Dodaj do ulubionych

Wapno gaszone dołowane

IP: *.smsiarkowiec.pl 16.08.11, 20:22
Mam do sprzedania 2 tony wapna gaszonego dołowanego mającego 30 lat.Może orientujecie się jakie firmy skupują w okolicach takie wapno i poinformujecie o mojej sprzedaży.Zależy mi na czasie.
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Wapno gaszone dołowane 17.08.11, 15:06
      Zadzwon do red.Zakowskiego,ktory kiedys powiedzial ze takiego czlowieka jak sp.Lepper trzeba "wpuscic do dolu z wapnem"
      • Gość: kutafonplamisty Re: Wapno gaszone dołowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 16:52
        lechowski jestes jednak debilem
        • lechowski51 Re: Wapno gaszone dołowane 17.08.11, 17:07
          Ja czy ałtorytet warszawskiego salonu red.Żakowski?
    • Gość: kutafonplamisty Re: Wapno gaszone dołowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 17:20
      wyraznie napisalem JESTES JEBNIETY I KONIEC i wez sie w koncu zamknij na tym forum i przenies sie np na swietokrzyskie,
    • e-ftalo Re: Wapno gaszone dołowane 17.08.11, 17:23
      @kutafonplamisty,jeśli ktoś tu ma się przeprowadzić,to chyba tylko ty
      • Gość: kutafonplamisty Re: Wapno gaszone dołowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 17:26
        odezwal sie nastepny co ma tu duzo do powiedzenia
        najlepiej to was w tym dolku by nalezalo sie zawalic
    • Gość: kutafonplamisty Re: Wapno gaszone dołowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 17:28
      i jeszcze jedno,pytam gdzie sa moderatorzy tego forum,najwyzsza pora zbanowac te lachudre co kazdemu ubliza i dogaduje ,podejrzewam ze lechowski i eftalo ta ta sama gnida
    • e-ftalo Re: Wapno gaszone dołowane 17.08.11, 17:45
      to źle podejrzewasz.A tu chyba chodziło tylko o cytat,choć pewnie wartałoby go nie wyciągać na wierzch gdy mowa o zmarłym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka