Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie

IP: *.trzepak.pl 07.01.02, 13:48
    Redakcja zaproponowałaz Falun zamiast Sapporo (patrz "komunikaty"), jako że w
    Japonii nie wystapi Małysz.
    Ja gorąco popieram i zachęcamin innych do przyłączenia się!
    Obserwuj wątek
      • ggromko Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 14:09
        Proponuję zdecydowanie Falun.
        Powinno być tam ciekawie.
        Podrawiam
        ggromko
        • _pietrek Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 14:56
          Popieram ten pomysl.
      • Gość: antyklon Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie IP: 209.114.223.* 07.01.02, 14:58
        POPIERAM!!!
        ps: Willingen też może być!
        • cintus Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 15:05
          POPIERAM - cintus i mihael_
          Najlepiwej jakby do typowania była cała "Skandynawia"! ;-)

Pozdrawiam,
          Cintus (i mihael_) - WARSZAWA
          www.REPREZENTACJA.pl
      • johnny_bravo Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 15:09
        A ja nadal uwazam ze ciekawiej bedzie w Japonii , gdzie nie bedzie prawie calej
        czolowki - nie tylko Malysza - i wtedy dopiero trzeba by wykazac sie
        znajomoscia innych skoczkow .
        • Gość: tyszek Re: Co z długością skoku w Japonii??? IP: *.trzepak.pl 07.01.02, 15:27
          Ok, johnny, ale co z typowaniem długości skoku w Japonii (bo wg regulaminu, gdy
          Małysz nie skacze jest 0)???
          Bez tego jest duże pole do nadużyć, a także mniejsza szansa, by poprawić swoje
          miejsce w klasyfikacji.
          • johnny_bravo Re: Co z długością skoku w Japonii??? 07.01.02, 15:32
            To juz niech zadecyduja organizatorzy - ja proponuje dwa warianty :
            1. Wytypowanie najdluzszego skoku w konkursie
            2. Wytypowanie najdluzszego skoku zwyciezcy
            Chyba da sie to tak zrobic i nie powinno to sprawic organizatorom wiekszych
            problemow.
      • eladu Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 15:40
        jestem za.
      • rafa_ello Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 15:42
        popieram
      • wwi Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 18:10
        Popieram Falun.
      • padajp Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 18:45
        Falun rulez!!!
        • cintus Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 19:27
          TRONDHEIM lub FALUN i tyle i tylko tyle, lub oba :)
      • Gość: tyrion Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.02, 19:35
        jak już napisałem, Falun zamiast Sapporo (ale gdyby się udało Willingen, to też
        ok)!!!
      • pc Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 12.01.02, 09:56
        Moze byc. Sapporo nie ma sensu, gdyby Gazeta je
        utrzymala, nic juz mnie nie przekona ze nie zalezy im
        po prostu na jak najwiekszej liczbie kont...

Pozdr.
      • pilotek Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 14.01.02, 09:45
        Popieram
      • greg531 Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 17.01.02, 13:45
        Jasny GWINT !!!!! Nad czym tu dyskutowac ???
        Droga redakcjo Gazety Wyborczej i organizatorzy tego koknursu:
        nie wierze, ze nie zrobicie rzeczy OCZYWISTEJ w zaistnialej sytuacji i nie
        zmienicie Sapporo na Falun. Przeciez bez tej zmiany ucierpi konkurs i majacy
        nadzieje na gonienie czolowki przez graczy z nizszym dorobkiem punktowym.
        Zrozumialbym gdyby Tajner odwolal wyjazd na jakis konkurs w 2-4 dni wczesniej,
        ale gdy wiadomo o tym juz od dosc dawna....
        Zawsze uwazalem G.W. za najsensowniejsza gazete w kraju i licze, ze jej ekipa
        nie zawiedzie :)
        Zastrzegam: nie jest to podlizywanie sie. Ja i tak zapewne nie mam szans na
        wygranie klasyfikacji generalnej, ale i tak z przyjemnoscia biore udzial w tej
        zabawie (z jednego konta). Pozdrawiam - greg531
      • arkadiush Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 17.01.02, 16:41
        Jakiś pomysł to na pewno jest, ale czy dobry? Sorry, ale moze wlasnie ten
        konkurs bedzie weryfikacją, co kto ile wie o skokach, a nie tylko wpisuje na
        zmianę Małysza, Hannawalda i Widhoeltza na pierwszym miejscu. Przy dominacji
        wyżej wymienionych, ustalmy, nie jest trudno dobrze obstawić. A gdy ich nie
        bedzie? Będzie trudniej, i , moim zdaniem, znacznie ciekawej.
      • boniek7 Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 18.01.02, 14:37
        Zgadzam się całkowicie, szczególnie dlatego, że wybieram się kibicować Adamowi
        do Szwecji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka