GoĹÄ: kropka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.04.02, 17:47 Kiedys tam mieszkalam, wspominam cieplutko. Czy jakis mieszkaniec moze sie odezwac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Savage Re: POLANKA IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 14.05.02, 12:55 Ja tam mieszkam...i jest tez spoko... pozdrawiam cieplutko rowniez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eks-polankowiczka Re: POLANKA IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 00:26 Ja już nie mieszkam tu na stałe, bywam tylko od czasu do czasu. Ale ilekroć przyjeżdzam, tylekroć stwierdzam, że tu się nic nie zmienia, tak jakby czas stanął... Tylko więcej obych młodych twarzy. Ale lubię ten marazm: pozwala myśleć:) A może to tylko mje wrażenie? Może Polanka żyje życiem, którego nie znam, nie dostrzegam? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SZAK Re: POLANKA IP: milea:* / 192.168.1.* 17.10.02, 21:31 WSZYSTKO SIĘ ZMIENIA :((( MY TEŻ :(( POZDROWIONKA :))) SZAK :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Beata Re: POLANKA IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 18:28 Czesc pozdrawiam wszystkich mieszkancow Polanki. mieszkam tu od 4 lat i nawet mi sie spodobalo, ale jak tylko nadazy sie okazja to wyjade stad. Co tu duzo ukrywac, tu nie ma przyszlosci, nic sie nie dzieje, poza tym, ze jest tutaj bardzo, ale to bardzo niebezpiecznie. Nie radze nikomu normalnemu wychodzic samemu po zmroku, moze to sie zle skonczyc. Wiem cos na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: misiek Re: POLANKA IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 14:02 polanka? mam tam rodzine - zawsze mnie brzuch boli jak mam tam jechac - stoi kilka blokow w polu i ludzie sie tam kiszą Odpowiedz Link Zgłoś