Gość: kominiarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 13:49 GW - nie napuszczajcie chłopaka, zdolny ale daje się w konia robić dziennikarzom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daro najlepszy polski bramkarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 13:56 najlepszy polski bramkarz Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Kuszczak i Boruc mają dobrą psychikę.Fabiański też 08.04.08, 14:47 wygląda na pewniaka. U bramkarzy na tym poziomie to jest decydujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: Kuszczak i Boruc mają dobrą psychikę.Fabiańsk IP: *.sbmec.pl 08.04.08, 18:17 Właśnie przypadkowo zerknąłem w kalendarz i okazuje sie, że dzisiaj są imieniny Waltera. Z tej okazji chciałem powiedzieć tylko : Walter, ch. ci w du.e i na imię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Kuśczak IP: *.city-connect.pl 08.04.08, 14:01 największy polski bufon, zero dystansu do siebie, pan "Duże Ja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podkoscielny Re: Kuśczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 14:15 Ben napisał(a): > największy polski bufon, zero dystansu do siebie, pan "Duże Ja" A wg mnie on po prostu wierzy w swoje mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bv jest najlepszym polskim bramkarzem,boruc w IP: *.range86-158.btcentralplus.com 08.04.08, 14:50 angileskiej lidze cwaniaka by juz nie pograł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkocja = Cypr BORUC... wpuszcza szmaty i cienkiej lidze IP: *.bredband.comhem.se 08.04.08, 15:33 liga belgijska, turecka, rosyjska,grecka, ukrainska, austriacka, skandynawskie równiez sa lepsze... Rosenborg tez se dobrze radzil w lidze mistrzów a jaka jest liga norweska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markowanbasten Re: BORUC... wpuszcza szmaty i cienkiej lidze IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.04.08, 15:39 To przez takie pączki jakie puszcza z Iverness i Motherwell, Celtic stracil szanse na mistrzostwo ligi szkockiej. Boruc to pączek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pre Re: BORUC... wpuszcza szmaty i cienkiej lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 16:18 użyj jeszcze kilka proxy to będzie wyglądało bardziej prawdopodobnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomodor Re: BORUC... wpuszcza szmaty i cienkiej lidze IP: *.bredband.comhem.se 08.04.08, 16:22 bedzie robil swietne parady (oby spodenki nie pekly..) przeciwko druzynom takim jak Limerick...czy United...Dundee United..:-) nazywanie równierz the Terrors...brrr, broni tam Zaluska, Celtic pewnie by teraz go kupil, i modli sie zeby ktos kupil Boruca...Cetic liczyl ze jak podwyzsza pensje Borucowi do 40k to angielskie kluby go zauwaza...niestety...TE JEGO ZAROBKI WYNISZCZAJA KLUB...CELTIC SPEKULOWAL ZE NIE BEDA MUSIELI BORUCOWI PLACIC 40K DO 2011...BO KUPI GO ..MILAN..BUAHAHA, OSTATNIA NADZIEJA DLA CELTICU TO FANTASTYCZNE WYSTEPY BORUCA NA EURO...ALE ON MA NADWAGE 10-15 KILO.. WIEC OPADNIE IM SZCZENA GDY NADEJDZIE WRZESIEN ..A NIKT NIE ZGLOSI SIE PO BORUCA...CELTIC ODDA BORUCA ZA 2 MILJONY (JAK RASIAK) W STYCZNIU 2009... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal6457 Re: BORUC... wpuszcza szmaty i cienkiej lidze IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.08, 15:49 Mówcie co chcecie, ale to dzięki jego interwencjom Celtic w ogóle liczy sięw lidze mistrzów, to dzieki niemu na Mundialu w Niemczech przegraliśmy z Niemcami tylko 0:1 i to dzięki jego interwencjom i bramkom Ebiego jesteśmy na EURO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muody Re: BORUC... wpuszcza szmaty i cienkiej lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 18:52 Jaka jest liga norweska? Ano jest bardzo fajna i ogląda się ją z wielką przyjemnością... np. w przeciwieństwie do pomarańczowej ekstraklasy nie maja tam problemów z płynną grą, przyjęciem piłki i celnymi podaniami, a gole sypią tam takie że ho ho! Domyślam ,że wypowiadasz się o Tippeligaen drwiącym tonem bo żeś nigdy jej nie widział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakej Czemu gazeta kłamie? IP: *.sun.com 08.04.08, 14:52 Przecież on wcale nie powiedział: "pojadę na Euro, bo gram w najlepszej lidze świata", to już co najmniej drugi raz jak wmawiają mu coś czego nie powiedział, a w każdym razie nie wynika to z przytoczonego wywiadu. PS Po takiej siarze jaką Wpuszczak odstawił w meczu z Kolumbią to może i pojedzie, ale chyba piłki podawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: Czemu gazeta kłamie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 14:55 On tak wlasnie powiedzial: 'Czy pojadę na Euro? Coraz więcej gram w najlepszej lidze świata, trenuję z najlepszymi piłkarzami. Dlaczego więc miałbym nie pojechać?' Wpuszczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakej Re: Czemu gazeta kłamie? IP: *.sun.com 08.04.08, 15:15 Ja mimo wszystko widzę różnicę, między tym co powiedział Kuszczak a tytułem artykułu, który jest wyjątkowo prowokujący i jak dla mnie kłamliwy. 'Dlaczego więc miałbym nie pojechać?' != (jest różne od) 'Pojadę' 'Coraz więcej gram w najlepszej lidze świata' != 'gram w najlepszej lidze świata' Odpowiedz Link Zgłoś
markowski.dariusz Re: Czemu gazeta kłamie? 08.04.08, 16:01 Przydałby się językoznawca. W moim mniemaniu pan Kuszczak kończy swoją wypowiedź pytaniem retorycznym. Przez co można zrozumieć te zdanie tak, jak redaktor-internauta. Druga sprawa jest taka, że internetowa odsłona Gazety często ucieka w tego typu prowokacyjną paplaninie. Przykładowo niedawne artykuły o brazylijskim kierowcy teamu Ferrari, w którym to starano się odrzeć go z umiejętności. Na ile prawdziwe były spekulacje pokazały ostatnie wydarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakej Re: Czemu gazeta kłamie? IP: *.sun.com 08.04.08, 16:29 Nie przeginajmy pały. Jak dla mnie tutaj nie potrzeba miodka ani bralczyka żeby zauważyć, że gazeta z naginaniem FAKTów schodzi do poziomu Suna (nie sugerować się IP), SE i Guardiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey H przeciez on tylko powiedzial ze IP: *.139.241.212.adsl.cix.gxn.net 08.04.08, 14:14 przeciez on tylko powiedzial ze on wierzy w to ze pojedzie, a co ma nie wierzyc? dlaczego Gazeta Wyborcza ciagle stara sie opisywac sytuacje Kuszczaka w kadze jako jakis konflikt z reszta kadry?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boruc Puszczak nie masz szans na grę. Jesteś cienki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 14:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbeit A w gazeta.pl śpią bukowi redaktorzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 14:35 Petr Cech na treningu doznał masakrycznej kontuzji, obrońca przejechał mu korkami po twarzy, ma 50 szwów założonych i nie pojedzie na Euro. Dziwne, że łowcy taniej sensacji jeszcze nie napisali: "Petr Cech otarł się o śmierć" albo "Twarz Cecha rozpadła się na dwie połowy"... Panowie, nie spać...wierszóweczka nie cędzie czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Puszczak nie masz szans na grę. Jesteś cienki IP: 194.169.241.* 08.04.08, 14:57 A co? Jesteś lepszy od niego? :))) Wystawił Cię w meczu kiedykolwiek jakiś angielski Sir? A tym bardziej Alex Fergusson? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zatroskany ;) Re: Kuszczak: pojadę na Euro, bo gram w najlepsze IP: *.pai.net.pl 08.04.08, 14:42 Piłkarze grający w polskiej lidze pewnie ze zdziwieniem przeczytali końcówkę tego artykułu. Bo jak to może być, że ktoś zostaje po treningu i szlifuje np. strzały... :/ A tak na serio, to jesteśmy daleko w tyle, nawet jeżeli chodzi o podejście do zawodu piłkarza (o umiejętnościach już nie wspomnę, bo żal mi krajowych kopaczy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz U nas jest "organizacja" rozgrywek! IP: 151.204.99.* 08.04.08, 19:09 U nas nie trzeba zostawac po treningach czy nawet wysilac sie na treningach, bo jest daleko idaca organizacja rozgrywek. Trener przychodzi i stawia na tablicy kropke i mowi ze to jest punkt z ktorego strzela sie karne. Trzeba sie przewrocic w polu karnym, zeby sedzia mogl gwizndac. I tylko trzeba karnego wykorzystac. To by bylo na tyle treningu, teraz idzcie imprezowac. A w UEFA to nie jest obciach przegrac z Terekiem Grozny, bo poziom swiatowej pilki sie wyrownuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w zadufany bubek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 14:51 nie lubie goscia. Zagral 8 meczow w sezonie na 33 meczów ogólnie rozegranych i mowi ze 'gra'. buhahaha. Jestes w skladzie co najwyzej. nie grasz. wchodzisz jak van der sar nie moze grac. Powiedziec ze gra to moze zawodnik ktory zagra conajmniej 20 meczow w sezonie. I za co on ma jechac na Me? tylko rozbije grupe swoim 'mi sie nalezy bo jestem tomek kuszczak najlepszy pilkarz na swiecie i siedze na lawce w najlepszej lidze na swiecie'. To niech jedzie dudek. tez jak kuszczak siedzi na lawce w dorbym klubie. Kuszczak wieczny lawkowicz. oby nie pojechal. Ja go nie chce w polskiej kadrze. Juz niech jedzie Fabianski. Ten przynajmniej umie sie pogodzic z rola drugiego bramkarza. No i to ze gw kocha kuszczaka a boruca nie lubi tez ma swoj pewien wplyw na to ze i ja kuszczaka nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boo Re: zadufany bubek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 15:01 Tomasz ma jaja, a Ty jesteś klasycznym zakompleksionym polaczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: zadufany bubek IP: 216.58.96.* 08.04.08, 15:06 Te Adas wez lepiej koło i pierdyknij sie w czoło , jestes głupszy niz ustawa przewiduje. ; powiedz mi ile meczy rozegrał gogus Fabianski w swojej drużynie klubowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: zadufany bubek IP: *.koba.pl 08.04.08, 15:36 żalmi Ciebie i takich ludzi jak TY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emgladki Re: zadufany bubek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 16:23 A może granie jest od 21 meczów a może od 19 a może od 32, takie bzdury często wychodzą od pseudo znawców. Może jakieś sensowne argumenty? Domyślam się, ze Dudek i Fabiański grają w sezonie więcej niż 20 w sezonie?!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq ty wieśniaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 15:07 no tak, grasz razem 300 minut w sezonie a jaki tupet ma ten tuman trenowal i gral tak sam jak ty Jurek Dudek - mozecie sobie ręce podac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidor KOTLET musi zrzucic 15 kilo zeby byc nr1 IP: *.bredband.comhem.se 08.04.08, 15:25 BORUC JUZ SIE KONCZY....WSÓWA KOTLETY I PULPETY..A CO JET WIDZA WSZYSCY...KLOPS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: ty wieśniaku IP: *.koba.pl 08.04.08, 15:38 żal mi Ciebie i takich ludzi jak TY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Kuszczak: pojadę na Euro, bo gram w najlepszej .. IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.04.08, 15:41 Zobaczycie wszyscy Kuszczak zrobi wiekszą kariere niz Boruc Kuszczak jest lepszy tylko w reprezentacji nikt nie chce mu dać naprawde szansy w paru meczach zeby sie pokazał taki ktoś jak ferguson sie nie myli!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praax Re: Kuszczak: pojadę na Euro, bo gram w najlepsze IP: *.koba.pl 08.04.08, 16:07 juz zrobil wieksza. nawet jesli nigdu nie zostanie 1 bramkarzem mu ( a wierze ze zostanie) to takie kluby jak tottenham czy mc powitaja go z radoscia. boruc nigdy nie zagra w lidze angielskiej. przez pol stycznia do podpisania nowego kontraktu z celtami byl do wziecia za darmo!!!!!! i co ? nic wiec przestancie pisac i wierzyc w bajki ze latem ktos wylozu na niego 10 milionow. to jest po prostu smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praax Re: Kuszczak: pojadę na Euro, bo gram w najlepsze IP: *.koba.pl 08.04.08, 16:09 a boruc przez nastepne 10 lat bedzie bronil strzalow amtorow z morthwel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saints? Boruc nadeje sie do II ligi angielskiej IP: *.bredband.comhem.se 08.04.08, 16:13 móglby grac z Rasiakiem, chociaz Rasiak mierzy wyzej...i juz gral w Tottenhamie a teraz Bolton.. nawet takie marne Newcastle czy Fulham olewa Boruca...anglicy traktuja lige szkocka jak II czy III lige angielska.... "czarodziej" Celticu im nie imponuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Boruc nadeje sie do II ligi angielskiej IP: 151.204.99.* 08.04.08, 19:38 Grzesio mierzy wyzej, ale bardzo mu ciazy do drugiej ligi. Bolton traci 4 punkty do Birmingham, majac 5 kolejek do rozegrania. Ostatni mecz jest przeciw Chelsea na wyjezdzie. Wiec musza odrobic 4 punkty w 4 mecze z druzynami ze srodka/dolnej czesci tabeli. Birmingham ma jeden mecz z Fulham, a pozostale raczej wtopi. Wiec Bolton musi zdobyc 7-8 punktow w 4 meczach. Jeden z tych jest z Tottenhamem na wyjezdzie, wiec Grzesio musi pokazac wreszcie klase. Nie to zebym go krytykowal, ale bedzie mial naprawde ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
robert8686 Re: Kuszczak: pojadę na Euro, bo gram w najlepsze 08.04.08, 15:44 Kuszczak NIGDY PRZENIGDY nie pojedzie na Euro 2008,bo głupio broni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kuszczak: pojadę na Euro, bo gram w najlepsze IP: *.nokia.com 08.04.08, 15:54 Kuszczak jest w porzo. A artykul napisany przez jakas fleje i do tego urwany na koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy Kuszczak: pojadę na Euro, bo gram w najlepszej .. IP: *.wp.shawcable.net 08.04.08, 16:25 juz tak dawno za granica czy to jest poprawnie 15 meczow sam juz nie wiem dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks Tomek czemu gadasz z chorymi ludzmi takimi jak Bło IP: 77.223.195.* 08.04.08, 17:39 Przeciż ci pismacy z Błońskim i Miszą na czele wogole się na pilce nie znają,ubliżają ći bez przerwy,byle tylko wieśniak grał przynajmniej w mediach glówną rolę.Jesteś najlepszy każdy kibic to wie.Jak przxyjdą jeszcze raz po wywiad pokaż im środkowy pal;ec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praax Kuszczak: pojadę na Euro, bo gram w najlepszej .. IP: *.koba.pl 08.04.08, 18:26 no prosze artykul ten sam tylko naglowek zmieniony. Od razu inny wydzwiek...nie można bylo tak od razu napisac? a może Tomek to przeczytal i zadzwonil ze sprostowaniem?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach To jest bramkarz a nie ta ciota Wieśmac !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 19:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kusnier Kuszczak: pojadę na Euro, bo gram w najlepszej .. IP: 78.144.138.* 08.04.08, 20:25 Nie powinnien udzielac wywiadow i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik Kuszczak: pojadę na Euro, bo gram w najlepszej .. IP: *.eimperium.pl 10.04.08, 18:30 "gram" w najlepszej lidze swiata :> grzanie ławy tez sie liczy ? :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PabloVinci26 Kuszczak: pojadę na Euro, bo gram w najlepszej .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 08:46 Kuszczak... żal mi go. Myśli że jak będzie grzał ławkę w Manchesterze to zostanie pierwszym bramkarzem reprezentacji... Boruc gra w duużo słabszej lidze i zespole a jednak pokazuje o niebo lepszą grę niż Kuszczak. Odpowiedz Link Zgłoś