Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Tanio" bilet na Euro sprzedam

IP: *.bitstream.orcon.net.nz 05.04.08, 01:02
    Można kupować na aukcjach z niepewnego źródła albo można kupić u
    oficjalnych partnerów konfederacji piłkarskich, takich jak OleOle.com

Na www.oleole.com możecie dostać zestawy: bilet+zakwaterowanie w
    hotelu na wszystkie mecze EURO 2008. Jest również opcja Follow Your
    Team, która pozwala po prostu skoncentrować się na kibicowaniu.

I żeby nie było: nie jestem związany z tą firmą, ale skorzystałem z
    ich usług podczas ostatniego Copa America i jestem bardzo
    zadowolony. Na EURO 2008 też już u nich kupiłem bilety.
    Obserwuj wątek
      • radarek123 "Tanio" bilet na Euro sprzedam 05.04.08, 08:02
        Ja tam nie kumam po co ten caly raban o bilety na Allegro ... Na
        wszystkie wazniejsze imprezy dostanie wejsciowek legalnie graniczy z
        cudem i generalnie zostaja tylko mniej lub bardziej oficjalne koniki.
        Pozostaje albo stawiac stadiony na 100 tys + albo nie wpuszczac vipow
        przy czym obie opcje to lekki kosmos :-))
      • Gość: janek Czemu PZPN nie personalizuje biletów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 08:57
        Przecież to rozwiązałoby wszelkie problemy! Personalizacja biletów+ostra
        kontrola przy wejściu na stadion i już takich naciągaczy mielibyśmy z głowy. Ale
        oczywiście zakręcony we wszystkie możliwe przekręty PZPN nie wpadł na to i nie
        jest mu to pewnie na ręke. Czas już rozpędzić to towarzystwo wzajemnej adoracji!!!
        • Gość: bbbb Re: Czemu PZPN nie personalizuje biletów??? IP: *.brnt.cable.ntl.com 05.04.08, 11:15
          na MS w niemczech kazdy bilet byl z nazwizkiem, i trza bylo ID przy sobie. i
          nawet na pierwszym meczu, o dziwo, sprawdzali kazdego pokolei (jak to nioemcy,
          ordnung muss sein) i 15min przed meczem byly takie kolejki, ze szfaby
          postanowily olac te procedure i wpuszczano "na gebe" z biletem.
          to jest przy takich masowych imprezach nie realne.

ps staralem sie w pierwszym losowaniu biletow w marcu bodajze tamtego roku przez
          Fifa i mam 4 pakiety. problem w tym ze trza zabulic cene , jakby polacy
          awansowali az do finalow. jest to spory wydatek. plus taki ze kase potem oddaja,
          jak np nie wyjdziemy zgrupy czy odpadniemy w drugiej rundzie. ale przez ponad
          rok ma kasa obracaja obrotni szwajcarzy z Fifa:)

pozrawiam i do zobaczenia w austrii:)
      • solarv Re: "Tanio" bilet na Euro sprzedam 05.04.08, 08:59
        Gość portalu: OleOle! napisał(a):

> Można kupować na aukcjach z niepewnego źródła albo można kupić u
        > oficjalnych partnerów konfederacji piłkarskich, takich jak OleOle.com
        >
        > Na www.oleole.com możecie dostać zestawy: bilet+zakwaterowanie w
        > hotelu na wszystkie mecze EURO 2008. Jest również opcja Follow Your
        > Team, która pozwala po prostu skoncentrować się na kibicowaniu.
        >
        > I żeby nie było: nie jestem związany z tą firmą, ale skorzystałem z
        > ich usług podczas ostatniego Copa America i jestem bardzo
        > zadowolony. Na EURO 2008 też już u nich kupiłem bilety.
      • Gość: antolo "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.gprs.plus.pl 05.04.08, 09:06
        i cóż z tego ze sprzeda go ta osoba za 4000, zaplaci ten smieszny mandat to
        zostaje mu jeszcze 3500, a wogole wydaje mi się ze nie powinno być tak ze jedna
        osoba ma 10 biletów, poźniej wlaśnie są takie sytuacje i macie o czym pisać a to
        że u nas we wszystkich urzędach jak i organizacjach jest bur... to każdy wie
      • Gość: paw "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.klc.vectranet.pl 05.04.08, 09:07
        Trzeba kontynuować PRL-owską walkę ze spekulantami! Ciekawe, czy to 500 zł kary
        też jeszcze z 1971 roku się zachowało.
        Niech żyje wolny rynek!
        • Gość: glowa Re: "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: 81.219.188.* 05.04.08, 09:16

autor textu chyba pierwszy raz w zyciu odwiedzil allegro

kazdy bilet ma cene nominalną w tytule aukcji ale jest to "aukcja prywatna" na
          którą zostaniesz wpuszczony po wczesniejszym kontakcie z włascicielem.
          czyli na allegro jet tylko reklama a sprzedaz odbywa sie zupełnie poza
      • Gość: kierzka "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 09:48
        Macie w Gazecie nieaktualne dane
        już jest 57 aukcji z biletami
        tylko kup teraz nie można zrealizować bez zaproszenia do aukcji
        prywatnej...

pozdrawiam
        koniki mają się dobrze
      • Gość: robek "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.interq.pl 05.04.08, 09:55
        a ja jestem w szoku, bo w czwartek wylosowałem 2 bilety na Polska - Austria z
        tej dodatkowej puli 1000 wejściówek. Wcześniej mi sie nie udało a założyłem
        tylko 3 konta dla całej rodziny. Tak że jestem zadowolony. A co do dostępności
        biletów na ważne imprezy to chyba tylko z Mundialem i EURO tak jest. Ja tam
        jeżdżę na wiele imprez i nigdy nie mam problemów z zakupem biletów, oczywiście
        już kilka miesięcy przed imprezą dowiaduję sie jak wejściówki będą sprzedawane
        tzn. przez jaka stronę internetowa, rejestruję sie na niej i regularnie
        odwiedzam. Dlatego praktycznie zawsze kupuję bilety na imprezy, które chce
        zobaczyć. Tak było z meczami eliminacyjnymi piłkarzy albo imprezami siatkarskimi.
        • Gość: m5 Re: "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.profiline.pl 05.04.08, 10:34
          co ty p_ierdzielisz. bilety na koncert metallica na 28 maja od miesiąca tylko u
          spekulantów. problem jest w mentalnosci polakow. chca zarobic a sie nie narobic.
          mnie przez mysl nie przeszlo zeby sie zapisac po to zeby handlowac
          • Gość: windziarz Re: "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.e-wro.net.pl 05.04.08, 16:12
            sam p_ierdzielisz. Piszesz że na Metalke nie ma juz biletów. Proste, zostały
            tylko 2 m-c. W lutym byłem na Nightwish w Krakowie i pamietam jak miesiąc przed
            koncertem na forach wielkie larum że już nie ma biletów. Jak jesteś fanem i
            wiesz że chcesz zobaczyć tego czy innego wykonawce to kupujesz bilet jak tylko
            sie pojawi w sprzedaży. Ja swój na Nightwish kupilem w październiku. A ci co
            czekają do ostatniej chwili to potem tak jak ty sie oburzają że nie ma.

Inna sprawą jest dostępność biletów na imprezy takie jak Euro czy MS. Przegięcie.
      • naprawdetrzezwy Kto to jestTrybuziak? 05.04.08, 09:57
        Bo zdaje się, że pan redachtór zapomniał był napisać...
      • Gość: Piodent "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 10:07
        Jak to moliwe ze kilka osób o tym samym peselu kupilo bilety przeciez wg
        regulaminu to niemozliwe. Nie powinno bc tak ze bilety wydawane sa za okazaniem
        dowodu osobistego.
      • Gość: shaq-u Przecież to jest uczciwy system! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 10:15
        Ceny narzucane przez organizatorów są regulowane jak w Polsce było za komuny! Co
        z tego że bilety są tanie (ok.400-500zł), jeżeli tylko wybrańcy mogą je kupić.
        Uefa to socjalna instytucja. Bo normalnie powinna bilety sprzedawać z licytacji
        i nie może być mowy o rezerwacji biletów dla wipów, czy polityków, działaczy.
        Jeżeli ktoś chce pojechać na mecz to powinien, tak jak normalny kibic, zapłacić
        za bilet z własnej kieszeni. Jeżeli p. Listkiewicz chce jechać na mecz to
        powinien zapłacić za bilet, tyle ile jest on wart! A myślę że p.Listkiewicza
        stać na bilet za 4 tys zł.
      • ja.ja222 "Tanio" bilet na Euro sprzedam 05.04.08, 10:37
        Każdy głupi tak drogi bilet kupi. Barzo miło za taką cene oglądać
        porażki naszej druzyny.
        • Gość: khoke Re: "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 11:18
          Masz racje. Bardzo milo ogladac za taka cene nawet porazke swojej druzyny.
          Ty bys kupil bilet na mecz tylko wtedy kiedy Polska u bukmacherow mialaby najwieksze szanse na zwyciestwo, prawda? Zal mi takich... "kibicow"...
      • Gość: kibic "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.lanet.net.pl 05.04.08, 10:55
        "bo jeśli ktoś kupi na Allegro w opcji "kup teraz", to sprzedawca nie może mu odmówić sprzedaży ani podbijać ceny. Gdyby tak się stało, kupujący wygra sprawę w każdym sądzie"

pytanie czy sąd do czerwca zakończy postępowanie, wtedy zostaje tylko zwrot pieniędzy
      • Gość: mike szczerze wam powiem że mam w h..u te bilety IP: *.21.radom.pilicka.pl 05.04.08, 11:36
        • Gość: dzekson2 Re: szczerze wam powiem że mam w h..u te bilety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 11:55
          też mam gdzieś bilety jak kolega wyżej kur... losowania kombinacje
          wiadomo że włodarze pzpn będą mieli najwięcej biletów bez losowania
          s5.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=89157
      • Gość: zdziwiony "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.net81-66-125.noos.fr 05.04.08, 11:54
        przeciez mozna wystawic bilet w cenie nominalnej, a za transport
        zazyczyc sobie 3 tys. zl... I nikt na to nie wpadl?
        • Gość: sandwich Re: "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.chello.pl 05.04.08, 17:43
          Jak to nie wpadl?

"Sprzedaję bilet w tej samej cenie, czyli za 340 zł (proszę nie
          pytać za ile sprzedaję bilet gdyż sprzedaję go za 340 zł) - do tej
          ceny należy jednek doliczyć koszty wysyłki które są do negocjacji
          NIE MA MOŻLIWOŚCI DOKONANIA ODBIORU OSOBISTEGO !!!!"

Cytat z Allegro

• Gość: futurehead 20087 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 12:02
        "Chcesz bilet na Euro 20087?"

to już można kupować bilety na euro 20087??? świetnie!!!
      • Gość: ag po co tanio , Listkiewicz "rozdaje" IP: 77.223.229.* 05.04.08, 12:45
        jak patrzę na tych panów , szczególnie tego w środku, to bym kij
        bejsbolowy owinął drutem kolczastym i go przegonił na cztery
        wiatry , aby nawet smród po nim nie został
      • Gość: Leszek Każdy zakaz się obejdzie IP: *.viknet.pl 05.04.08, 12:46
        "Sprzedam kultowy szalik reprezentacji Polski. Wyjątkowy unikat! Do szalika
        dokładam gratis bilet na euro. Cena minimalna szalika 4000 zł"

I co mi zrobią?
        • Gość: WIS wywala cie IP: *.fbx.proxad.net 05.04.08, 14:51
          jeszcze jakies pytania?
          • Gość: kubok Re: wywala cie IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.08, 15:39
            A jak ktoś już zauważył: sprzedam bilet po cenne nominalnej. Dostarczenie biletu
            4000zł?? Nawet fakturę mogę wystawić za usługę ....
      • Gość: ZS Ja też chcę zarobić... IP: *.cust.tele2.pl 05.04.08, 12:56
        Wziąłem udział w losowaniu biletów i nie zostałem wylosowany. A też chciałem
        zarobić te 4000 :-/ Świat jest niesprawiedliwy :-/
      • Gość: a w 2012 będzie szaleństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 14:07
      • Gość: nick "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.icpnet.pl 05.04.08, 14:58
        ludzie nie dajcie zarobić pierd... cwaniakom, do uczciwej pracy
        byście się debile wzieli
        • Gość: czytelnik Re: "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.08, 17:15
          w porządku nie jest kupowanie biletu tylko po to aby zarobić i nie pochwalam
          tego. Wielu kibiców jest w stanie wiele dać aby zobaczyć rep na takiej wielkiej
          imprezie i coraz wiecej osób z tego korzysta.
          Z drugiej strony wszystkie sklepy tak oszukuja bo kupują od producentów lub z
          hurtowni taniej wszystkie rzeczy a sprzedają drożej łobuzy.

Niestety takie imprezy zawsze są i bedą okazją aby na nich zarobić i nic tego
          nie zmieni przynajmniej nie w najblizszej przyszłości.

Co do sposobu uniknięcia szachrajstwa. Czytniki linii papilarnych przy
          stadionach. Przy odbiorze biletu by osoba zostawiała swoje odciski a potem na
          stadion weszły by tylko osoby, które przeszły by taka kontrolę, jesteś w bazie
          danych wchodzisz, masz bilet ale nie jesteś w bazie nie ty wylosowałeś
          spadaj.(szybszy sposób niz sprawdzanie dowodów i danych z biletem)
      • Gość: Arigo "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 15:37
        Trzeba być dobrze stuknięty, żeby płacić 4 patole, a potem oberwać
        flachą albo pałą w czachę!
      • Gość: Nafets "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.pub.sarocom.net 05.04.08, 17:23
        Jestem bardzo ciekawy kiedy zajmie sie nimi C.B.A.
      • Gość: sandwich "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.chello.pl 05.04.08, 17:41
        Jak to nie wpadl?

"Sprzedaję bilet w tej samej cenie, czyli za 340 zł (proszę nie
        pytać za ile sprzedaję bilet gdyż sprzedaję go za 340 zł) - do tej
        ceny należy jednek doliczyć koszty wysyłki które są do negocjacji
        NIE MA MOŻLIWOŚCI DOKONANIA ODBIORU OSOBISTEGO !!!!"

Cytat z Allegro
      • Gość: mic132 "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 19:27
        Chociaż na EURO nie jadę,to gdybym już miał jechać,wolałbym kupić bilet
        na,np:Allegro,i mieć pewność że tam pojadę i na stadionie naszych zobaczę,niż
        brać udział w losowaniu (choć tak naprawdę i tak bym wziął),i zobaczyć naszych w
        autokarze( ale musiałbym mieć gigantyczne szczęście)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka