Dodaj do ulubionych

Włochy - Francja

IP: *.cable.mindspring.com 09.07.06, 19:13
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: Włochy - Francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 19:21
      Bez niespodzianek, choć niektórzy awizowali powrót De Rossiego. Chciałbym, żeby wygrała Francja, ale wydaje mi się, że swój czwarty tytuł w historii zdobędzie Italia. Ale może Zidane w tym ostatnim meczu pokrzyżuje im szyki...

zpierwszejpilki.blox.pl
      • Gość: el Re: Włochy - Francja IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 09.07.06, 19:31
        Włosi byli bardziej przekonywający, no i cos mi się zdaje , ze dziś Barthez
        puści szmatę więc stawiam na jednobramkowe zwycięstwo Włochów 2-1.
        • zocha_v_cello Re: Włochy - Francja 09.07.06, 20:08
          mam nadzieję,że wygra Francja.zobaczymy...
          • Gość: Liroy tolerancyjny swiat - Pedaly wygraly mistrzostwa!! IP: *.csn.tu-chemnitz.de 09.07.06, 23:18
            tolerancyjny swiat - Pedaly wygraly (niezasluzenie) mistrzostwa. zufalisci
            jakich malo!!! a sedzia ... widac ze i wloska mafja pilkarska i u niego byla!!
            Skandal zeby robic takie bledy w finale!! Jednak czerwona kartka dla Zidana
            byla zasluzona... tylko jak to jest z tymi kamerami?? Bo jeszcze przez pierwsze
            3 minuty po faulu nikt tego faulu nie widzial (wam na mysli sedziego i
            liniowych) a potem nagle podszedl "czwarty" i Zidane dostal kartke?? hee...
            czyli kto rzadzi??
            Ogolnie to francuzi byli o klase lepsi.

pozdrawiam
            L*
            • Gość: chips Re: tolerancyjny swiat - Pedaly wygraly mistrzost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:23
              /Masz racje ze pedaly xP Bo o ile mnie wzork nie mylił bramkarze włoscy sie na
              koniec całowali xP A przynajmniej tak to wygladało xP
              • jola_z_dywil Brawo Włosi. Forza Italia. 10.07.06, 08:25
                Kryzys w finale. Najlepsi w turnieju.
                • krzych.korab Jolka jak twoja ulubienica Begar. Niewinna ? 10.07.06, 11:17
                  • Gość: zgrzyt kto krytykuje Zidana i nie zauważa postawy Materac IP: *.acn.waw.pl 11.07.06, 01:13
                    kto krytykuje Zidana i nie zauważa postawy Materaca, nie tylko w finale, to
                    idiota i kretyn, to Materac swoją brudną grą w całym Mundialu zniszczył piłke,
                    Zidan bronił swojego honoru,

ale tłum karze Zidana, bo tłum składa się z kretynów, którzy widzieli na
                    powtórkach czyn Zidana, to co im podsuneli, to co zrobił Materac, to ich mniej
                    obchodzi, bo nikt nie podsunął im tego pod noc, banda kretynów
                    • Gość: zgrzyt brawo Zidan, uderzenie Zizu jest symboliczne IP: *.acn.waw.pl 11.07.06, 03:22
                      cały ten mundial jest pełen brudnej gry, stałe ukryte drobne faule, szczypanie,
                      kopanie bez piłki, plucie (Totti 2004), rasistowskie słowa (podobno fifa
                      walczy), oszukiwanie i udawanie fauli, wyprowadzanie z równowagi przciwnika,
                      włoch rossi dostają czerwona kartkę za rozbicie głowy przeciwnika bez piłki i
                      wraca na finał by zostać bohaterem, Materac cały mundial gra na faul, włosi
                      zostali mistrzem w brudnej grze za sparwą biernej postawy fifa, tych hipokrytów
                      zarabiających na futbolu

Zidan bronił honoru i piękna piłki swoją postawą na boisku i także tym
                      uderzeniem !!!, media w większosci w stadnym zachowaniu, a przede wszystkim w
                      skrajnej ślepocie, oceniają tylko co im podstawiono pod nos (telebim i
                      powtórki), dokonało o sądu od razu, czyli to znaczy, że oni nigdy nie broniliby
                      wręcz swej godności, gdyby ktoś pluł na nich ??? czy mamy akceptować
                      rzeczywisty rasizm na stadionach i udawać dla sponsorów, że czytane są jakieś
                      petycje i hasła

czy uderzenie Zizu zrobiło jakąś krzywdę Materacowi, NIE, natomiast słowa
                      Materaca Zizu pmaiętać będzie długo, gdyby Zizu chciał zrobić krzywdę
                      Materacowi walnąłby go pięścią, jak robią to włosi

brawo Zidan, uderzenie Zizu jest symboliczne - bronił swojego honoru, dobra
                      piłki i nas przed brudną grą Materaców i mu podobnych, włosi mistrzem w brudnej
                      grze
            • Gość: zazu [...] IP: *.aster.pl 09.07.06, 23:24
              • atomm Yee Yee Yee!!! 10.07.06, 08:22
                W ostatnim finale sprawiedliwosci stalo sie zadosc!!!
                Brawo dla Wlochow!!!
                Tym razem Henr'iemu nie udalo sie oszukac sedziow...

:))))))

• zamek10 [...] 09.07.06, 23:27
            • Gość: OSFP MAFIA !!! IP: 87.203.129.* 10.07.06, 01:03
              Morte Alla Francia Italia Anelia!
          • Gość: skate widoczny brak etyki w fudbolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:23
            Nieczysta gra włochów ( trzymanie zidana-przytrzymujący co namniej powinien
            dostać żółtą kartkę, lub przy rzucie rożnym przytrzymanie za koszulkę
            wyskakującego francuza) stawia pod znakiem zapytania wiarygodność sędziowania i
            po raz kolejny deprecjonuje to widowisko. To że cwaniactwo wygrywa, odrzuca
            mnie nie tylko gdy patrzymy na polską piłkę. Kamery dokładnie wyeksponowały
            działania, szczególnie włochów za które normalny, godny człowiek by się
            wstydził. Nie muszę być znawcą tego tematu ( i nie jestem) żeby widzieć że
            zasady fair play w sporcie ( włoskim) zanikają. Dla mnie zwycięzcą są francuzi
            i chwała im za to.
            • Gość: zazu francuski antyfutbol przegral IP: *.aster.pl 09.07.06, 23:26
              i dobrze!
              • Gość: geograf Re: francuski antyfutbol przegral IP: *.c31.msk.pl 09.07.06, 23:36
                Jaki francuski? siedmiu murzynów i algierczyk? to ma być francuska
                reprezentacja......emigranci marsylscy i plebs....żałosne i żenujące
              • Gość: ata Re: francuski antyfutbol przegral IP: *.adslgp.cegetel.net 10.07.06, 10:02
                Francuzi przegrali i razem z nimi mit i Bog Zizou.Piekny wieczor, Francuzi
                udlawili sie spagetti.Zwyciestwo nad chamstwem i arogancja.A Bog Francuzow w
                koncu pokazal swoje prawdziwe oblicze.A gdzie jest nasza paryzanka?(zniej taka
                paryzanka jak i ze mnie).WSTYD.

paryzanka jak i ze mnie)
            • Gość: alicja_mm Re: widoczny brak etyki w fudbolu IP: *.crowley.pl 09.07.06, 23:27
              masz calkowita racje... w sedziowaniu bylo nieco obiektywizmu ze wskazaniem... a
              u wlochow wrecz perfidny brak klasy .. ale jak w kraju gdzie kobieta sie nie
              liczy moze byc mowa o klasie ??
              • Gość: EDWIN Re: widoczny brak etyki w fudbolu IP: *.52.221.203.acc04-waym-adl.comindico.com.au 10.07.06, 18:54
                Luska, to Ty?
            • Gość: endryoo Re: widoczny brak etyki w fudbolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:09
              stary błagam...jesli sam przyznajesz ze sie nie znasz to prosze nie komentuj.
              Jesli uwazasz ze takie cwaniactwo(ktore w futbolu jest od zawsze) to tylko
              domena Włochow, to prosze spojrz na gre chociazby Portugalczyków, Ghanijczyków
              i praktycznie wszystkich druzyn(Francuzi tez-teatralne przewroty Henry'ego). a
              jesli zwycięzcą sa dla kogos Francuzi po tym co zrobil Wielki Zizou...no
              coz....brak obiektywizmu
              ps. futbol nie fudbol
            • gizmoj Re: widoczny brak etyki w fudbolu 10.07.06, 03:52
              Masz racje, nie znasz sie to nie komentuj.
            • Gość: xyzxyz Re: widoczny brak etyki w fudbolu IP: *.dc.dc.cox.net 10.07.06, 04:14
              To byl skandal, ze na trzymanie za koszulki czy rece sedzia nie reagowal albo
              udawanie Wlochow, ze byli nie czysto atakowani. FIFA i cale towarzystwo
              sedziowskie powinno byc pociagniete do odpowiedzialnosci bo jest odpowiedzialne
              za porzadek na boisku i karalne za chaos! System gry stal sie wstretny. Mistrz
              Swiata to przypadek a nie rzeczywisty zwyciezca!
              • frred Re: widoczny brak etyki w fudbolu 10.07.06, 10:53
                1) Całe te mistrzostwa to przegrana pięknej piłki i wygrana cwaniactwa i
                fuksiarstwa - najbrzydsze mistrzostwa, jakie widziałem.

2) Zidane słusznie dostał czerwoną... ale Materazzi powinien wylecieć razem z
                nim. Przytrzymywanie przeciwnika bez piłki, znieważanie go, być może po to,
                żeby go sprowokować... to ma być sposób na zdobycie mistrzostwa świata? Chyba w
                konkurencji 'chamstwo na czas'. Wielka szkoda, że nie dostał w ten oszkliwy ryj.
                Wyobrażacie sobie, co on musiał powiedzieć ZZ, jeśli ten do tego stopnia
                zapomniał o konsekwencjach? Chyba coś w stylu, że 'wszyscy Arabowie to pedały'
                albo że zaliczył żonę ZZ.
                Myślałem, że największym gnojem tych mistrzostw jest de Rossi ksywa Łokieć.
                Okazało się, że kolega z drużyny go przebił.

3) Trezeguet spierniczył karnego... i oto cała prawda o wygranej Włochów.
                Sadziłem, że wygrają ładnie, agresywną grą, lepszymi akcjami, a nie cufem po
                słabym meczu (kibicowałem Francuzom, stawiałem na Włochów). Gdyby Włosi chociaż
                grali fair...
            • Gość: zzz A jak nazwiesz aktorstwo Henry'ego? IP: 151.204.99.* 10.07.06, 18:40
              np. jak swietnie udawal ze dostal w twarz w meczu z Hiszpania?
      • laparisienne_bcbg Gdzie jest Schweiger ? Bardzo lubie jak on 09.07.06, 20:33
        komentuje matche na forum.

Pozdrawiam z Paryza
        laparisienne
        • Gość: hanys Re: Gdzie jest Schweiger ? Bardzo lubie jak on IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.06, 23:06
          > komentuje matche na forum.
          >
          > Pozdrawiam z Paryza
          > laparisienne

Franzuzi przegrali w Niemczech sympatie glowka :-(
          GRATULACJE ITALIA !!
      • Gość: luki Re: Włochy - Francja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.07.06, 22:51
        znajac postawe zidane , przynajmniej z tych relacji co sprzedawaly media, bo
        osobiscie go nie znam, to ten materazzi musial powiedziec zideneowi cos na
        temat jego matki ze go tak to z rownowagi wyprowadzilo, zidane jest w koncu
        opanowany, nie stac go na takie gesty
      • Gość: Jerzy ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.merinet.pl 09.07.06, 23:10
        Zinedine pokazał dziś całemu światu, co to znaczy być mężczyzną! Na tle tej
        włoskiej panienki co odstawiała przez cały mundial teatrzyk wyszedł na
        prawdziwego faceta. Brudas z Medionalanu powinien dostać po twarzy a nie w
        klate. Wielki ZIZOU! Jesteś moim bohaterem!
        • Gość: Mychta Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.magma-net.pl 09.07.06, 23:19
          Pozakał Zidane na co go stać. Stary pryk nie mógł nic wskurać grając więc
          puściły mu nerwy.Juz dawno powinien tak skonczyć. Do tej pory nie wiem czy Wy
          się wszyscy zachwycacie. On jest przeciętny. Jest mnóstwo innych graczy 100 razy
          od niego lepszych. Zszedł na psy i niech tam zostanie. he he he
          • Gość: ekhm Postaraj się zapamiętać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:22
            skÓra-wskÓrać
            • atomm Zizu - to bohater na miare Maradony... 10.07.06, 10:08
              Jeden strzela bramke reka...
              Drugi siega po agumenty poza sportowy gdy nie potrafi wygrac w sportowej
              walce...

Wierzcie sobie w takich bohaterow...

Dla mnie bohaterem tych mistrzostw jest tylko i wylacznie A.Pirlo...
          • Gość: gość Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:25
            Człowieku puknij sie w głowe żaden włoch moze oprucz bufona nic nie pokazałw tym
            finale gdeby nie fracuzi pewnie bym zasnął po połówce i pamietajcie wszyscy ze
            to tylko ludzie a gdyby ktos bezczelnie obraził np. moja matke albo rodzine to
            terz bym mu przy... i to nie raz
            • Gość: korektor Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:43
              pewnie cie to nie obrazi prostaku, ale oprÓcz, teŻ....
              do szkoły nieuku !!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: bodo Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.07.06, 00:45
            Zizu jeszcze za 100 lat bedzie wymieniany jednym tchem razem z PELE i MARADONA
            jest najlepszym pilkarzem ostatnich 20 stu lat. Mecz z wielka Brazylia wygral
            prawie w pojedynke a ty wypierdku nie masz pojecia co piszesz.
            To jak zakonczyl kariere jest niestety tragiczne. Jestem pewny ze bez tego
            zagrania glowka Francja pokonalaby ta bande rzymskich pedalow co to juz z
            Aussies odpasc miala. A tak to chyba nie bedzie pomnika dla ZIZU w Paryzu.
            Tak ogolnie to srednie mistrzostwa jezeli chodzi o sport. Co sie tyczy atmosfery
            chyba nie bylo lepszych. Arbiter ma zawsze przekapane bo to nie maszyna. A
            ludzie przed telewizorami ogladaja 4 powtorki z tyluz perspektyw a potem
            krzycza ze drukarz bo nie gwizdnal albo gwizdnal, jak kto woli.
            Dzis liniowy dopiero jak mu czwarty powiedzial na ucho co sie naprawde stalo,
            powiadzial to glownemu. I to jest przyszlosc. Bedzie jak w hokeju.
            Glowny bedzie siedzial przed monitorem a gwizdal bedzie "drugi" na komende.
            No ale nic przynajmniej, choc niespodziewanie, gospodarze wywalczyli trzecie
            miejsce bo grali moim zdaniem najladniejsza pilke.

PS: Kibicowalem naszym do meczu z Niemcami a potem gospodarzom i sie tego nie
            wstydze bo jestem obywatelem Europy, Niemcem z pochodzenia Polakiem!
          • Gość: ema Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.06, 10:07
            Jestes glupi i miesprawiedliwy, a obiektywna ocena przerasta twoje mozliwosci.
            Zastanow sie zanim wydasz jakas opinie.
        • kolumb_ck tempić wloski faszyzm 09.07.06, 23:32
          Zizu i tak dla mnie jestes jednym z najwiekszych pilkarzy w historii futbolu a
          wlochy wygrały dzieki POMYLCE sedziego (powinien byc 2 rzut karny)
          a materazzi jest dlamnie niczym wiecej jak ŚMIECIEM i pokazł, że kolebka
          faszyzmu potrafi dalej "świetnie prowokować"
          Według mnie Zidan musiał być sprowokowany jakimś rasistowskim zachowaniem ale
          cóż jak dla kogoś nieważne jest piękno piłki tko prowokacje, a wszystkie metody
          prowazą do celu to przecież niemusicie szukać uwielbienia aż we włoszech
          przecież macie swojego BOSSA "boskiego" ROMANA
          a skrumpowane kluby powinny ponieść zasłużoną kare i zostać
          zdegradowane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: korektor Re: tempić wloski faszyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:44
            tĘpić takich nieuków jak ty !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: zaciekawiona Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.c31.msk.pl 09.07.06, 23:33
          Brudas to i owszem, ale z Algierii.......brak argumentów pokrywasz chamstwem?
          Ciebie też walą po ryju, czy ty kogoś jak nie wiesz co dalej? Klasa Jureczku,
          klasa.....
          • Gość: hatchet Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.06, 00:27
            U Ciebie widać nie tylko chamstwo ale i absolutny brak obiektywizmu. Co z tego,
            że większość piłkarzy w reprezentacji Francji ma pochodzenie kolonialne? Taka
            jesteś mądra? Jak Olisadebe strzelał dla nas bramki to też krzyczałaś
            głośno: "nie uznajemy bo on nie nasz!"? A to odrobine inna sytuacja...we we
            Francji grają Francuzi, co z tego, że pochodzenia jakiegośtam. Tak patrząć
            dopiero dzieci Olisadebe moglyby grac w kadrze Polski. Zresta co tu dyskutowac
            z moherem mieszanym z oszolomami z LPR. Na drzewo prosta dziewczyno. I nie
            wychylac sie bo przez takich ciosakow mamy rzad jaki mamy i jestesmy narodem, z
            ktorego caly swiat sie smieje.
        • znak Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! 09.07.06, 23:46
          Ależ, Panie Jerzy, wielki Zizou wlaśnie dał w twarz brudasowi z Mediolanu !
          Walnąć go po prostu w ryj byłoby prostactwem, dopieprzyć faulem - to stanąć na
          poziomie tego niebieskiego chama, natomiast "zatrzymać" go po zawodniczemu na
          oczach całego świata - tak, to było po męsku. Staję po stronie Zidane'a,
          zasłużył na to. I mam nadzieję, że powie głośno, za co temu makaroniarzowi "dał
          po gębie" i niech dla tego włoskiego prostaka na tym skończy jego kariera - oby
          mu nikt przejścia niegdzie nie dał!
          • Gość: daniel Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:10
            zizou nie powinień mówić, ca co uderzył - to makraoniarz powinien sie tłumaczyć
            powinien jednak przeprosić - jest idolem wielu, a nie należy takiego zachowania
            powielać,

byłem za francją, ale tak naprawdę żal mi tylko jednego człowieka - francja tak
            naprawdę wygrała...
        • gizmoj Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! 10.07.06, 05:56
          Twoj Zizu pokazal ze jest idiota (glupi Arab). Przez niego Francuzi przegrali
          bo on by napewno swoja jedenastke strzelil. Wlosi bardzo madrze doprowadzili go
          do szalu i nie wytrzymal presji (kapitan druzyny!). Myslalem ze Zidane to wielki
          gracz ale pokazal mi ze powinien grac z toba na podworku a nie na mistrzostwach
          swiata. Dobrze ze nie wyszedl po medal bo mu sie nie nalezy. A teraz ladna kare
          zaplaci za swoja glupote i egoizm. I on byl kapitanem druzyny!?! He! He!
          Troche mnie zaskoczyl bo Araby przewaznie pluja w twaz.
        • Gość: irek Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: 62.159.242.* 10.07.06, 08:07
          Zidane dostał czerwona kartkę za uderzenie, bo Włoch mu powiedział " grasz jak
          Rasiak "
        • alik2002 ZIZOU zachowałeś się jak mężczyzna! 10.07.06, 09:21
          Kolejny raz w tym świecie wygrywa cynizm.
          Szkoda, że Francja przegrała w rzutach karnych.
          p.s.
          A panom komentatorom w TVP to chyba jaja ucięło przed wejściem na antenę.
          Zersztą co mi kobiecie przypominać mężczyznom co to znaczy być facetem.
        • Gość: makaron Zidan, Zidan - Vaffanculo !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:01
          Byłem wczoraj w Berlinie i widziałem reakcje kibiców z całego świata na to
          prostackie zachowanie Zidana. Po raz kolejny Zidan pokazał swoje prawdziwe
          oblicze, na szczęście już chyba po raz ostatni... I nie wiem, jak można
          popierać coś takiego. Moje dziecko ogląda mecze piłki nożnej, a nie chciałbym,
          żeby uczyło się z nich przemocy, więc temu i podobnym zachowaniom mówię
          stanowczo NIE.
        • Gość: mnul7 Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.wiknet.pl 10.07.06, 10:54
          Gdyby Zidane był prawdziwym męszczyzną to powinien Matterazziego z pięści
          pociągnąć, żeby tamten j€ż nie wstał.
          • Gość: rozbawiony Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:56
            takim "meszczyzna" jak ty ?????????
            do nauki meszczyzno !!!!!!
        • Gość: dafgdsf Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 11:49
          marna prowokacja :)
          btw, teraz Zidane w moich oczach to gó*niarz...
          A wcześniej bardzo go lubiłem...
        • Gość: rozbawiony Re: ZIDANE!! Wielki Bohater Finału!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:54
          jakim bohaterem ??????
          jak pojdziesz ulicą i ktoś za plecami krzyknie "teeeee...chu.u !!!" obejrzysz
          się ??
          Jesli tak to jestes taki właśnie maly zidane ;)
    • Gość: maciek [...] IP: *.acn.waw.pl 09.07.06, 19:21
    • Gość: maciek Re: Włochy - Francja IP: *.acn.waw.pl 09.07.06, 19:25
      Włochy: Bufon i 10 bufonów
      • Gość: bleu Re: Włochy - Francja IP: *.icpnet.pl 09.07.06, 19:28
        Exactement! Vive la France! Allez les bleus!

NO RACISM!
        • Gość: zazu french excrement.... IP: *.aster.pl 09.07.06, 23:23
    • tomekk361 Włochy - reszta świata 3:0 09.07.06, 19:43
    • Gość: rr Nie każdy musi być kartoflem. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.06, 19:48
      WAżne że dobrze grają w odróżnieniu od orłów znad Wisły.
      • Gość: wsx tylko nie orly ... IP: 217.149.242.* 09.07.06, 20:04
        Orly to byly Gorskiego. Czasy sie zmienily i mielismy "kaczki Janasa". Wszystko
        co zle, to przez PiS ;)
        • Gość: vice Dobrze ze nie POrk. IP: *.aster.pl 09.07.06, 23:30
          wieprzowina z PO to dopiero bylby obciach!!!!
    • Gość: Ecuatoriano [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.06, 19:49
    • Gość: halina [...] IP: *.man.czest.pl 09.07.06, 19:52
    • Gość: mee... znowu wlosi...wygraja IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 19:56
      ...to bedzie masakra...francuzow
      • Gość: Brodos Re: znowu wlosi...wygraja IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 19:59
        Mam nadzieje, ze nie. Allez les Bleus!!!
        Pozdrawiam
        • Gość: mee... Re: znowu wlosi...wygraja IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 20:00
          ....oczywiscie...kibicuje slabszym...czyli francuzom...zaczelo sie...

...pzdr
    • Gość: Czaromir Jak słucham Szaka to mnie brzuch boli... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.06, 19:58
      że tak niekompetentny człowiek może komentowac taki mecz.
    • Gość: mee... ...niemozliwe...karny...za co IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 20:06
      ...nawet go nie dotknol
      • Gość: Brodos Re: ...niemozliwe...karny...za co IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 20:08
        Francja rozpoczela gre na czas!!! Kibicuje im, ale ten karny nie wrozy dobrego
        meczu. Chyba, ze sie myle...
        Pozdrawiam
        • Gość: zzz Dosc juz aktorstwa Henryego! IP: *.cable.mindspring.com 09.07.06, 20:44
          • Gość: Brodos Re: Dosc juz aktorstwa Henryego! IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 20:46
            To byl Malouda!
            Pozdrawiam
      • Gość: aa Re: ...niemozliwe...karny...za co IP: *.magma-net.pl 09.07.06, 23:41
        A powtórkę z powiększeniem widziałeś? W przerwie świetnie to pokazali. Graty TVP.
    • Gość: mee... jak narazie...sedzia wygrywa mecz... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 20:07
      ...zapowiada sie duzo ...bramek
      • Gość: lux Ja pie.., przeciez w ogole go nie dotknal IP: *.acn.waw.pl 09.07.06, 20:09
        Uciekl z noga, to jest jakis zart.
    • laparisienne_bcbg Re: Włochy - Francja 09.07.06, 20:12
      Ale te Ritale bezczelne sa, prawie jak Portugalcy.
      • Gość: Adam Re: Włochy - Francja IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.07.06, 20:16
        Plotka
        podobno z artesztu zwolnili "fryzjera"
        widziano go jak wsiadał do samolotu do Berlina
        razem z dzialaczami francozkimi
    • Gość: mee... gooooooooooool...italia IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 20:19
      ...
      • Gość: Brodos Re: gooooooooooool...italia IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 20:21
        Aj, pomylilem sie w poprzednim poscie. Bedzie ciekawy mecz!!! Teraz Francja
        musi udowodnic, ze stac ich na strzelenie bramki z gry, a nie tylko z karnych!!!
        Pozdrawiam
    • fan.ortografii Re: Włochy - Francja 09.07.06, 20:20
      sprawiedliwości stało się zadość. Materazzi odrobił to, co sędzia mu zabrał.
      • Gość: aa Re: Włochy - Francja IP: *.magma-net.pl 09.07.06, 23:45
        Gdyby jeszcze nie faulował po raz kolejny - ten gość powinien wylecieć z boiska!
    • arturpio rasizm 09.07.06, 20:21
      "Czarnuchem" to jestes ty - w twojej pustej glowie.
    • Gość: karny Ewidentny karny!! IP: *.aster.pl 09.07.06, 20:59
      Faul na rzut karny był ewidentny. Przecież niedawno ekspert tłumaczył, że czasem
      wystarczy delikatnie wybić przeciwnika z rytmu biegu i to juz wystarczy do
      podyktowania karnego, a tu faul był drobny, ale wystarczający do przerwania akcji
    • Gość: Brodos Powinien byc karny. Teraz sedzia jest na 0!!! IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 21:14
      Gość portalu: oi napisał(a):

> Nie mial prawa sie przewrocic, tak jak Henry w meczu z Portugalia

Wyrownalo sie. Przed chwila powinien byc karny dla Francji (juz na 100%, na
      pewno bardziej sie nalezal n,iz ten z pierwszej polowy). Uwazam, ze teraz jest
      kwita.
      Pozdrawiam
      • Gość: ???????????? [...] IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.07.06, 21:16
        • Gość: Brodos Re: Powinien byc karny. Teraz sedzia jest na 0!!! IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 21:19
          Gość portalu: ???????????? napisał(a):

> dlaczego jak skopali murzyna to
          > rzut
          > karny ma być dla Francji

Bo Murzyn to tez czlowiek, nie wiesz o tym jeszcze???
      • Gość: oi Co ty pleciesz ? IP: *.acn.waw.pl 09.07.06, 21:41
        Chyba nie bardzo masz pojecie o pilce. To czyste aktorstwo, oni tylko czekaja na
        dotkniecie i juz leci..........
        • Gość: Brodos Re: Co ty pleciesz ? IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 21:53
          Pierwszy, zgaszam sie. Aktorstwo.
          Drugi faul: absolutnie nalezal sie karny.
          Przynajmniej jest na 'zero' i z tego sie ciesze.
          Wlosi troche juz w koncowce oslabli. Allez les Bleus!!!
          Pozdrawiam
    • Gość: ???????????? Re: Powinien byc karny. Teraz sedzia jest na 0!!! IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.07.06, 21:26
      dlaczego w Polsce nie ma 9 murzynow grajacych dobrze w piłke
      Bylibysmy w finale
      i dlaczego Lepper Ukraincow do truskawek chce sprowadzać?
      • Gość: ???????????? Re: Powinien byc karny. Teraz sedzia jest na 0!!! IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.07.06, 21:29
        I dlaczego ja nie jestem murzynem ?????
        • Gość: ???????????? Re: Powinien byc karny. Teraz sedzia jest na 0!!! IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.07.06, 21:32
          dlaczego mi nie odpisujecie
          i traktujecie mnie jak murzyna ???
    • Gość: mee... ...stawiam na wlocho w dogrywce...))) IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 21:55
      ...fracuzi ...ledwo dysza...
      • Gość: Brodos Re: ...stawiam na wlocho w dogrywce...))) IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 21:56
        Wlosi tez dosyc dlugo nie atakowali!!! Jeszcze 30 minut.
        Pozdrawiam
        • Gość: mee... Re: ...stawiam na wlocho w dogrywce...))) IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 21:57
          ...biorac pod uwage ...co italianie w dogrywce zrobili z niemcami...

...pzdr
      • Gość: ? Re: ...stawiam na wlocho w dogrywce...))) IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.07.06, 21:56
        oni dysza rządzą gry
        • Gość: ???????????? Re: ...stawiam na wlocho w dogrywce...))) IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.07.06, 21:58
          Mesje Brodos
          to Ty oglądasz mecz?
          myslałem ze tylko na forum piszesz
          • Gość: mee... Re: ...stawiam na wlocho w dogrywce...))) IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:01
            ...)))

...skad ...pozatym jeszcze pracuje...kocham i jem...oraz pije mocne piwo
            czasami...oraz ogladam pilke...a jutro jade na wakcje...

Gość portalu: ???????????? napisał(a):

> Mesje Brodos
            > to Ty oglądasz mecz?
            > myslałem ze tylko na forum piszesz

• Gość: Lucio Cosa nostra!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 22:04
      Forza Azuri!!

Ale!! Alla Grande!!
      • Gość: mee... italianie, przypominaja mee...pis IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:09
        ...wspanialy...team
        • Gość: zazu Bravo Italia!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 09.07.06, 23:28
      • Gość: lok Re: Cosa nostra!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 22:43
        Francuzi grali wyraźnie lepiej od Włochów (zmęczenie?). Trener powinien
        wprowadzić wcześniej drugiego napastnika.
    • Gość: Brodos Francja, Francja!!! IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 22:08
      Pozdrawiam
      • Gość: mee... praaaaawie... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:09
        • Gość: Brodos Re: praaaaawie... IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 22:10
          No wlasnie, 'prawie' robi roznice.
          Pozdrawiam
          • Gość: mee... czuje...karne IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:13
            ...i czuje ,ze francja
            • Gość: Brodos Re: czuje...karne IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 22:16
              Gość portalu: mee... napisał(a):

> ...i czuje ,ze francja

Ja tez czuje karne. Chyba, ze jakis ogromny przypadek sie zdarzy.
              W karnych to juz nie wiem na kogo stawiac. Jestem za Francja, ale bedzie
              ciezko!!!
              Pozdrawiam
        • Gość: Brodos Re: praaaaawie... IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 22:12
          Jest dobrze Les Bleus!!!
          Obie druzyny juz zmeczone, ale przypadki sie zdarzaja (glowka Zidane). Zidane
          vs Buffon 1:1.
          Pozdrawiam
    • Gość: mee... sedzia za francja... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:17
      ...czerewona kartka powinna byc dla...koguta
      • Gość: mee... jest czerwona... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:18
        ...
      • Gość: Brodos La chute de Zidane!!! IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 22:20
        Nalezala sie czerwona. Do widzenia Zizou. Kibicowalem Ci, ale to bylo chamstwo.
        Pozdrawiam
        • Gość: mee... dokladnie...La chute IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:22
          ...adios zizou
          • Gość: bobik Zidane byłeś Wielki a skonczyłes jak kut...:/ IP: *.slowiki.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 22:27
            nic dodac nic ujac
            • Gość: gigi Re: Zidane byłeś Wielki a skonczyłes jak kut...:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 22:33
              Buffonpok aż że jesteś najlepszym Bramkarzem Swiata!!!!Proszę
    • Gość: mee... karne...stawiam na wlochow... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:29
      ...)))
      • Gość: Brodos Re: karne...stawiam na wlochow... IP: *.fbx.proxad.net 09.07.06, 22:31
        Szanse sa rowne. Zobaczymy, czy Barthez potwierdzi, ze jest bezsprzecznie
        najlepszy we Francji.
        Pozdrawiam
        • Gość: mee... Re: karne...stawiam na wlochow... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:32
          ...karne to niesprawiedliwosc...powinni zucac...monete...)))
    • Gość: r Mi zaimponował, że mu z baśki walnął IP: *.aster.pl 09.07.06, 22:33
      a jestem jego rówiesnikiem (ustatkowanym) :)
      Pokazał, że ma jaja.
      Jak to mówią: Żółteżczassem już nie może i ...musi.
      • Gość: Odetta Re: Mi zaimponował, że mu z baśki walnął IP: *.chello.pl 09.07.06, 22:34
        Zizu dał dupy! Żałosny koniec! Niech wygrają Włosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mee... jakolwiek mecz...taki sobie IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.07.06, 22:34
        ...wlochom nie pasuja francuzi...
      • Gość: Ewa Re: Mi zaimponował, że mu z baśki walnął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:19
        A mnie by zaimponował, gdyby wytrzymał do końca, strzelił karnego za Trezegueta
        a po meczu dał po mordzie Materazziemu... TAKI stary wyjadacz a dał się TAK
        sprowokować w TAKIM meczu.
        Jak to Miller mówił? Mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna ale jak
        kończy.
        Chute de la legende de Zizou.
        • baba-jaga Re: Mi zaimponował, że mu z baśki walnął 10.07.06, 01:18
          gdyby w takiej sytuacji, bedac przytrzymywanym przez Wlocha, i to pewnie nie
          tylko w tym momencie, poza kamera przez wiekszosc meczu tez, Zidane mial
          postapic tak jak mowisz, to by znaczylo ze jest czlowiekiem wyrachowanym, a
          wyrachowaniem to by mi na pewno nie zaimponowal, tak jak wloskie wymoczki mi
          niczym nie zaimponowali. Tylko ze tak w zyciu juz jest - cwanszy na topie
          (pomijajac intencje sedziego).

Gość portalu: Ewa napisał(a):

> A mnie by zaimponował, gdyby wytrzymał do końca, strzelił karnego za
          Trezegueta
          >
          > a po meczu dał po mordzie Materazziemu... TAKI stary wyjadacz a dał się TAK
          > sprowokować w TAKIM meczu.
          > Jak to Miller mówił? Mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna ale jak
          > kończy.
          > Chute de la legende de Zizou.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka