramkowe zwycięstwo Włochów 2-1. Odpowiedz Link Zgłoś
zocha_v_cello Re: Włochy - Francja 09.07.06, 20:08 mam nadzieję,że wygra Francja.zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liroy tolerancyjny swiat - Pedaly wygraly mistrzostwa!! IP: *.csn.tu-chemnitz.de 09.07.06, 23:18 tolerancyjny swiat - Pedaly wygraly (niezasluzenie) mistrzostwa. zufalisci jakich malo!!! a sedzia ... widac ze i wloska mafja pilkarska i u niego byla!! Skandal zeby robic takie bledy w finale!! Jednak czerwona kartka dla Zidana byla zasluzona... tylko jak to jest z tymi kamerami?? Bo jeszcze przez pierwsze 3 minuty po faulu nikt tego faulu nie widzial (wam na mysli sedziego i liniowych) a potem nagle podszedl "czwarty" i Zidane dostal kartke?? hee... czyli kto rzadzi?? Ogolnie to francuzi byli o klase lepsi. pozdrawiam L* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chips Re: tolerancyjny swiat - Pedaly wygraly mistrzost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:23 /Masz racje ze pedaly xP Bo o ile mnie wzork nie mylił bramkarze włoscy sie na koniec całowali xP A przynajmniej tak to wygladało xP Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywil Brawo Włosi. Forza Italia. 10.07.06, 08:25 Kryzys w finale. Najlepsi w turnieju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt kto krytykuje Zidana i nie zauważa postawy Materac IP: *.acn.waw.pl 11.07.06, 01:13 kto krytykuje Zidana i nie zauważa postawy Materaca, nie tylko w finale, to idiota i kretyn, to Materac swoją brudną grą w całym Mundialu zniszczył piłke, Zidan bronił swojego honoru, ale tłum karze Zidana, bo tłum składa się z kretynów, którzy widzieli na powtórkach czyn Zidana, to co im podsuneli, to co zrobił Materac, to ich mniej obchodzi, bo nikt nie podsunął im tego pod noc, banda kretynów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt brawo Zidan, uderzenie Zizu jest symboliczne IP: *.acn.waw.pl 11.07.06, 03:22 cały ten mundial jest pełen brudnej gry, stałe ukryte drobne faule, szczypanie, kopanie bez piłki, plucie (Totti 2004), rasistowskie słowa (podobno fifa walczy), oszukiwanie i udawanie fauli, wyprowadzanie z równowagi przciwnika, włoch rossi dostają czerwona kartkę za rozbicie głowy przeciwnika bez piłki i wraca na finał by zostać bohaterem, Materac cały mundial gra na faul, włosi zostali mistrzem w brudnej grze za sparwą biernej postawy fifa, tych hipokrytów zarabiających na futbolu Zidan bronił honoru i piękna piłki swoją postawą na boisku i także tym uderzeniem !!!, media w większosci w stadnym zachowaniu, a przede wszystkim w skrajnej ślepocie, oceniają tylko co im podstawiono pod nos (telebim i powtórki), dokonało o sądu od razu, czyli to znaczy, że oni nigdy nie broniliby wręcz swej godności, gdyby ktoś pluł na nich ??? czy mamy akceptować rzeczywisty rasizm na stadionach i udawać dla sponsorów, że czytane są jakieś petycje i hasła czy uderzenie Zizu zrobiło jakąś krzywdę Materacowi, NIE, natomiast słowa Materaca Zizu pmaiętać będzie długo, gdyby Zizu chciał zrobić krzywdę Materacowi walnąłby go pięścią, jak robią to włosi brawo Zidan, uderzenie Zizu jest symboliczne - bronił swojego honoru, dobra piłki i nas przed brudną grą Materaców i mu podobnych, włosi mistrzem w brudnej grze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazu [...] IP: *.aster.pl 09.07.06, 23:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Yee Yee Yee!!! 10.07.06, 08:22 W ostatnim finale sprawiedliwosci stalo sie zadosc!!! Brawo dla Wlochow!!! Tym razem Henr'iemu nie udalo sie oszukac sedziow... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek10 [...] 09.07.06, 23:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSFP MAFIA !!! IP: 87.203.129.* 10.07.06, 01:03 Morte Alla Francia Italia Anelia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skate widoczny brak etyki w fudbolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:23 Nieczysta gra włochów ( trzymanie zidana-przytrzymujący co namniej powinien dostać żółtą kartkę, lub przy rzucie rożnym przytrzymanie za koszulkę wyskakującego francuza) stawia pod znakiem zapytania wiarygodność sędziowania i po raz kolejny deprecjonuje to widowisko. To że cwaniactwo wygrywa, odrzuca mnie nie tylko gdy patrzymy na polską piłkę. Kamery dokładnie wyeksponowały działania, szczególnie włochów za które normalny, godny człowiek by się wstydził. Nie muszę być znawcą tego tematu ( i nie jestem) żeby widzieć że zasady fair play w sporcie ( włoskim) zanikają. Dla mnie zwycięzcą są francuzi i chwała im za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazu francuski antyfutbol przegral IP: *.aster.pl 09.07.06, 23:26 i dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: francuski antyfutbol przegral IP: *.c31.msk.pl 09.07.06, 23:36 Jaki francuski? siedmiu murzynów i algierczyk? to ma być francuska reprezentacja......emigranci marsylscy i plebs....żałosne i żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: francuski antyfutbol przegral IP: *.adslgp.cegetel.net 10.07.06, 10:02 Francuzi przegrali i razem z nimi mit i Bog Zizou.Piekny wieczor, Francuzi udlawili sie spagetti.Zwyciestwo nad chamstwem i arogancja.A Bog Francuzow w koncu pokazal swoje prawdziwe oblicze.A gdzie jest nasza paryzanka?(zniej taka paryzanka jak i ze mnie).WSTYD. paryzanka jak i ze mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja_mm Re: widoczny brak etyki w fudbolu IP: *.crowley.pl 09.07.06, 23:27 masz calkowita racje... w sedziowaniu bylo nieco obiektywizmu ze wskazaniem... a u wlochow wrecz perfidny brak klasy .. ale jak w kraju gdzie kobieta sie nie liczy moze byc mowa o klasie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDWIN Re: widoczny brak etyki w fudbolu IP: *.52.221.203.acc04-waym-adl.comindico.com.au 10.07.06, 18:54 Luska, to Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endryoo Re: widoczny brak etyki w fudbolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:09 stary błagam...jesli sam przyznajesz ze sie nie znasz to prosze nie komentuj. Jesli uwazasz ze takie cwaniactwo(ktore w futbolu jest od zawsze) to tylko domena Włochow, to prosze spojrz na gre chociazby Portugalczyków, Ghanijczyków i praktycznie wszystkich druzyn(Francuzi tez-teatralne przewroty Henry'ego). a jesli zwycięzcą sa dla kogos Francuzi po tym co zrobil Wielki Zizou...no coz....brak obiektywizmu ps. futbol nie fudbol Odpowiedz Link Zgłoś
gizmoj Re: widoczny brak etyki w fudbolu 10.07.06, 03:52 Masz racje, nie znasz sie to nie komentuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyzxyz Re: widoczny brak etyki w fudbolu IP: *.dc.dc.cox.net 10.07.06, 04:14 To byl skandal, ze na trzymanie za koszulki czy rece sedzia nie reagowal albo udawanie Wlochow, ze byli nie czysto atakowani. FIFA i cale towarzystwo sedziowskie powinno byc pociagniete do odpowiedzialnosci bo jest odpowiedzialne za porzadek na boisku i karalne za chaos! System gry stal sie wstretny. Mistrz Swiata to przypadek a nie rzeczywisty zwyciezca! Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: widoczny brak etyki w fudbolu 10.07.06, 10:53 1) Całe te mistrzostwa to przegrana pięknej piłki i wygrana cwaniactwa i fuksiarstwa - najbrzydsze mistrzostwa, jakie widziałem. 2) Zidane słusznie dostał czerwoną... ale Materazzi powinien wylecieć razem z nim. Przytrzymywanie przeciwnika bez piłki, znieważanie go, być może po to, żeby go sprowokować... to ma być sposób na zdobycie mistrzostwa świata? Chyba w konkurencji 'chamstwo na czas'. Wielka szkoda, że nie dostał w ten oszkliwy ryj. Wyobrażacie sobie, co on musiał powiedzieć ZZ, jeśli ten do tego stopnia zapomniał o konsekwencjach? Chyba coś w stylu, że 'wszyscy Arabowie to pedały' albo że zaliczył żonę ZZ. Myślałem, że największym gnojem tych mistrzostw jest de Rossi ksywa Łokieć. Okazało się, że kolega z drużyny go przebił. 3) Trezeguet spierniczył karnego... i oto cała prawda o wygranej Włochów. Sadziłem, że wygrają ładnie, agresywną grą, lepszymi akcjami, a nie cufem po słabym meczu (kibicowałem Francuzom, stawiałem na Włochów). Gdyby Włosi chociaż grali fair... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz A jak nazwiesz aktorstwo Henry'ego? IP: 151.204.99.* 10.07.06, 18:40 np. jak swietnie udawal ze dostal w twarz w meczu z Hiszpania? Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne_bcbg Gdzie jest Schweiger ? Bardzo lubie jak on 09.07.06, 20:33 komentuje matche na forum. Pozdrawiam z Paryza laparisienne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Gdzie jest Schweiger ? Bardzo lubie jak on IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.06, 23:06 > komentuje matche na forum. > > Pozdrawiam z Paryza > laparisienne Franzuzi przegrali w Niemczech sympatie glowka :-( GRATULACJE ITALIA !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Włochy - Francja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.07.06, 22:51 znajac postawe zidane , przynajmniej z tych relacji co sprzedawaly media, bo osobiscie go nie znam, to ten materazzi musial powiedziec zideneowi cos na temat jego matki ze go tak to z rownowagi wyprowadzilo, zidane jest w koncu opanowany, nie stac go na takie gesty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.merinet.pl 09.07.06, 23:10 Zinedine pokazał dziś całemu światu, co to znaczy być mężczyzną! Na tle tej włoskiej panienki co odstawiała przez cały mundial teatrzyk wyszedł na prawdziwego faceta. Brudas z Medionalanu powinien dostać po twarzy a nie w klate. Wielki ZIZOU! Jesteś moim bohaterem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mychta Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.magma-net.pl 09.07.06, 23:19 Pozakał Zidane na co go stać. Stary pryk nie mógł nic wskurać grając więc puściły mu nerwy.Juz dawno powinien tak skonczyć. Do tej pory nie wiem czy Wy się wszyscy zachwycacie. On jest przeciętny. Jest mnóstwo innych graczy 100 razy od niego lepszych. Zszedł na psy i niech tam zostanie. he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekhm Postaraj się zapamiętać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:22 skÓra-wskÓrać Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Zizu - to bohater na miare Maradony... 10.07.06, 10:08 Jeden strzela bramke reka... Drugi siega po agumenty poza sportowy gdy nie potrafi wygrac w sportowej walce... Wierzcie sobie w takich bohaterow... Dla mnie bohaterem tych mistrzostw jest tylko i wylacznie A.Pirlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:25 Człowieku puknij sie w głowe żaden włoch moze oprucz bufona nic nie pokazałw tym finale gdeby nie fracuzi pewnie bym zasnął po połówce i pamietajcie wszyscy ze to tylko ludzie a gdyby ktos bezczelnie obraził np. moja matke albo rodzine to terz bym mu przy... i to nie raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korektor Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:43 pewnie cie to nie obrazi prostaku, ale oprÓcz, teŻ.... do szkoły nieuku !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.07.06, 00:45 Zizu jeszcze za 100 lat bedzie wymieniany jednym tchem razem z PELE i MARADONA jest najlepszym pilkarzem ostatnich 20 stu lat. Mecz z wielka Brazylia wygral prawie w pojedynke a ty wypierdku nie masz pojecia co piszesz. To jak zakonczyl kariere jest niestety tragiczne. Jestem pewny ze bez tego zagrania glowka Francja pokonalaby ta bande rzymskich pedalow co to juz z Aussies odpasc miala. A tak to chyba nie bedzie pomnika dla ZIZU w Paryzu. Tak ogolnie to srednie mistrzostwa jezeli chodzi o sport. Co sie tyczy atmosfery chyba nie bylo lepszych. Arbiter ma zawsze przekapane bo to nie maszyna. A ludzie przed telewizorami ogladaja 4 powtorki z tyluz perspektyw a potem krzycza ze drukarz bo nie gwizdnal albo gwizdnal, jak kto woli. Dzis liniowy dopiero jak mu czwarty powiedzial na ucho co sie naprawde stalo, powiadzial to glownemu. I to jest przyszlosc. Bedzie jak w hokeju. Glowny bedzie siedzial przed monitorem a gwizdal bedzie "drugi" na komende. No ale nic przynajmniej, choc niespodziewanie, gospodarze wywalczyli trzecie miejsce bo grali moim zdaniem najladniejsza pilke. PS: Kibicowalem naszym do meczu z Niemcami a potem gospodarzom i sie tego nie wstydze bo jestem obywatelem Europy, Niemcem z pochodzenia Polakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ema Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.06, 10:07 Jestes glupi i miesprawiedliwy, a obiektywna ocena przerasta twoje mozliwosci. Zastanow sie zanim wydasz jakas opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolumb_ck tempić wloski faszyzm 09.07.06, 23:32 Zizu i tak dla mnie jestes jednym z najwiekszych pilkarzy w historii futbolu a wlochy wygrały dzieki POMYLCE sedziego (powinien byc 2 rzut karny) a materazzi jest dlamnie niczym wiecej jak ŚMIECIEM i pokazł, że kolebka faszyzmu potrafi dalej "świetnie prowokować" Według mnie Zidan musiał być sprowokowany jakimś rasistowskim zachowaniem ale cóż jak dla kogoś nieważne jest piękno piłki tko prowokacje, a wszystkie metody prowazą do celu to przecież niemusicie szukać uwielbienia aż we włoszech przecież macie swojego BOSSA "boskiego" ROMANA a skrumpowane kluby powinny ponieść zasłużoną kare i zostać zdegradowane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korektor Re: tempić wloski faszyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:44 tĘpić takich nieuków jak ty !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiona Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.c31.msk.pl 09.07.06, 23:33 Brudas to i owszem, ale z Algierii.......brak argumentów pokrywasz chamstwem? Ciebie też walą po ryju, czy ty kogoś jak nie wiesz co dalej? Klasa Jureczku, klasa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatchet Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.06, 00:27 U Ciebie widać nie tylko chamstwo ale i absolutny brak obiektywizmu. Co z tego, że większość piłkarzy w reprezentacji Francji ma pochodzenie kolonialne? Taka jesteś mądra? Jak Olisadebe strzelał dla nas bramki to też krzyczałaś głośno: "nie uznajemy bo on nie nasz!"? A to odrobine inna sytuacja...we we Francji grają Francuzi, co z tego, że pochodzenia jakiegośtam. Tak patrząć dopiero dzieci Olisadebe moglyby grac w kadrze Polski. Zresta co tu dyskutowac z moherem mieszanym z oszolomami z LPR. Na drzewo prosta dziewczyno. I nie wychylac sie bo przez takich ciosakow mamy rzad jaki mamy i jestesmy narodem, z ktorego caly swiat sie smieje. Odpowiedz Link Zgłoś
znak Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! 09.07.06, 23:46 Ależ, Panie Jerzy, wielki Zizou wlaśnie dał w twarz brudasowi z Mediolanu ! Walnąć go po prostu w ryj byłoby prostactwem, dopieprzyć faulem - to stanąć na poziomie tego niebieskiego chama, natomiast "zatrzymać" go po zawodniczemu na oczach całego świata - tak, to było po męsku. Staję po stronie Zidane'a, zasłużył na to. I mam nadzieję, że powie głośno, za co temu makaroniarzowi "dał po gębie" i niech dla tego włoskiego prostaka na tym skończy jego kariera - oby mu nikt przejścia niegdzie nie dał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:10 zizou nie powinień mówić, ca co uderzył - to makraoniarz powinien sie tłumaczyć powinien jednak przeprosić - jest idolem wielu, a nie należy takiego zachowania powielać, byłem za francją, ale tak naprawdę żal mi tylko jednego człowieka - francja tak naprawdę wygrała... Odpowiedz Link Zgłoś
gizmoj Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! 10.07.06, 05:56 Twoj Zizu pokazal ze jest idiota (glupi Arab). Przez niego Francuzi przegrali bo on by napewno swoja jedenastke strzelil. Wlosi bardzo madrze doprowadzili go do szalu i nie wytrzymal presji (kapitan druzyny!). Myslalem ze Zidane to wielki gracz ale pokazal mi ze powinien grac z toba na podworku a nie na mistrzostwach swiata. Dobrze ze nie wyszedl po medal bo mu sie nie nalezy. A teraz ladna kare zaplaci za swoja glupote i egoizm. I on byl kapitanem druzyny!?! He! He! Troche mnie zaskoczyl bo Araby przewaznie pluja w twaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: 62.159.242.* 10.07.06, 08:07 Zidane dostał czerwona kartkę za uderzenie, bo Włoch mu powiedział " grasz jak Rasiak " Odpowiedz Link Zgłoś
alik2002 ZIZOU zachowałeś się jak mężczyzna! 10.07.06, 09:21 Kolejny raz w tym świecie wygrywa cynizm. Szkoda, że Francja przegrała w rzutach karnych. p.s. A panom komentatorom w TVP to chyba jaja ucięło przed wejściem na antenę. Zersztą co mi kobiecie przypominać mężczyznom co to znaczy być facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaron Zidan, Zidan - Vaffanculo !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:01 Byłem wczoraj w Berlinie i widziałem reakcje kibiców z całego świata na to prostackie zachowanie Zidana. Po raz kolejny Zidan pokazał swoje prawdziwe oblicze, na szczęście już chyba po raz ostatni... I nie wiem, jak można popierać coś takiego. Moje dziecko ogląda mecze piłki nożnej, a nie chciałbym, żeby uczyło się z nich przemocy, więc temu i podobnym zachowaniom mówię stanowczo NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnul7 Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.wiknet.pl 10.07.06, 10:54 Gdyby Zidane był prawdziwym męszczyzną to powinien Matterazziego z pięści pociągnąć, żeby tamten j€ż nie wstał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:56 takim "meszczyzna" jak ty ????????? do nauki meszczyzno !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafgdsf Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 11:49 marna prowokacja :) btw, teraz Zidane w moich oczach to gó*niarz... A wcześniej bardzo go lubiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:54 jakim bohaterem ?????? jak pojdziesz ulicą i ktoś za plecami krzyknie "teeeee...chu.u !!!" obejrzysz się ?? Jesli tak to jestes taki właśnie maly zidane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek [...] IP: *.acn.waw.pl 09.07.06, 19:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Włochy - Francja IP: *.acn.waw.pl 09.07.06, 19:25 Włochy: Bufon i 10 bufonów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleu Re: Włochy - Francja IP: *.icpnet.pl 09.07.06, 19:28 Exactement! Vive la France! Allez les bleus! NO RACISM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Nie każdy musi być kartoflem. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.06, 19:48 WAżne że dobrze grają w odróżnieniu od orłów znad Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsx tylko nie orly ... IP: 217.149.242.* 09.07.06, 20:04 Orly to byly Gorskiego. Czasy sie zmienily i mielismy "kaczki Janasa". Wszystko co zle, to przez PiS ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vice Dobrze ze nie POrk. IP: *.aster.pl 09.07.06, 23:30 wieprzowina z PO to dopiero bylby obciach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ecuatoriano [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.06, 19:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina [...] IP: *.man.czest.pl 09.07.06, 19:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... znowu wlosi...wygraja IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 19:56 ...to bedzie masakra...francuzow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: znowu wlosi...wygraja IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 19:59 Mam nadzieje, ze nie. Allez les Bleus!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: znowu wlosi...wygraja IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 20:00 ....oczywiscie...kibicuje slabszym...czyli francuzom...zaczelo sie... ...pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaromir Jak słucham Szaka to mnie brzuch boli... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.06, 19:58 że tak niekompetentny człowiek może komentowac taki mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... ...niemozliwe...karny...za co IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 20:06 ...nawet go nie dotknol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: ...niemozliwe...karny...za co IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 20:08 Francja rozpoczela gre na czas!!! Kibicuje im, ale ten karny nie wrozy dobrego meczu. Chyba, ze sie myle... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Dosc juz aktorstwa Henryego! IP: *.cable.mindspring.com 09.07.06, 20:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Dosc juz aktorstwa Henryego! IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 20:46 To byl Malouda! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: ...niemozliwe...karny...za co IP: *.magma-net.pl 09.07.06, 23:41 A powtórkę z powiększeniem widziałeś? W przerwie świetnie to pokazali. Graty TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... jak narazie...sedzia wygrywa mecz... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 20:07 ...zapowiada sie duzo ...bramek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lux Ja pie.., przeciez w ogole go nie dotknal IP: *.acn.waw.pl 09.07.06, 20:09 Uciekl z noga, to jest jakis zart. Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne_bcbg Re: Włochy - Francja 09.07.06, 20:12 Ale te Ritale bezczelne sa, prawie jak Portugalcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Włochy - Francja IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.07.06, 20:16 Plotka podobno z artesztu zwolnili "fryzjera" widziano go jak wsiadał do samolotu do Berlina razem z dzialaczami francozkimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... gooooooooooool...italia IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 20:19 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: gooooooooooool...italia IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 20:21 Aj, pomylilem sie w poprzednim poscie. Bedzie ciekawy mecz!!! Teraz Francja musi udowodnic, ze stac ich na strzelenie bramki z gry, a nie tylko z karnych!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fan.ortografii Re: Włochy - Francja 09.07.06, 20:20 sprawiedliwości stało się zadość. Materazzi odrobił to, co sędzia mu zabrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Włochy - Francja IP: *.magma-net.pl 09.07.06, 23:45 Gdyby jeszcze nie faulował po raz kolejny - ten gość powinien wylecieć z boiska! Odpowiedz Link Zgłoś
arturpio rasizm 09.07.06, 20:21 "Czarnuchem" to jestes ty - w twojej pustej glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karny Ewidentny karny!! IP: *.aster.pl 09.07.06, 20:59 Faul na rzut karny był ewidentny. Przecież niedawno ekspert tłumaczył, że czasem wystarczy delikatnie wybić przeciwnika z rytmu biegu i to juz wystarczy do podyktowania karnego, a tu faul był drobny, ale wystarczający do przerwania akcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Powinien byc karny. Teraz sedzia jest na 0!!! IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 21:14 Gość portalu: oi napisał(a): > Nie mial prawa sie przewrocic, tak jak Henry w meczu z Portugalia Wyrownalo sie. Przed chwila powinien byc karny dla Francji (juz na 100%, na pewno bardziej sie nalezal n,iz ten z pierwszej polowy). Uwazam, ze teraz jest kwita. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????????? [...] IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.07.06, 21:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Powinien byc karny. Teraz sedzia jest na 0!!! IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 21:19 Gość portalu: ???????????? napisał(a): > dlaczego jak skopali murzyna to > rzut > karny ma być dla Francji Bo Murzyn to tez czlowiek, nie wiesz o tym jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Co ty pleciesz ? IP: *.acn.waw.pl 09.07.06, 21:41 Chyba nie bardzo masz pojecie o pilce. To czyste aktorstwo, oni tylko czekaja na dotkniecie i juz leci.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Co ty pleciesz ? IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 21:53 Pierwszy, zgaszam sie. Aktorstwo. Drugi faul: absolutnie nalezal sie karny. Przynajmniej jest na 'zero' i z tego sie ciesze. Wlosi troche juz w koncowce oslabli. Allez les Bleus!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????????? Re: Powinien byc karny. Teraz sedzia jest na 0!!! IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.07.06, 21:26 dlaczego w Polsce nie ma 9 murzynow grajacych dobrze w piłke Bylibysmy w finale i dlaczego Lepper Ukraincow do truskawek chce sprowadzać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????????? Re: Powinien byc karny. Teraz sedzia jest na 0!!! IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.07.06, 21:29 I dlaczego ja nie jestem murzynem ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????????? Re: Powinien byc karny. Teraz sedzia jest na 0!!! IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.07.06, 21:32 dlaczego mi nie odpisujecie i traktujecie mnie jak murzyna ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... ...stawiam na wlocho w dogrywce...))) IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 21:55 ...fracuzi ...ledwo dysza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: ...stawiam na wlocho w dogrywce...))) IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 21:56 Wlosi tez dosyc dlugo nie atakowali!!! Jeszcze 30 minut. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: ...stawiam na wlocho w dogrywce...))) IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 21:57 ...biorac pod uwage ...co italianie w dogrywce zrobili z niemcami... ...pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: ...stawiam na wlocho w dogrywce...))) IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.07.06, 21:56 oni dysza rządzą gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????????? Re: ...stawiam na wlocho w dogrywce...))) IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.07.06, 21:58 Mesje Brodos to Ty oglądasz mecz? myslałem ze tylko na forum piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: ...stawiam na wlocho w dogrywce...))) IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:01 ...))) ...skad ...pozatym jeszcze pracuje...kocham i jem...oraz pije mocne piwo czasami...oraz ogladam pilke...a jutro jade na wakcje... Gość portalu: ???????????? napisał(a): > Mesje Brodos > to Ty oglądasz mecz? > myslałem ze tylko na forum piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucio Cosa nostra!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 22:04 Forza Azuri!! Ale!! Alla Grande!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... italianie, przypominaja mee...pis IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:09 ...wspanialy...team Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lok Re: Cosa nostra!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 22:43 Francuzi grali wyraźnie lepiej od Włochów (zmęczenie?). Trener powinien wprowadzić wcześniej drugiego napastnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Francja, Francja!!! IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 22:08 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: praaaaawie... IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 22:10 No wlasnie, 'prawie' robi roznice. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... czuje...karne IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:13 ...i czuje ,ze francja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: czuje...karne IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 22:16 Gość portalu: mee... napisał(a): > ...i czuje ,ze francja Ja tez czuje karne. Chyba, ze jakis ogromny przypadek sie zdarzy. W karnych to juz nie wiem na kogo stawiac. Jestem za Francja, ale bedzie ciezko!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: praaaaawie... IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 22:12 Jest dobrze Les Bleus!!! Obie druzyny juz zmeczone, ale przypadki sie zdarzaja (glowka Zidane). Zidane vs Buffon 1:1. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... sedzia za francja... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:17 ...czerewona kartka powinna byc dla...koguta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos La chute de Zidane!!! IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 22:20 Nalezala sie czerwona. Do widzenia Zizou. Kibicowalem Ci, ale to bylo chamstwo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... dokladnie...La chute IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:22 ...adios zizou Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik Zidane byłeś Wielki a skonczyłes jak kut...:/ IP: *.slowiki.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 22:27 nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: Zidane byłeś Wielki a skonczyłes jak kut...:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 22:33 Buffonpok aż że jesteś najlepszym Bramkarzem Swiata!!!!Proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... karne...stawiam na wlochow... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:29 ...))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: karne...stawiam na wlochow... IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 22:31 Szanse sa rowne. Zobaczymy, czy Barthez potwierdzi, ze jest bezsprzecznie najlepszy we Francji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: karne...stawiam na wlochow... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:32 ...karne to niesprawiedliwosc...powinni zucac...monete...))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Mi zaimponował, że mu z baśki walnął IP: *.aster.pl 09.07.06, 22:33 a jestem jego rówiesnikiem (ustatkowanym) :) Pokazał, że ma jaja. Jak to mówią: Żółteżczassem już nie może i ...musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odetta Re: Mi zaimponował, że mu z baśki walnął IP: *.chello.pl 09.07.06, 22:34 Zizu dał dupy! Żałosny koniec! Niech wygrają Włosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... jakolwiek mecz...taki sobie IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:34 ...wlochom nie pasuja francuzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Mi zaimponował, że mu z baśki walnął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:19 A mnie by zaimponował, gdyby wytrzymał do końca, strzelił karnego za Trezegueta a po meczu dał po mordzie Materazziemu... TAKI stary wyjadacz a dał się TAK sprowokować w TAKIM meczu. Jak to Miller mówił? Mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna ale jak kończy. Chute de la legende de Zizou. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: Mi zaimponował, że mu z baśki walnął 10.07.06, 01:18 gdyby w takiej sytuacji, bedac przytrzymywanym przez Wlocha, i to pewnie nie tylko w tym momencie, poza kamera przez wiekszosc meczu tez, Zidane mial postapic tak jak mowisz, to by znaczylo ze jest czlowiekiem wyrachowanym, a wyrachowaniem to by mi na pewno nie zaimponowal, tak jak wloskie wymoczki mi niczym nie zaimponowali. Tylko ze tak w zyciu juz jest - cwanszy na topie (pomijajac intencje sedziego). Gość portalu: Ewa napisał(a): > A mnie by zaimponował, gdyby wytrzymał do końca, strzelił karnego za Trezegueta > > a po meczu dał po mordzie Materazziemu... TAKI stary wyjadacz a dał się TAK > sprowokować w TAKIM meczu. > Jak to Miller mówił? Mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna ale jak > kończy. > Chute de la legende de Zizou. Odpowiedz Link Zgłoś