Dodaj do ulubionych

uwaga energetyk

IP: *.play-internet.pl 15.07.12, 17:43
witam straszą ze nie podłączą prądu wraz ze swoimi wykonawcami złośliwość pracowników z UE czy P. B.................. bierze za to łapówki życzę P.B......... powodzenia
Obserwuj wątek
    • Gość: odbiornik Re: uwaga energetyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 20:14
      Problemy miałem już przy wydawaniu warunków, a podłączenie przed zimą to już horror. Później też nie lepiej, "dowcipne", a dla mnie aroganckie w tonie pismo podpisane przez dyrektora trzymam. Dlatego powinni ten zakład zlikwidować, monterzy pracę i tak będą mieli.
      Ciekawe jakie są wasze doświadczenia?
      • Gość: tbg Re: uwaga energetyk IP: *.play-internet.pl 16.07.12, 14:19
        ja bym ten zaklad rozwalil o polowe cwaniakow niech dojezdzaja po 200 km do pracy a tak zmowa z wykonawcami i kasa zero szacunku do ludzi i strasza jeszcze ale sprawe sie pchnie do RZESZOWA i nazwiskami np B..................i hahhhahahha
    • Gość: ???????? Re: uwaga energetyk IP: *.smsiarkowiec.pl 16.07.12, 14:31
      czy UE to Unia Europejska a PB to Pan Bóg?????
      • Gość: sceptyk Re: uwaga energetyk IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.07.12, 20:06
        A wiecie dlaczego w większości sklepów nie chłodzą napojów i piwa? Dlatego ze ci cwaniacy
        pozakładali liczniki energii wtórnej i opłata wzrosła prawie 100%.Ale nie wszystkim,czy wiecie dlczego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka