Gość: Zoe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 17:30 Gdzie w TBG można zrobić USG i ile się czeka? gdzie można zrobić prywatnie usg ? jakie są ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta1953 Re: USG Tarnobrzeg IP: 80.48.35.* 01.03.10, 17:41 Tez jestem zainteresowana ,a ztego co sie orietowalam wczesniej to tylko Pawlak robi i trzeba sie wczesniej rejstrowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: USG Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 19:54 Pawlak robi najlepiej usg ale trzeba długo czekać.Jak nie chcesz czekać to jedż do Sandomierza na Portowej też w porządku robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: USG Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 20:49 dr Pawlak Wyspiańskiego 18A/1 15822-18-86. Gabinet czynny w poniedziałki, wtorki i czwartki od godziny 13 do 17. Obowiązuje wcześniejsza rejestracja (w czwartek, w godzinach przyjęć) osobista lub telefoniczna. Tydzień na bank trzeba czekać jak nie dłużej.Ale jeśli pilna sprawa to dr Pawlak jest bardzo życzliwym człowiekiem, jak poprosisz może przyjmie cię wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgh Re: USG Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 11:47 tan wątek już byl poruszany. Ja polecam dr. Uzar- przyjmuje na ul. Mickiewicza na przeciw szpitala( na pewno w ponioedzialki), nie trzeba się wcześniej rejstrowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: USG Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.10, 11:54 Zdecydowanie dr UZAR na Mickiewicza na drugim piętrze w "kamieniczce lekarskiej" w poniedziałki i środy od 13.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: USG Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.10, 23:06 Zdecydowanie dr UZAR i nie pamiętam ale jakieś 50-70- zł z full opisem .Spoko Babka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: USG Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.10, 11:30 Ja tej Pani Uzar nie polecam. Byłem u niej prywatnie - wszystko ok wyszło, a tydzień poźniej w szpitalu (nie w tbg) wyszły inne rzeczy co potwierdziła poźniejsza tomografia. Może sprzęt, może umiejętności - nie wiem. Ja po swoim przypadku nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: USG Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 20:27 warto przejechac sie do kielc, tam jest dr heciak. bardzo dobrze bada, do tego tanio - chyba 60 zl, i do tego jeszcze jest konsultantem wojewodzkim z radiologii. przyjmuje niedaleko dworca na warszawskiej. tutaj sa namiary: www.heciak.pl Odpowiedz Link Zgłoś