gilbertt 04.11.07, 17:01 ma żone, dzieci etc? Tak z ciekawości pytam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubba49 Re:a ty masz żonę i dziatki gdzie mieszkasz ile-- 04.11.07, 17:05 zrabiasz,jaki masz zawód????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re:a ty masz żonę i dziatki gdzie mieszkasz ile-- 04.11.07, 17:07 Nie popadaj w paranoję. To już w wolnym świecie nie można zapytać o żonę i dzieci? Sama bym chciala wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
gilbertt Re:a ty masz żonę i dziatki gdzie mieszkasz ile-- 04.11.07, 17:09 A Michnik ma? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday J. Kaczyński nie ma ani zony, ani dzieci. 04.11.07, 17:11 gilbertt napisał: > A Michnik ma? > Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: To wiemy. A Michnik ma? 04.11.07, 17:15 gilbertt napisał: syna ma,żonę miał;-) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: To wiemy. A Michnik ma? 04.11.07, 17:26 Na, którego scedował swoje akcje "Agory" ;-)) cześć off_nick, prosba o zajrzenie do skrzynki i odpowiedź - bedę wdzięczny Pozdrawiam, niestety z typową jesienną już nutą Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: To wiemy. A Michnik ma? 04.11.07, 17:42 camille_pissarro napisał: > Na, którego scedował swoje akcje "Agory" ;-)) Na kogo scedował swoje akcje "Fundacji Prasowej Solidarnośc" Jarosław Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: To wiemy. A Michnik ma? 04.11.07, 17:16 Wy tzn CBA, ABW, PiS czy BOR? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Zostaw lepiej Michnika, i spieprzaj gdzie pieprz 04.11.07, 17:58 rosnie. Wy Narody zwykle kończycie pod gilotyną, na szubienicy, lub tak jak Caucescu pod murem w rynsztoku. > Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday To milcząco u was w domu przy obiewdzie jest. 04.11.07, 23:47 gilbertt napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
petrucio Talmudowca na tym forum poznasz po aj waj 04.11.07, 17:15 jak zapytasz podobnie jak zapytales i po probie napasci personalnej na pytajacego. Michnik ma syna, nie ma żony. Ten strach przed ujawnieniem czegokolwiek bardziej personalnego zostal im z przeszlosci i ja to rozumiem i wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Talmudowca na tym forum poznasz po aj waj 04.11.07, 17:19 petrucio napisała: > Ten strach przed > ujawnieniem czegokolwiek bardziej personalnego zostal im z > przeszlosci i ja to rozumiem i wspolczuje. Współczujesz że nie donosilśmy zadnym UBekom i SBekom. Powinno ci raczej byc wstyd, ze z przeszłości został ci nawyk kablowania. Ale trudno wymaga tego od kapusiów. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucio [...] 04.11.07, 17:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Zdaje sie, ze ogrom donosow na Zydow 04.11.07, 17:53 petrucio napisała: > W wojne donosili na swoich, a potem w UB zalatwiali > Polakow. Ty smyku mi na takie korzenie wygladasz. Nie dziwię ci sie ze tak piszesz. Złodzieje mysla ze wszyscy wokół to złodzieje, a kapusie mysla za kazdy kto wymieni z nimi słowo jest kapusiem. Przykro mi, ale to cię już nie opuści do smierci, bo jak widać, chociażby po Tobie do kapowanie zostawia trwaly ślad na psychice. P.S. Nie słyszałaś przypadkiem o Żydach którzy kapowali Niemcom na Polaków za to ze ich przechowywali w piwnicy, bez ciepłej wody? Ja słyszłaem tylko o jednym podobnym przypadku, ale po wojnie. Bronisław Wildstein ( poźniejszy szef TVP za Kaczyńskiego) zakablował na swego szefa do francuskich władz, bo go zwolnił i wtedy wyszło na jaw ze szef zatrudnia na czarno Polaków przy drukowaniu antykomunistycznych czasopism. Ale Wildstein chyba nie jest Żydem, bo ciepło o nim mowia w Radiuo Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Re: Pytanie o A. Michnika 04.11.07, 17:17 gilbertt napisał: > > Pytanie o A. Michnika ma żone, dzieci etc? O ile pamiętam, Adam Michnik na począteczku lat 90-tych (a może w 89- tym?) w jakimś wywiadzie nawet mówił, że synowi dał na imię Antoni na cześć Antoniego Słonimskiego. Pamiętam też, że chyba Wałęsa był chrzestnym jego dzieci (mówiono o tym powszechnie, gdy Wałęsa zbierał znaczek "Solidarności" "Wyborczej" i zaczynał wojnę na górze). Ale skoro ktoś woli chronić swoje życie prywatne, to chyba ma do tego prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Pytanie o A. Michnika 04.11.07, 17:19 Jasne, ale u osób publicznych to prawo jest niejako naturalnie ograniczone. Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Re: Pytanie o A. Michnika 04.11.07, 17:27 t-800 napisał: > Jasne, ale u osób publicznych to prawo jest niejako naturalnie > ograniczone. Działalność publiczna jest działalnością publiczną. To, że różne tabloidy przyzwyczaiły ludzi do nieustannego naruszania prywatności osób publicznych (może dlatego, że nisko cenią swoich odbiorców i zakładają, że z informacji dotyczącej działań osób publicznych odbiorcy niczego nie zrozumieją), to jednak nie powód, by takie naruszania uważać za prawidłowość i normę. Są tacy, którzy to akceptują i się dostosowują, ale nie muszą wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Chory jestes? Myślałem ze o zonie Geremka napiszes 04.11.07, 17:55 W kazdym razie zdrowia zyczę! Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 O co chodzi, Doc.holliday? 04.11.07, 18:00 Napisałam tylko to, co kiedyś Michnik sam powiedział w wywiadzie! W wywiadzie - więc dla czytelników - więc dla szerokiej publiczności! No to o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday t-800 zawsze pisze o Geremku, wiec jestem 04.11.07, 18:42 zaniepokojony, jako dobry chrześcijanin, co się z nim dzieje, bo tym razem nie napisał o Geremku. To wszystko! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Czasem i o Michniku. I jeszcze o Kiszczaku. Taki.. 04.11.07, 23:45 ...jest wszechstronny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Ciekawe jak długo Michnik będzie POfilem 04.11.07, 18:02 PO to partia chadecka a MIchnik nienawidzi katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Co za bzudry! 04.11.07, 18:14 paralela1 napisała: > PO to partia chadecka a MIchnik nienawidzi katolików. Nigdy nie słyszałam, by Michnik kogokolwiek nienawidził (katolików również nie). PO jest partią chadecką? Nigdy o tym tak nie myślałam! Hm... na co mi to zeszło... Michnik chyba nie jest żadnym "filem" ani "fobem". Jest po prostu ponad to. Odpowiedz Link Zgłoś
falochron swięty Adaś 04.11.07, 18:34 > > Michnik chyba nie jest żadnym "filem" ani "fobem". Jest po prostu > ponad to. Tak . On jest największym autorytetem III RP . Tak powiedział o nim A. Kwaśniewski - największy mąż stanu III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Największy Strateg IV RP ma inne zdanie. 04.11.07, 18:43 Mysli że sam jest swięty i przybrał imię "Samo Dobro". Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_gosc O żonie Wikipedia milczy, ale jest o braciach i 04.11.07, 18:22 synu: "Pochodzi z rodziny przedwojennych działaczy Komunistycznej Partii Polski: Ozjasza Szechtera i Heleny Michnik. Ma dwóch przyrodnich braci Stefana Michnika, mieszkającego obecnie w Szwecji i nieżyjącego już Jerzego. Ma syna Antoniego." pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Michnik Odpowiedz Link Zgłoś