GoĹÄ: buhaha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 23:40 brawo jurus. znow bylo "teraz albo nigdy" i znow wyszlo nigdy.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: kolo Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:43 mecz świetny ale mam nadzieję, że obronę przy rzutach rożnych i wolnych będziecie trenować aż wam trawa w tyłek wejdzie... i że nie będziecie się gapić na szybującą piłkę po interwencji bramkarza... i że więcej będziecie myśleć podczas grania... poza tym rewelacja:] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ix Engel: To była hironiczna wypowiedź n/t IP: *.chello.pl 23.08.05, 23:45 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fritz Engel pozwoli dawac zawodnikome wywiady w pauzie: IP: *.adsl.solnet.ch 23.08.05, 23:53 to jest extremalnie nieprofesionalne nastawianie. Zamiast koncentrowac sie na drugiej polowie, bractwo zaczelo myslec jak sie przechustac przez druga polowe. Mentalnie Engel nie nadaje sie na szefa druzyny. Ten facet jest zlakniety rozglosu i kamer, ze jego zdolnosc myslenia wysiada i dostaje orgazmu kiedy widzi dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dior Re: Engel pozwoli dawac zawodnikome wywiady w pau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:03 Mecz był kwintesencją znakomitego futbolu. Szkoda, że się tak stało, była ogromna szansa. Gratulację dla Wislaków, walczyli dzielnie, byli po prostu słabsi... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: donPedroso Trenerze - zmiany fatalne... IP: 212.182.102.* 24.08.05, 00:27 Penksa - nic nie pokazał Kuźba - miał kontakt z piłką ? założył buty z ołowiu ? będąc "na świeżo" biegał wolniej niż Grecy, zero walki Paulista - coś tam mieszał, ale z II ligi portugalskiej do Ligi Mistrzów to jednak za duży przeskok... A zeszli: - Zieńczuk - antybohater, który mógł sam wygrać ten mecz, ale w przeciwieństwie do zmienników - walczył, biegał, dochodził do strzału - Uche - kilka udanych dryblingów, jeden z najlepiej utrzymujących się przy piłce, szybkich i świetnych w powietrzu; nie wiem czemu zszedł... - Brożek - szybszy od Penksy o jakieś 300 km/h - to on był zawodnikiem, który mógł tu strzelić coś z niczego (oprócz Sobolewskiego, który to zrobił) I na koniec - Frankowski zagrał chyba tylko ze względu na nazwisko - nie pokazał nic z tego, co potrafi. Szkoda. Już za rok matura... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ,k Re: Trenerze - zmiany fatalne... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:33 no, świetne podsumowanie, najbardziej to należy skopać dupę frankowskiemu i zieńczukowi - pajacykom na gumce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SCYZOR GLORIA VICTIS!!! SZACUNEK CHLOPAKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:13 SZACUNEK... WYCIAGAC WNIOSKI TYLKO TYLE WAM ZOSTAŁO!!! WYCIAGAC WNIOSKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krenglik Chyba ten mecz był sprzedany. 24.08.05, 09:07 Jak oglądam polską piłkę to czasami prawa fizyki statystycznej stają na głowie. Nasi atakerzy to chyba coś z oczami mają, albo coś innego im ciąży? Już po pierwszej połowie po naszych super akcjach wiedziałem, że wisła przegra. Polscy atakerzy wchodzą z piłką do bramki, ależ 4metry sam na sam z bramkarzem walą w bramkarza albo tuż obok bramki. To jakaś psychoza waląc na oślep pewnie by nie trafili w bramkarza, ale do bramki. W każdym razie wykończenie akcji jest zatrważające - wręcz nieprawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
sojowa Engel cienias, Majdan cienias, zdjęcie Brożka-błąd 24.08.05, 12:46 Majdan na libero do siatkówki! Kiedy Wisła zatrudni wreszcie dobrego bramkarza? A ten Kuźba to chyba na emeryture. To był koniec tzw. Wielkiej Wisły. Tzn. był poczatek konca jak wyrzucono Henia, ale teraz to był ostateczny koniec. Nie wiem, czyja era teraz nadchodzi - może Groclinu? P.S. Engel do piramidy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Siara Re: Trenerze - zmiany fatalne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 09:40 Tyłki należy skopać wszystkim. Kto to widział aby cały mecz grać na czas? Panowie tak się nie robi! Albo gra się swoje i wygrywa albo później brakuje czasu na wygranie meczu. Niestety Wisła zagrała jak co roku i trzeba znowu czekac... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ix ENGEL, LEPIEJ SPAL SWÓJ PŁASZCZ !!! IP: *.chello.pl 24.08.05, 00:32 Dior, to albo to był Twój pierwszy mecz w życiu, który widziałeś, albo Twoja wypowiedź jest kwintesencją znakomitego humoru. Engel to PAJAC nie trener. On się doszukał "dwóch krytycznych momentów"! On nawet nie zauważył, ze zanim padła pierwsza bramka to wiślacy byli bombrdowani przez co najmniej 10 min coraz bliżej dopuszczając przeciwnika. Wisła nie zdołała rozegrać 20 minut w swoim tempie, narzucając styl i rytm gry. Pierwsza bramka padła po 15 minutach wyciskania z Wisły siódmych potów, a ten idiota Engel zrzuca winę na Paulistę który jako jedyny był kreatywny pod bramką przeciwnika. To marketingowy pajac, któremu w trakcie meczu "kupka pieniędzy przesunęła się" z jednej strony boiska na drugą. Sam pewnie obstawił zwycięstwo Olimpiakosu u bukmacherów jak typowy insider. I dlatego dla niego "krytyczny" był moment przy stanie 1:2 i próby Paulisty. Żenujący trener. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szkgol Re: ENGEL, LEPIEJ SPAL SWÓJ PŁASZCZ !!! IP: *.245.254.226.Dial1.Stamford1.Level3.net 24.08.05, 04:06 100% prawdy napisales o engelu to palant i figurant a nie trener gadal glupoty przed meczem ze wygramy a po meczu to pilkarze winni a nie on.dziwie sie cupailowi ze takiego cwaniaczka idiote zatrudnil w roli trenera Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: daglas Re: ENGEL, LEPIEJ SPAL SWÓJ PŁASZCZ !!! IP: 213.17.149.* 24.08.05, 07:41 Paulista miał jedną okazje i przynajminniej trafił w bramke, a Zieńczuk 5 setek i ani razu nie trafił w bramke!!! sonda jest zła, Zieńczuk z Majdanem i frankiem zawalili ten mecz!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: van Re: ENGEL, LEPIEJ SPAL SWÓJ PŁASZCZ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 08:48 Tak to prawda - Zieńczuk i Majdan są głównymi winowajcami. Do tego dodać trzeba jeszcze niepewną obronę i źle przeprowadzone zmiany, bo po co zmieniać zawodników w tym samym czasie, w którym robią to przeciwnicy? Zmiany są m.in. po to, aby zmienić obraz gry, wybić przeciwnika z rytmu itd.. Jeszcze w kwestii zmian, to tylko Paulista wniósł coś pozytywnego do gry, Penksa trochę, a Kuźba był tak widoczny jak Frankowski, czyli qwcale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Duzy Brat Re: ENGEL, LEPIEJ SPAL SWÓJ PŁASZCZ !!! IP: 217.153.23.* 24.08.05, 10:09 Majdan zawalil mecz? Masz w rodzinie Szpakowskiego? On tez czesto komentuje jakby meczu nie ogladal... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOPACZ oczywiście, że DODEK MAJDAN zawalił IP: *.szczecin.uw.gov.pl 24.08.05, 10:44 chłopina (którego, niestety lubię) zapomniał odrobić lekcji z gry na przedpolu, czego niestety efektem była czwarta bramka... szkoda, pokazał,że dobry jest na linii i jeden na jeden - wybronił ze 3 setki, ale bramki nr 2 i nr 4 go obciążają... szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: ENGEL, LEPIEJ SPAL SWÓJ PŁASZCZ !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 07:16 Ty a wiesz że wisła nie grała z olimpiakosem pireus tylko panathinaykosem ateny ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mamajemaje Re: Engel pozwoli dawac zawodnikome wywiady w pau IP: *.local.net / 80.72.195.* 24.08.05, 11:44 dupki nie umialz grac i tyle. mysleli ze przejda po golu sobola. debile - moglo im to przejsc przez mysl. Odpowiedz Link Zgłoś
tpolar1 Re: Engel pozwoli dawac zawodnikome wywiady w pau 24.08.05, 00:08 Wisla grala dobrze przez 30 min pierwszej, i jakies 10-15 drugiej polowy. Juz od jakiejs 35 min Panatinaikos spokojnie podciagal pod nasza brame i nawet u mnie pezed telewizornia pachnialo bramkami dla Grekow. Braki kondycyjne koszmarne, ale coz chciec po grze w polskiej lidze? Ani Engel, ani Mourinho, ani Rooney czy Eto czy inne JEDNOSTKI nie zapewnia naszym druzynom sukcesow. Jak zawodnicy beda miec pary na 30 minut...... Rozwalic PZPN, wywalic Listka, podziekowac Jasiowi Tomaszewskiemu, rozp...lic lige! Postwic na mlodych ktorych bedzie sie KATOWAC liga + treningiem. Za kilka lat bedzie moze lepiej. Moze..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zgrzyt Wisła przegrala przez stan polskiej piłki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:37 zgadzam się, Wisła przegrala przez stan polskiej piłki, za co odpowiadają pajace: Listek, Tomaszewski i inni krzykacze i pierdzistołki jeżeli Wisła gra w polskiej lidze NIGDY nie będzie dobrym zespołem, tylko rozgrywki w pucharze UEFA mogą podnieść jej poziom Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: skandalisto Re: Engel pozwoli dawac zawodnikome wywiady w pau IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:31 oj, kolego, za te wpisy pan listkiewicz i pan rafaf stek obruszą sie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Markos Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:04 Majdan nie jest kompletnym bramkarzem. Może i ma refleks, może i jest dobry na linii bramkowej, ale jeśli chodzi o dośrodkowania to jest w powijakach. Nie można zrobić dwóch, trzech kroków do dośrodkowania i stanąć. Albo się idzie do końca, albo czeka na linii. O ile o trzech pierwszych bramkach można dyskutować o tyle czwartą bramkę zapisuję na konto Majdana. Wisła potrzebuje DOBREGO, "KOMPLETNEGO" bramkarza. Majdan takim nie jest. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Duzy Brat Re: Engel: To była heroiczna walka IP: 217.153.23.* 24.08.05, 10:14 ladne cytaty z Gmocha nam tu przedstawiles, zawsze mówisz "co uslyszysz w radio lub z gazety"? Tak popelnil blad przy 4 bramce ale nie popelnil go przy jakichs 15 innych przypadkach a raczej jest powodem dla ktorego nie dostalismy w tylek jakis 8:1. Szkoda ze nie widzisz bledow obrony i pomocy bo to oni dopuszczaja do takich sytuacji. A w przypadku 3 poprzednich bramek to nie ma co dyskutowac - Majdan nie zawinil w ani 1%! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gromek1 Re: Engel: To była heroiczna walka IP: 81.210.117.* 24.08.05, 13:08 Zanim wpadła 4 to Mauro cudem wybił dwie z linii brakmowej. Trzeci raz już nie dał rady po szła wysokim lobem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Markos Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:13 Nie są to żadne cytaty tylko własne spostrzeżenia. Poza tym skoro uważasz, że Majdan nie miał nawet 1% udziału w żadnej z trzech pierwszych bramek to chyba inny mecz oglądałeś. Nie chcesz mi chyba powiedzieć, że parada przy drugiej bramce i odbicie piłki do góry nad siebie to dobra interwencja bramkarza. Przecież on idealnie wystawił piłkę Olisadebe zamiast przerzucić ją nad poprzeczką lub odbić na bok. Zgoda może strzał nie był łatwy, ale tego się wymaga od bramkarza aby takie piłki wybijał wszędzie tylko nie przed siebie lub nad siebie! Wszyscy to wiedzą. Problem polega na tym, że Majdan na pierwszym miejscu stawia efektowną grę co nie zawsze dobrze wpływa na wyniki. Nie powiem że obrońcy przy tej sytuacji nie zawalili. Owszem posnęli wszyscy i odpuścili krycie. Nie twierdzę, że Majdan nie wybronił kilku bardzo trudnych sytuacji. Twierdzę, że jest to bramkarz niekompletny. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibiczawiedziony Re: Engel: To była heroiczna walka IP: 195.205.249.* 24.08.05, 07:11 Panowie 3 stale fragmenty gry, to potwarz, 4 bledy majdana, 1 udana akcja cholernych koniczynek na 3:1. Swietna druzyna, ale stale fragmenty w obronie musza pocwiczyc bo znowu z pucharow odpadna z jakims tadzykistanem !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Duzy Brat Re: Engel: To była heroiczna walka IP: 217.153.23.* 24.08.05, 10:16 4 bledy Majdana?? Nie, no ja chyba inncyh mecxz ogladalem, albo Wy znacie go z opowiadan babci, ktora akurat siedziala w kuchni i slyszala komentarz przez dziurke od klucza... Majdan byl bohaterem tego meczu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: riki Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 11:29 z calym szacunkiem dla wisly, ale Majdan mimo iz pare ladnych pilek wybronil ,to na jego koncie sa 2 bramki. zero na przedpolu, a wybijanie przed siebie to juz przedszkole bramkarskie, jego vis a vis przy mocnym strzale Paulisty przeniosl pilke nad bramka , a przu 4 bramce to wychodzil do dosrodkowania i w pol drogi stanal i dlatego dostal pilke za kolnierz. A co do gry , to braklo cwaniactwa Zienczukowi ktory przy kazdym uderzeniu powinien popatrzec co bramkarz robi, jak sie kladzie i tylko podbic pilkre i po herbacie. Pana... okazal sie teamem nie tyle lepszym co cwanszym.Braklo wisle wykonczenia akcji bo po 30 min. to winno byc conajmniej 2 bramki.troche chybione zmiany(Kuzba), ale gra dopuki byly sily i brak strachu to Grecy nie mieli nie za duzo do powiedzenia, brak prZygotowania mentalnego i chyba kondycji Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: OLO wchodzący Kuźba to dopiero statystował... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:43 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaca Re: wchodzący Kuźba to dopiero statystował... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:46 problem Wisły w stałych fragmentach jest wynikiem kompletnego braku umiejetnosci gry na przedpolu Pana Majdana. widzieliscie bramke w dogrywce?? dwa kroki do przodu dwa do tyłu a piłka pod poprzeczką do bramki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nero Re: wchodzący Kuźba to dopiero statystował... IP: *.chello.pl 23.08.05, 23:55 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m,k Re: wchodzący Kuźba to dopiero statystował... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:34 sprawiedliwości stało się za dość - klubikin wiejski, który nawet stadionu nie posiada nie powinien opchać się do Ligi Mistrzów! Odpowiedz Link Zgłoś
unleashed Ale się bedzięcie w Wa-wie cieszyć!!! Łał!!! 24.08.05, 01:37 Sóperb!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LEGIUNIA Re: Ale się bedzięcie w Wa-wie cieszyć!!! Łał!!! IP: *.crowley.pl 24.08.05, 01:42 Tak jak wy się cieszycie w Krakowie z każdej porażki LEGII. A ja chciałbym aby LEGIA DOSTAŁA ŁOMOT, bo może wreszcie pozbędziemy się nieudacznika trenera, teraz jest jeszcze czas na odrabianie strat, ale zaraz to będzie po sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: as Re: Ale się bedzięcie w Wa-wie cieszyć!!! Łał!!! IP: *.zep.com.pl 24.08.05, 07:06 Nie tylko w Warszawie, ja się cieszę gdzie indziej. Powiedzcie mi, czemu miałem kibicować Wiśle? PRzecież padał tylko jeden argument za tym, żeby ci kopacze dostali się do LM - KASA. Podobno nie zarobią 15 mln. A jak by zarobili to co? Co ja bym z tego miał? PAnu Cupiałowi by się trochę zwróciło, Majdan kupiłby Dodzie nową zabawkę itd. Ani słowa nie było o sportowych ambicjach. Ja pierdzielę taką LM, pierdzielę Wisłę, pierdzielę pseudotrenera Engela, pseudobramkarza Majdana. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: edi Zgadzam sie w 100%! IP: 5.2.* / 217.8.167.* 24.08.05, 07:56 Majdan sie popłakał bo mu kasa przeszła koło nosa, a Doda juz zaplanowała na co ją wyda!!!hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anderl i Wawa i Kraków ten sam dziadowski poziom... IP: *.abc.com.pl 24.08.05, 10:10 ja tam się wcale nie cieszę chociaż jestem warszawiakiem. Bo to nie jest tylko sprawa Krakowa ale całej polskiej ligi. Reprezentujemy poziom dziadowski: Wisła czy Legia wszystko jedno. Takie same dziadostwo bez ambicji i woli walki. Nie mogę kużwa uwierzyć, że straciliśmy taka szansę i w to co wczoraj zobaczyłem. Który to już raz ????????!!!!!!!!!!!!!!!mało mnie szlag nie trafił!!!!! Prawda jest taka, że panowie piłkarze maja nasrane we łbach!!!! fryzurki, wywiady, zdjęcia w babskich pismach, dody śmody, kasa, modne ciuszki- gwiazdorstwo. Po raz kolejny rozczarowałem się strasznie. A potem znowu jakiś głupek pisze, że w Warszawie się ceiszymy. Może jakiś drugi głupek się i cieszy. Ale dalibóg wszyscy kibice w Polsce powinni dziś nie mieć dobrego humoru.Ja nie mam. I gó.. mnie obchodzą lokalne porąbane niesnaski między miastami. Chcę wreszcie zobaczyć wielki polski klub w Lidze Misztrzów. Chcę wreszcie zobaczyć wielką piłkę w polskim wykonaniu!!!!!!!!!!!!!mam dość dziadostwa!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anion Re: i Wawa i Kraków ten sam dziadowski poziom... IP: *.makow.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 12:52 Popieram, przy takim meczu nie licza się animozje regionalne,ale fakt,że gra polski klub,zgadzam się,że kiepski humor dzisiaj to konieczność,nie czuję się kompetentnym sędzią Majdanowych umiejętności,dla mnie było jasne,że Dudek,Dida czy Casillas to on nie jest,Zieńczukowi faktycznie zabrakło iskry w stosownych momentach, takich szans się nie marnuje w żadnym szanującym się klubie, aż się zdziwiłam,że nikt ani nie wspomniał o mszczących się niewykorzystanych sytuacjach, kochamy polskie slogany, chcę tylko wykrzyczeć swój żal: DLACZEGO TO MY ZAWSZE MUSIMY BYĆ CHŁOPCEM DO BICIA? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anion Re: i Wawa i Kraków ten sam dziadowski poziom... IP: *.makow.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 12:53 A tak ad rem, czy Ty,Anderl,kibicujesz Anderlechtowi? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anderl Re: i Wawa i Kraków ten sam dziadowski poziom... IP: *.abc.com.pl 24.08.05, 15:39 :))nie:))) to nick na cześć pewnego gościa, który jako pierwszy wspiął się na na Eiger (płn. ścianę) :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aigel Re: Ale się bedzięcie w Wa-wie cieszyć!!! Łał!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 09:59 JA JESTEM Z WAWY, ALE MIMO TO, ŻE WYCHOWAŁEM SIĘ NA LEGII TO OCZYWIŚCIE KIBICOWAŁEM WIŚLE KRAKÓW. I WSZYSCY MOI ZNAJOMI LEGIONIŚCI TAKŻE. SĄDZĘ, ŻE TYLKO JAKIŚ DEBIL MOŻE KIBICOWAĆ OBCEJ DRUŻYNIE W STARCIU Z NASZĄ - POLSKĄ. WISEŁKO!!! WSPÓŁCZUJĘ TRENERA KRETYNA. TO JEMU MOŻNA PODZIĘKOWAĆ ZA PORAŻKĘ. I DO TEGO JAKIE BZDURA GADA PO MECZU!!! ZAROZUMIAŁY PALANT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Duzy Brat Re: Ale się bedzięcie w Wa-wie cieszyć!!! Łał!!! IP: 217.153.23.* 24.08.05, 10:19 a ja jestem z Wawy i wcale sie nie ciesze!!! Szacunek dla Wisly!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mamajemaje Re: wchodzący Kuźba to dopiero statystował... IP: *.local.net / 80.72.195.* 24.08.05, 12:05 ja mam wrazenie ze panatinaykos gral w meczy, a wiselka stala jako statysci. przeciez tylko paulista cos robil. a pozostali debile gapili sie na lot pilki, czekając az ona zleci obok nich. majdan puscil gole, ale dlaczego?? bo nasza obrona jest jak dziury z serem. grecy robili wjazdy na pole karne, skakali na glowke z rogów i kiwali obrone jak chcieli. a nasi? jeden wjazd paulisty miedzy dwoch grekow i co robi paulista?? TAK, WALI Z CZUBA!!! debilada 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jarre Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:44 to jest KATASTOFA z taka pilka i LM bez nas i puchar UFFA bo nastepnej nie przejda ani Groclin ani Wisla, o Legii i Wisle Plock nie wspominajac KATASTROFA PO PROSTU; Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sceptyk Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:46 Jednym słowem jaka liga takie puchary Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxxxxxxxxxxxx Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:11 i managier polskiej ligii do d.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aras Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.icpnet.pl 23.08.05, 23:46 engel winny to ty jestes stawiajac na majdana, winy nie ponosi obrona. BO na przedpolu rzadzi bramkarz jezeli bramkarz leci po pilke i krzyczy zostaw to obrona go slucha, skad ta sama obrona ma wiedziec ze chwile pozniej bramkarz sie cofa i statystuje patrzac na pilke Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: km Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:53 ta,ta....zeby nie Majdan to byloby z 6-1 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sceptyk Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:48 miał może 2 klasowe interwencje i kilka innych, które wybronić po prostu musiał, zawalił ewidentne 2 bramki, i przy 3 nie był bez winy, na lini jest średniakiem, a na przedpolu gra naq poziomie V polskiej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxxxxxxxxxxxx Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:13 yyyyyyyyy jak to mowia i slepej kurze ziarno sie trafi :) a ja od poczatku mowilem ze przegraja:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oakland Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 24.08.05, 04:21 zawodnicy dali z siebie wszystko jednak brak koncepci gry poprostu planu taktyki zgubilo Wisle to Trener ponoc jest od tego zawodnicy wykonuja tylko zalozenia trenera i tak tyez robili ten pan to nie trener to szmatlawiec z przydomkiem trenera Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Duzy Brat Re: Engel: To była heroiczna walka IP: 217.153.23.* 24.08.05, 10:23 Kolejny niewidomy - rozumiem ze Wisla przegrala 1:0 dogrywce, ze 3 bramki wczesniej to tez wina Majdana na przedpolu? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: volf Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.wmc.net.pl 23.08.05, 23:47 nie żebym bronił wisłe lub agnela ale czy ktoś mi powie z jakiego powodu sędzia nie uznał bramki na 2-2??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rex Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:49 No i Doda nie zrobi loda.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radosław Majdan Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:12 He He, zrobiła mi trzy razy na zapas przed meczem. Przez jakieś dwa dni to mnie to lotto. Wyssała wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: engel Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:14 radek a gdzie teraz doda daje? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bezlitosny Wisła - Zieńczuk 0:5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:50 Chyba miał tyle na zdobycie bramki, jakoś chłopak musi chyba potrzebować z 15tu, niech pogra trochę w rezerwach to się nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: noster Re: Wisła - Zieńczuk 0:5 IP: *.chello.pl 23.08.05, 23:54 no masz masz racje jak się gra o lige mistrzów to sytuacje trzeba wykorzystywać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bezlistosny Majdan - Wisła 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:51 Bramka nr 2 i 4 to błedy Majdana ewidentne. Jak ktoś się dziwi, że nie ma go w reprezentacji to teraz wie dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOPACZ DODEK MAJDAN i tak jest lepszy od Boruca IP: *.szczecin.uw.gov.pl 24.08.05, 10:48 owszem - druga i czwarta jego, ale wcześniej ze 3 sety wyciągnął. Jak odrobi lekcję z gry na przedpolu to jeszcze będą z niego ludzie (choć już chyba za stary na naukę) Odpowiedz Link Zgłoś
ptaq13 Re: DODEK MAJDAN i tak jest lepszy od Boruca 24.08.05, 17:33 Majdan jest lepszy od Boruca ale chyba tylko w pozowaniu z Doda do kolorowych gazet, myśle że gdyby Wisła miała takiego bramkarza, który nie bałby sie walki na przedpolu to dzis wielu kibiców byłoby w świetnych humorach. Klase bramkarza poznaje sie po tym że moze wygrać drużynie mecz a Radek moze wygrać mecz (z całym szcunkiem dla GKS-u) w Bełchatowie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rascal Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.man.rsk.pl 23.08.05, 23:52 I jak mam dalej być kibicem Wisły ??? Q-rwa zawiodłem się sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pietia Dzieki WIŚLE za emocje .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:53 ... szkoda tylko ze nie beda wieksze :( Majdan fakt dal d...y ale popatrzcie tez ile wybronil, SZKODA SZKODA SZKODA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PPP Re: Dzieki WIŚLE za emocje .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:17 Odpie..ie się od Majdana...zobaczcie lepiej co kłos odpie..ł...Majdan i tak wybronił więcej niż powinien Odpowiedz Link Zgłoś
kpaw Re: Engel: To była heroiczna walka 23.08.05, 23:53 Wiem że to jest ciężka praca ale już mam dość przegranych zespołów i trenerów. Zjadła Was pycha i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tom Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.icpnet.pl 23.08.05, 23:54 sory ale bramkarz mial wine przy 2,3 i 4 . Niestety to partacz tylko mu cyce dody w glowie. Cupial wez go wywal. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mnm Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.chello.pl 24.08.05, 01:28 3 bramka to był rykoszet baranku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aras Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 10:10 baranek to t jestes jakbys byl bramkarzem to bys wiedzial ze nie wolno sie rzucac w pilke jak przy niej stoi twoj obronca!!!! to byl szkolny blad. Gdyby stal na lini bramki by nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: thepooh Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.idea.pl 23.08.05, 23:54 Engel wraca i jest wielki. Wisla tez - pokaza zeba w UEFA !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Engel To już jest koniec. Ja już nie moge występować. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:54 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sceptyk Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:57 Trzeba przyznać, że Jerzy E zaprezentował dzisiaj futbol na TAK, z bramkarzem na NIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dzid Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:58 ehhh zdarłem gardło kumple tez... niestety to nie pomogło!! szkoda.. następna okazja bedzie pewnie za pare lat!! oli nie będzie miał "życia" w chorzowie... nie chce mi sie nawet pisać jak blisko byliśmy... szkoda... jestem wkur.wiony,, idę spać!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lepper Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:00 engel musi odejść Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Markos Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:09 A ja się nie zgadzam. Zaproponuj kogoś na jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxxxxxxxxxxxx Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:18 i balcerowicz tez :) tylko kto ich zastapi?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: as Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.zep.com.pl 24.08.05, 07:11 Mózg też zdarłeś chyba. Niby dlaczego Oli ma nie mieć życia? Bo szmaciarskiej Wiśle strzelił 2 gole???? A poza tym, to na Śląskim ilu was będzie? Myślisz, że kibice innych klubów też będą mieli coś do Olego? Debil jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sawi Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.aster.pl 23.08.05, 23:59 Co mnie osłabiło.... Wracałem do domu w trakcie meczu, a mieszkam niedaleko stadionu Legii. Akurat był koniec dogrywki. Przechodząc obok jakiegoś baru, zobaczyłem jak siedzący w nim kibice skaczą z radości... Wbiegłem tam, mysląc ze Wisła strzeliła bramkę i jest po meczu. Ku mojemu zdziwieniu ci gościowie (Polacy) cieszyli sie tak z bramki strzelonej przez Greków.... Kurde, ręce opadają. Sam jestem kibicem Legii, ale w tym meczu Wisła nie była tylko klubem z Krakowa, ale reprezentowała całą Polskę. Kibicowałem jej z całego serca i nie mieściło mi sie w głowie ze inni mogą dopingowac Greków.... A jednak. Załamać sie można. Pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kibic Legii KIBICE LEGII MYŚLCIE!!! TO NIE BOLI!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.08.05, 00:02 Wisła to zespół dziś nalepszy w tym kraju. Albo wyżej albo nic, gnój, a nie extra klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wisła Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:09 No,ja bedę o tym pamiętał przy okazji Zuruchu! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: _real_ Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:03 Zawiść wyłącza mózg niektórym Polakom. Piłkarze też w tym celuja. Podżegaja, rzucaja głupie teksty itd... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: futbol24.com Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.acn.waw.pl 24.08.05, 05:18 Juz od dawna kluby przestaly reprezentowac swoje kraje. To sa po prostu firmy dzialajace na swoja wylacznie korzysc. Jak ktos nie potrafi tego zrozumiec, to widac, ze chyba stracil kontakt z rzeczywistowcia. Jaki to polski klub? Slowak, Nigeryjczyk, Argentynczyk, Brazylijczyk, a bramke im strzela Polak... Kluby to obecnie po prostu firmy, czy ktos mi powie, ze jestem nienormalny, bo wole kuchenke firmy X niz Amiki? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dziwak Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:20 A to, że firma "Wisła Kraków" zdobywa punkty w rankingu dla firmy "Legia Warszawa" lub innego KS Parzęczew to, rozumiem, nieistotne, Panie Ekonomista??? Głupota Polskiego Kibica Góry Stołowe przenosi (bez sensu i w obie strony zresztą...). Wańkowicz ukuł dla Was pikny termin: "kundle", ściślej mówił o polskim kundlizmie. Ponadczasowa mądrość. Ot. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nina Re: Engel: To była heroiczna walka IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 09:14 brawo, jesteś prawdziwym sportowym kibicem, a nie chłystkiem co się cieszy z cudzego nieszczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magikal Brawo Majdan, Sobolewski, Engel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:00 Ale żenada:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: choinka Re: Brawo Majdan, Sobolewski, Engel IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.05, 01:57 okej, z 2-gim i 3 cim typem sie zgadzam. Ale majdan jest nie nie do przyjecia, przynajmniej dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Re: Brawo Majdan, Sobolewski, Engel IP: 213.77.9.* 24.08.05, 09:24 może cała trójką powinni występować w teledyskach? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: papa Engel: To była heroiczna walka. Ale w pupę... IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 24.08.05, 00:01 Niestety:( Co kogo będzie obchodziła heroiczna postawa? W swój awans nie bardzo wierzyły same Koniczynki a jednak się udało trochę fuksem trochę w prezencie ale tak to jest w piłce nożnej... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosciu555 Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.CYERT.andrew.cmu.edu 24.08.05, 00:03 zamiast udawac ze wszystko jest okay, powinien powiedziec ze dali dupy i tyle. od nastepnego dnia zapieprzaja od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: figozmakiem Engel i jego futbol na tak przegrał IP: 194.150.99.* 24.08.05, 00:13 Jak się wygrywa 3:1 w pierwszym spotkaniu, to w rewanżu trzeba najpierw pomyśleć o defensywie, a nie zastanawiać się, ile bramek mogą strzelić Franek i Brożek. Futbol na tak można grać na ligowym podwórku, a nie z silniejszymi drużynami. Bo to bardzo ryzykowne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gostek Re: Engel i jego futbol na tak przegrał IP: 213.17.147.* 24.08.05, 09:45 Silni liczą bramki a słabi niewykorzystane okazje. Takie jest życie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quwa [...] 24.08.05, 00:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxxca Podziękujmy JANASOWI IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:08 za puchar Łobanowskiego Frankowski nabawił się tam kontuzji, ale jako kapitan ma puchar z Ukrainy w kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PPP Re: GMOCH JESTES I BEDZIESZ JUZ DLA MNIE ZALOSNY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:13 100% racji...Gmoch niech spie.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michalppp [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: r. I OTO CAŁA PRAWDA O POLSKIEJ PIŁCE. DMUCHANE BUJDY IP: *.rezist.com 24.08.05, 00:12 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muszka Re: Engel: To była heroiczna walka IP: 62.233.177.* 24.08.05, 00:13 I znowu do tyłu. Majdan zawalił bramki. Sędzia też niczego sobie. Naszych wykartkował, gola nam nie uznał. Czego się spodziewać? Niedługo mecz Polska - Anglia. Mniej ogrania kadrowiczów z najlepszymi, większe szanse Anglików na bezpośredni awans :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: as Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.zep.com.pl 24.08.05, 07:14 No nie, tak debilnego tekstu to jeszcze nigdy nie czytałem, ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: insajd Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.75.49.162.mielec49.ptc.pl 24.08.05, 00:15 czytalem gdzies tu, ze byly osoby chetne witac wisle na balicach po przylocie :-D Wisla zagrala bardzo slabo: jednynym pilkarzem ktory przez 70% meczu gral dobrze byl Cantoro, reszta zagrala schematycznie i bez zaangazowania. Druga polowa pokazala takze ze mistrz polski jest nieporownywalne slabszy kondycyjnie, nie mowiac juz o postepowaniu w obronie. Prawda jest taka, ze Wisla miala swietna zaliczne na przejscie dalej po pierwszym meczu, a w drugim pokazala ze w zadnym stopniu nie jest godna zakwalifikowania sie. Panathinaikos jest mocniejszy i tyle (jak sie nie strzela to sie traci - to pokazala wisla po pierwszej polowie). Koniec z Wisla - sadzac po nastrojach dzialaczy i wlascicieli ktore byly juz przed tym sezonem, klub bedzie szedl juz tylko sciezka w dol. Zegnaj wiselko, zegnajcie pilkarze - to zapewne wasza jedyna szansa zeby sie pokazac w Europie. Niestety - wasze miejsce to przejscie do lamusa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mr Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:19 Jak dlugo na Wawelu Zygmunta bije dzwon, tak dlugo nasza Wisla, z mistrzowskiej ligi WON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.05, 00:21 niech ku... poprawią sobie w końcu w UEFA ten współczynnik, to będą rozstawiani, i będą częściej szanse, no w końcu kiedyś wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jacek A mi żal najbardziej nas kibiców... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.05, 00:22 Żyjemy złudzeniami. Moze tym razem się uda, może teraz...A ciągle się nie udaje. Wisła grala o LM i z silnymi drużynami i ze średnimi i zawsze była już w pelni sezonu, a rywale nawet go nie zaczynali. I się zawsze nie udawało. Za wysokie progi dla Wisły. Taka jest smutna prawda. Może za 10 lat jakiś polski klubw końcu awansuje... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: grancho Re: A mi żal najbardziej nas kibiców... IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.08.05, 00:49 Trzeba było trzymać Żurawskiego, Szymka itp, albo dokonać transferów na miarę tych zawodników- brakowało pomocy, to co mieli zrobić napastnicy, którzy powinni odciażyć obronę. Najpierw trzeba troche zainwestować, zbudowac zespół, a nie liczyć na przypadek, że może się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ENGEL OUT Re: A mi żal najbardziej nas kibiców... IP: *.server.ntli.net 24.08.05, 12:47 dokladnie i ze unia bedzie dofinansowywac nasz futbol , moze jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pierwszy Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.chello.pl 24.08.05, 00:23 Ten p... Engel to jest jakis kretyn skonczony.Heroiczna walka ??? Kupa debili i nieudacznikow !! Cytat z poniedzialku : "Sami pilkarze czuja ze musza zwiekszyc koncentracje przy stalych fragmentach gry" - i co ?? i TRZY bramki ze stalych fragmentow !!!! Cantoro : "MIELISMY problem przy rzutach roznych".To byl ostatni mecz w wykonaniu polskiej "druzyny" jaki ogladalem w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piotr dziurowicz Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:25 a przecież panatinajkos też kupiliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jan tomaszewski Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:30 my tu z michałem l. postulat mamy żeby panatinajkos dożywotnio zdyskwalifikować bo wzięli a jednak nie przegrali Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Re: Engel: To była heroiczna walka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:29 Ju8rek Engels zrobił wielki postęp!!! Na MŚ z Portugalią było 4-0, teraz tylko 4-1, braWO Jurek, oby tak daLEJ!!! Rafał Stec to doceni, pańskie starania i pańskie brednie do mikrofonu!!!! Jureeeek eeeeengel!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś