Gość: tyszek IP: *.trzepak.pl 07.01.02, 13:48 Redakcja zaproponowałaz Falun zamiast Sapporo (patrz "komunikaty"), jako że w Japonii nie wystapi Małysz. Ja gorąco popieram i zachęcamin innych do przyłączenia się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggromko Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 14:09 Proponuję zdecydowanie Falun. Powinno być tam ciekawie. Podrawiam ggromko Odpowiedz Link Zgłoś
_pietrek Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 14:56 Popieram ten pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyklon Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie IP: 209.114.223.* 07.01.02, 14:58 POPIERAM!!! ps: Willingen też może być! Odpowiedz Link Zgłoś
cintus Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 15:05 POPIERAM - cintus i mihael_ Najlepiwej jakby do typowania była cała "Skandynawia"! ;-) Pozdrawiam, Cintus (i mihael_) - WARSZAWA www.REPREZENTACJA.pl Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_bravo Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 15:09 A ja nadal uwazam ze ciekawiej bedzie w Japonii , gdzie nie bedzie prawie calej czolowki - nie tylko Malysza - i wtedy dopiero trzeba by wykazac sie znajomoscia innych skoczkow . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyszek Re: Co z długością skoku w Japonii??? IP: *.trzepak.pl 07.01.02, 15:27 Ok, johnny, ale co z typowaniem długości skoku w Japonii (bo wg regulaminu, gdy Małysz nie skacze jest 0)??? Bez tego jest duże pole do nadużyć, a także mniejsza szansa, by poprawić swoje miejsce w klasyfikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_bravo Re: Co z długością skoku w Japonii??? 07.01.02, 15:32 To juz niech zadecyduja organizatorzy - ja proponuje dwa warianty : 1. Wytypowanie najdluzszego skoku w konkursie 2. Wytypowanie najdluzszego skoku zwyciezcy Chyba da sie to tak zrobic i nie powinno to sprawic organizatorom wiekszych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
eladu Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 15:40 jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
rafa_ello Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 15:42 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
wwi Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 18:10 Popieram Falun. Odpowiedz Link Zgłoś
padajp Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 18:45 Falun rulez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cintus Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 07.01.02, 19:27 TRONDHEIM lub FALUN i tyle i tylko tyle, lub oba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrion Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.02, 19:35 jak już napisałem, Falun zamiast Sapporo (ale gdyby się udało Willingen, to też ok)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 12.01.02, 09:56 Moze byc. Sapporo nie ma sensu, gdyby Gazeta je utrzymala, nic juz mnie nie przekona ze nie zalezy im po prostu na jak najwiekszej liczbie kont... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pilotek Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 14.01.02, 09:45 Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
greg531 Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 17.01.02, 13:45 Jasny GWINT !!!!! Nad czym tu dyskutowac ??? Droga redakcjo Gazety Wyborczej i organizatorzy tego koknursu: nie wierze, ze nie zrobicie rzeczy OCZYWISTEJ w zaistnialej sytuacji i nie zmienicie Sapporo na Falun. Przeciez bez tej zmiany ucierpi konkurs i majacy nadzieje na gonienie czolowki przez graczy z nizszym dorobkiem punktowym. Zrozumialbym gdyby Tajner odwolal wyjazd na jakis konkurs w 2-4 dni wczesniej, ale gdy wiadomo o tym juz od dosc dawna.... Zawsze uwazalem G.W. za najsensowniejsza gazete w kraju i licze, ze jej ekipa nie zawiedzie :) Zastrzegam: nie jest to podlizywanie sie. Ja i tak zapewne nie mam szans na wygranie klasyfikacji generalnej, ale i tak z przyjemnoscia biore udzial w tej zabawie (z jednego konta). Pozdrawiam - greg531 Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiush Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 17.01.02, 16:41 Jakiś pomysł to na pewno jest, ale czy dobry? Sorry, ale moze wlasnie ten konkurs bedzie weryfikacją, co kto ile wie o skokach, a nie tylko wpisuje na zmianę Małysza, Hannawalda i Widhoeltza na pierwszym miejscu. Przy dominacji wyżej wymienionych, ustalmy, nie jest trudno dobrze obstawić. A gdy ich nie bedzie? Będzie trudniej, i , moim zdaniem, znacznie ciekawej. Odpowiedz Link Zgłoś
boniek7 Re: FALUN ZAMIAST SAPPORO!!! dołączcie swoje poparcie 18.01.02, 14:37 Zgadzam się całkowicie, szczególnie dlatego, że wybieram się kibicować Adamowi do Szwecji Odpowiedz Link Zgłoś