Gość: nodi19 IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.06, 11:55 Dziewczny jak sobie z tą henna radzicie? Ja 1szy raz stosowałam dwa dni temu i uparałam calą łazienke :( w dodatku chyba zakrótko 3mała.Jaki jest Wasz sposób na henne? I jaką polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyczka11 Re: HENNA-kto stosuje IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.02.06, 12:10 wrzuc hasło w wyszukiwarke, mnostwo postow na ten temat było ja zawsze robie u kosmetyczki, ale dwa razy zrobiłam sobie sama henna w proszku i nieciekawie wyszło, zafarbowało mi skore pod brwiami (chociaz nakładałam starannie) i trzymałam ok10 min i to za długo bo miałam czarne krechy (chociaz kolor henny brazowy!) a rzesy lekko mi chwyciły bo mam bardzo jasne i delikatne:( ogolnie łatwiej zrobic brwi, ale chyba wroce z tym do kosmetyczki, chyba ze kupie henne w zelu, ponoc łatwiej sie naklada i lepiej farbuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: HENNA-kto stosuje IP: *.chello.pl 06.02.06, 12:17 kotku nie rob sobie henny, juz lepiej kredka pomalowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nodi19 Re: HENNA-kto stosuje IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.06, 14:08 Mi o włosy chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: HENNA-kto stosuje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.06, 15:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=27312953&v=2&s=0 Po więcej wyników zajrzyj do wyszukiwarki, ale spróbuj wpisać też: chna, basma, eld, itp. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś