Dodaj do ulubionych

sklep miesny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 17:18
prosze mi powiedziec gdzie w tbg mazna kupic najlepsze wedliny?
Obserwuj wątek
    • Gość: ? sklep miesny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.02.07, 17:22
      podobno na sienkiewicza w wieżowcach i na białym bloku ale na bloku jest drożej
      • Gość: pies Re: sklep miesny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.02.07, 17:28
        tyle bezdomnych psów i kotów się szwęda, po co kupować, lepiej zapolować.
        • Gość: tarnobrzezanin Re: sklep miesny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 17:35
          jak masz pisac głupoty to lepiej nie pisz nic chodzi mi o powazne odpowiedzi to
          nawet nie jest smieszne po prostu glupie i proste
    • Gość: ja Re: sklep miesny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.02.07, 18:17
      sklep firmowy T.Czyża na Zwierzynieckiej sprzedaje tam bardzo miła Pani Gosia!I
      zawsze wszytsko świeże!
    • Gość: esr Re: sklep miesny IP: *.41g.sandomierz.pilicka.pl 08.02.07, 18:58
      Na Dzikowie w"bialym bloku"
      • Gość: smakosz Re: sklep miesny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 19:14
        w dawnym pawilonie Urszula na ul.Kochanowskiego jest stoisko niewielkiej firmy
        masarskiej i tam sprzedają świetne wyroby i mięso z mięsa bez wody. Ale trzeba
        wcześnie przyjść, szczególnie w sobotę.
        • Gość: aga Re: sklep miesny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:09
          ja zawsze kupuje w "poli", na stoisku miesnym, zawsze są świeze...drugą
          alternatywą jest sklep "centrum", na nich sie jeszcze nie przejechalam..bo na
          innych owszem(wedlina była obslizgła juz po paru godzinach!!!) fujj!
        • Gość: smakosz Re: sklep miesny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 23:51
          w "starej urszuli" jest ta sama firma co w wiezowcu sienkiewicza 59
          z okolic opatowa
          • Gość: artur Re: sklep miesny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:05
            nie polecam sklepu golika sprzedano mi tam śmierdzacy boczek mam wrazenie ze
            dlatego ze nie jestem stałym klientem.zwrócono mi pieniadze ale wczesniej
            sprzedawczyni zaproponowala ze moze mi ukroic z innego kawalka to bylo smieszne.
            • Gość: ania Re: sklep miesny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:07
              dobry jest sklep miesny mielniczuka kolo szkoly nr 10
              • Gość: autor Re: sklep miesny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.02.07, 15:03
                Polecam Dobrowolscy:)
                • Gość: klient Re: sklep miesny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:09
                  na dekutowskiego sklep ilona miła obsługa i zawsze wszystko świeżutkie polecam
    • Gość: efi Re: sklep miesny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 08:40
      Chyba z ta Ilona na Dekutowskiego to przesadzasz albo jestes jej wlascicielem!
      Wszystko swieżutkie haha nie moge...
      • Gość: typ Re: sklep miesny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 22:19
        a co ci sie nie podoba jestem tam klientem zadowolonym a ty co o co ci chodzi
        na czym sie przjechaleś
        • Gość: niezadowolona Re: sklep miesny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 22:32
          najgorzej jest chyba w delikatesach centrum w dzikowiaku juz sie kilka razy
          przejechalam bardzo
    • Gość: klient Re: sklep miesny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 11:49
      nie polecam delikatesow centrum totalny syf , i sklep na kopernika miedzy
      wiezowcami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka