wislocki15 20.09.15, 13:14 media.wpolityce.pl/cache/53/71/5371d4028b707774fef4c046be7fae8f.jpg Tacy ludzie chcą Polaków uczyć moralności. Oni śmią nas pouczać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polak1706 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 15:44 Jeszcze brak Bartoszewskiego. Znów plułby Polakom w twarz! Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 15:45 jeszcze brakuje zdjecia szechtera Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 15:47 Jest okazja ich kolesiów w rządzie polskojęzycznym usunąć od koryt przy najbliższych wyborach. Kto jednak przekona wyborców że PiS chce zrobić z nimi porządek? Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 15:50 PiS to zaden ideal. Wiadomo lepsze pis niz platforma. Mimo wszystko pis to tez partia systemowa. Tylko Ruch Narodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 15:51 Małgosia Gosiewska przekona Polaków o czystości intencji PIS jestem o tym przekonany m.newsweek.pl/malgorzata-gosiewska-afera-kilometrowka-komorka-przeloty-,artykuly,370773,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 16:08 A kto mnie przekona ,ze PiS zrobi porzadek a nie rajsiure.Poza tym jako "swieta "partia bedzie mogl robic co tylko zamysli bez jakiejkolwiek kontroli.Ekonomia tez poleci skoro "ekonomista roku "zostal wiadomo kto i stracimy znowu pare lat zeby to nadrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 16:48 Kiedy zaczął rządzić PiS przedsiębiorcy byli zadowoleni bo nie utrudniali działalności i nie wtrącali się do niej, dlatego gospodarka "ruszyła". Wielu przedsiębiorców wypowiadało się na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 19:13 przestań pier..ć głodne farmazony o zadowoleniu biznesu za PIS - biznes był tak samo "zadowolony" jak za każdych - bo wszyscy - po kolei biznes " gonili" . Do tego za PIS w urzędach usankcjonowano "donosicielstwo" jako podstawę do kontroli No i donosicielstwo w urzędach - pracownik na pracownika . Wzorzec - ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 19:27 Boisz się prawdy jak w przypadku Żydów. Nie strasz mnie tylko PiSem. To nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 19:34 Jak rzadzil PiS to bali sie zlodzieje i kombinatorzy w bialych kolnierzykach.Dzisiaj boja sie rodzice o los swoich glodnych lub bezrobotnych dzieci,boja sie frankowicze nabici w butelke przez zydowskie i niemieckie banki,przy aprobacie antypolskich wladz.Boja sie tez normalni Polacy o to ze przy aprobacie jewropejskiego lewactwa,zaleje nas fala islamskich barbazyncow. Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 19:48 Nie mieszaj pojęć i czytaj ze zrozumieniem - ja się PIS nie boję tak jak się nie boję PO czy innego czorta - bo się w przypadku biznesu nic nie zmienia od 25 lat i za PIS było jak i przed i po , a co do prawdy o Żydach ... co mogę odpowiedzieć niedoinformowanemu "internetowemu bokserowi" (czekam na propozycję jakiegoś spotkania , zgodnie z obietnicą -możesz "dasz mi w ryja")- tylko tyle że można Żydów nie tolerować ,ale publikować trzeba fakty a nie pierdoły o "żydowskich kapo" Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 20:18 masz fakty o Żydach 1-whatreallyhappened.com/IMAGES/GazaHolo/index.html 2-www.pch24.pl/finkelstein--o-polskim-antysemityzmie-mowi-sie-dla-pieniedzy,18813,i.html 3-forum.dlapolski.pl/przemowienie-jakuba-bermana-do-zydow-w-polsce-rok-1945-vt926.htm Taki to naród. A w ryja i tak dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 20:28 Chlopie,zyjesz w roku 2015 a nie w 1945.Od tamtej pory bardzo wiele sie zmienilo.Trzeba zyc dniem dzisiejszym i myslec o przyszlosci,a z historii wyciagac wnioski a nie "siedziec"w niej i zyc jakby czas stanal w miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 22:18 I tu się mylisz. Idę do przodu. A naród jest taki jaka jego przeszłość, historia. Każdy naród jest inny. Ten jest zły. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Duży krok... 20.09.15, 22:52 Naprawdę uważasz, że polski naród jest zły? Tego to nawet Duda nie twierdzi! :-(( PS. "I zrobiliśmy duży krok do przodu..." ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Duży krok... 20.09.15, 23:12 Żydowski naród. Znów deską w głowę oberwałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ordynarne wklejki, niestety! 20.09.15, 21:23 Fakty, powiadasz? Przecież to ordynarne wklejki pozbawione własnego wysiłku intelektualnego. :-(( PS. O ile pamiętam, to zawsze deklarowałeś się jako przeciwnik antysemityzmu... Coś się zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Ordynarne wklejki, niestety! 20.09.15, 22:19 >PS. O ile pamiętam, to zawsze deklarowałeś się jako przeciwnik antysemityzmu... > Coś się zmieniło?< Deska na głowę ci upadła? Zawsze pisałem że jestem antysemitą, islamofobem, rasistą dla dobra mojego, rodziny i kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Herrenvolk? 20.09.15, 22:48 No tak, jest się czym chwalić... :-(( PS. To Ty nie jesteś Klechowski? PS2. A co sądzisz o koncepcji Herrenvolk? Myślisz, że załapałbyś się na aryjczyka? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Ałtorytety moralne III RP są za 21.09.15, 05:05 Kto ci cycku rękę rozbuja żebym "po ryju dostał"? -jedyna rada - "gdy ci życie zbrzydnie ,a świat stanie się piekłem ,wsadź łeb do kibelka i pierd...nij deklem" - polecam . Poza tym polecam powrót do 1 klasy podstawówki - czytanie ze zrozumieniem Ja się odniosłem do bredni o"żydowskich kapo" , nie o bermanie,czy gazie - poza tym ,lebiego - raz straszysz arabami ,za chwilę wylewasz krokodyle łzy bad ich osem w gazie - to jest "bełkot pawiana chorego na cukrzycę" Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Ałtorytety moralne III RP są za 21.09.15, 05:07 miało być - nad ich losem w gazie sorki Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 20:55 trzeba powiedziec to zydom zeby przestali zyc przeszloscia i nas ciagle nie gnebili jakimis wyssanymi z palca zarzutami Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ałtorytety 20.09.15, 22:42 Mam nadzieję, że nie masz na myśli teścia i małżonki Pana Prezydenta... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 21:03 Zyda tak naprawde nie spotkalam przez wiele lat swego zycia,a przez Polakow bylam gnebiona wiele razy.Wybacz wiec,ze to ciemiezenie nas przez Zydow traktuje troche jak cos wymyslonego. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 22:23 Nawet jeżeli miałaś z nimi do czynienia to ich nie poznałaś. Pozmieniali nazwiska na polsko brzmiące bo czegoś się obawiali. Czego skoro są tacy "dobrzy"? A o tym "ordynatorze" ktoś pomyślał że to Żyd? pl.wikipedia.org/wiki/Szpital_na_perypetiach Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Może i masz rację? 20.09.15, 22:40 Może i masz rację? A co sądzisz o Wildsteinie, że o synie jego Dawidzie i... małżonce prezydenta Dudy nie wspomnę? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Tak po ludzku nienawidzisz? 20.09.15, 23:29 Może i żona super, ale tatuś Żyd, niestety! A Ty przecież, jak sam piszesz: "Deska na głowę ci upadła? Zawsze pisałem że jestem antysemitą, islamofobem, rasistą dla dobra mojego, rodziny i kraju." :-(( PS. Bronek, że nie wspomnę o Dawidku, też? ;-)) PS2. A może Tobie nie chodzi rasę, a tylko tak po ludzku nienawidzisz? Ot, taka sobie drobna psychopatia? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Tak po ludzku nienawidzisz? 20.09.15, 23:44 Żona DUDY mi się podoba i wybaczam jej wspaniałomyślnie pochodzenie żydowskie przez właściwe zachowania prezydenta wobec Polaków i Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 To lubię! 21.09.15, 00:04 Szkoda tylko, że stosunkowo rzadko uczestniczy w uroczystościach religijnych. Chociaż, przyznam, bardzo mi się to podoba! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: To lubię! 21.09.15, 00:11 Zazdrościsz jej aparycji? Nic dziwnego. Największym wrogiem kobiety jest kobieta :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Krzyż i... aparycja 21.09.15, 00:50 Ależ skąd! Chodzi tylko o znak krzyża na aparycji Pierwszej Damy. O ile, bowiem, pamiętam to nawet matka Jezusa Maryja nie posługiwała się tym znakiem, ba, nawet, ponoć, nie była ochrzczona, niestety! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Autorytet? 20.09.15, 21:18 Prezydent RP A. Duda wprawdzie "ałtorytetem III RP" nie jest, ale już zasłużył się. Szczególnie na wyjeździe - w Berlinie i w Londynie! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Autorytet? 20.09.15, 22:25 O DUDĘ się nie martw. Mówi prawdę, nie ściemnia jak POpaprańcy. Każdy kto samodzielnie myśli tak sądzi. TVN namieszało co niektórym w głowach. Tak też mieszają w sprawie ISLAMISTÓW/uchodźców Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Czarny PR 20.09.15, 22:34 Może i masz rację, ale naprawdę nie rozumiem, dlaczego Duda robi czarny PR Polsce za granicą? :-(( PS. Naprawdę uważasz, że uchodźcy to islamiści? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Autorytet? 20.09.15, 22:40 Czy wszyscy Polacy byli komunistami?A tak o nas sadzono przed laty za granca i bano sie nas jak "czerwonej"zarazy.Nawet dziennikarze zagraniczni bali sie do nas przyjezdzac,a ci co przybyli uwazani byli za bohaterow. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Autorytet? 20.09.15, 23:05 dla ciebie naiwna kobieto www.youtube.com/watch?t=19&v=bs8lXIBVGi0 Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Autorytet? 20.09.15, 23:14 A czy sadzisz ze ja jestem za ciemiezeniem kobiet?Uwazam,ze kobieta powinna byc traktowana w sposob godny i na rowni z mezczyzna.W ciagu calych dziejow mezczyzni chca byc panami i podporzadkowac sobie kobiety,wykorzystuja wladze i religie a ci pomniejsi sile fizyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Autorytet? 20.09.15, 23:16 Nie da się pogodzić islamu z jego zasadami z właściwym traktowaniem kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Niewiasto..." 21.09.15, 00:59 Całkiem odmiennie niż w chrześcijaństwie, zresztą! Nie rozumiem tylko, dlaczego Jezus zwraca się do własnej matki: „Czego chcesz ode mnie, niewiasto?” :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Zabił bo była... jego żoną 20.09.15, 23:16 A wiesz jak Polacy traktują swoje kobiety? Może parę przykładów? Proszę bardzo: "W "Newsweeku": Zabił bo była... jego żoną. Przemoc domowa w Polsce. Bił, wyzywał, chciał, żeby była mu sługą, więc potulnie usługiwała. Robiła wszystko, co mąż chciał. Miała nadzieję, że to ją ocali. Historia Marii M. z Drewnowa pokazuje, jak żyje i ginie wiele kobiet w Polsce." polska.newsweek.pl/ofiary-przemocy-domowej-maz-zabil-zone-newsweek-pl,film,368335.html Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zabił bo była... jego żoną 20.09.15, 23:24 Nie widzisz różnicy między Polską a tamtymi dzikimi krajami? Tu będzie to ścigane a tam nie bo u nich to norma zapisana w koranie. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Marna pociecha... 20.09.15, 23:33 Może i masz rację, ale moralnie jest to niestety, wątpliwe... A owej żonie całkiem obojętne, jakby! Marna pociecha, niestety! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
kl1945 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 22.09.15, 07:44 Kolejny autorytet moralny, były na szczęście Prezydent BK wystąpił u niejakiego Lisa Tomasza z domu Lisienko. Pouczał Polaków między innymi w temacie moralność. Szkoda, że nie wytłumaczył wiarygodnie gdzie się podziały cenne przedmioty z Pałacu. Więcej można przeczytać tu: kontrowersje.net/z_oty_pier_cionek_pie_bronek_z_pa_acu_gdzie_jest_policja Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jeszcze jeden... 22.09.15, 12:49 Jeszcze jeden autorytet moralny: "Skandal wokół posłanki PiS, Małgorzaty Gosiewskiej. Wiadomo już, kto na nią doniósł Komórka dla syna opłacana z sejmowej kasy, loty do rodziny na koszt Sejmu, niewiarygodnie wysoka kilometrówka – kandydatka z warszawskiej listy PiS, Małgorzata Gosiewska, tłumaczy się z tego w prokuraturze. Podejrzenia o popełnieniu przestępstw zgłosiła prokuraturze jej współpracowniczka." polska.newsweek.pl/malgorzata-gosiewska-afera-kilometrowka-komorka-przeloty-,artykuly,370773,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Jeszcze jeden... 22.09.15, 14:50 "ałtorytety nasze są naszejsze od waszych" że zacytuję(tłumaczenie dla l51i p1706 - cytować - operować cudzymi słowami ... nie chce mi się tłumaczyć jaskiniowcom znaczenia " cudzysłowa")Koterskiego, więc - jak kradnie Miro,Zbycho(nie do udowodnienia) to skandal,zamach na demokrację,relatywizm komunistyczny itd,itp. Jak na "ostoyę" pisostwa donosi matka szefa biura poselskiego to - atak polityczny ,hucpa peowska i "kłamstwo grubymi nićmi szyte" - nie prościej wziąć za dups...o i pogonić złodzieja? chyba że "złodziej" wie coś czego lepiej nie publikować - I ja wierzę w ten scenariusz - I w PO i PIS i SLD i PSL - coby l51 /p1706/3322 nie dostali orgazmu za wcześnie - matołek Zawisza szef tych co to jedyni "narodowi" próbował uciec ze stacji benzynowej bez opłaty za tsnkowanie i zasłaniał się nieistniejącym już (nie był posłem) immunutetem - taka ta klasa "polytyczna" cała.... Odpowiedz Link Zgłoś