Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

T. Gollob IMP 2001

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.08.01, 22:31
    Gratuluje mistrzowi i jego kibicom. Impreza byla swietna. Bylem, widzialem
    stadion macie ladniejszy od naszego. Rzeczywiscie droga z pociagu byla bardzo
    prosta. Moi troche zawiedli ale Jaga pokazal ze potrafi. Bawilem sie niezle.
    Zapraszam w niedziele do Torunia. SDB
    Obserwuj wątek
      • Gość: Coolek Re: T. Gollob IMP 2001 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 21:42
        Ja wyjazd do Torunia mam zaplanowany juz od dawna. Poniewaz bedzie to moja
        pierwsza wizyta w Toruniu bardzo bylbym wdzieczny za jakies wskazowki( o ktorej
        byc przed stadionem i czy przed meczem beda jeszcze bilety). Do zobaczenia.

ps. A gdzie siedziales SDB?
        • Gość: SDB Re: T. Gollob IMP 2001 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 22:41
          Siedzialem na pierwszym luku. Po prawej mialem krate i za nia kibicow z
          bydgoskiego fanklubu (chyba) a nade mna bylo stoisko produkujace kielbaski z
          grilla, smrod i zadyme momentami chyba na caly stadion. Ale fajnie bylo. Sory,
          ale twojego posta przeczytalem dopiero dzis i nie ma sensu zebym ci teraz
          tlumaczyl jak dojsc do stadionu. pzdr
          • Gość: Coolek Re: T. Gollob IMP 2001 IP: *.mega.bydgoszcz.pl 20.08.01, 14:15
            Jakoś sobie poradziłem:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka