Gość: sonia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.02.14, 18:05 Jak poderwać pewnego przystojnego, dojrzałego mężczyznę. Ogromnie mi się podoba a nie wiem jak zwrócić na siebie jego uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Pomocy IP: 67.159.36.* 18.02.14, 18:12 Kopnij go w kostkę przy stopie. Na pewno zwróci na ciebie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Pomocy IP: *.play-internet.pl 18.02.14, 18:15 Odważ się zatrzymaj go i mu to powiedz inaczej wyjdziesz na .............. wszystko zalezy od ciebie a jego reakcja podejrzewam na pewno cię nie zaskoczy! ewentualnie wyjaśni ci dlaczego nie lub tak! być może zaprosi na rozmowę przy kawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.02.14, 18:24 Dzięki ale aż tak odważna nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hkhkhk Re: Pomocy IP: *.subscribers.sferia.net 18.02.14, 18:26 samotny? żonaty? zajęty? bo to jest różnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.02.14, 18:29 Sprawia wrażenie samotnego. Kiedy go spotykam zawsze jest sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.02.14, 19:39 Ale pewności nie masz, więc nie możesz ryzykowac podchodząc do Niego. Upewnij się czy jest wolny a jeśli tak ....to ....już nie mam pomysłu , bo to się łatwo pisze a gorzej działa. Wielu ludzi mija się ,zerka na siebie ....czasem latami -coś ich omija ,po latach mają okazję się poznac, pośmiac z tego że kiedyś gdzieś tam serce mocniej biło jak przechodzili obok siebie . Prawda taka że do odważnych świat należy,ale w sprawach sercowych to naprawdę nie ma reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.02.14, 19:59 Sposób poznania mężczyzny zależy od wielu czynników. Pierwszy krok wygląda zupełnie inaczej, jeśli znasz mężczyznę, którego chcesz poznać. Musisz trochę pogłówkować, jeśli dany obiekt jest obiektem szerzej Tobie nieznanym, a Ty masz właśnie ochotę poznać go, nie tylko wszerz, ale i wzdłuż. No i oczywiście rzecz najważniejsza - czy on jest wolny. Działaj na bezradną kobietkę. Upuść na ziemię chusteczkę, spraw wrażenie zagubionej, osaczonej w złym świecie, zgubiłaś drogę do domu, nie masz telefonu, a musisz pilnie zadzwonić, coś ważnego Ci zginęło. Możliwości jest bez liku. Poproś go o pomoc. Spraw, aby poczuł się ważny i niezbędny. Odwagi i powodzenia..... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Soni Re: Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.14, 20:00 Miałam zamiar kiedyś komuś z forum zaproponować kino ale się wstydziłam, bo mąż i szwagier mi odmówił. Nie chciałam ryzykować i znowu dostać kosza:-) Miałam 6 darmowych biletów do wykorzystania, nie zmarnowały się:-) Może kino? Co Ci szkodzi, zaryzykuj, ja stchórzyłam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: Pomocy IP: *.free.aero2.net.pl 18.02.14, 21:29 przystojny dojrzaly mezczyzna...napewno zdaje sobie sprawe z tego jak działa na kobiety :P a napisz cos wiecej o nim...to bedzie nam łatwiej ci pomóc...kim jest? znasz go choc trochę,cos wiesz o nim???sąsiad,gosc z osiedla...pan z warzywniaka,dozorca,kierowca pks? lekarz?czy on ciebie zna z widzenia?czesto sie widujecie? wiesz jakie ma hobby ,gdzie bywa..?duza jest roznica wieku? te podpowiedzi zebys go kopnela,czy udawała zagubioną prosząc o pomoc sa...jakies takie zbyt dziecinne i schematycznie banalne...wyjdzie nienatruralnie i bez finezji:) powinno wyjsc natrualnie i samo Z sie...a tak na marginesie to faceci nie lubią jak sie baba narzuca...nie lubią wyuzdania i wulgarzymu...(jelsi gosc ma klasę) ,oni lubią dyskretną kokieterię i niesmialosc.,tajemniczosc....i jakąs udawaną niedostępnosc (do pewnego momentu) ..uwodzenie ale nie nahalne. spojrzenie w oczy...,usmiech od tego zacznij... itp,a nie jakis tani bajer,pożal sie boże z chusteczką :(... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do życzliwej Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.02.14, 22:39 działa, działa....jeżeli wszystko działa :-( opisz go dokładnie z detalami, jakimi ścieżkami chadza,..... o to chodzi życzliwa ?? zaryzykujesz, poderwiesz, opowiesz nam wrażenia i podzielisz się z Sonią ;-) a tak na marginesie, jak można mieć z tym problem, dziwne....chcę, a się boję ?? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: Pomocy IP: 93.154.164.* 19.02.14, 16:54 zle zinterpretowalas/es moj post.... a wydaje mi sie ze napisalam po polsku (??) JA nie mowię daj nam jego personalia,NIE MOWIĘ DAJ NAM JEGO miejsce pracy,zodiak,"DETALE"???? i wynajmij deteektywa....NIE!!!! ogolnie pytam co autorka o nim wie...?OGOLNIE. Bo jesli faceta sie spotyka dosc czesto na ulicy chyba ma sie jakies spostrzezenia:) albo moze macie wspolnych znajomych....Zapytaj zyczliwą ,dyskretną ,zaufaną sasiadkę czy cos o nim wie:) jesli pracuje w uslugach-mozna podejsc udawac klietnkę i cos zazartowac,zapytac o towar,pochwalic itp jest lekarzem-hmm....to juz troche wyzszy stopien wtajemniczenia,jesli nie chorujesz :D jesli chodzi do kosciola co tydzien mozesz ty tez isc tak zeby cie widzial ,napewno bedzie wtedy o tobie pozytwnie myslal, jesli jest twoim wykladowcą-no nie radzilabym ;))) Ale najbezpieczniej szukalabym miesjca do ktorego chodzi rozrywkowo-bar,pub,silownia,restauracja.Zeby naprawde wyszlo naturalnie i od niechcenia...a nie ze jakas kretynka na ulicy na widok faceta mdleje ,udaje atak serca i upada jej chuteczka (99% facetow by nie podnioslo:P). Mowisz ze PAN JEST DOJRZALy....a ty ile masz lat? 20 czy 40 ? :) zeby zwrocic jego uwagę-najwazniejsze to dbac o siiebie,ubieraj sie kobieco i zmyslowo,ale nie wullgarnie...zadbane wlosy,ladny zapach,tajemniczy usmiech....i kazdy sie obejrzy:) dziwne mowisz-"a tak na marginesie" ....no na marginesie to mozna miec z tym problem,uwierz mi....gdy 20 letnia niesmiala studentka zadurzy sie 40 letnim gosciu ,ktory moze meic kazdą a o ktorym nic nie wie....to co? myslisz ze to takie latwe?....starym dziadom,znudzonnym malzenstwem lub rozwodnikom chodzi tylko o seks a mlodym niekoneicznie :))) ...albo ci porzadniejsi traktują takie jak corkę. Niektorym dziwczynim trudno nawet poderwac rownolatka a co dopiero dojrzałego:) boimy sie odrzucenia i porazki....albo mamy wpojone ze to nas powinno sie podrywac:) jesli autorka jest tez dojrzala to napewno latwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.02.14, 17:59 Dzięki za okazane zainteresowanie i pomoc, ale chyba nie mam u niego najmniejszych szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.02.14, 19:50 Soniu!, masz szanse i to duże, uwierz w siebie i mierz zawsze wysoko, kieruj się własną intuicją i podstawa - nie słuchaj podpowiedzi, nie ma na to recepty, jeżeli czegoś bardzo pragniesz to sukces pewny. Słuchaj głosu serca, choć odrobina rozsądku wskazana. Odwagi i powodzenia... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.02.14, 11:11 a młodych to nie ma tebegu, tylko polowanie na starych?.. no i bez przesady z tym opisywaniem na forum kto to, gdzie łazi itp. bo to prywatna osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.02.14, 16:04 A Ty myślisz że starszy to gorszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pomocy IP: *.tktelekom.pl 19.02.14, 16:21 Najpierw kobieta chce mieć męża a później... chce mieć wszystko. I tu zaczyna się problem. Nie każdy mężczyzna podoła waszym wyzwaniom. To taka uwaga dla mężczyzn i chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.02.14, 17:50 Uuuuu...zabolało, że dojrzały mężczyzna może być dużo atrakcyjniejszy od jakiegoś młokosa. Jeszcze się musisz dużo nauczyć chłopcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pomocy IP: 67.159.36.* 19.02.14, 18:00 Taki chłop jak piszesz to zaorał już niejedną łasiczkę. Do tego jeszcze przystojny to same włażą do łóżka. Ryzyko zadawać się z takim, ale wy i tak za takimi lecicie. O! naiwności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.02.14, 18:11 Czyli co, mały, chudy, brzydki i nudny jest bezpieczniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pomocy IP: 67.159.36.* 19.02.14, 18:49 W granicach rozsądku jest właściwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.02.14, 17:22 No tak. Naszym kobiecym obowiązkiem jest dać się poderwać takiemu "bezpiecznemu", następnie niuniać go do śmierci. A taki "bezpieczny" będzie się przez całe życie oglądał za "niebezpiecznymi" kobietam. Czy wy, mężczyżni zwracacie uwagę na takie ciepłe, "bezpieczne" kobiety? Nie! Bo nazywacie je "pasztetami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wansa Re: Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 19:25 Interesuje mnie jedno ile na oko dojrzały ma lat, bo dla jednej dojrzały to 30 a dla innej 50... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jung lejdi Re: Pomocy IP: *.free.aero2.net.pl 19.02.14, 23:39 dla mnie dojrzały ma 45l+ :) i wlasnie najczesciej tez tacy mi sie podobają,zawyczaj ci dojrzali mają cos czego nie mają mlodzi 20 latkowie...klasę,takt,kulturę,madrosc,opanowanie,stanowczosc,statecznosc,DOSWIADCZENIE,fajny dojrzaly silny charakter,fajne wartossci ,charyzme,poczucie humoru na poziomie,pracoitosc,dbają o siebie, itp. jeszcz fajniej gdy sa otwarci i nie boją sie np zagadac...bo zdarzają sie tez aroganckie zadufane bufony w markoywym aucie i czystych lakierkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duda Re: Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 23:48 + impotencje:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pomocy IP: 74.63.112.* 20.02.14, 00:03 Oj! Sonia! Nie marudź! Ja chcę z tobą i z operą tak www.seksualnepozycje.pl/ona-na-gorze/kleczaca-amazonka Następne klikając niżej na "nastepna..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.02.14, 17:25 Lepiej mi powiedz jak poderwać obiekt moich westchnień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pomocy IP: 74.63.112.* 21.02.14, 00:43 a ja myślałem że będziesz wilgotna dla mnie :-( Oczywiście to żart. Zakładam że masz 20lat on 35. Kiedy Ty 25 on 40 Kiedy Ty 30 on 45 Kiedy Ty 35 on 50 Kiedy Ty 40 on 55 Kiedy Ty......itd Będziecie wyglądać tak film.onet.pl/jean-paul-belmondo-porzucil-mlodsza-o-42-lata-partnerke/375n0 Wówczas Ty, jeszcze kobieta pełna wdzięku i potrzeb sexualnych, a on może cię najwyżej TAM pogłaskać. Tak chcesz? No chyba że jesteś zauroczona jego wyglądem i chcesz go tylko poznać. Na to też jest rada. Może zacznie łysieć, wcześnie pojawią się inne objawy starcze i wówczas czar pryśnie. Nie znasz go z charakteru. Może jest bandziorem? Pamiętaj, czas goi rany i nie ma tego złego... Tyle mogłem pomóc mając doświadczenie życiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.14, 05:39 Skupiłeś się tylko na potrzebach seksualnych ...a co z resztą ?? Odnoszę wrażenie że wypowiedzi kilku panów to ewidentny żal że starszy mężczyzna może się podobac . Dużo czasu minie (sądząc po wypowiedzi) zanim Ty osiągniesz ten wiek (liczę 40-50lat) ...ciekawe co wtedy będziesz mówił ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.14, 09:59 stary to tylko dla starych wybotoksowanych "lasek" z piersiami jak jaminiki, kapcie, telewizor i spacer po cmentarzach.. z kijkami z lidla. po 35 roku ma sie siwe placki na głowie i sierści tyle co wyleniały kot, dopada impotencja niestety.. nawet woda z wisły nie pomoże gdy jaja juz obwisły. skąd tyle wedkarzy.. bo to jedyny przyjemny moment gdy mogą kija zmoczyć. starzy niby biegają, pływaja, jeżdżą rowerami, itp. a sa coraz szersi niż dłużsi, myslą że mogą oszukać nature niestety tak nie jest, no i dlatego modne ostatnio jest zganianie na tarczyce gdy sie ma nadwage. młodzi niech sie trzymaja razem i bawią, a dojrzałym co nawyżej pomóc jak nie widzi czy nie słyszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.14, 11:22 i tu się młody mylisz, mówisz jak kurzy " orzeł ", który ma pstro w głowie mając te ...ście lat. Gdy będziesz miał 35 zapewne pojawią Ci się siwe placki na głowie i sierść zacznie linieć, dla równowagi nie gol na dole bo to może być jedyne miejsce, którym będziesz się mógł poszczycić, ...a i może dopaść Cię impotencja, czego nie życzę. Dziewczyna ma rację, że szuka dojrzałego faceta, który ma mniej włosów na głowie, ale za to zdrowo poukładane. Więc dbaj o zdrowie, prowadź aktywny tryb życia ( bierz przykład z tych po 35 roku ), bo inaczej ta granica lubi zaskoczyć. I jeszcze jedno, czyżby już jakieś problemy ?? Wędkujesz??...jesteś dobrze zorientowany... ale co tam ;-)) Braknie Ci kasy...sam przyjdziesz, samo życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pomocy IP: 74.63.112.* 21.02.14, 13:33 >Skupiłeś się tylko na potrzebach seksualnych ...a co z resztą ?? < Słusznie. zapomniałem o reszcie. Facet może nie mieć kasy a wy kobiety najbardziej sobie ją cenicie. Na początku kobieta chce mieć męża a później chce mieć wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.14, 15:14 Jakieś przykre doświadczenia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pomocy IP: 74.63.112.* 21.02.14, 15:56 >Jakieś przykre doświadczenia ??< Życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filozof Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.14, 16:40 Sorry, życie boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pomocy IP: 74.63.112.* 21.02.14, 22:31 >Sorry, życie boli < Mnie nic nie boli oprócz głupoty kobiet. Najpierw 1 dziecko ale to mało. Później 2 dziecko. Żeby tylko. Bywa że i 3 dziecko. Później pies, kot, żółw albo królik a później pragną odrobiny spokoju. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pomocy IP: 74.63.112.* 21.02.14, 23:18 www.fronda.pl/a/oto-owoce-feminizmu-polki-sa-agresywne,34748.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.14, 15:25 A potem chce mieć... trochę spokoju i szacunku, ale, Wy, faceci, macie z tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.14, 17:01 Biedna kobieta chce miec trochę luzu , odpoczynku bo przecież praktycznie wszystkie obowiązki spadają na jej barki ......często jak widzę również męskie obowiązki. Panom przestało odpowiadac równouprawnienie .....często panowie się wypowiadają że kobieta jest od wychowywania dzieci , gotowania,sprzątania i różnych innych tego typu rzeczy a PAN DOMU ?.....I uwierz mi , niejedna oddała by swojego kolesia z całą jego kasą ( o ile ją w ogóle zarabia) żeby zaznac odrobinę spokoju :) Na ulicy ciężko się dopatrzec mężczyzny pchającego wózek :) o kasie nie rozmawiajmy bo wiadomo że istnieją ludzie dla których ona jest najważniejsza- nie można uogólniac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.14, 17:39 No! i tutaj znajdujemy odpowiedź, dlaczego Sonia szuka dojrzałego mężczyzny, takiego co potrafi zapewnić spokój, dać szacunek kobiecie i byt rodzinie. O takim PANU DOMU niejedna kobieta marzy. Czy może zapewnić to młody, niedoświadczony, wychowany na butelce piwa adorator ?? Nie!!, choć są wyjątki. W normalnej, partnerskiej rodzinie wszystko da się poukładać, życie stwarza problemy i należy je rozwiązywać. Nikt nie powiedział, że życie jest proste... ale może być przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adele Re: Pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.14, 18:04 @Lili. Biedna kobieta? W XXI wieku? Jak ci źle w domu z chłopakiem, to wyprowadź psa i przy okazji wytrzep dywany. Twoje miejsce jest przez Pana wyznaczone i jest to kuchnia - niedouczony garkotłuku. Któraś panna chętnie oddałaby faceta? Najpierw musiałaby go naprawdę mieć. A nie uważa się za właścicielkę byle partnera z dyskoteki co pozwoLILIł sobie raz loda zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.14, 19:30 Nie mierz innych własną miarą ;) bez pozdrowień od garkotłuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.02.14, 18:08 Ja swojego chętnie oddam. Przygarniesz go Adele? Fajny jest, taki w stylu Ferdka Kiepskiego. Dla ciebie akurat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowiczka Re: Pomocy IP: *.free.aero2.net.pl 21.02.14, 17:25 jak ma na imie Andrzej to ja tez do niego wzdycham :P Facet ma to cos i jst bardzo mądry :) a dajcie jakis fajny tekst na podryw do kasjera :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.14, 18:23 Rosiewicz ??...ja też wzdycham ;-) Hej!!...mogę rozmienić się na drobne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowiczka jak poderwac kasjera? IP: *.free.aero2.net.pl 21.02.14, 19:26 płacąc 30 zł bilonem..."moge rozmienic sie na drobne?":D "o ktorej konczysz ,moze obejrzymy razem moją koleekcję znaczkow" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: jak poderwac kasjera? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.14, 20:27 znaczków jak znaczków...może filmów, no wiesz...niech wyobraźnia podziała ;-)) jak poderwać kasjera?: podrzucić mu fałszywego papiera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bru Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.14, 21:29 ludzie co jesc nie maja a tej jakies amory w glowie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Soni Re: Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.14, 21:53 Soniu, nie patrz na urodę, lecz w serce człowieka a nie będziesz w życiu narzekać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awangarda Re: Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 03:42 Wiecie co, od razu na podryw z tekstem "może rozłożyć nogi". Co to za czasy, żeby kobiety same się na(rzucały) i jeszcze ten tani tekst przy kasie... Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pomocy IP: 67.159.36.* 22.02.14, 08:20 Tak wyglądają wasze obiekty marzeń nocoty.pl/gid,16424274,kat,1013543,title,Kazda-kobieta-marzylaby-o-takim-facecie-jak-Radek,galeria.html Na 5 zdjęciu burok przeszedł samego siebie. Darmo bym go nie chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amant Re: Tylko dla facetów IP: 74.63.112.* 24.02.14, 18:25 >poznałem kiedyś taką "inteligentną" lasię z korporacji, typowa dziunia z marketingu, sushi na lunch, po 18stej 2 h w holmes place w Gal Mok, i czas na spotkanie miała po 20:30 ale też tylko w gal mok. ładna i niegłupia była więc poszedłem w zaparte. zaczęło się o dziwo układać tak, fajny sex, dużo fajnych rozmów etc.. ale po jakimś czasie wyszło jakoś że nie mam swojego mieszkania tylko wynajmuje bo mimo że zarabiam 4 tys na łapę bank mi nie dał kredytu bo mam kredyt na auto -ładne, klasyczne - jej się nie podobał bo to jaguar xjs roku a ona lubiła Ka czy inne takie mydelniczki no i się temat zakończył. nie ważne że było o czym gadać, że mam i przeczytałem jakieś 400 książek, chyba z 500 vinyli i CD, umiem nieźle gotować, trochę zwiedziłem świata, lubię woodego allena i kino europejskie, wyglądam całkiem nieźle.. ale jak to "masz 37 lat i nie masz swojego mieszkania ??? " usłyszałem. mówię - przecież Ty masz swoje 65 m na Mokotowie etc- jak będziesz chciała to zamieszkam z Tobą. no way - to mieszkanie jest tylko dla niej , jej odskocznia, samotnia z jej łazienka etc etc .i nie ma zamiaru tam nikogo sprowadzać, a tym bardziej mieć dzieci przed 35 rokiem życia.. czy to my faceci jesteśmy poj...ani? !!< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amantka Re: Tylko dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.14, 18:33 Poznałam kiedyś przystojniaka z ładnym mieszkaniem, autem dobrą pracą z wielkiego miasta. Oświadczył mi się, powiedziałam, że się zastanowię. Dowiedziałam się w międzyczasie o tym, że chce mnie zabrać "z tego smrodu na wsi" Zabolało, odmówiłam. Nie chciałam mieszczucha:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odlot Re: Tylko dla kobiet IP: 74.63.112.* 24.02.14, 18:41 Błąd! Wchodziłby do łóżeczka zawsze czysty i pachnący a Ty miałabyś pachnące odloty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.02.14, 12:44 Nie samym jedzeniem człowiek żyje. Miłość to ważna sfera życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pomocy IP: 74.63.112.* 22.02.14, 20:38 Śpiesz się SONIA bo nie zdążysz! polska.newsweek.pl/dlaczego-coraz-wiecej-polek-zyje-samotnie-zwiazki-uczucia-milosc-single-singielki-newsweek-pl,artykuly,280972,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Pomocy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.02.14, 07:48 nie musi, tbg to specyficzne miasteczko gdzie... info z artykułu "Echo Dna" "W Tarnobrzegu o ożenek nie jest wcale tak łatwo. Na 100 mężczyzn w najlepszym wieku do żeniaczki przypada tylko 93 kobiety – to najmniej w Polsce" i "O wiele łatwiej znaleźć partnerkę w podeszłym wieku, bowiem tarnobrzeżanki żyją… najdłużej w Polsce, statystycznie prawie 83 lata". wiec moze przebierac wsród pieknych młodych i bogatych, a odpuscic sobie samotnych dojrzałych brzydkich i biednych Odpowiedz Link Zgłoś