Gość: ja IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.05.05, 11:38 info.onet.pl/1097396,11,item.html ... Zna ktoś może jakieś szczegóły ...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stanisław Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 12:44 ano wlasnie slyszalem dzisiaj w Radiu, sluchajcie jakby ktos znal imie i nazwisko tego zwyrodnialca, myse ze trzeba to upubliczyc, by kazdy wiedzial ze ten i ten jest morderca. Jakby bylo mnie stac wykupil bym miejsce na bilbordzie w tbg, i zrobil plakat z jego zdjeciem. Gnoj jeden ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowana Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 12:52 ale jakies konkrety?? np na jakim osiedlu...i kiedy dokladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 12:54 mowili ze na zwierzynickiej gdzies w blokach, i w nocy. tyle wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamwalek Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:26 Dajcie znać jak będziecie coś wiecej wiedziec...ciekawy jestem co za pajac takie cos zrobił?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamwalek Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:29 Zgadzam sie ze Stanisławem!!! Wywiesic zdjecie tego huya!! Co za pajac-co mu byli winni i bezdomni co oni mu zrobili-gnój je..y-śmierć za śmierć!! Dożywocie najmniej!! Ale jak znam życie to wyjdzie cało ten sku..elec-pewnie będzie że był poid wpływem alkoholu i nie był świadomy tego co zrobił!! Napiszcie jak cos bedziecie wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka51 Re: Tragedia w Tarnobrzegu 15.05.05, 14:34 Podobno to było w pierwszym wieżowcu (za Biedronką) na Zwierzynieckiej i chyba na 9 piętrze na klatce schodowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:45 juz zapewne czytaliscie ,ale tak dla pewnosci www.echo-dnia.com.pl/?news=20099&mutacja=6&dzial=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:49 Czy ktos juz wie jak sie nazywa ten morderca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kc Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: 217.153.149.* 17.05.05, 11:54 Pan Kropka51 na pewno wie. Powyżej zamieścił swój artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka51 Re: Tragedia w Tarnobrzegu 17.05.05, 16:09 Miło mi, że identyfikujesz mnie z red. Radzimowskim bo osobiście uważam, że to jeden z nejmniej służalczych dziennikarzy w mieście. Jesteś jednak w błedzie. Mam inaczej niż on na imię, tym bardziej nazwiska mamy różne. Ba, nawet płci jesteśmy odmiennej. Chyba, że on się tak dobrze maskuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fledermaus1 Re: Tragedia w Tarnobrzegu 17.05.05, 17:47 to ja zamiescilam linka ... cos nie tak ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka51 Re: Tragedia w Tarnobrzegu 17.05.05, 18:09 "kc" mysli, że ty to ja, a ja z kolei to redaktor Radzimowski. Chyba za dużo parówek z Constaru się najadł i się mu mózg zlasował:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:55 Znam tak samo jak poszkodowanego, jak i zabitego jak i tego kto zabił. Odpowiedz Link Zgłoś