Dodaj do ulubionych

sklep Sezam

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.11, 08:51
co myślicie o sklepach Sezam?.Jest ich kilka w mieście.
Szczególnie chodzi mi o mięso i wędliny. Przyznam się, że ostatnio bardzo zraziłam się do sklepu na 1 Maja.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: sklep Sezam IP: 213.76.178.* 20.12.11, 09:59
      Nigdy tam nie kupuje wędlin, od osoby która tam pracowała wiem, że świeżość ich pozostawia wiele do życzenia, więc lepiej udaj się do STOKROTKI obok.
      • Gość: Ewa Re: sklep Sezam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.11, 12:15
        Ja tez nie kupuje miesa ani wedlin w Sezamie. Bo sa po prostu smierdzace o czym sama sie przekonalam kupujac kiedys szynke. Pieniadze oddali i nie probowali nawet dyskutowac. Pewnie wiedzieli co sprzedaja. Ale najgorszy dla mnie Sezam to ten na Wianku. Porazka na maxa. Dziadostwo!
        Ewa
        • Gość: xxxx Re: sklep Sezam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 16:53
          co wyrzucili z pracy za złodziejstwo to się teraz mścisz ?
        • Gość: wiesia Re: sklep Sezam IP: *.flash-net.pl 20.12.11, 21:17
          na swojej stronie mają gazetkę z maja 2011 r www.delikatesysezam.pl/gazetka.php z promocjami wędlin, no to nic dziwnego, że kiełbaski trochę zalatują.
          • Gość: kiedys Re: sklep Sezam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.11, 08:20
            kupilam kiedys kawalek miesa w sezamie na zwierzyniecjkiej ,strasznie smierdzialo szkoda ze nie miezkam w tamtym rejonie bo bym kazala tej pani zrobic sobie tatara i zezrec !!!!straszna porazka !!nie dosc ze napompowane to jeszcze stare i smierdzace!!
            • Gość: ela Re: sklep Sezam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.11, 13:01
              a ja odradzam kupowanie kurczaków na 1 Maja, też sa drugiej świeżości.
              • Gość: m2 Re: sklep Sezam IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.12.11, 14:02
                a ja kupuję zawsze tam gdziekupuje dużo ludzi wtedy wiem, że towar zchodzi w ten sam dzień ajutro znowu jest świeży
                • Gość: daria Re: sklep Sezam IP: *.flash-net.pl 21.12.11, 21:33
                  na stoisku mięsnym nic w ladzie nie chodzi. Przed lada zresztą też, więc nie wiadomo jak szybko "zchodzi".
                  • karrambello Re: sklep Sezam 21.12.11, 21:52
                    Jedyny dobry sklep Sezam jaki znam mieści się na ul. Wyszyńskiego. Miła obsługa, ale wędliny co najmniej bardzo przeciętne, choć w miarę świeże... Jakość wędlin w ostatnich latach generalnie pozostawia wiele do życzenia. Gdzie te wędliny z początku lat 90-tych, kiedy to półki w sklepach wreszcie zaczęły się zapełniać..?
                • Gość: wiedzący Re: sklep Sezam IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.12.11, 23:23
                  A ja wiem że "sezam " został sprzedany innemu włascicielowi i nie jest to ten sam sklep.Natomiast stary sprzedany bankrut nabył nowy bankrut.Dowodem tego jest bardzo silna
                  reklama uliczna pozwalająca sobie nawet wjeżdżać na ulice osiedlowe zakłucając spokój
                  mieszkańców.Każdy który włazi wam do d-py bez mydła albo jest bankrutem lub oszustem.Należy pamiętać o tym. A mówię wam kowalski.I jak ma być świeże?
          • Gość: ciekawy Re: sklep Sezam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.11, 08:36
            rzeczywiście strona internetowa zrobiona ze sporym zadęciem, ale aktualizacji nie ma wcale. Wędlinka pół roku w promocji.
            • Gość: oliwia Re: sklep Sezam IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.12.11, 10:43
              zadęcie to jedynie ma pan SZ.i jego świta, na ul.Wyspiańskiego jest nie lepiej
              • Gość: buszującywsieci Re: sklep Sezam IP: *.flash-net.pl 22.12.11, 22:23
                kierownictwo faktycznie ma coś z głową, pewnie chodzili na jakieś szkolenia.
                Jak ktos ciekawy, niech sobie poczyta:
                www.delikatesysezam.pl/firma.php
                sklep ma misję, niczym TVP. Sprzedaje nieświeże kiełbasy a w opisie: "misją jest odkrywanie potrzeb klientów" i dalej " entuzjazm obsługi klienta". Jak w jakimś Amwayu.
                • Gość: hihi Re: sklep Sezam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.11, 14:23
                  dyrekcja czyta wpisy, bo gazetkę z czerwca skasowali.
    • e-ftalo Re: sklep Sezam 22.12.11, 11:10

Po prostu trzeba kupować tylko ładnie wyglądające wędliny i najlepiej sprawdzać na miejscu wąchając ukradkiem co się kupiło. Zapach wszystko powie i można zwrócić na miejscu. Nie ma sklepów lepszych i gorszych,każdemu może się trafić wpadka
      • Gość: gość Re: sklep Sezam IP: *.play-internet.pl 22.12.11, 23:24
        może i sklepy Sezam nie są najlepsze ale lepsze niż pss, nikt nikogo na siłę do zakupów w sklepach Sezam nie zmusza. powodzenia w zakupach!!
        • Gość: sceptyk Re: sklep Sezam IP: *.flash-net.pl 28.12.11, 21:15
          nie bądź taki pewien, prezes Sezamu to kumpel włodarza. Na razie p.Sz. robi karierę w spółkach miasta ale może wyjdzie i taki edykt władcy: wszyscy urzędnicy muszą przedstawić paragony z zakupów w Sezamie.
          • Gość: optymista Re: sklep Sezam IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.12.11, 22:03
            Ty IP flash pieprzysz głupoty a na to niema lekarstwa tylko specyficzny szpital.
          • Gość: baśko Re: sklep Sezam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.11, 14:42
            jeden kumpel został prezesem gazety samorządowej a drugi prezesem rady wodociągów.
    • Gość: natalia Re: sklep Sezam IP: *.flash-net.pl 29.01.12, 16:57
      znowu nieświeże udka kurczaka, co okazało sie dzisiaj przy próbie pieczenia.
      • Gość: m2 Re: sklep Sezam IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.01.12, 19:38
        idź kupuj tam gdzie najwięcej ludzi kupuje trzeba czasem przejść kilka metrów dalej i po kłopocie
        • Gość: kasia Re: sklep Sezam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.12, 10:23
          jeżeli sklep sprzedaje żywność to powinna być świeża i dobra, bez względu na obroty sklepu. W końcu s sezamie sporo ludzi kupuje do tej pory, może przestaną jak tak dalej będzie.
    • Gość: . Re: sklep Sezam IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.01.12, 00:34
      Bardzo nie lubię robić zakupów w sezamie ( mowa o tym na Wyspiańskiego )zachodzę tam jak już muszę -z myślą,że może coś się zmieniło.
      -pierwsza sprawa: niemiła obsługa i nie skora do pracy-kręci ich się czasami 6 po sklepie,ale kolejka stoi bo kasa 1 czynna
      -druga sprawa to stoisko mięsne;nigdy tam nie ma sprzedawcy-trzeba swoje odstać,bo panie opowiadają sobie wrażenia z poprzedniego dnia . Lada chłodnicza nie należy do czystych-i te stare sztuczne liście przyklejone taśmą klejącą pod która brud.,a najbardziej obrzydliwa jest ta lampa ultra fiolet na owady-przecież w okresie zimowym nie jest włączana,wiszą na niej muchy i komary jeszcze z lata-łeee!!! ja się pytam gdzie jest sanepid ???
      -trzecia sprawa to ceny; albo ich nie ma ,albo są nie aktualne-panie twierdzą,że można sprawdzać na czytniku.
      -jeszcze można by tak wyliczać....,i żeby było jasne-nie jestem konkurencją,byłym pracownikiem czy tym podobne-jestem zwykłym klientem...
      • e-ftalo Re: sklep Sezam 31.01.12, 02:13
        nie rozumiem po co chodzić do sklepu którego się nie lubi?
        Ja chodze do jednego i nigdy nie narzekam. Jakieś głupie problemy ludzie mają
        • Gość: klient Re: sklep Sezam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.12, 09:03
          można się za to pośmiać, bo to jest sklep z misją.
          www.delikatesysezam.pl/firma.php
          a tu muchy zastarzałe w ladzie.
          • Gość: iza Re: sklep Sezam IP: *.szybszyinternet.pl 31.01.12, 09:23
            chyba z misją otrucia klienta ...
            • Gość: miś Re: sklep Sezam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.12, 11:38
              oszczerstwa rzucane na ten zasłużony sklep to wszystko krecia robota pisdzielstwa. Naczelnym dyrektorem tego handlu jest pan, który z łaski miłościwie panujacego został wodzem wodociągów. Zna sie na wódzi, to i na wodzie - uznał główny wódz. Do tej pory truł kurczakami, teraz czekajcie, jak zatruje wodę.
              • Gość: e tam Re: sklep Sezam IP: *.flash-net.pl 31.01.12, 18:57
                p.Sz. to taki typowy "młody wykształcony z dużego miasta", kameleon mógłby się wiele od niego nauczyć jak zmieniać poglądy.
                • Gość: JA Re: sklep Sezam IP: *.pppoe.sistbg.net 31.01.12, 21:34
                  Ja lubię: NASZ SKLEP:
              • Gość: mała Re: sklep Sezam IP: *.smsiarkowiec.pl 01.02.12, 18:31
                miś nie rozumiem cię dlaczego to piszesz idz kup i sam sprawdz w sezamie ja kupuję pieczywo i tylko tyle wędlina jest okropna o mięsie nie wspomnę a ty z pisem wyjeżdżasz bo mowa o nie świerzym jedzeniu chyba u ciebie coś jest nie tak ...
                • Gość: klient Re: sklep Sezam IP: *.smsiarkowiec.pl 05.02.12, 08:05
                  Na Wyspiańskiego beznadziejna jest kierowniczka niemila kobieta choc ładna
                  • smieszekleszek Re: sklep Sezam 20.08.25, 17:32
                    W dniu dzisiejszy o godz. 19.40, Pani blondyna wychodząc z pomieszczenia służbowego odmówiła mi wydania paczki zakupionej na Allegro, odsyłając mnie do kolejki przy kasie w której stało około 8 klientów, ponieważ są takie procedury a trzecia sprzedawczyni zajmowała się segregowaniem towaru na zapleczu. Więc pytam się właściciela lokalu, czy tak powinna wyglądać obsługa w tak dużym sklepie, który podpisał umowę na odbiór i dostarczanie paczek z firma "ORLEN" w czasach gdy dookoła tego punktu stoją paczkomaty i nie trzeba stać w kolejkach.
    • Gość: beata Re: sklep Sezam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.12, 11:27
      nie wiecie, kiedy otworzą coś po tesco?. Nie ma gdzie kupować na Przywislu. Stokrotka wysokie schody, z wózkiem trudno po oblodzonym chodzić, sezam dno, znowu nieświeżą kiełbasę dostałam, sinco dla pijaków chyba tylko w nocy otwarte.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka