Gość: fuzzy IP: *.olsztyn.ppp.tpnet.pl 31.03.01, 13:46 Co się dzieje w naszej lidze ? Czy to cieniasy wzięły się za grę,czy asiorom z góry tabeli powoli pierdoli się we łbach i myślą, że nazwiska na koszulkach wystarczą ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartek Re: Widzew-Wisła 3:0 IP: *.paleniska.pl 02.04.01, 08:35 "cieniasy" wziely sie za gre!!!!!! Mistrzem Polski jest WIDZEW !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judasz Re: Widzew-Wisła 3:0 IP: 212.244.76.56, 212.244.76.* 02.04.01, 09:39 Widzew jeszcze pokaze na co to znaczy sportowa ambicja, a Legia do okregówki!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Widzew-Wisła 3:0 IP: 212.244.177.* 02.04.01, 10:14 Wyniki jak w Bundeslidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charmer Re: Widzew-Wisła 3:0 IP: *.3gim.zory.pl 02.04.01, 14:35 Widzewiacy to pedałki! Udało się mamutom. Raz na ruski rok musieli z kimś wygrać. Zagrają choćby z GKeS-em to zobaczą gdzie miejsce mamutów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charmer Re: Widzew-Wisła 3:0 IP: *.3gim.zory.pl 02.04.01, 14:35 Widzewiacy to pedałki! Udało się mamutom. Raz na ruski rok musieli z kimś wygrać. Zagrają choćby z GKeS-em to zobaczą gdzie miejsce mamutów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek S Re: Widzew-Wisła 3:0 IP: 195.116.90.* 06.04.01, 11:23 Skąd wiesz, że pedałki? Razem ćwiczyliście czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macgav Re: Widzew-Wisła 3:0 IP: *.iba.waw.pl 02.04.01, 11:04 to narodziny nowej drużyny Widzewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Widzew-Wisła 3:0 IP: *.intercon.pl 04.04.01, 16:39 Jestem starym kibicem Widzewa i wkurwiają mnie takie głupie buńczuczne wypowiedzi. Widzew wygrał bo Wisła była tego dnia bardzo cieniutka a Widzew to świetnie wykorzystał. Ale równie dobrze może przerąbać następne mecze bo taki jest Widzew gra znakomicie tylko z najwyżej notowanymi(co nie znaczy najleprzymi). Po za tym atmosfera uskrzydlała nawet przeciętnych zawodników których nie brak w zespole.A tak naprawde to na co stać obydwa zespoły zobaczymy po ostatniej kolejce.Jeden przypadkowy mecz nie świadczy o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macgav Re: Widzew-Wisła 3:0 IP: *.iba.waw.pl 05.04.01, 08:35 Gość portalu: Tom napisał(a): > Jestem starym kibicem Widzewa i wkurwiają mnie takie > głupie buńczuczne wypowiedzi. Widzew wygrał bo Wisła > była tego dnia bardzo cieniutka a Widzew to świetnie > wykorzystał. Ale równie dobrze może przerąbać następne > mecze bo taki jest Widzew gra znakomicie tylko z > najwyżej notowanymi(co nie znaczy najleprzymi). Po za > tym atmosfera uskrzydlała nawet przeciętnych > zawodników których nie brak w zespole.A tak naprawde > to na co stać obydwa zespoły zobaczymy po ostatniej > kolejce.Jeden przypadkowy mecz nie świadczy o niczym. ty, stary kibicu, a powiedz lepiej kiedy ostatni raz byłeś na Widzewie nie licząc meczów derbowych, tych z Wisłą i Legią na które przychodzisz, siadasz na kocyku i zaczynasz krytykować. Jeśli twierdzisz że to był przypadkowy mecz to ja twierdzę że ty jesteś przypadkowym kibicem Widzewa. Przychodź na wszystkie mecze, pojedź gdzieś czasami, pooglądaj w deszczu czy śniegu grę naszego Widzewa, ciesz się zwycięstwem, smuć się porażką i bądź optymistą. greetz. macgav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Widzew-Wisła 3:0 IP: *.intercon.pl 05.04.01, 17:33 Naprawdę się cieszę że moja wypowiedz cie wzburzyła zwróć tylko uwagę jakie komentarze pojawiły się po Twojej.Bardzo wkurzają mnie jakieś głąby nabijające się z naszego Widzewa ale ich rozumiem bo zazdroszczą że Widzew ciągle żyje mimo kłopotów które innych rzuciły do drugiej ligi. A tak na marginesie to chodziłem na wszystkie mecze nawet gdy graliśmy w II lidze więc daruj sobie komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolat Re: Widzew-Wisła 3:0 IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.04.01, 13:05 Ho, ho, w Łodzi już myślą o mistrzostwie! Dajcie na wstrzymanie, jedna jaskółka itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Widzew-Wisła 3:0 IP: 212.244.177.* 02.04.01, 13:41 Mogą realnie myśleć o mistrzostwie,ale okręgu łódzkiego.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek au Re: Widzew-Wisła 3:0 IP: *.tnt5.mel1.da.uu.net 05.04.01, 12:13 Wygralismy 3 - 0 i mamy trzy punkty wiecej , i to sie liczy . Odpowiedz Link Zgłoś