Gość: tygrysek IP: 212.122.214.* 28.08.03, 14:26 Czekam na wasze typy i opinie na temat tego meczu. Moim zdaniem bedzie 47:43 dla Atlasa. Nochyba ze Bajerski z Sawina pojada mecz zycia ale na to sie nie zanosi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stefan Re: Atlas-Apator - wasze typy IP: 212.160.117.* 28.08.03, 14:49 Można mieć pewne obawy co do formy tych dwóch zawodników a szczególnie do stanu sprzętu. Może wygrana z CKM da do myslenia zawodnikom którzy wystąpili tak jak wystąpili... Typ:ATLAS 42 - 48 APATOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Atlas-Apator - wasze typy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 15:19 Gość portalu: stefan napisał(a): > Można mieć pewne obawy co do formy tych dwóch zawodników a szczególnie do stanu > > sprzętu. Może wygrana z CKM da do myslenia zawodnikom którzy wystąpili tak jak > wystąpili... > Typ:ATLAS 42 - 48 APATOR troche sie boje o motywacje w druzynie, gdyz ten mecz nie ma takiego znaczenia. jak wygramy to do mistrzostwa starczy remis w czewie a jak nie to trzeba bedzie wygrac. cieslak to nie zabik i jak tylko zwietrzy szanse to jego druzyna jest w stanie z nami wygrac, a dzieki temu zdobyc braz DMP. moj typ to 47-43 choc bardzo bym chcial sie mylic pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Atlas-Apator - wasze typy IP: 212.160.117.* 28.08.03, 16:33 Gość portalu: sasiad napisał(a): > Gość portalu: stefan napisał(a): > > > Można mieć pewne obawy co do formy tych dwóch zawodników a szczególnie do > stanu > > > > sprzętu. Może wygrana z CKM da do myslenia zawodnikom którzy wystąpili tak > > jak > > wystąpili... > > Typ:ATLAS 42 - 48 APATOR > > troche sie boje o motywacje w druzynie, gdyz ten mecz nie ma takiego > znaczenia. jak wygramy to do mistrzostwa starczy remis w czewie a jak nie to > trzeba bedzie wygrac. > cieslak to nie zabik i jak tylko zwietrzy szanse to jego druzyna jest w stanie > z nami wygrac, a dzieki temu zdobyc braz DMP. > moj typ to 47-43 choc bardzo bym chcial sie mylic > pzdr Jeżeli w drużynie brak motywacji to ciężko mówić o złocie DMP. Jak pokazał dotychczasowy sezon nie mozna liczyć na szczęście w ostatnim meczu (albo w innym)i tak moim zdaniem mocno nadszarpneli zawodnicy zaufanie kibiców. Aby wyjść zwycięsko po 20 meczach trzeba podchodzić do sprawy profesjonalnie a nie tylko czasami udawać taką postawę. Apator w tym sezonie miał sporo potknięc i to różnego rodzaju. Oby zawodnicy zmienili swoją mentalność zarówno polscy jak i zagraniczni. Przy odrobinie chęci i zdeterminowania będzie złoto DMP. Tego życzę zawodnikom jak i kibicom Odpowiedz Link Zgłoś
verbatim21 Re: Atlas-Apator - wasze typy 28.08.03, 18:20 Atlas 40 : 50 Apator Trudno sprecyzować ale wygrana dla Apatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Atlas-Apator - wasze typy IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 28.08.03, 18:56 42:48. Ale ja bym zaproponowal inne typowanie : mianowicie ktory z zawodnikow Apatora spieprzy totalnie ten mecz i dzieki ktoremu przegramy.Zawody sa po grand prix wiec Bajerski pewnie nie zdazy dowieżć swoich motocykli :) W tym meczu cos do udowodnienia ma Pepe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Atlas-Apator - wasze typy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 20:30 Gość portalu: Mario napisał(a): > 42:48. > Ale ja bym zaproponowal inne typowanie : mianowicie ktory z zawodnikow Apatora > spieprzy totalnie ten mecz i dzieki ktoremu przegramy.Zawody sa po grand prix > wiec Bajerski pewnie nie zdazy dowieżć swoich motocykli :) W tym meczu cos do > udowodnienia ma Pepe. dlugo powaznej wpadki nie ma crump, a on taki wrazliwy no i gp dzien wczesniej bedzie, wiec jest szansa. to typowanie zdecydowanie bardziej mi sie podoba, choc z ta porazka to nie tak do konca. jak sawka zdazy z remontami (czytaj bedzie dojezdzal do mety) to zastapi (W KONCU!!) tego co bedzie zawodzil. chyba ze pol druzyny zawiedzie... to jest wersja optymistyczna. a jest duze pstwo ze sawka z remontami nie zdazy a bajer lub ktos inny da ciala a wtedy bedzie jak juz wspominalem mecz dla wrocka (to jest dla nich mecz o braz wiec na pewno sie postaraja) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wozzie Re: Atlas-Apator - wasze typy IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 28.08.03, 20:37 Chyba jeszcze ważniejszy bedzie mecz Cz-wy z Bydzią jak Golloboszcz wygra to bedzie nie lada sensacja, a zakrawa ze Włokniarz nadal bez Ułamka. Co do Apatora mam nadzieje ze nie zbagatelizują tego meczu i zobacze pelna mobilizacje. Mój typ 44:46 dla Aniołów vel Pierników :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Wozzie chyba cię pogięło nieźle IP: 212.87.232.* 29.08.03, 10:32 Polonia jak uzbiera w cz-wie 38 pkt to będzie jej szczyt możliwości! Chyba niedwno widziałeś jaką sromotę tam otrzymali przed play-offami. A poza tym Gollob ma kompleks tamtego toru, po prostu boi się jak dzieciak! Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Wozzie chyba cię pogięło nieźle 29.08.03, 11:36 polonia jedzie w polskim skladzie co oznacza lomot boje, sie ze bajerski zaliczy kolejna wpadke ale z drugiej strony atala jest tak oslabiony, ze grzechem byloby nie wygrac. 3i4 druzyne dziela od pierwszej dwojki lata swietlne.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: Atlas-Apator - wasze typy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 12:16 Gość portalu: Mario napisał(a): > 42:48. > Ale ja bym zaproponowal inne typowanie : mianowicie ktory z zawodnikow Apatora > spieprzy totalnie ten mecz i dzieki ktoremu przegramy.Zawody sa po grand prix > wiec Bajerski pewnie nie zdazy dowieżć swoich motocykli :) W tym meczu cos do > udowodnienia ma Pepe. Moje typy: 52:38 dla Atlasa. Mecz zawalą Sawina, Bajerski i Rickardsson. Szkoda ale marzenia o tytule możemy odłożyć na co najmniej rok Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Atlas-Apator - wasze typy 29.08.03, 17:14 to w takim ukladzie kujawy poleglyby pierwszy raz od dluzszego czasu. moze jednak nie? trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Atlas-Apator - wasze typy IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 31.08.03, 00:24 Patrząc na dzisiejsze gp i finał IME,będzie ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Atlas-Apator - wasze typy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 03:51 Gość portalu: Mario napisał(a): > Patrząc na dzisiejsze gp i finał IME,będzie ciężko. juz raz wywolalem do tablicy crumpa a dzis (wczoraj) jeszcze mu kola na final nie dokrecili. chlopak sie zalamie... Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Atlas-Apator - wasze typy 31.08.03, 10:03 ale z drugiej strony crump jest w wielkiej formie. rickardsson sobie poradzi bo liga to nie gp. bardziej boje sie o Polakow - bajerskiego i jagusia - jesli oni nie pojada to mecz bedzie w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Atlas-Apator - wasze typy IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 31.08.03, 10:37 Bajerski nie jedzie,w skladzie jest Sawina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Atlas-Apator - wasze typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 14:37 Mój typ to 45-45. Ten wynik jest bardzo korzystny dla Apatora. Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Atlas-Apator - wasze typy 31.08.03, 14:54 Mysle ze Apator wygra. Kluczowe moze okazac sie dopasowanie Jagusia. Odnosze dziwne wrazenie ze on po prostu nie moze sie polapac na poczatku meczu jednak w 4 i piatym starcie jest bardzo przyzwoicie. Protas powienie pokazac na co go stac i powinno byc dobrze. Natomiast odnosnie bajerskiego to nie chcialo mi sie wierzyc w rewelacje ze lubi sobie wypic (zwlaszcza po GP) jednak slyszalem je od wielu osob no i przede wszystkim jego wyniki wskazuja ze rzeczywiscie jest to bardzo prawdopodobne... chyba dobrze ze dzis jedzie Sawina Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Atlas-Apator - wasze typy 31.08.03, 15:03 ten wynik jest z kolei kluczowy dla Polonii (ktory juz raz). Ciezko powiedziec kto z dwojki sawina-bajerski powinien jechac - sawina czasami ma bardzo dobry poczatek a potem zawala koncowke. Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Atlas-Apator - wasze typy 31.08.03, 22:55 no dzis bylo akurat bardzo pozytywnie. Czyzby to mial byc juz koniec wystepow Bajerskiego w podstawowym skladzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Atlas-Apator - wasze typy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 00:11 k_o_s napisał: > no dzis bylo akurat bardzo pozytywnie. Czyzby to mial byc > juz koniec wystepow Bajerskiego w podstawowym skladzie? a ktos ogladal ten mecz na polsacie i slyszal co powiedzial bajerski? ten czlowiek chyba ma pomrocznosc jasna or sth, zdanie "nie wiem czemu trener mnie posadzil na lawce, trzeba by o to jego zapytac" rozbawilo mnie do reszty. jak chce to moze wyjsc na szeroka i kazdy mu powie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Atlas-Apator - wasze typy 01.09.03, 09:31 tez sie ubawilem ta wypowiedzia, chociaz to wcale nie jest takie smieszne. Czyzby mialo sie okazac ze Bajerski podzieli los Kowalika? Jego wypowiedzi (bo to nie jest pierwsza taka wypowiedz) sa troche nie na miejscu i powinien mu to ktos powiedziec zanim znow bedzie afera. Ciekawe co on sobie mysli, ze skoro juz jest jezdzi w GP to nie bedzie nigdy rezerwowym? Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Atlas-Apator - wasze typy 01.09.03, 10:02 to jest facet, ktory ma wielki talent ale skonczy miernie. Tak samo jak John Terry w Chelasea - w pewnym momencie trzeba wybrac - zabawa albo sport na poziomie. On i tak zmarnowal juz polowe kariery startujac w Gorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś