degenerat_z_pogranicza 27.02.08, 14:23 po co wchodzisz na forum, jesli celem jest ignorowanie depresji? chcesz uleczyc depresyjnych ignorujac ich zeby nie kupic depresji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoltanek Re: 27.02.08, 21:49 jasne że odpowie, tylko nie na to pytanie. a tak w ogóle nie wyobrażam sobie FD bez maska, właściewie to sobie wyobrażam, ale tylko dlatego że mam niezwykła wyobraźnie, natomist głosem ludu sobie nie wyobrażam. był, będzie i był! straciłem wątek Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: 28.02.08, 14:01 Zoltanku, przeliczyłeś się, jednak nie odpowiedział. Zwykle, nocną porą, naprawia świat na FD a tym razem się nie pojawił. Czyżby dla odreagowania niesłusznych ataków, dłużej niż zwykle, biegał, z marchewką w ustach, po plaży. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: masku 29.02.08, 04:11 Nie mozna ignorowac depresji, ignorowac musisz to co przynosi depresje. Jesli ignorujesz odczucia somatyczne to przestajesz sie ich bac. Kiedy nie boimy sie odczuc somatycznych wtedy znika nerwica. Jesli potrafimy ignorowac negatywnosc ludzi wtedy nie kupujemy stanu depresyjnego innego czlowieka i potrafimy zachowac dobry nastroj. Nie ignoruje depresyjnych, ale nie pozwalam na to aby negatywnosc czlowieka z depresja czy bez depresji mogla miec wplyw na moje samopoczucie. Jesli na przyklad ktos mowi ze swiat jest do niczego i wszystko wokol rowniez to ignoruje takie stwierdzenie. Dla mnie swiat jest piekny a wszystko wokol jest wazne, potrafi byc piekne i miec sens. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś