Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brożek: Jestem rozczarowany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 09:29
    brożek to taki gracz co czeka na piłke i wykańcza. jest swietny na
    polska lige gdy wisla ma po 6 sytuacji w meczu. tak samo stanko
    strzelil kiedys ponad 20 goli w legii jak ta wszyskich ogrywala. juz
    bardziej pasowal by sikora luz zienczuk. bo na euro po 6 sytuacji na
    mecz pewnie nie bedziemy mieli.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lider Re: Brożek: Jestem rozczarowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 09:49
        Co do Brożka 100% racji, za słaby na kadrę, za słaby na wyjazd, za dobry na naszą ligę.. Co do Zieńczuka jest poprostu słabszy niż Krzynówek, Smolarek czy nawet Piszczek, a do tego jest mało wszechstronny i przyspawany do skrzydła. Co do Jarki to nie będę komentował, bo ani Zagłębioa Sosnowiec ani Polonii Bytom na Euro nie będzie, a od obu drużyn silniejsze są wszystkie kadry zrzeszone w UEFA. Najbardziej szkoda Sikory bo nie dostał nawet szansy pokazania się na treningu.

Gazeto. Jest to kadra na zgrupowanie, z której wyłoni się kadra na ME.
        • Gość: yhwh Brożek za słaby IP: 212.160.172.* 17.04.08, 10:23
          niby sie zgadzam, ale...
          czy nie pamiętacie, że podobnie mówiło sie o Franku - za słaby na
          repre...
          ale przyszedł ujego czas, zapewne za późno
          nie skreślajmy zate, brożka
          • Gość: jam sie nie chwala Re: Brożek za słaby IP: 195.33.129.* 17.04.08, 10:27
            W polfinalowym meczu o Puchar Ekstraklasy Brozka potrafil zatrzymac
            jakis 16 latek z juniorskiego skladu Legii.
            To naprawde nie jest zawodnik, ktory na serio moglby rywalizowac z
            najlepszymi obroncami Europy.
            • Gość: 11212 Re: Brożek za słaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 14:58
              brozek to pała on by chcial jechac na euro nierozumiem wypowiedzi
              frankowsiego jak na euro moze jechac jakis jarka i tam ktos jescze
              był brozek to pedał miał szanse w meczu z usa i ja bardzo
              wykorzystał <hehehe> poco on rasiak na euro jak mamy innych znanych
              napastników moja 11 to powinna byc taka
              Boruc,zewłakow,bak,bronowicki,golanski,krzynowek,lewandowski,garguła,
              błaszczykowski,smolarek ,zurawsi >ławka
              kuszczak ,wasilewski,saganowski,łobodzinski ,matusiak<
          • kralik111 Re: Brożek za słaby 17.04.08, 14:18
            Gość portalu: yhwh napisał(a):

> niby sie zgadzam, ale...
            > czy nie pamiętacie, że podobnie mówiło sie o Franku - za słaby na
            > repre...
            > ale przyszedł ujego czas, zapewne za późno
            > nie skreślajmy zate, brożka

Tylk, ze Franek wykorzystal dana mu szanse, Brozek kilkakrotnie ja
            zbablil i to wszystk na temat.
      • Gość: brzo Brożek: no bez jaj :) IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.04.08, 09:51
        Nie wiem czym mozna byc rozczaroanym. Brozek prezentuje umiejetnosci dobre na
        polska lige a w starciu z innymi kopacz tego formatu nie mial by szans. Poza tym
        powiedzmy sobie szczerze, jeden zeson wiosny nie czyni, czekac na ochlapy pod
        polem karnym kiedy zespol ma przygniatajaca przewage jak w tym zesonie wisla to
        i kulawy by potrafil a i tak Brozkowi na 6 sytuacji udaje sie wykorzystac jedna
        :). Zienczuk to prawie emeryt poza tym na jego miejscu sa znacznie lepsi. Jarka
        blysna i zgasl teraz nic nie pokazuje od kilkunastu kolejek. Jedynie kogo
        brakuje to Sikora, chjloak widac ze jest w formie, umie sobie wypracowac pozycje
        i nie boi sie odpowiedzialnosci , wali na bramke a pilki wchodza, wlasnie
        takiego snajpera brakuje. Powininen zajac miejsce Matusiaka ktory jest na
        dobraej drodz do objecia po Rasiaku tytulu drewno 2 :)
      • Gość: Kosa Pewnie dlatego na 15 czy 20.06 zaplanował Vegas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 09:53
        Niedawno też jakoś bez entuzjazmu się wypowiadał, co się stanie, jeśli nie
        pojedzie. Cała postawa tego gościa od lat sprawia, że mając 25 lat powoli staje
        się zmarnowanym talentem. Jemu wszystko tak naprawdę wisi. Po co brać takiego
        gościa na Euro. Tam trzeba zrobić wynik. Natomiast uważam, że Sikora mógłby być
        cichym bohaterem tego turnieju i szkoda, że go nie ma.
        • Gość: trwała Re: Pewnie dlatego na 15 czy 20.06 zaplanował Veg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 10:47
          taa, a pamiętasz co Hajto zrobił z Sikorą w lidze? facet nie doszedł do ani
          jednego podania, nie istniał przez cały mecz. a Hajto to tylko namiastka tego co
          mogą pokazać Chorwaci albo Germańcy
      • sceptyk31 Brożek: Jestem rozczarowany 17.04.08, 09:53
        W polskiej lidze nastrzelać goli nie jest trudno, trener słudsznie
        nie powołał nikogo z tej czwórki, do reprezentacji trzeba mieć
        umiejetności i charakter. Ja co najwyżej bym się zastanowił nad
        Jarką, bo to zawodnik perspektywiczny.
      • Gość: opiniotwoczaa Brożek: Jestem rozczarowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 09:58
        "" Brożek: Jestem rozczarowany swoja postawą w reprezentacji i za słabą forma w
        niej . ""

Tak pawełek powinien napisać raczej i chyba wielu sie ze mna zgodzi ze jest to
        zawodnik utalentowany ale nie pasujacy do reprezentacji a na daodatek nie
        wyglada na takiego ktory gryzie przyslowiawa trawe zeby pokozac sie
        sekekcjonorowi . Dostal i tak duzo razy szanse i jej nie wykorzystal. Na polskim
        grajdolku to jest i dobry.. ale to zamalo./
        • motylanoga71 Re: Brożek: Jestem rozczarowany 17.04.08, 10:41
          do gryzienia trawy to chocby z nazwiska najlepszy bylby Jeleń :)
      • Gość: rt Leo jak Janas IP: *.aster.pl 17.04.08, 09:59
        tamten też nie chciał króla strzelców Franka powołować i też byłoto
        dziwne

• Gość: bartlomiej Brożek: Jestem rozczarowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 10:02
        Rozczarowany.. a moze poprostu kiepski?
      • Gość: wafel Brożek: Jestem waflem nad waflami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 10:07
        co z tego że strzelił te 15 goli skoro sytuacji miał spokojnie na 2-3 razy więcej.

Wafel i tyle!
      • Gość: AntyBrożek Brożek: Jestem rozczarowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 10:09
        Jak dla mnie to Brożek jest słaby potrafi tylko strzelić w sytuacji kiedy ma
        pusta bramkę. A większość jego goli to raczej przypadkowe trafienia. Słaby z
        niego napastnik co tu dużo mówić w polskiej lidze sa lepsi np Jarka, Zahorski to
        są napastnicy co pokazuja już jakąś klase...
      • Gość: ^^ Brożek: Jestem rozczarowany IP: *.magma-net.pl 17.04.08, 10:11
        Czy Leo nie mowil o tym ze najwazniejsze jest to zeby pilkarze grali w swoich
        klubach ? Ja w tej kadrze widze mase rezerwowych
      • czyli.kon.karne Brożek: Jestem rozczarowany 17.04.08, 10:13
        Słabyś, to rozczarowanyś ...i tyle
        W naszej krajowej skopanej być może się wyróżniasz, lekko. Ale nic
        ponadto.
      • Gość: ADEDI Brożek: Jestem rozczarowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 10:23
        Leo ma rację. On widzi kto lubi grać i na tych stawia. Można się nie zgadzać z Nim, ale to stary wyjadacz, który na ostatnich mistrzostwach świata grał Trynidadem Tobago i o mały włos nie sprawił niespodzianki. Brożek zaczyna być za słaby i na polską ligę. Seryjnie marnuje sytuacje w meczach Wisły i do tego nie jest pożyteczny w grze zespołowej. Skorża chyba to czuje. Za to myślę,że nie na Sikorę powinien Leo postawić a np na Boguskiego - tak jak kiedyśna Błaszczykowskiego.
        A czas Brożka, jak ktoś wcześniej powiedział się skończył i zostanie on już na wieki niespełnionym talentem, bo nie ma wnim charakteru wojownika i chęci do doskonalenia.
      • Gość: T.Z Brożek: Jestem rozczarowany IP: 80.50.4.* 17.04.08, 10:24
        Sagnowski-rezerwa Janczyk-rezerwa Piszczek-koncowki meczow czy Sikora jest
        gorsza ?
      • bohdanek-net Brożek: Jestem rozczarowany 17.04.08, 10:25
        kiedy te nasze ASy zejdą na ziemię.Królowie strzelców naszej LIGI
        jadą do lepszych zespołów na zachodzie i nie strzelają nic lub
        siedzą na ławie.Nie sztuka strzelać bramki w naszej lidze jak w
        obronę przeciwnika wchodzi się jak w masło.Mądrala Kasperczak jak mu
        kupili wszystkich najlepszych w polsce to miał sukces a co było
        potem jak trzeba bylo stworzyć zespół z przeciętnaków ligowych czy
        murzynów w afryce ano -ręka w nocniku
      • appfunds Brożek: Jestem rozczarowany 17.04.08, 10:26
        No szkoda, że Brożek nie pokazał się w kadrze.
        Co innego strzelać gole Polonii Bytom, a co innego Niemcom.
        • Gość: robert Re: Brożek: Jestem rozczarowany IP: *.77.classcom.pl 17.04.08, 10:33
          Kibicuje Wiśle od zawsze ale absolutnie zgadzam się z Leo.
          Brożek i Zińczuk są "cieńcy jak d... węża".
          Na polską ligę wystarczą ale nic poza tym.
          Brożek nie potrafi sam powalczyć o piłkę a jeśli nawet dostanie te 2-3 podania
          "otwierające" na mecz to je po prostu zawsze musi sp...
          A Zieńczuk ? Jego zaangażowanie w mecz jest bliskie zeru.
          Byle po jak najmniejszej linii oporu.
          Z takimi graczami Wisła nigdy w życiu nie awansuje do LM
          O kadrze to niech zapomną póki prowadzi ją normalny trener
      • Gość: kadrowy a propos "w kadrze" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 10:41
        GW też tak pisze. nawet podpis zdjęcia poniżej artykułu uzywa słowa kadra
      • sirseb teraz sie... 17.04.08, 10:41
        ...zacznie placz i "dlaczego? przeciez zasluzylem" itp.
        nie ma powolania i juz. koniec i kropka.
      • przyjaciel.swiata p.Brożku a my jesteśmy rozczarowani pana grą 17.04.08, 10:45
        proszę popracować nad swoją formą razem z p.Baszyczyńskim bo obaj
        cienko przędziecie.dzieciaki z rezerw Legii was ogrywali jak
        dzieciaków.
      • Gość: ororo Re: Brożek: Jestem rozczarowany IP: *.lan.altkom.pl 17.04.08, 10:46
        Czego on się dziwi. W reprezentacji jeszcze nic nie pokazał w maczu
        z USA byl tak kiepski że szok. Powołanie Saganowskiego bardzo
        pozytywnie mnie zaskoczyło bo to gość który może coś strzelić, i
        dużo biega
        • Gość: bigos Brożek jest synonimem drewna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 11:01
          Na 10 sytuacji wykorzystuje jedną.I tyle,dlatego nie jedzie.
      • nikalaj Brożek: Jestem rozczarowany 17.04.08, 11:02
        Koleś ma chyba coś z głową... Po ostatnim meczu w reprezentacji sam przyznał, ze
        się nie nadaje (pewnie nadal jest młody, perspektywiczny i niedoświadczony).

Idź gościu trenuj bo czekają cię wielkie wyzwania w OE.
      • Gość: ze Szczecina Trzeba było nie olewać meczu w Szczecinie ! IP: *.beta.furrynet.org 17.04.08, 11:09
        Wiślackie gwiazdeczki słusznie ukarane! nie chciało im się grać bo się na mistrzostwa oszczędzali hahhhhhaahahaha
      • Gość: colt Brożek: Jestem rozczarowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 11:13
        miałeś 50 sytuacji a strzeliłeś może 2 bramki i do kogo masz pretensje w lidze-
        są skuteczniejsi od Ciebie jak Zahorski i pooglądasz ich w domu pajacu
      • Gość: Cthulhu Brożek: Jestem rozczarowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 11:22
        Dobrze, że chociaż pozostali powołani napastnicy są lepsi. Żenada z was goście
        jeżdżący po Brożku, bo koleś może i Drogbą nie jest ale co w takim razie
        powiedzieć o Janczyku, Saganowskim czy Wichniarku. Oni nawet Polonii Bytom
        bramek nie strzelają. A przekonacie się o tym tak koło 60 minuty naszego
        pierwszego meczu na Euro patrząc błagalnie w kierunku ławki rezerwowych kto
        mógłby odwrócić losy spotkania...
      • Gość: żbik Brożek: Jestem rozczarowany IP: 194.181.195.* 17.04.08, 11:30
        To jest straszne, że zamiast Polaków bierze się obcych i jeszcze na
        dodatek ad hoc daje im się obywatelstwo polskie. Ten kraj wariuje.
        Tu nie ma mądrych ludzi. To jest jakiś pazerny żywioł!!! Wszystkich
        skłócić! I nie wiadomo o co chodzi, a jak nie wiadomo to chodzi o
        grube pieniądze! Już jednemu afrykańczykowi obywatelstwo daliśmy i
        co z tego! Wziął je i przepadł!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka