Gość: Magda IP: *.smsiarkowiec.pl 19.03.11, 21:08 Właśnie wróciłam z TDK gdzie ogladałam spektakl "Krzyk".Jestem pod mega wrażeniem.Panie Darku i dziewczyny jesteście super!!!!!!!! Prosimy o więcej:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: auuua Re: "Krzyk" IP: *.dynamic.mm.pl 19.03.11, 21:23 Czy coś jest łatwiejszego od krzyku? Pamiętaj że najlepsza ze sztuk to sztuka mięsa a artyści to dziwacy, często geje itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: "Krzyk" IP: *.smsiarkowiec.pl 19.03.11, 21:25 Jak masz pisać takie bzdety to lepiej nie pisz nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: "Krzyk" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 21:30 Ja również jestem pod wielkim wrażeniem.Było super,super,super.Dziękuję,że mogłam tak cudownie spędzić te 1,5 godziny.Pozdrowienia dla wszystkich co tak niesamowicie potrafili ,,przenieść'' nas w inny świat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: "Krzyk" IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.03.11, 22:06 ja np. jestem malarzem i literatem i jestem gejem i co w zwiazku z tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Krzyk" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 22:32 Nie byłem na "Krzyku", niestety. Twórczość i oddanie Pana Darka i Dziewczyn (przepraszam nie znam imion), z mojego uczestnictwa jako widz w innych okolicznościach, przekonuje mnie, że na świecie są Artyści, których na co dzień możemy widzieć w Tarnobrzegu. Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: "Krzyk" IP: *.smsiarkowiec.pl 20.03.11, 09:44 byłam na spektaklu z wnuczką, obie jesteśmy pod wrażeniem wspaniałego spektaklu, świetna gra aktorów, cudowna scenografia, rewelacyjne efekty. Bardzo, bardzo dziękujemy TWÓRCOM tego widowiska za chwile wspaniałych wzruszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: "Krzyk" 20.03.11, 10:24 Czy ktos kto byl na tym spektalu moze napisac pare sensownych zdan?.Poza ostatnia sensowna opinia mariii dowiedzialem sie,ze bylo "super,super" i o "mega wrazeniu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Helena Re: "Krzyk" IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.03.11, 10:30 ja np. razem z corka i jej chlopakiem bylismy na spektaklu. Ja i corka mielismy ORGAZM Odpowiedz Link Zgłoś