Dodaj do ulubionych

Karabela buizness

IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 17:17
Ucichło w sprawie machowskiej afery z działkami. Jakie konsekwencje poniesie
Bednarczyk za sprzedaż działek z ogromnym przebiciem ,sprzedaż lokalnym
kacykom ,dzięki którym interesy idą mu jak po masełku.Szczwany lisek z Józia-
panu prawicy świeczkę a pamu lewicy ogarek.Niech się święci 1 MAJA i
POCHWALONY
Obserwuj wątek
    • dj_siewca Re: Karabela buizness 05.08.06, 20:05
      Stworzyłeś 4 wątki pod różnymi nickami i myślisz że dosoliłeś urzędasom.
      Zaśmiecasz tylko forum i pokazujesz tylko że coraz bardziej schodzi na dno. Jak
      masz ochotę kogoś jechać to chociaż podpisz się pod jednym to zobaczą że głupi
      ale przynajmniej odważny. Twoje brednie nie robią na nikim wrażenia bo Ci o
      których tak doniośle piszesz po prostu z Ciebie szydzą.
    • Gość: ROMEK Re: Karabela buizness IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:06
      A to że wykorzystuje ludzi za grosze to pic mój ojciec pracował u niego na
      kwicie miał 680.00 a dostawał 520.00 gdzie te pieniądze szly no jak myslicie na
      działki na zakup tak wielu ludzi oszukiwał i oszukuje i mówi że pomaga ludziom
      WSTYD PANIE ABRAM,BEDNARCZYK I CAŁA RESZTA SŁYNNEJ KARABELI powinien się nimi
      zająć Źiobro może doczekam tej chwili że pójdą siedzieć
    • Gość: deju Re: Karabela buizness IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:09
      dj siewca trochę nauki by ci się przydało kołku jakie wątki gdzie te namiary
      chyba przespałeś informatykę w szkole
      • dj_siewca Re: Karabela buizness 06.08.06, 01:13
        Może ja jestem kołek ale ty masz rysy na bani. Odezwał się wielki uczony. Może
        zanim coś powiesz to popatrz na to łosiu IP: *.toya.net.pl i to we wszystkich
        czterech
        • Gość: Pusio Re: Karabela buizness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 07:56
          a moje IP jest inne :) heheh .KARABELA to zlepek starych ormowców,
          milicjantów ,zomowców i sbecji - dziadki pilnuja jako ochrona w sklepach
          itp.Typowa przechowalnia emerytowanych i zwolnionych sługusów PRLu.
          • Gość: gosc Re: Karabela buizness IP: 80.48.232.* 08.08.06, 08:09
            nie załapałeś się ?
        • Gość: mktwkr Re: Karabela buizness IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 20:52

wyluzuj - toya.net.pl to domena providera człeniu!

a do IP to jeszcze troche brakuje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka