czarfox 23.10.05, 01:08 cześć jestem z Sanoka Wspomnień czar ;) Pierwsza miłość Przyjaciele I ten spokój Pozdrawiam wszystkich przyjaciół Jak macie potrzebę to piszcie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charos Re: Sentyment do Sanoka 19.12.05, 10:48 jak bywam w sanoku to mnie mdli, i to nie jest post dla żartu, tak jest poważnie, jest mi od razu smutno, niewygodnie, dopada mnie bezwład - a mieszkam niedaleko od sanoka, raptem kilka kilometrów, takie miasto "ni pies ni wydra" bez ładu i skladu, bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
charos Re: Sentyment do Sanoka 20.12.05, 01:05 jakie miasto to i taki ruch na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
darino z forum Zagórza ? 20.12.05, 09:28 Mam pytanie - czy formuła forum zamkniętego jest, twoim zdaniem, lepsza ? Odpowiedz Link Zgłoś
korek77 Re: Sentyment do Sanoka 20.01.06, 12:13 SANOK JEST PIĘKNY.Wychowałem się tu.Miałem mnóstwo znajomych (m.in.Daniel Fibuch,Renata Fibuch,Agata Kijowska,Adam Kielar i wiele innych osób)których serdecznie pozdrawiam.Daniel(Sosnowiec) Odpowiedz Link Zgłoś
czarfox Re: Sentyment do Sanoka 02.04.06, 18:01 No tak, nie napisałem dlczego wspomnień czar ;) Wyjechałem z Sanoka 13 lat temu i tak sie tułąm po całej Polsce bez mała. A że miasto i okolice piękne to prawda. Tyle że prawie wszyscy których pamiętam wyjechali ... Pozdrowienia WIOSNA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fitness6 Re: Sentyment do Sanoka 07.08.06, 11:59 Sanok jest śliczy i dopiero po paru latach to dostrzegam jak już tam nie mieszkam :) Pozdrawiam wszystkich mieszkańców Sanoka Odpowiedz Link Zgłoś
biblis Re: Sentyment do Sanoka 24.11.06, 13:57 Mieszkam w Krakowie od urodzenia ale bywam w Sanoku tak często jak się da (niestety nie tak często jak bym chciał). Mieszkać w takim spokojnym i przyjaznym mieście to skarb. Gdybym miał tam z czego żyć to nie zastanawiałbym się nad przeprowadzką... Odpowiedz Link Zgłoś
anika49 Re: Sentyment do Sanoka 28.11.06, 22:47 Cieszę się ,że ktoś o Sanoku myśli podobnie jak i ja.Przez wiele lat mieszkałam tam i dzisij ilekroć w Sanoku jestem zachwyca mnie to miasta i coraz to czymś nowym zadziwia. A ławeczka ze Szwejkiem widziałeś?Anna Odpowiedz Link Zgłoś