Dodaj do ulubionych

Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 13:55
Czy ktoś uzywał może kremów lub innych kosmetyków f-my SORAYA z serii kuracja
dotleniająca? Noszę się z zamiarem kupna kremu na noc,ale nie wiem, czy nie
bedzie totalnym niewypałem..?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenka Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić IP: *.chello.pl 26.12.03, 14:46
      Mam krem na dzień,myślę,że warto kupić.Jest to produkt wysokiej jakości za
      stosunkowo małą cenę.Bardzo dobrze nawilża,ujędrnia,skóra nabiera ładniejszego
      wyglądu.Krem ma bardzo intensywny zapach(dosyć przyjemny z resztą)dlatego dla
      osób o wrażliwej cerze może on się okazać nieodpowiedni.
    • miinia Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić 26.12.03, 15:19
      kupilam i nie zaluje. calkiem fajny krem, bylam pozytywnie zaskoczona. no i
      cena... moim zdaniem warto.
    • Gość: Karolka Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić IP: 212.160.239.* 26.12.03, 15:23
      mam kremy na dzień, na noc i pod oczy i jestem zadowolona, delikatne, przyjeme
      w zapachu, nie mam nic do zarzucenia... a to juz duzo- jednym slowem polecam!
      • Gość: Jez Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.03, 16:43
        Mnie mleczko do demakijazu kompletnie uczulilo....
        • Gość: ina Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.12.03, 15:55
          ja kupilam z rozpedu kremy na dzien i na noc, bo przeczytałam swietne opinie na
          wizazu..
          niestety zapomnialam, ze mam wrazliwa cere i oba mnie uczulily :(
          mysle jednak, ze sa to dobre produkty.
        • setorika Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić 12.01.04, 13:44
          to niestety przypadłość większości preparatów do demakijażu firmy Soraya...mnie
          wszystkie szczypia w oczy, ale krem jest ok i za rozsadną cenę
    • justyna_i Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić 28.12.03, 16:09
      Mam krem pod oczy i jest naprawdę super i w dodatku ta cena!!! Krem na dzień
      też kupię ale najpierw muszę wykończyć ten co mam.
      Polecam
    • Gość: Ania Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić IP: *.crowley.pl 29.12.03, 21:51
      Kupilam krem pod oczy i niestety nie jest dla mnie - podrażnia i uczula
      • Gość: dixi Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić IP: *.net / *.tv 29.12.03, 22:03
        aktualnie używam i polecam, choć po otwarciu pudełek obawaialam sie że mnie
        podrażni (intensywny zapach!), ale nic się nie dzialo niedobrego choć mam
        sklonnosci do podrażnień; ogolnie jestem bardzo zadowolona z kremu na noc,
        rano skóra jest po nim mięciutka i doskonale nawilżona, o ładnym, równym
        kolorycie; krem na dzień jest dla mnie trochę za słaby - szybko się wchłania i
        nie natłuszcza, co jest koniecznie dla mojej b. suchej skóry; ale wymyśliłam
        patent - po wchłonięciu kremu na dzień nakładam podklad wymieszany z odrobiną
        kremu na noc, efekt bardzo dobry;
        pozdrawiam;
    • marielle Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić 12.01.04, 00:22
      Ostatnio od bliskiej mi osoby dostałam krem dotleniający na noc i...początkowo
      sie zawiodłam. Nie widziałam żadnych pozytywnych efektów, krem wysuszył mi
      skórę w najbardziej wrazliwym miejscu - na skroniach. Po tygodniu używania
      zmieniam zdanie - podrażnienie było wywołane dotleniającym działaniem kremu,
      który teraz wyjątkowo ładnie i czule pobudza moja skórę. Myśle jednak, że
      nazwa "odżywczy" jest troche przesadzona, zimą - gdy grzeją kaloryfery, wieje
      zimny wiatr - potrzebuję czegoś lepiej nawilżającego.
    • Gość: gocha221 Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić IP: *.icpnet.pl 12.01.04, 00:27
      ja mam krem pod oczy. Bardzo sobie chwale, ladny zapach, mnie absolutnie nie uczulil
      mam wrazenie ze rozswietla skore...
      wygodna tubka( lepsza niz sloiczek, jesli chodzi kremy pod oczy).

no i cena: ok 9zl...
      polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka