Dodaj do ulubionych

knajpka obok sadu

08.01.07, 15:04
Czy ktos z grupowiczow byl moze juz w tej nowej knajpce obok sadu? czy jest to
typowy pub czy jednak mozna cos goracego przegryzc? a jak sie ceny ksztaltuja
moze ktos wie?
dzieki i pzdr
Ramidek
Obserwuj wątek
    • Gość: oo Re: knajpka obok sadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:11
      gdzie ta knajpka jest ?
      • Gość: ON. Re: knajpka obok sadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:46
        a w hali targowej tam na rogu (zachodnio-polnocno) strona
        • Gość: ramidek Re: knajpka obok sadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 07:31
          a g...o prawda. knajpka stoi po lewej stronie sadu jak sie na budynek patrzy od
          frontu. a mozna wejsc do niej za kwiaciarnia "malgosia" tak jak sie idzie do
          notariusza Wiszowej
          Ponawiam pytanie czy ktos wie jak tam jest?
          pzdr
          Ramidek
    • Gość: smakosz Re: knajpka obok sadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 08:44
      To nie knajpka tylko restauracja + hotelik.
      Ceny bardzo przystępne nie odbiegające od Kaprysu i Kameleona.
      Wnętrze super z dużą ilością drewna. Nawet kelnerzy są.
      Czyżby nazwa Sonata sugerowała, że kiedyś będzie tam można uczestniczyć w
      kameralnych koncertach?
      • Gość: indygo Re: knajpka obok sadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 20:38
        Chyba jesteś właścicielem lokalu, bo rzeczywistość nie jest taka różowa
        • Gość: hmacz Re: knajpka obok sadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 20:49
          po ile piwo
          • Gość: ooo Re: knajpka obok sadu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.01.07, 15:51
            piwo po 7 zyli nie opłaca się byłem tam i nie polecam
            • Gość: niunia Re: knajpka obok sadu IP: 80.54.16.* 10.01.07, 18:41
              za to rewelacyjny schabowy poniewierany w płatkach owsianych - jak sama nazwa
              wskazuje to jest restauracja a nie knajpa. na piwo to można do pubu a tam dobre
              żarcie nieźle podane. Brakowało eleganckiej restauracji w doberej cenie w
              centrum - choć właściwie jest Kaprys ale to nie ta klasa. Elegancki lokal gdzie
              można zaprosić przyjezdnych i nie wstydzić się że dziury wypalone w obrusie,
              kelnerka rzuca kartą czy przychodzi po 10 minutach a poza tym nie zrujnuje. dla
              formalności nie jestem właścicielem, znajomym właściciela czy jakąkolwiek
              rodziną - byłam raz w dużym gronie (15 osób bez wcześniejszego umawiania) i
              wszyscy byli zadowoleni - dostali gorący i dobry obiad
              • Gość: ? Re: knajpka obok sadu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.01.07, 19:03
                a tak w ogóle to może właściciel poda stronkę knajpy jeśli ma albo niech zrobi
                to wtedy można zobaczyć by było co i po ile bo z zewnątrz knajpka prezentuje
                się całkiem całkiem
                • Gość: futrzak Re: knajpka obok sadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:50
                  jest ok.robiłem tam własciciel spoko gosc
                  • Gość: artur Re: knajpka obok sadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 21:07
                    nie bylem jeszcze tym lokalu ale wczoraj rozmawialem ze znajomymi ktorzy tam
                    jedli i twierdzą ze jedzenie jest podłe
      • panlebiedz Re: knajpka obok sadu 16.02.07, 18:40
        znam ta restauracje,wnetrze jest fajnie zrobione,tylko jest jeden feler-kto
        bedzie niech nie dotyka sie gniazdek-bo moga kapnac,znam tego elektryka co to
        robil-straszny ciapciuch.
    • Gość: Rysio z klanu Re: knajpka obok sadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 12:18
      wystroj moze byc, ceny rozsadne, ale:
      1. kelner sie mota za kazdym razem /bylismy 3 razy/ cos sie nie zgadza z
      zamowieniem, albo na rachunku
      2. jedzenie co najwyzej przecietne - wszystko z polproduktow lub gotowcow
      mrozonych
      3. kelner po przyjeciu zamowienia przynosi sztucce, ktore kladzie bezposrednio
      na "plastikowy - niebrudzacy sie" obrus, ktory zmieniamy jest chyba raz na
      tydzien - a wystarczyloby, zeby je przyniosl chociazby na talerzu, lub
      zawiniete w serwetke - Ogolnie - przecietnie - nie umywa sie np do Debianki w
      Nowej Debie - chociaz pod wzgledem wystroju ja przebija, ale w niczym poza.....
      • Gość: artur Re: knajpka obok sadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:09
        tak to jest jak otwira ktos interes na ktorym sie zupelnie nie zna
        • Gość: tokio Re: knajpka obok sadu IP: *.sandomierz.pilicka.pl 16.02.07, 11:54
          Artur nie żal Ci czasu? Może somopoczuceie Ci się poprawi, gdy zamiast obrzucać
          ludzi błotem zajmniesz się czymś konkretnym?

A

• Gość: artur Re: knajpka obok sadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:49
            nie martw sie o moj czas i samopoczucie.to co napisalem to jest moje zdanie
            nikogo nie mam zamiaru obrzucac blotem.napisalem to na podstawie relacji moich
            dobrych znajomych ktorzy mieli okazje tam konsumowac i 3 punktow napisanych
            wyzej-pozdrawiam
            • Gość: Degustator Re: knajpka obok sadu IP: 80.51.27.* 17.02.07, 01:38
              Ludzie czy wy nie widzicie że ta restauracja jest ponad standardem
              okolicznych??.Moim zdaniem jedzenie jest dobre i obsługa jest miła i
              kompetentna,przynajmniej ja takową miałem i jestem stałym klientem tejże
              restauracji.
            • oskarek29 Re: knajpka obok sadu 20.06.07, 22:26
              wystrój restauracji ok, jedzenie kiepskie, cena piwa za wysoka, kelner poci si
              więcej niż pracuje, wszystko kwituje słowem masakra, ubawilismy sie wszyscy ale
              raczej tam nie wrócimy
              • Gość: megi Re: knajpka obok sadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 16:53
                no to masakra! :>
    • Gość: dominka20 Re: knajpka obok sadu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.02.07, 14:41
      Byłam więc opinia jest moja a nie zasłyszana. Ładny wystrój, pełna kultura.
      Sztućce rzeczywiście kładzione na stół ale czysty. Jedzenie - osobiście jadłam
      delicje naleśnikowe - pycha za rozsądną cenę. Rachunek lepiej sprawdzić - nam
      policzyli za mało ale może się zdarzyć w drugą stronę. Jednym słowem - dobry
      lokal w dobrym guście. Warto zaglądnąć jeśli ktoś chce spokojnie z klasą
      posiedzieć i porozmawiać. To nie knajpa na imprezy.
    • Gość: Jasiek Re: knajpka obok sadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 09:23
      Wydawalo mi sie ze knajpka w miare fajna - niestety strasznie olewaja klientow.
      Otoz poszedlem tam w Walentynki z moja kobieta i co: postalismy z 2 minuty kolo
      baru nikt nie podszedl, potem siedzielismy ponad 15 min przy stoliku i tez nikt
      z obslugi sie nie zainteresowal. No wiec wyszlismy - i tak jak kiedys polecalem
      ten lokal to teraz bede odradzal. To chyba nie my powinnismy sie upominac, zeby
      ktos laskawie podszedl - to juz chyba nie te czasy. My juz sie tam raczej nie
      wybierzemy, choc wczesniej bywalismy tam co jakis czas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka