rybkazlota01 09.08.08, 17:20 którego fryzjera polecacie do uczesania ślubnej fryzury?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
didi-loczek Re: dobry fryzjer 09.08.08, 20:58 ja polecam zakład fryzjerski na smoczce na warnela w 17(nr bloku) najlepiej u p.magdy:):):):):):)tanio i pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
malaugena Re: dobry fryzjer 10.08.08, 07:47 a ja polecam Zakład Fryzjerski - Antoni Baczek -" Dziś Golę Na Dole" Odpowiedz Link Zgłoś
zoch.a34 Re: dobry fryzjer 10.08.08, 16:31 Ja gorąco polecam panią Krysie Szady- BEAUTIFUL Mickiewicza 7 Bardzo profesionalna i fachowa obsługa za rozsądne pieniądze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaskagg Re: dobry fryzjer 28.08.08, 09:58 a co myślicie o zakładzie fryzjerskim na borku w ZENICIE?? Odpowiedz Link Zgłoś
sowieoczy Re: dobry fryzjer 28.08.08, 11:20 A ja chciałam się spytać kogo polecacie jeśli chodzi o farbowanie włosów, balejage? Przyznam się szczerze, że ciężko jest trafić na kogoś odpowiedniego...być może to ja źle trafiam ale ilekroć robię balejage jestem strasznie niezadowolona. Brak profesjonalizmu. Może coś doradzicie dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
rybkazlota01 Re: dobry fryzjer 28.08.08, 14:44 osobiscie polecam zekład Vizage na ul. Sekowskiego. kiedys poszłam z ciekawosci zrobic balejage i zdziwiłam sie ze kolor moze sie tak długo utrzymac. zawsze spłukiwał sie po kilku myciach i nic nie było widac, teraz jestem bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
eleek Re: dobry fryzjer 28.08.08, 23:13 W zenicie totalna porażka:( Lepiej podcięłabym sobie sama grzywkę "do lustra", dziękuję opatrzności, że nie podkusiło mnie tam robić baleyage, czy czegoś podobnego. Omijajcie szerokim łukiem, chyba, że chcecie chodzić w czapce w lecie:P Odpowiedz Link Zgłoś
sowieoczy Re: dobry fryzjer 12.11.08, 15:34 Dziewczyny podbijam wątek. Nadal szukam dobrego fryzjera. Może któraś z Was poleci kogoś z "czystym sercem". Jest dużo salonów fryzjerskich w Mielcu więc wydawać by się mogło, że nie ma problemu a jednak o fachowca przez duże F naprawdę trudno. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
slivka25 Re: dobry fryzjer 12.11.08, 16:59 Odradzam salon KAJA na Starówce (na ul. Szewskiej bodajże), niezbyt miłe Panie uczesały mnie na odczep się, wcale nie słuchając co chcę mieć na głowie (a chciałam kok hiszpański, coś skromnego a nie kopkę siana czy gniazdo - nie wiem jak to nazwać). P. Szady czasami mnie ścinała i nieraz wyszło dobrze choć musi mieć dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: dobry fryzjer 12.11.08, 21:57 A ja polecam nowy salon nad delikatesami na starówce. Strzyże Bartek który uczył się fachy we Wrocławiu. Jutro postaram się dowiedzieć więcej szczegółów i napisze Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: dobry fryzjer 14.11.08, 09:43 Ja też zaliczam po kolei fryzjerów. Wiadomo, że ktoś może mi odpowiadać, a Tobie nie... Ale wypowiedzieć się mogę :) Ostatnio trafiłam do salonu "Prestige" bodajże. Na pasażu. Wchodząc na górę od str. Kłaczyńskiego, skręcasz w lewo. Po raz pierwszy zdarzyło mi się, że ktoś obciął mnie niemal tak, jak chciałam. Piszę niemal, bo z mojej poprzedniej fryzury nie dało się "wyrzeźbić" dokładnie tego, co chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sowieoczy Re: dobry fryzjer 14.11.08, 11:40 Hej! A czy pamiętasz może imię osoby, która Cię ścinała? Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: dobry fryzjer 15.11.08, 11:02 Podaję numer do Bartka co obiecałem. 609229403. Salon nazywa się fryzuromania. Nie ma tam jak na razie szyldu ale łatwo znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: dobry fryzjer 15.11.08, 13:24 Nie wiem... To była szczupła dziewczyna z długimi ciemno-brązowymi włosami. Ja nie wiem ile tam fryzjerek pracuje... Odpowiedz Link Zgłoś
cometa_14_88 Re: dobry fryzjer 16.11.08, 16:45 o ludzie tylko nie na PASAŻU na górze, chyba nie maja pojecia o ścinaniu, po wysuszeniu włosy sie robią krótsze one jak widać nie mają o tym pojęcia, chciałam grzywke do brwi, a miałam taką ze czełamam 2 miesiące az mi odrosnie, KOSZMAR Odpowiedz Link Zgłoś
moni1ka Re: dobry fryzjer 03.04.09, 16:06 witam:) czy któraś z dziewczyn korzystała z usług fryzjerki w tym niedawno otwartym salonie fryzjerskim i solarium "Morena" na Borku chyba na ulicy Pisarka. Chciałam się tam wybrać na farbowanie włosów czy ktoś poleca tą fryzjerkę? Odpowiedz Link Zgłoś
jewel23 Re: dobry fryzjer 16.11.08, 19:47 ja polecam salon "Gabriel professional" na starówce ul. Wąska Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: dobry fryzjer 17.11.08, 14:25 No więc widać. Jednym odpowiada, drugim nie. Ja np. nie znoszę "Bosmena". Odpowiedz Link Zgłoś
hanula83 Re: dobry fryzjer 17.11.08, 18:41 polecam salon "wloski" na mickiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
bella1985 Re: dobry fryzjer 17.11.08, 20:02 a ja nie polecam "włoski" Agnieszki.. na poczatku się starała, a teraz nie dość że robi byle-jak to jeszcze zdziera równo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sowieoczy Re: dobry fryzjer 18.11.08, 20:00 Witam. Po przeanalizowaniu Waszych wpisów zdecydoałam się na salon Gabiel. Wizytę uważam za udaną, z fryzury jestem zadowolona, z obsługi również. Bardzo fajna i miła atmosfera. Na pewno tam wrócę. Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rita84 Re: dobry fryzjer 18.11.08, 20:14 a jeśli można wiedzieć to jaka fryzura? samo strzyżenie czy coś innego? ..no i najważniejsze jak wygląda cennik? Odpowiedz Link Zgłoś
sowieoczy Re: dobry fryzjer 18.11.08, 21:29 Fryzura klasyczna, z półdługich włosów ,było strzyżenie i modelowanie - cena 49 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
agacienka Re: dobry fryzjer 19.11.08, 15:04 Mam pytanko do ,,sowieoczy" czy orientujesz sie moze jak wyglada farbowanie wlosow w tym salonie Gabriel? Odpowiedz Link Zgłoś
sowieoczy Re: dobry fryzjer 19.11.08, 17:42 Hej!Byłam tam dopiero pierwszy raz więc za bardzo się nie orientję ale w grudniu wybieram się na balejage to będę mogła coś na temat powiedzieć :)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jewel23 Re: dobry fryzjer 19.11.08, 21:42 za farbowanie połdługich włosów razem ze ścięciem i modelowaniem zapłaciłam coś koło 130 zł. Farba dobrej jakości, bo włosy były miękkie i odżywione. Odpowiedz Link Zgłoś
agacienka Re: dobry fryzjer 20.11.08, 09:23 jewel 23 dziekuje bardzo za informacje:)a zadowolona mowisz jestes?A moge wiedziec jaki kolorek zarzucalas?jeden czy balejage?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agacienka Re: dobry fryzjer 20.11.08, 09:27 mam jeszcze jedno pytanko....u jakiej fryzjerki bylas , imie? zebym trafila w dobre rece:) Odpowiedz Link Zgłoś
agacienka Re: dobry fryzjer 20.11.08, 09:20 dziekuje Ci bardzo za informacje. ja tez wlasnie chcialam sie na pocztaku grudnia wybrac na koloryzacje:)Jak tylko bedziesz po wizycie to napisz.pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jewel23 Re: dobry fryzjer 20.11.08, 12:08 robiłam jednolity kolor. Nie wiem jak jest z balejażem:/ Ja byłam u Pani Danuty, ale koleżanka chwaliła też jej męża, więc tak czy inaczej trafisz w dobre ręce:) Odpowiedz Link Zgłoś
agacienka Re: dobry fryzjer 20.11.08, 14:39 ja tez myslalam o jednolitym kolorze.Czyli ten zaklad prowadzi malzenstwo?Dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
only-asia26 Re: dobry fryzjer 29.11.08, 22:41 a ja chodzę na Halę Targową do zakładu Laura,już ponad 3 lata i jestem bardzo zadowolona,jak idę to nigdy nie wiem co chcę zrobić z włosami ale zawsze wychodzę zadowolona,dziewczyna fajna i umie doradzić, używa dobrych farb. Są dwie-ja chodzę do właścicielki Odpowiedz Link Zgłoś
sowieoczy Re: dobry fryzjer 08.01.09, 10:47 Witam ponownie. Byłam w grudniu na balajage i NIE POLECAM. Specjalnie czekałam miesiąc aby napisać tę opinię by była ona obiektywna. Chciałam balejage blond a wyszłam z salonu z brązem przez który przebijały się pasemka koloru siwego, platynowego, gołębiego? Przy czym zaznaczałam na początku, że nie chcę aby wyszła platyna bo bardzo takiego koloru nie lubię! Zapłaciłam 160 zł i wszyscy mówili mi, że za takie coś nie dali by 5 gr. Na drugi dzień zadzwoniłam z reklamacją, że nie takie coś chciałam mieć na głowie, na co Pan stwierdził, że ten brąz to toner i on będzie się pomału zmywał. Faktycznie po miesiącu mogę stwierdzić, że się zmywa tylko odsłonił coś jeszcze gorszego. Okazuje się, że Pan położył mi drugi kolor (miał być najbardziej zbliżony do naturalnego)i jest to kolor RUDY.Zaznaczam, że ruda nie jestem. Tak więc obecnie mam na głowie rudo-siwy balejage, odrosty na 5 cm, bo większość pasemek jest nie widoczna i ogólnie wygląda to strasznie. Szczerze nie polecam. To był mój ostatni raz w tym "salonie". Odpowiedz Link Zgłoś
agacienka Re: dobry fryzjer 09.01.09, 15:45 witam sowieoczy....mowisz o salonie fryzjerskim Gabriell?Ze nie zadowolona jestes z koloryzacji tam?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sowieoczy Re: dobry fryzjer 09.01.09, 16:31 Tak, właśnie o tym "salonie". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
1-monik Re: dobry fryzjer 16.02.09, 20:46 Witam wtrącę się w tą dyskusję na temat fryzjera i widzę że stwierdzenie "jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził" to strzał w przysłowiową dziesiątkę Odpowiedz Link Zgłoś
1-monik Re: dobry fryzjer 16.02.09, 20:52 raz się jest raz się nie jest zadowolonym wszystko zależy od tego z czym na głowie przychodzi się do fryzjera, ja jak większość użytkowników tego forum szukałam dobrego fryzjera i różności miałam na głowie Ponieważ wszystkie moje koleżanki chodzą do salonu Gabriel i są bardzo zadowolone postanowiłam spróbować poprawianie mojego koloru zajęło dwie wizyty ale teraz jest po prostu super gorąco polecam zaznaczam ja też robiłam baleyage:) Odpowiedz Link Zgłoś
sowieoczy Re: dobry fryzjer 16.02.09, 21:52 A można wiedzieć kto robił ten balejage? Odpowiedz Link Zgłoś
fibioza Re: dobry fryzjer 20.02.09, 19:31 ja szczerze polecam Bartka nad Delikatesami.wszystkim sie moja fryzurka i kolor podoba wiec jest git.a szczyżenie ma takie ze malo co przy wlosach trzeba robic Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: dobry fryzjer 22.02.09, 16:19 Gluby!Watek do wyciecia bo jest to kryptoreklama zakladow fryzjerskich Odpowiedz Link Zgłoś
paulap9 Re: dobry fryzjer 20.03.09, 12:18 A ja chciałam się zapytać Was, drogie mielczanki czy w Mielcu można znaleźć salon fryzjerski z tzw."górnej " półki. Chodzi mi zarówno o podejście do klienta jak i jakość wykonywanych usług. Ważna jest dla mnie również higiena w danym salonie. Chodzi mi o to by np. narzędzia fryzjerskie były przypisane jednej osobie...a nie wszystkim po kolei. Najpierw czesze się grzbieniem jedną panią a później następną i następną...nie wspominając o nożyczkach. Reasumując czy znajdę taki salon w Mielcu czy trzeba jechać gdzieś dalej? Czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynka82 Re: dobry fryzjer 20.03.09, 13:41 Sama bym z takiego skorzystała ale szczerze watpię czy w mielcu znajdziemy coś takiego;( Odpowiedz Link Zgłoś
never44 Re: dobry fryzjer 23.03.09, 08:35 witam nie wiem czy ktos z was byl ale ja chodze juz dlugo do fryzjerki Kingi ona ma salon na starowce na gorze na balkonie wisi szyld obok jest kodak na rogu a na przeciwko ulicy jest reebok, torebki i dalej miesny. Jestem bardzo zadowolona z balejazu i fryzury :o) a teraz czeka mnie fryzura slubna :P polecam pozdrawiam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
1-monik Re: dobry fryzjer 30.03.09, 21:41 Jak najbardziej mogę polecić salon Gabriel Professional, o jakości i podejściu do klienta wypowiedziałam się wcześniej tj. faktycznie bardzo zwracają uwagę na konkretnego klienta dobierają fryzurę do kształtu twarzy i narzędzia Pani Danusia i Pan Krzysiek mają swoje oboje noszą je na specjalnym "pasku" natomiast co do czystości to mając myte włosy widziałam jak narzędzia tzn. szczotki grzebienie i nożyczki były myte i dezynfekowane na moich oczach Odpowiedz Link Zgłoś
moni1ka Re: dobry fryzjer 03.04.09, 16:10 witam:) czy któraś z dziewczyn korzystała z usług fryzjerki w tym niedawno otwartym salonie fryzjerskim i solarium "Morena" na Borku chyba na ulicy Pisarka. Chciałam się tam wybrać na farbowanie włosów czy ktoś poleca tą fryzjerkę? Odpowiedz Link Zgłoś