Gość: grzesiek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 21:49 Chciałbym uzyskać jakieś informacje o tym hotelu i miejscowości. Jadę tam z Triadą i jestem ciekaw waszych opinii. Jeśli ktoś był to proszę o wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arielka Re: Hotel 'Alhambra' w Santa Susana IP: 150.254.84.* 05.08.03, 11:28 Hej! Bylam w Alhambrze 3 lata temu i bylo...super. Jest to jeden z fajniejszych hoteli w Santa Susana, choc sklada sie z dwoch budynkow, ja bylam w tym głównym, ale drugi wyglada tak samo. Jest basen taki jak na zdjeciach z katalogach. Za basenem jest scena i drink-bar i na tej scenie codziennie sa jakies wystepy(wystepuja miejscowe zespoly muzyczne, zespoly flamenco). Wystepy koncza sie rowno o polnocy. W pokojach jest klima i dziala rewelacyjnie. Jedzenie jest pyszne i mnostwo.Mielismy trzy posilki dziennie i nic nie kupilismy do jedzenia przez caly wyjazd, bo ciagle bylismy najedzeni...poza tym melony, arbuzy, lody....... Bardzo trafny wybor, na pewno sie nie rozczarujecie!(i obsluga mowi troche po polsku!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
foxy_lady Re: Hotel 'Alhambra' w Santa Susana 05.08.03, 13:03 ja tesh bylam w alhambrze w st susana hmmm i tesh 3 lata temu w kwietniu hotel swietny, ja mieszkalam wlasnie w tym drugim budynku, spokojnie (chyba ze my rozrabialismy :))) a jedzenieeee.....mhmmmmmm, rany, po nocach czasem snie o tym szwedzkim stole z tym jedzeniem, praktycznie je sie do woli basen swietny, tylko ze jak bylam to jeszcze tak goraco nie bylo tylko nie kap sie wieczorem bo sciana basenu to lustro weneckie i wszystko widac w dyskotece ktora jest w podziemiach i wejscie jest od ulicy obok wejscia do hotelu a dyskoteka calkiem calkiem, tylko ja tam nie przepadam za disco rytmami, ale pare razy sie wybawilam i wtedy dziewczyny mialy wejscie za darmo, moze sie nie zmienilo obsluga faktycznie mowi troche po polsku, jakies informacje tesh po polsku tesh byly...albo konkretniej lamana polszczyzna :) i niedaleko do morza ale sie rozpisalam...naprawde milo wspominam pobyt tam, chetnie bym wrocila, zycze wspanialej zabawy na costa brava!!! Odpowiedz Link Zgłoś