IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.13, 20:25
uwaga na czuba z samoobrony -grasuje po firmach w mieście -zamawia nie płaci policja zna sprawe gość chce zaistniec w mediach
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: wariat IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.01.13, 20:34
      To nie czasem ten gwiazdor z baru w szpitalu?
      • Gość: małolepszy Re: wariat IP: *.tktelekom.pl 11.01.13, 20:53
        a może on jest łysy gangster Tadzio !!!
        • lechovski51 Re: wariat 12.01.13, 09:33
          zamawia nie płaci

Zaraz nie placi. Raz wyszedlem do kibla, i zmylilem droge...
          • lechovski51 Re: wariat 12.01.13, 12:56
            Znaczy, pogonie...
            • Gość: Kolo Re: wariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.13, 18:11
              jest na necie jego filmik z ubiegłego roku -jak startował na prezesa PGK W Nowej D
              • lechovski51 Re: wariat 15.01.13, 18:19
                jest na necie jego filmik

Pieprzona popularnosc...
                • lechovski51 Re: wariat 19.01.13, 14:09
                  Jakos tak sobota, zimno, mokro.
                  Wiec czy ktos mnie juz widzial? Czy moglby podac deskrypcyje jakąś? Albo refleksje przynajmniej?
                  • lechovski51 Re: wariat 21.01.13, 16:34
                    Wyszlem wczoraj z domu, patrze- snieg. Pelno. No jakos mi umknelo, ze juz troche lezy. Dawno nic ze sniegu nie mialem. Sa podobno ludy na polnocy, co potrafia chalupe postawic ze sniegu. Jakos to sie nawet nazywa, ale nie pamietam, jak. Ale mam gdzie mieszkac, a w takim iglu to nawet laptoka nie ma gdzie podlaczyc, zeby oszczerczy paszkwil naPISac.
                    Poszlem w lokalne budownictwo, co pamietam, postawilem balwana. Wyraz twarzy mu z banana i marchwi utworzylem. Z natury, bo lusterko mialem pod reka, i w miare postepu prac sprawdzalem, czy dobrze idzie. Wyszlo, jak trzeba. Nawet listonosz mu korespondencje i rachunki wszystkie zostawil, co zwykle do skrzynki wrzuca. No i az sniegi puszcza musze sie przez okno zaczaic, zeby rachunki chociaz przechwycic.
                    Byle do wiosny.
                    • Gość: x Re: wariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.13, 16:52
                      Od razu widać że do prawdziwego @lechowskiego to ci bucu daleko!
                      • lechovski51 Re: wariat 21.01.13, 18:52
                        No wiem przeciez. A listonosz rozpoznal...
                        • bakana Re: wariat 22.01.13, 08:08
                          Piękne. Popłakałam się ze śmiechu.
                          • lechovski51 Re: wariat 23.01.13, 13:31
                            Nie jest dobrze. Zmienna aura spowodowala, ze jegomosc przed domem, wyprodukowany jak już PISalem na obraz i podobienstwo moje, obrosl soplami i pokryl się glazura. Najwiekszy sopel zwisa mu z marchewki, znaczy z nosa. Jak gil jakiś. Az sasiadka, co ma synowa w aptece, się zaniepokoila, i slysze przez okno, jak pyta mnie, znaczy balwana, czy aspiryny nie trzeba. I czy mi cieplo w nocy. Glupia jakas. Balwana do temperatur zacheca. Na wszelki wypadek gamoniowi szalik wynioslem, i na szyje dość ciasno namotalem. Niestety tylko nas to bardziej zblizylo do siebie, przez co ludziska mylic się zaczeli przy identyfikacji na co dzien. I w sytuacjach tez. W kiosku, gdzie po Gazete Polska Codziennie zwykle wpadam, za plecami podsluchalem, czy taki balwan to aby czytac umie, i co może z tego zrozumiec. Fakt, narracja już jest nieco pokretna, a po emisji flimu od National Geografic może wymagac kolejnego brniecia w łamance slowne, niedomowienia i insynuacje.
                            A banana meniskiem do gory w nocy zlosliwie odwrocili...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka