Dodaj do ulubionych

PRACA DLA KOBIET Z POWIATU KROSNO

06.06.06, 13:07
Poszukuje osób z terenu powiatu Krośnieńskeigo do wspóracy z firmą
Tupperware.

Oferujemy bardzo atrakcyjne wynagrodzienie i mnustwo wspaniałych cennych
nagród dla tych ktorzy pracują.
Wiek nie jest istotny.
KOntakt
na formum lub
emilowo; gusia.m@poczta.fm -w temacie wpisz TUPPERWARE.

Obserwuj wątek
    • gotlama Re: PRACA DLA KOBIET Z POWIATU KROSNO 18.06.06, 13:33
      Następny "zepter" ?
      www.tupperware.pl/
      tylko w pastikowy ;)
      • agusia02 Re: PRACA DLA KOBIET Z POWIATU KROSNO 19.06.06, 21:50
        Zajmujemy się sprzedaż bezpośrednią ale produky z plastiku nie są. Najpierw
        trzeba je poznać i wypróbować a potem oceniać. pozdrawiam
        • kubatka Re: PRACA DLA KOBIET Z POWIATU KROSNO 20.06.06, 11:58
          szkoda tylko, że na pokazie pani przyrządzającej wychodzi bez problemu a chcąc w
          domu zrobic dokładnie to samo to już nie wychodzi i np nie da się ugotować w
          misce pod przykryciem tak jak zrobiła to 'naganiaczka' bo i tak będzie kurczak
          niedogotowany a w jej wykonaniu był dobry - choć robiło się dokładnie tak samo
          jak ona.

ale pryznać muszę że dzbanek do robienia kompotu jest fajny, ale tylko dzbanek
          :), reszta to szajs i to jest opinia nie tylko moja ale również kilku innych
          osób, które wydały pieniądze i teraz żałują.
          • agusia02 Re: PRACA DLA KOBIET Z POWIATU KROSNO 23.06.06, 21:52
            kubatka napisała:

> szkoda tylko, że na pokazie pani przyrządzającej wychodzi bez problemu a
            chcąc
            > w
            > domu zrobic dokładnie to samo to już nie wychodzi i np nie da się ugotować w
            > misce pod przykryciem tak jak zrobiła to 'naganiaczka' bo i tak będzie kurczak
            > niedogotowany a w jej wykonaniu był dobry - choć robiło się dokładnie tak samo
            > jak ona.
            >
            >
            > ale pryznać muszę że dzbanek do robienia kompotu jest fajny, ale tylko dzbanek
            > :), reszta to szajs i to jest opinia nie tylko moja ale również kilku innych
            > osób, które wydały pieniądze i teraz żałują.
            >
            no cóż mogę powiedzieć! Ja proponuje by pani napisała jak pani tego kurczaka
            gotowała a ja na ilę mogę to wyjaśnie czy to faktycznie tak miało być. ja
            bardzo chętnie spoktałabym się z panią i pokazała jak ja gotuje a powiem że w
            firmie jestem od miesiąca i mam tan pojemnik i gotuje w nim różne rzeczy i się
            ugotują.
            Mój adres email to gusia.m@poczta.fm prosze pisac na email może będe mogła
            pomóc!!!. Pozdrawiam i zachęcam do zapoznania się z resztą oferty a teraz w
            sezonie letnim jest bardzo dobra!!!
        • gotlama Re: PRACA DLA KOBIET Z POWIATU KROSNO 21.06.06, 00:28
          A ja pozdrawiam i gorąco, zupełnie bezinteresownie zalecam:
          - zaglądnięcie do słownika ortograficznego
          - do różnej maści poradników od PR - jak zrobić dobre wrażenie na potencjalnym
          kliencie lub współpracowniku.

Ani orty, ani niechlujstwo oferty, od których aż bije, że nie są celowym
          zabiegiem, mającym na celu przyciągnięcie uwagi, nie pomagają w
          budowie "network".

Ja już mam za sobą amwaye, ameximy, zeptery, avony - nie w celu biznesu życia,
          a w celu poznania sztuczek marketingowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka