02.02.05, 14:38
Jakiego polecacie????Szukam niedrogiego fryzjera który fajnie ścina i farbuje
włosy(chodzi mi głównie o balejaż)
Obserwuj wątek
    • paula245 Re: Fryzjer 02.02.05, 17:03
      ja zawsze chodzę do "Crisa" w kamienicach.Za ścięcie płacę 20 złotych.Salon
      profesjonalny,współpracuje z Wellą i na miejscu sprzedają produkty tej
      firmy.Salon jest ładnie urządzony i czysty.Włosów jeszcze nie farbuję więc nie
      orientuję się w cenach.
    • bozena_23 Re: Fryzjer 02.02.05, 18:34
      jest dobra fryzjerka,przyjmuje ona w bloku dokladnie obok biedronki na parterze
      bardzo dobrze scina wlosy a przede wszystkim doradzi jesli chodzi o
      farbowanie ,balejaz i tego typu rzeczy nie wiem nie korzystalam z tego typu
      uslug jeszcze .
    • myszka04 Do Bożeny 02.02.05, 18:43
      Ona przyjmuje w domu?? To są te nowe bloki koło Biedronki???Ja niedaleko
      mieszkam.Jak ta fryzjerka ma na nazwisko?????
      • magdarka Re: Do Bożeny 02.02.05, 18:55
        ooo wiem która to jest znam ja z widzenia hihi bo tez niedaleko Biedronki
        mieszkam
        • myszka04 Re: Do Bożeny 02.02.05, 19:16
          magdarka napisała:

> ooo wiem która to jest znam ja z widzenia hihi bo tez niedaleko Biedronki
          > mieszkam
          Jak ona ma na nazwisko?Mężątka, panna??Może ja ją też znam
          • myszka04 Re: Fryzjerka 02.02.05, 19:49
            Koło Biedronki ale której????Chodzi wam o tą fryzjerke co przyjmuje w domu koło
            pomników(jest tam zakład fryzjerski)???
            • maw51 Re: Fryzjerka 02.02.05, 19:57
              Chodzi wam o Biedronke na ul. Cmentarnej?
      • bozena_23 Re: Do Bożeny 03.02.05, 20:47
        myszka04 napisała:

> Ona przyjmuje w domu?? To są te nowe bloki koło Biedronki???Ja niedaleko
        > mieszkam.Jak ta fryzjerka ma na nazwisko????
        Tak ona przyjmuje w bloku dokladnie klatka w srodku na parterze mieszkanie w
        srodku.Niewiem jak ma na nazwisko.
    • maw51 Re: Fryzjer 02.02.05, 19:59
      Dziewczyny z jakiego wy jesteście osiedla?
      Ja z Tuwima
      • magdarka Re: Fryzjer 02.02.05, 21:13
        ja Świetosława....blisko
        • gosiaklis Re: Fryzjer 02.02.05, 22:35
          w rynku w nowym budynku na samej górze, nazywa się: Kris. Polecam!!
          • malopolskowianka Re: Dębickie salony i kosmetyki profesjonalne 16.02.05, 11:13
            :)))))) No idealny temat dla mnie, w którym czuje się jak ryba w wodzie.
            Moge wam sporo doradzic i wypowiedzieć się na temat wielu fryzjerów w Dębicy z
            racji mojej pracy. Osobiście sama od kilku ścięć i balejaży chodzę do
            wspominanego salonu koło Biedronki w BLOKU.Jestem zadowolona. Nie polecam
            salonu w domu przy pomnikach. Natomiast Cris - kilka lat byłam jego klientką
            (zadowoloną). Rzeczywiście pracuje zawsze na bardzo dobrych firmowych
            kosmetykach ale przez to ceny zabiegów chemicznych (farbowanie, trwała, trwały
            styling)zawsze będą wyższe. Czasami jednak warto dać więcej niż mieć spiprzone
            włosy jakimś badziewnym środkiem. Ale zboczenie zawodowe każe mi odkrywać
            nowe "talenty" i sprawdzać na jakich środkach pracują. Polecam też salon
            fryzjerski na Igloopolu, budynek na wprost Meblopolu, jest tam hurtownia
            fryzjerska LONDEX i w tym samym budynku nad hurtownią jest właśnie salon,
            nowoczesny - dziewczyny fajnie tną i farbują a od kilku tygodni pracuje tam
            dodatkowa nowa dziewczyna. Zawsze można zapytać w hurtowni na parterze o salon,
            pracownicy hurtowni pokierują. Duży plus tamtego salonu to możliwość pracy na
            wszystkich dostępnych markach, bo hurtownię mają pod nosem więc produkty mają
            świeże, uzupełniają na bierząco wedle życzeń klientki (chce mieć baba na głowie
            farbe Welli to ma, chce Loreal czy Goldwell - tez ma). w ogóle polecam młodych
            fryzjerów którzy nie szczędzą na kosmetyki dobrej jakości, chcą się uczyć i
            wprowadzają nowe trendy, mają przyjemne i estetyczne salony, bo czas PRL-
            owskich zakładów fryzjerskich dawno minął. Ci którzy mieli się zreformować już
            dawno to zrobili, a ci którzy nadal pracują na byle jakich kosmetykach i
            stosują stare nie zawsze dobre techniki pracy powinni juz odejść. Zresztą widać
            że ich salony cienko przędą. Naprawde sporo wiem na temat debickich salonów i
            kosmetyków profesjonalnych. W razie niepewności zawsze pytajcie. Służę opinią
            wszystkim forumowiczkom. :)
            • myszka04 Re: Dębickie salony i kosmetyki profesjonalne 16.02.05, 14:37
              Malopolskowianko interesuje mnie ten salon koło biedronki .Mogłabyś coś więcej
              opowiedziec o nim.Gdzie ta Pani dokładnie przyjmuje.Czy jest jakiś afisz?//Ile
              kosztuje ścięcie i balejaż?
              • malopolskowianka Re: Dębickie salony i kosmetyki profesjonalne 17.02.05, 16:33
                Niestety nie znam cenników wszystkich salonów :))))) Ceny zawsze i wszędzie
                będą uzależnione o długości włosów, od ilości środków zużytych na tych włosach,
                czy chcesz balejaż z 2 kolorów czy więcej. Czy trzeba wcześniej zastosować
                jakieś dodatkowe zabiegi na włosach (to zależy od stanu włosów). Z cięciem tez
                jest różnie: z myciem czy bez mycia, z modelowaniem czy bez. W tym salonie koło
                biedronki ceny są przyzwoite, środki też dobrej jakośći - nienajdroższe, ale w
                tej branży od jakiegos czasu cena nie idzie już w parze z jakością- więc to nie
                ma znaczenia, a środki na któryuch pracują są naprawdę dobre. Pracują na
                farbach o bardzo ładnych kolorach - szeroki wybór odcieni.
                • myszka04 Re: Dębickie salony i kosmetyki profesjonalne 18.02.05, 09:54
                  Śliczne dzięki za wiadomości.Wczoraj byłam w Biedronce a tam na bloku duzy
                  afisz.Co za ślepota ze mnie!!!!!!
            • jolak1122 Re: Dębickie salony i kosmetyki profesjonalne 10.11.14, 11:09
              A jak oceniasz salon fryzjerski na Piłsudskiego 20? Od wielu lat jestem klientką, ale widzę, że słabe farby (piecze skóra głowy, włosy zniszczone), ceny warszawskie i to dosłownie, bo znajoma, z Warszawy przyjeżdża do fryzjera w Dębicy.
              • nina2018 Re: Dębickie salony i kosmetyki profesjonalne 15.02.18, 07:14
                Nie polecam salonu na kolejowej 23 Bozena Szpara.
                Tak obcieła mi włosy ze jestem w szoku i ide zageszczac i przedłuzac bo nie mam innego wyjscia. O
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka