Gość: lolo IP: *.btc-net.bg 26.07.12, 16:19 Ciekawe czy przeciwnicy budowy na czele z p. prezydentem będą zaskoczeni z wygody czy narzekać że dziura w budżecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ronin Re: Wiadukt w Tbg IP: *.tktelekom.pl 26.07.12, 16:52 ciekawe czy żule będą nocować pod wiaduktem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur0 Re: Wiadukt w Tbg IP: 80.51.96.* 26.07.12, 18:42 Jaka to wygoda. Pedałuj pod górę z jajami i mlekiem a potem hamuj oczami przy rozpędzonych z górki tirach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Wiadukt w Tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 18:54 Już nie mogę doczekać się zimy i widoku tirów usiłujących wjechać na oblodzony wiadukt. Nie mówiąc już o zjeździe z górki na pazurki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Wiadukt w Tbg IP: *.tktelekom.pl 26.07.12, 18:59 ma być podgrzewany asfalt podpięty pod miejskie rurki z ciepłą wodą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owsiak Re: Wiadukt w Tbg IP: *.wegorzewo.mm.pl 26.07.12, 19:28 Oj będzie się działo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgetg Re: Wiadukt w Tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 20:21 No bo to pierwszy wiadukt w polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żółw Re: Wiadukt w Tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 20:33 Róbta co chceta, ale ja raczej tamtędy jeździć nie będę:-) "Pójdę pieszo, będę prędzej":-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bry Re: Wiadukt w Tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.07.12, 22:56 a ja jestem ciekaw jak sie tam zmieszcza dwa auta obok siebie, dwa maluchy moze jeszcze ale wiecej moze byc problem. ja rozumiem normy unijne, itp, itd i inne idiotyczne wytyczne ale tu chyba przesadzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeee Re: Wiadukt w Tbg IP: *.smsiarkowiec.pl 29.07.12, 21:56 aktualni notable obfotografują się i odtrąbią sukces, a zimą to się zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wiadukt w Tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.12, 15:01 Jak to,obfotografują się?Z kukułczym jajem poprzedniej ekipy się fotografować?Nie przystoi Mastalerzowi,ale dla kolejnego zaistnienia w mediach zrobi wszystko.Podobnie było ze stadionem.Jaki to był zł pomysł a teraz wszędzie pieje jaki to Tarnobrzeg ma nowoczesny obiekt i do tego zaakceptowany przez PZPN jako nadający się do meczów międzynarodowych.Podobnie będzie z wiaduktem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sultan Re: Wiadukt w Tbg IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.12, 16:22 oooooo, i tutaj też wezyrek ma parcie, czopkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o2 Re: Wiadukt w Tbg IP: *.smsiarkowiec.pl 31.07.12, 00:43 jest i druga opcja- otworzą cichaczem żeby nikomu się nie przypomniał kto inwestycję zaczął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE wygodny Re: Wiadukt w Tbg IP: *.tktelekom.pl 30.07.12, 13:45 Ten wiadukt spełniał by swoją funkcję gdyby po torach jeżdziło około 150 pociągów na dobę a ile jeżdzi to każdy widzi, pieniądze wyrzucone, za około 25 milionów zł można wybudować było obwodnicę w strone Stalów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darko Re: Wiadukt w Tbg IP: *.pppoe.sistbg.net 30.07.12, 19:59 Za 25 milionów to możesz zacząć budować JEDEN KILOMETR dwupasmowej obwodnicy w dumpingowych cenach. Ale musisz się liczyć z tym, że po wybudowaniu 300 metrów ekipy zejdą z placu budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Wiadukt w Tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.07.12, 22:01 Tu nie chodzi o ilość pociągów na godzinę,tylko było to miejsce gdzie było nie bezpiecznie ale zwłaszcza było to wąskie gardło na trasie Tarnobrzeg-Stalowa Wola. Powiem że mam już dość tego objazdu bo tiry tłuką mi się pod oknem,ale wiem że jeszcze trochę i wszystkim będzie lepiej Panie MARUDO. Chwalę ten projekt mimo że jest dzięki poprzedniej władzy,której nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbg Re: Wiadukt w Tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 08:36 do Z Tobie baranku będzie lepiej.. Notomiast js mieszkam na Sienkiewicza i cały ten ruch też bedzie mi przeszkadzał. PRECZ Z TRANZYTEM TIRÓW PRZEZ TARNOBRZEG! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Wiadukt w Tbg IP: *.tktelekom.pl 31.07.12, 09:51 podobno tam woda po deszczu płynie pod górę, meksykankom śmietana i mleko się w kankach gotują na szczycie wiadukt jak targają to na jarmak, podobne magnetyczne zjawiska występują w innych regionach kraju, ale tu to podobno sztuczne jak jezioro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Wiadukt w Tbg IP: *.tktelekom.pl 31.07.12, 09:52 www.naszewycieczki.pl/content/view/89/28/ przykład zjawiska płynięcia wodu pod góre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Wiadukt w Tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.07.12, 21:49 Baranka możesz sobie wydmuchać jak ci żona pozwoli,baranku. Wprowadziłeś się do mieszkania przy drodze po której przebiega tranzyt przez TBG więc pluj sobie w brode a nie komuś!!!!!!!!!!!!! BARANKU! Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Wiadukt w Tbg 31.07.12, 23:39 A co do zjawiska,to na wiadukcie na pewno również wystąpi z powodu "przepływających" pociągów pod wiaduktem. No i ten temat,ciekawe gdzie się podział drugi temat o wiadukcie ,gdzie były same mądre wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Z Re: Wiadukt w Tbg IP: *.tktelekom.pl 01.08.12, 00:10 ciota jesteś czy tylko eunuch ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Wiadukt w Tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.08.12, 06:12 bezsensowna inwestycja nie znajdująca potwierdzenia w rzeczywistości, bardziej potrzebny byłby most na Wiśle wTarnobrzegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarzan Re: Wiadukt w Tbg IP: *.flash-net.pl 02.08.12, 09:16 > bezsensowna inwestycja nie znajdująca potwierdzenia w rzeczywistości, Dlaczego bezsensowna? Każde ograniczenie ryzyka kolizji samochodu z pociągiem ma sens. Ułatwienie przejazdu prze tory chyba też? Co oznacza, że inwestycja nie znajduje potwierdzenia w rzeczywistości chyba tylko Ty sam wiesz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnobrzeżanin Re: Wiadukt w Tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.08.12, 10:19 Czy bezsensowna? Napewno konieczna jeśli myślimy perspektywicznie, tzn.zwiekszajace natęrzenie ruchu,bezpieczeństwo,budowa obwodnicy miasta i budowa nowej drogi ekspresowej-Kielce-Lublin itp.itd.To co zostało wybudowane zostaje z pożytkiem dla nas i przyszłych pokoleń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i już Re: Wiadukt w Tbg IP: *.smsiarkowiec.pl 02.08.12, 14:29 właśnie, trzeba widzieć perspektywę a nie tylko koniec własnego nosa / kadencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Wiadukt w Tbg IP: *.tktelekom.pl 31.08.12, 14:21 Tylko czy ten wiadukt nie sprawi że miastem będzie zarządzał syndyk ? Odpowiedz Link Zgłoś