Dodaj do ulubionych

Ałtorytety moralne III RP są za

20.09.15, 13:14
media.wpolityce.pl/cache/53/71/5371d4028b707774fef4c046be7fae8f.jpg
Tacy ludzie chcą Polaków uczyć moralności. Oni śmią nas pouczać.
Obserwuj wątek
    • polak1706 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 15:44
      Jeszcze brak Bartoszewskiego. Znów plułby Polakom w twarz!
    • pamietamy3322 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 15:45
      jeszcze brakuje zdjecia szechtera
    • polak1706 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 15:47
      Jest okazja ich kolesiów w rządzie polskojęzycznym usunąć od koryt przy najbliższych wyborach.
      Kto jednak przekona wyborców że PiS chce zrobić z nimi porządek?
      • pamietamy3322 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 15:50
        PiS to zaden ideal. Wiadomo lepsze pis niz platforma. Mimo wszystko pis to tez partia systemowa. Tylko Ruch Narodowy.
      • exbenek Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 15:51
        Małgosia Gosiewska przekona Polaków o czystości intencji PIS jestem o tym przekonany
        m.newsweek.pl/malgorzata-gosiewska-afera-kilometrowka-komorka-przeloty-,artykuly,370773,1.html
      • genia50 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 16:08
        A kto mnie przekona ,ze PiS zrobi porzadek a nie rajsiure.Poza tym jako "swieta "partia bedzie mogl robic co tylko zamysli bez jakiejkolwiek kontroli.Ekonomia tez poleci skoro "ekonomista roku "zostal wiadomo kto i stracimy znowu pare lat zeby to nadrobic.
        • polak1706 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 16:48
          Kiedy zaczął rządzić PiS przedsiębiorcy byli zadowoleni bo nie utrudniali działalności i nie wtrącali się do niej, dlatego gospodarka "ruszyła". Wielu przedsiębiorców wypowiadało się na ten temat.
          • exbenek Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 19:13
            przestań pier..ć głodne farmazony o zadowoleniu biznesu za PIS - biznes był tak samo "zadowolony" jak za każdych - bo wszyscy - po kolei biznes " gonili" .
            Do tego za PIS w urzędach usankcjonowano "donosicielstwo" jako podstawę do kontroli
            No i donosicielstwo w urzędach - pracownik na pracownika . Wzorzec - ziobro
            • polak1706 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 19:27
              Boisz się prawdy jak w przypadku Żydów. Nie strasz mnie tylko PiSem. To nie działa
              • lechowski51 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 19:34
                Jak rzadzil PiS to bali sie zlodzieje i kombinatorzy w bialych kolnierzykach.Dzisiaj boja sie rodzice o los swoich glodnych lub bezrobotnych dzieci,boja sie frankowicze nabici w butelke przez zydowskie i niemieckie banki,przy aprobacie antypolskich wladz.Boja sie tez normalni Polacy o to ze przy aprobacie jewropejskiego lewactwa,zaleje nas fala islamskich barbazyncow.
              • exbenek Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 19:48
                Nie mieszaj pojęć i czytaj ze zrozumieniem - ja się PIS nie boję tak jak się nie boję PO czy innego czorta - bo się w przypadku biznesu nic nie zmienia od 25 lat i za PIS było jak i przed i po , a co do prawdy o Żydach ... co mogę odpowiedzieć niedoinformowanemu "internetowemu bokserowi" (czekam na propozycję jakiegoś spotkania , zgodnie z obietnicą -możesz "dasz mi w ryja")- tylko tyle że można Żydów nie tolerować ,ale publikować trzeba fakty a nie pierdoły o "żydowskich kapo"
                • polak1706 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 20:18
                  masz fakty o Żydach
                  1-whatreallyhappened.com/IMAGES/GazaHolo/index.html
                  2-www.pch24.pl/finkelstein--o-polskim-antysemityzmie-mowi-sie-dla-pieniedzy,18813,i.html
                  3-forum.dlapolski.pl/przemowienie-jakuba-bermana-do-zydow-w-polsce-rok-1945-vt926.htm
                  Taki to naród. A w ryja i tak dostaniesz.

• genia50 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 20:28
                    Chlopie,zyjesz w roku 2015 a nie w 1945.Od tamtej pory bardzo wiele sie zmienilo.Trzeba zyc dniem dzisiejszym i myslec o przyszlosci,a z historii wyciagac wnioski a nie "siedziec"w niej i zyc jakby czas stanal w miejscu.
                    • polak1706 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 22:18
                      I tu się mylisz. Idę do przodu. A naród jest taki jaka jego przeszłość, historia. Każdy naród jest inny. Ten jest zły.
                      • wislocki12 Duży krok... 20.09.15, 22:52
                        Naprawdę uważasz, że polski naród jest zły? Tego to nawet Duda nie twierdzi! :-((
                        PS. "I zrobiliśmy duży krok do przodu..." ;-))
                        • polak1706 Re: Duży krok... 20.09.15, 23:12
                          Żydowski naród. Znów deską w głowę oberwałaś?
                  • wislocki12 Ordynarne wklejki, niestety! 20.09.15, 21:23
                    Fakty, powiadasz? Przecież to ordynarne wklejki pozbawione własnego wysiłku intelektualnego. :-((
                    PS. O ile pamiętam, to zawsze deklarowałeś się jako przeciwnik antysemityzmu... Coś się zmieniło?
                    • polak1706 Re: Ordynarne wklejki, niestety! 20.09.15, 22:19
                      >PS. O ile pamiętam, to zawsze deklarowałeś się jako przeciwnik antysemityzmu...
                      > Coś się zmieniło?<
                      Deska na głowę ci upadła? Zawsze pisałem że jestem antysemitą, islamofobem, rasistą dla dobra mojego, rodziny i kraju.
                      • wislocki12 Herrenvolk? 20.09.15, 22:48
                        No tak, jest się czym chwalić... :-((
                        PS. To Ty nie jesteś Klechowski?
                        PS2. A co sądzisz o koncepcji Herrenvolk? Myślisz, że załapałbyś się na aryjczyka? ;-))
                  • exbenek Re: Ałtorytety moralne III RP są za 21.09.15, 05:05
                    Kto ci cycku rękę rozbuja żebym "po ryju dostał"? -jedyna rada - "gdy ci życie zbrzydnie ,a świat stanie się piekłem ,wsadź łeb do kibelka i pierd...nij deklem" - polecam .
                    Poza tym polecam powrót do 1 klasy podstawówki - czytanie ze zrozumieniem
                    Ja się odniosłem do bredni o"żydowskich kapo" , nie o bermanie,czy gazie - poza tym ,lebiego - raz straszysz arabami ,za chwilę wylewasz krokodyle łzy bad ich osem w gazie - to jest "bełkot pawiana chorego na cukrzycę"
                    • exbenek Re: Ałtorytety moralne III RP są za 21.09.15, 05:07
                      miało być - nad ich losem w gazie
                      sorki
    • pamietamy3322 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 20:55
      trzeba powiedziec to zydom zeby przestali zyc przeszloscia i nas ciagle nie gnebili jakimis wyssanymi z palca zarzutami
      • wislocki12 Ałtorytety 20.09.15, 22:42
        Mam nadzieję, że nie masz na myśli teścia i małżonki Pana Prezydenta... ;-))
    • genia50 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 21:03
      Zyda tak naprawde nie spotkalam przez wiele lat swego zycia,a przez Polakow bylam gnebiona wiele razy.Wybacz wiec,ze to ciemiezenie nas przez Zydow traktuje troche jak cos wymyslonego.
      • polak1706 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 20.09.15, 22:23
        Nawet jeżeli miałaś z nimi do czynienia to ich nie poznałaś. Pozmieniali nazwiska na polsko brzmiące bo czegoś się obawiali. Czego skoro są tacy "dobrzy"?
        A o tym "ordynatorze" ktoś pomyślał że to Żyd?
        pl.wikipedia.org/wiki/Szpital_na_perypetiach
        • wislocki12 Może i masz rację? 20.09.15, 22:40
          Może i masz rację? A co sądzisz o Wildsteinie, że o synie jego Dawidzie i... małżonce prezydenta Dudy nie wspomnę? ;-))
          • polak1706 Re: Może i masz rację? 20.09.15, 23:11
            Małżonka DUDY super!
            • wislocki12 Tak po ludzku nienawidzisz? 20.09.15, 23:29
              Może i żona super, ale tatuś Żyd, niestety! A Ty przecież, jak sam piszesz:
              "Deska na głowę ci upadła? Zawsze pisałem że jestem antysemitą, islamofobem, rasistą dla dobra mojego, rodziny i kraju." :-((
              PS. Bronek, że nie wspomnę o Dawidku, też? ;-))
              PS2. A może Tobie nie chodzi rasę, a tylko tak po ludzku nienawidzisz? Ot, taka sobie drobna psychopatia? :-))
              • polak1706 Re: Tak po ludzku nienawidzisz? 20.09.15, 23:44
                Żona DUDY mi się podoba i wybaczam jej wspaniałomyślnie pochodzenie żydowskie przez właściwe zachowania prezydenta wobec Polaków i Polski.
                • wislocki12 To lubię! 21.09.15, 00:04
                  Szkoda tylko, że stosunkowo rzadko uczestniczy w uroczystościach religijnych. Chociaż, przyznam, bardzo mi się to podoba! ;-))
                  • polak1706 Re: To lubię! 21.09.15, 00:11
                    Zazdrościsz jej aparycji? Nic dziwnego. Największym wrogiem kobiety jest kobieta :-(
                    • wislocki12 Krzyż i... aparycja 21.09.15, 00:50
                      Ależ skąd! Chodzi tylko o znak krzyża na aparycji Pierwszej Damy. O ile, bowiem, pamiętam to nawet matka Jezusa Maryja nie posługiwała się tym znakiem, ba, nawet, ponoć, nie była ochrzczona, niestety! ;-))
    • wislocki12 Autorytet? 20.09.15, 21:18
      Prezydent RP A. Duda wprawdzie "ałtorytetem III RP" nie jest, ale już zasłużył się. Szczególnie na wyjeździe - w Berlinie i w Londynie! ;-))
      • polak1706 Re: Autorytet? 20.09.15, 22:25
        O DUDĘ się nie martw. Mówi prawdę, nie ściemnia jak POpaprańcy.
        Każdy kto samodzielnie myśli tak sądzi. TVN namieszało co niektórym w głowach. Tak też mieszają w sprawie ISLAMISTÓW/uchodźców
        • wislocki12 Czarny PR 20.09.15, 22:34
          Może i masz rację, ale naprawdę nie rozumiem, dlaczego Duda robi czarny PR Polsce za granicą? :-((
          PS. Naprawdę uważasz, że uchodźcy to islamiści? :-((
        • genia50 Re: Autorytet? 20.09.15, 22:40
          Czy wszyscy Polacy byli komunistami?A tak o nas sadzono przed laty za granca i bano sie nas jak "czerwonej"zarazy.Nawet dziennikarze zagraniczni bali sie do nas przyjezdzac,a ci co przybyli uwazani byli za bohaterow.
          • genia50 Re: Autorytet? 20.09.15, 23:04
            za granica
          • polak1706 Re: Autorytet? 20.09.15, 23:05
            dla ciebie naiwna kobieto
            www.youtube.com/watch?t=19&v=bs8lXIBVGi0
            • genia50 Re: Autorytet? 20.09.15, 23:14
              A czy sadzisz ze ja jestem za ciemiezeniem kobiet?Uwazam,ze kobieta powinna byc traktowana w sposob godny i na rowni z mezczyzna.W ciagu calych dziejow mezczyzni chca byc panami i podporzadkowac sobie kobiety,wykorzystuja wladze i religie a ci pomniejsi sile fizyczna.
              • polak1706 Re: Autorytet? 20.09.15, 23:16
                Nie da się pogodzić islamu z jego zasadami z właściwym traktowaniem kobiet.
                • wislocki12 "Niewiasto..." 21.09.15, 00:59
                  Całkiem odmiennie niż w chrześcijaństwie, zresztą! Nie rozumiem tylko, dlaczego Jezus zwraca się do własnej matki: „Czego chcesz ode mnie, niewiasto?” :-((
            • wislocki12 Zabił bo była... jego żoną 20.09.15, 23:16
              A wiesz jak Polacy traktują swoje kobiety? Może parę przykładów? Proszę bardzo:

"W "Newsweeku": Zabił bo była... jego żoną. Przemoc domowa w Polsce.
              Bił, wyzywał, chciał, żeby była mu sługą, więc potulnie usługiwała. Robiła wszystko, co mąż chciał. Miała nadzieję, że to ją ocali. Historia Marii M. z Drewnowa pokazuje, jak żyje i ginie wiele kobiet w Polsce."

polska.newsweek.pl/ofiary-przemocy-domowej-maz-zabil-zone-newsweek-pl,film,368335.html
              • polak1706 Re: Zabił bo była... jego żoną 20.09.15, 23:24
                Nie widzisz różnicy między Polską a tamtymi dzikimi krajami? Tu będzie to ścigane a tam nie bo u nich to norma zapisana w koranie.
                • wislocki12 Marna pociecha... 20.09.15, 23:33
                  Może i masz rację, ale moralnie jest to niestety, wątpliwe... A owej żonie całkiem obojętne, jakby! Marna pociecha, niestety! :-((
    • kl1945 Re: Ałtorytety moralne III RP są za 22.09.15, 07:44
      Kolejny autorytet moralny, były na szczęście Prezydent BK wystąpił u niejakiego Lisa Tomasza z domu Lisienko. Pouczał Polaków między innymi w temacie moralność. Szkoda, że nie wytłumaczył wiarygodnie gdzie się podziały cenne przedmioty z Pałacu. Więcej można przeczytać tu: kontrowersje.net/z_oty_pier_cionek_pie_bronek_z_pa_acu_gdzie_jest_policja
      • wislocki12 Jeszcze jeden... 22.09.15, 12:49
        Jeszcze jeden autorytet moralny:
        "Skandal wokół posłanki PiS, Małgorzaty Gosiewskiej. Wiadomo już, kto na nią doniósł
        Komórka dla syna opłacana z sejmowej kasy, loty do rodziny na koszt Sejmu, niewiarygodnie wysoka kilometrówka – kandydatka z warszawskiej listy PiS, Małgorzata Gosiewska, tłumaczy się z tego w prokuraturze. Podejrzenia o popełnieniu przestępstw zgłosiła prokuraturze jej współpracowniczka."

polska.newsweek.pl/malgorzata-gosiewska-afera-kilometrowka-komorka-przeloty-,artykuly,370773,1.html
        • exbenek Re: Jeszcze jeden... 22.09.15, 14:50
          "ałtorytety nasze są naszejsze od waszych" że zacytuję(tłumaczenie dla l51i p1706 - cytować - operować cudzymi słowami ... nie chce mi się tłumaczyć jaskiniowcom znaczenia " cudzysłowa")Koterskiego, więc - jak kradnie Miro,Zbycho(nie do udowodnienia) to skandal,zamach na demokrację,relatywizm komunistyczny itd,itp.
          Jak na "ostoyę" pisostwa donosi matka szefa biura poselskiego to - atak polityczny ,hucpa peowska i "kłamstwo grubymi nićmi szyte" - nie prościej wziąć za dups...o i pogonić złodzieja? chyba że "złodziej" wie coś czego lepiej nie publikować - I ja wierzę w ten scenariusz - I w PO i PIS i SLD i PSL - coby l51 /p1706/3322 nie dostali orgazmu za wcześnie - matołek Zawisza szef tych co to jedyni "narodowi" próbował uciec ze stacji benzynowej bez opłaty za tsnkowanie i zasłaniał się nieistniejącym już (nie był posłem) immunutetem - taka ta klasa "polytyczna" cała....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka