Gość: Alina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 13:55 Czy ktoś uzywał może kremów lub innych kosmetyków f-my SORAYA z serii kuracja dotleniająca? Noszę się z zamiarem kupna kremu na noc,ale nie wiem, czy nie bedzie totalnym niewypałem..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lenka Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić IP: *.chello.pl 26.12.03, 14:46 Mam krem na dzień,myślę,że warto kupić.Jest to produkt wysokiej jakości za stosunkowo małą cenę.Bardzo dobrze nawilża,ujędrnia,skóra nabiera ładniejszego wyglądu.Krem ma bardzo intensywny zapach(dosyć przyjemny z resztą)dlatego dla osób o wrażliwej cerze może on się okazać nieodpowiedni. Odpowiedz Link Zgłoś
miinia Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić 26.12.03, 15:19 kupilam i nie zaluje. calkiem fajny krem, bylam pozytywnie zaskoczona. no i cena... moim zdaniem warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić IP: 212.160.239.* 26.12.03, 15:23 mam kremy na dzień, na noc i pod oczy i jestem zadowolona, delikatne, przyjeme w zapachu, nie mam nic do zarzucenia... a to juz duzo- jednym slowem polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jez Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.03, 16:43 Mnie mleczko do demakijazu kompletnie uczulilo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.12.03, 15:55 ja kupilam z rozpedu kremy na dzien i na noc, bo przeczytałam swietne opinie na wizazu.. niestety zapomnialam, ze mam wrazliwa cere i oba mnie uczulily :( mysle jednak, ze sa to dobre produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić 12.01.04, 13:44 to niestety przypadłość większości preparatów do demakijażu firmy Soraya...mnie wszystkie szczypia w oczy, ale krem jest ok i za rozsadną cenę Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_i Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić 28.12.03, 16:09 Mam krem pod oczy i jest naprawdę super i w dodatku ta cena!!! Krem na dzień też kupię ale najpierw muszę wykończyć ten co mam. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić IP: *.crowley.pl 29.12.03, 21:51 Kupilam krem pod oczy i niestety nie jest dla mnie - podrażnia i uczula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić IP: *.net / *.tv 29.12.03, 22:03 aktualnie używam i polecam, choć po otwarciu pudełek obawaialam sie że mnie podrażni (intensywny zapach!), ale nic się nie dzialo niedobrego choć mam sklonnosci do podrażnień; ogolnie jestem bardzo zadowolona z kremu na noc, rano skóra jest po nim mięciutka i doskonale nawilżona, o ładnym, równym kolorycie; krem na dzień jest dla mnie trochę za słaby - szybko się wchłania i nie natłuszcza, co jest koniecznie dla mojej b. suchej skóry; ale wymyśliłam patent - po wchłonięciu kremu na dzień nakładam podklad wymieszany z odrobiną kremu na noc, efekt bardzo dobry; pozdrawiam; Odpowiedz Link Zgłoś
marielle Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić 12.01.04, 00:22 Ostatnio od bliskiej mi osoby dostałam krem dotleniający na noc i...początkowo sie zawiodłam. Nie widziałam żadnych pozytywnych efektów, krem wysuszył mi skórę w najbardziej wrazliwym miejscu - na skroniach. Po tygodniu używania zmieniam zdanie - podrażnienie było wywołane dotleniającym działaniem kremu, który teraz wyjątkowo ładnie i czule pobudza moja skórę. Myśle jednak, że nazwa "odżywczy" jest troche przesadzona, zimą - gdy grzeją kaloryfery, wieje zimny wiatr - potrzebuję czegoś lepiej nawilżającego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha221 Re: Kuracja dotleniająca- SORAYA-opłaca się kupić IP: *.icpnet.pl 12.01.04, 00:27 ja mam krem pod oczy. Bardzo sobie chwale, ladny zapach, mnie absolutnie nie uczulil mam wrazenie ze rozswietla skore... wygodna tubka( lepsza niz sloiczek, jesli chodzi kremy pod oczy). no i cena: ok 9zl... polecam Odpowiedz Link Zgłoś