Dodaj do ulubionych

Agencja TAŚ, TAŚ nadaje…

IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 11:28
Słuchałem tego pieprzenia w telewizji... jakie się sączy z RIA Novosti i jestem pełen podziwu dla umiejętnej PR’owskiej roboty ruskich… Już sam pomysł zrobienia konferencji na temat tego, co było w ich własnej konferencji… raptem dzień wcześniej i do konferencji naszej, która była o niczym, bo o czymkolwiek być nie mogła… to już majstersztyk…. Jeśli dodamy do tego wybijające się w tle, czerwonymi literami... komunikaty RIA Novosti powtarzające te same bzdety co wcześniej, to mamy komplet…

Ciekawe, czy konferencja do konferencji w nawiązaniu do konferencji została zwołana po to by ruscy bali się… że nasza konferencja przykryje ich poprzednią konferencję, czy też może bali się… że ich konferencja nie wyszła tak jak miała wyjść i trzeba ją koniecznie powtórzyć… Sądząc jednak po tym co mówią, może dopiero wczorajsza konferencja jest czymś, czego warto posłuchać i wyciągnąć wnioski… bo wreszcie pojawiają się nowe okoliczności i wyjaśnienia… (tło)… O faktach mowy nie ma, bo MAK już swoje podał... a MAK jest przecież nieomylny…

Moje oczekiwania poszły na marne!...

Całe to gadanie wygląda na scenkę z kabaretu, kiedy to jeden z konferansjerów zapomniał języka w gębie a drugi wyszedł na scenę i ratując go powiedział do publiczności:

- Kolega zapomniał co miał powiedzieć, bo nie jest winą tego co pije tylko tego co nie nalewa…

Jedyne czego się dowiedzieliśmy, to tego, że…

Kontrolerzy ruchu mieli prawo zamknąć lotnisko, ale tego prawa nie mieli, czyli widać wyraźnie, że albo ktoś nie nalewa albo ktoś zapomniał co miał powiedzieć…
Prokuratorzy polscy odmówili udziału w konferencji…wg RIA Novosti …
Nie mieliśmy informacji o takiej konferencji dzisiaj… wg prokuratora Andrzeja Seremeta...

Czyli pop swoje a baba swoje oraz... mówił dziad do obrazu a obraz doń ani razu.

Тaкпoп вaшей женщине и cкaзaл ей дед oбрaз и oбрaз егo еще рaз.

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka