Dodaj do ulubionych

Tragedia w Tarnobrzegu

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.05.05, 11:38
info.onet.pl/1097396,11,item.html ... Zna ktoś może jakieś
szczegóły ...???
Obserwuj wątek
    • Gość: Stanisław Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 12:44
      ano wlasnie slyszalem dzisiaj w Radiu, sluchajcie jakby ktos znal imie i
      nazwisko tego zwyrodnialca, myse ze trzeba to upubliczyc, by kazdy wiedzial ze
      ten i ten jest morderca. Jakby bylo mnie stac wykupil bym miejsce na bilbordzie
      w tbg, i zrobil plakat z jego zdjeciem. Gnoj jeden !
      • Gość: zszokowana Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 12:52
        ale jakies konkrety?? np na jakim osiedlu...i kiedy dokladnie...
        • Gość: Stanisław Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 12:54
          mowili ze na zwierzynickiej gdzies w blokach, i w nocy. tyle wiem.
    • Gość: adamwalek Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:26
      Dajcie znać jak będziecie coś wiecej wiedziec...ciekawy jestem co za pajac takie
      cos zrobił??
      • Gość: adamwalek Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:29
        Zgadzam sie ze Stanisławem!!! Wywiesic zdjecie tego huya!! Co za pajac-co mu
        byli winni i bezdomni co oni mu zrobili-gnój je..y-śmierć za śmierć!! Dożywocie
        najmniej!! Ale jak znam życie to wyjdzie cało ten sku..elec-pewnie będzie że
        był poid wpływem alkoholu i nie był świadomy tego co zrobił!! Napiszcie jak cos
        bedziecie wiedziec.
    • kropka51 Re: Tragedia w Tarnobrzegu 15.05.05, 14:34
      Podobno to było w pierwszym wieżowcu (za Biedronką) na Zwierzynieckiej i chyba
      na 9 piętrze na klatce schodowej
    • Gość: ... Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:45
      juz zapewne czytaliscie ,ale tak dla pewnosci

www.echo-dnia.com.pl/?news=20099&mutacja=6&dzial=3
      • Gość: Stanisław Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:49
        Czy ktos juz wie jak sie nazywa ten morderca ?
        • Gość: kc Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: 217.153.149.* 17.05.05, 11:54
          Pan Kropka51 na pewno wie.
          Powyżej zamieścił swój artykuł.
          • kropka51 Re: Tragedia w Tarnobrzegu 17.05.05, 16:09
            Miło mi, że identyfikujesz mnie z red. Radzimowskim bo osobiście uważam, że to
            jeden z nejmniej służalczych dziennikarzy w mieście. Jesteś jednak w błedzie.
            Mam inaczej niż on na imię, tym bardziej nazwiska mamy różne. Ba, nawet płci
            jesteśmy odmiennej. Chyba, że on się tak dobrze maskuje.
          • fledermaus1 Re: Tragedia w Tarnobrzegu 17.05.05, 17:47
            to ja zamiescilam linka ... cos nie tak ???
            • kropka51 Re: Tragedia w Tarnobrzegu 17.05.05, 18:09
              "kc" mysli, że ty to ja, a ja z kolei to redaktor Radzimowski. Chyba za dużo
              parówek z Constaru się najadł i się mu mózg zlasował:)
    • Gość: aa Re: Tragedia w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:55
      Znam tak samo jak poszkodowanego, jak i zabitego jak i tego kto zabił.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka